Φιλοι μου το γκολφακι τον τελευταιο καιρο εχει μαλλον ψυχολογικα προβληματα!!
Σε διαδρομες με μεγαλες ταχυτητες, μετα απο καποια ωρα εμφανιζε ενα ελαφρυ ρεταρισμα, σα να νεκρωνε το γκαζι, εεφταν λιγο οι στροφες αλλα κρατουσε σταθερη ταχυτητα. Για ~1 λεπτο, μετα επανερχοταν. Επισης, μετα απο μια τετοια διαδρομη, αν σταματουσα σε ενα στοπ ή φαναρι πχ για λιγο εσβηνε!! Στο σερβις μας ειπαν οτι εχει προβλημα το συστημα των αναθυμιασεων -σωληνακια κ δοχειο- τα οποια βεβαια δεν υπηρχαν για τοσο παλιο μοντελο, τα φεραμε λοιπον απο τη μαμα Γερμανια
αλλαξαμε κ μπουζοκαλωδια, και πραγματικα το αμαξι μεταμορφωθηκε!! καθολου ασταθεια στο ρελαντι, εξαφανιστηκε κι η απροθυμια στην εκκινηση.
Ολα καλα μεχρι σημερα που μπηκα αττικη οδο. Καποια στιγμη με 4η κ 110 χαω ξαφνικα νεκρωνει το γκαζι και φτανω στα 80. Κατεβασμα, ενα κλωτσημα λογω σχεσης μαλλον αλλα απο επιταχυνση 0. Με το που μπηκα στη βοηθητικη ξαναπηρε μπρος! Το εκανε 5-6 φορες αυτο με διαφορες ταχυτητες -στην επιταχυνση με 2α ειδικα που ηταν σα να με τραβηξε αεροστατο τα ειδα ολα!! - ενω οταν επεστρεψα σταματησα σε ενα στοπ και εσβησε!!να χαλασε το καινουριο συστημα αποκλειεται, οποτε κατι αλλο πρεπει να παιζει. Για το ρεταρισμα η τροφοδοσια μου ερχεται στο νου, αλλα δεν εχω μηχανικες γνωσεις...
Καμια ιδεα???
Ευχαριστω εκ των προτερων
ΥΓ golf 2 1991 me 160.000km