-
Τρίτη-Τετάρτη παραλαμβάνω
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτά με τα 100 ξεφεύγουν. Σίγουρα δουλεύει ένα μπλε μαραφέτι με 50κατι δολλάρια οπότε βλέπουμε.Έπεσε η παραγγελία μου πάνω στις κακοκαιρίες οπότε έγινε ένας μικρός πανικός με τα δέματα αν κατάλαβα καλά. Ο πωλητής μου είπε πως αν δεν έρθει μέχρι την δευτέρα θα μου στείλει άλλο. Για να δούμε...
OK, δεν βιάζομαι, απλώς καλό είναι να το έχω, ειδικά με τα μπεκ και τους πολλαπλασιαστές της BMW ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος!
Σήμερα θα δοκιμάσω και την σωστή έκδοση του iGO, ενώ είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις για δωρεάν και 'δωρεάν' προγράμματα!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τρίτη-Τετάρτη παραλαμβάνωOBD2 ?
Ντέφι;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σήμερα θα δοκιμάσω και την σωστή έκδοση του iGO, ενώ είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις για δωρεάν και 'δωρεάν' προγράμματα!
μα γιατί, κράτα το καταπληκτικό GPS που έχεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μα γιατί, κράτα το καταπληκτικό GPS που έχεις
Κοίτα, όσο και να ψάξεις, 3φασικό GPS ΔΕΝ υπάρχει!
Πάντως, τελευταία που το δούλεψα λίγο, είναι πολύ καλό, αλλά σε πρήζει λίγο με τις οδηγίες, είναι πολύ φλύαρο το βλαμμένο! Απλά, πρέπει να είσαι @@ρας να χαθείς, για να καταλάβεις τι εννοώ, κοίτα τον καθρέφτη σου...
ΣΗΜ: Ο τρίφτυς μιλάει για το λογισμικό που τρέχει το Mio 735TV που έχω αγοράσει για να ενσωματώσω στην BMW και όχι για Android εφαρμογή!
-
Το Android είναι πολύ εξελιγμένο για τον τριφτυ
Ναι παραλαμβάνω κι εγώ το
Το 3GS θα βγεί για πούλημα σύντομα -
Τσεκαρε ναβιγκον και sygic aura. Ειδικα το δευτερο ειναι πολυ εντυπωσιακο θα ελεγα.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τσεκαρε ναβιγκον και sygic aura. Ειδικα το δευτερο ειναι πολυ εντυπωσιακο θα ελεγα.
Sent from my Tab using a pigeon.
Το Navigon το 'αγόρασα' ήδη, το δοκίμασα , αλλά δεν μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα...
Θα το ξαναδοκιμάσω βέβαια.
Το Cigic Aura δεν ήξερα πως ήταν τόσο καλό και το είχα προσπεράσει... Για να πεταχτώ εδώ δίπλα να το 'αγοράσω' μια στιγμή...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το Android είναι πολύ εξελιγμένο για τον τριφτυ
Ναι παραλαμβάνω κι εγώ το
Το 3GS θα το χαρίσω στον τρίφτυ πολύ σύντομαthx ρε Θανάρα
-
to aura ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασει
το igo δε ξερω πως να το κανω να παιξει σε 400Χ800 αναλυση
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
to aura ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασειτο igo δε ξερω πως να το κανω να παιξει σε 400Χ800 αναλυση
Έχεις λάθος έκδοση και ...έχεις και pm!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Περιμένω (εδώ και ένα μήνα σχεδόν) ένα τέτοιο γιατί αυτό που είχα (και δούλευε τζετ με wm) δεν παίζει με andoid. Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω.Υπάρχει πρόγραμμα για android και obd2; Αν ναι θα πασάρεις κάνα λινκ; Θενκσ
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Περιμένω (εδώ και ένα μήνα σχεδόν) ένα τέτοιο γιατί αυτό που είχα (και δούλευε τζετ με wm) δεν παίζει με andoid. Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω.
Υπάρχει πρόγραμμα για android και obd2; Αν ναι θα πασάρεις κάνα λινκ; Θενκσ
Μην σηκώνεις τα μανίκια μπάρμπα Τάσο, ιδού: Torque
Υπάρχει και 'δωρεάν' προφανώς....
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Περιμένω (εδώ και ένα μήνα σχεδόν) ένα τέτοιο γιατί αυτό που είχα (και δούλευε τζετ με wm) δεν παίζει με andoid. Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω.
Υπάρχει πρόγραμμα για android και obd2; Αν ναι θα πασάρεις κάνα λινκ; Θενκσ
-
Kάτι σαν το vagcom που έχουμε εμείς οι τυχεράκηδες είναι ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kάτι σαν το vagcom που έχουμε εμείς οι τυχεράκηδες είναι ;Το Vagcom κάνει και ρυθμίσεις νομίζω, αυτό εδώ δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει.
-
Το Vagcom κάνει και ρυθμίσεις νομίζω, αυτό εδώ δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει.
κάνει ρυθμίσεις, ενεργοποιεί features που είναι ανενεργά από το εργοστάσιο όπως να ανάβει το προβολάκι ομίχλης αναλόγως που στρίβεις το τιμόνι κτλ , λογκάρεις και τσεκάρεις, σκανάρεις για σφάλματα .
είναι Must για όποιον έχει βαγκέλη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το Vagcom κάνει και ρυθμίσεις νομίζω, αυτό εδώ δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει.
κάνει ρυθμίσεις, ενεργοποιεί features που είναι ανενεργά από το εργοστάσιο όπως να ανάβει το προβολάκι ομίχλης αναλόγως που στρίβεις το τιμόνι κτλ , λογκάρεις και τσεκάρεις, σκανάρεις για σφάλματα .
είναι Must για όποιον έχει βαγκέλη.
-
Τι σχεση εχει το vag com με το android? Χανω κατι?
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Α μίλησε ο μάστερ του οφτοπικ
Το φερε η συζήτηση...
Περι συσκευών Android...