-
Χρησιμοποιείς το cloud για να μάθουμε τις επαφές σου ;
-
Δεν έχω ιδιαίτερη γκαϊλα για τα περισσότερα προσωπικά μου δεδομένα. Αν κάποιος φάει παραπάνω από 10' για να μάθει τα προσωπικά μου, ζει μια απαίσια ζωή ούτως ή άλλως.
-
Κι εγώ στο cloud... και δεν έχω ακόμα smartphone
-
Έχει κάνει κανείς root το ZTE Blade? Δοκίμασα με το Universal Androot απο εδώ http://www.chrislowthian.co.uk/how-to-u ... isco/1824/ αλλά ενώ δουλεύει δέν κάθεται μετά απο restart και πρέπει να το ξανακάνω.
Κάπου διάβασα οτι πρέπει να έχεις το USB debuging ενεργοποιημένο, ισχύει? Δέν έχω το τηλέφωνο αυτή τη στιγμή στα χέρια μου για να δοκιμάσω.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Κάπου διάβασα οτι πρέπει να έχεις το USB debuging ενεργοποιημένο, ισχύει? Δέν έχω το τηλέφωνο αυτή τη στιγμή στα χέρια μου για να δοκιμάσω.
Αυτο πρεπει να ισχυει σε ολα τα τηλεφωνα απο οσο ξερω
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Απορία, έχω το LG ARENA, και θέλω να το αλλάξω (είχω κάτι ψιλοθέματα από την αρχή και δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος). Κοιτάζω για το Xperia...θέλω κάτι όχι πολύ ακριβό...Έχουμε εντυπώσεις γενικότερα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο? Και με το android είστε γενικά ευχαριστημένοι ??
-
Tα xperia εχουν 1.6 android , epic fail...
Για ποσα λεφτα μιλας?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Tα xperia εχουν 1.6 android , epic fail...Για ποσα λεφτα μιλας?
Μέχρι κανά 300 ευρώ, όχι παραπάνω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Tα xperia εχουν 1.6 android , epic fail...Για ποσα λεφτα μιλας?
2.1 εχουν τα xperia
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Για ποσα λεφτα μιλας?
Σε αυτα τα λεφτα ειναι μονο το x10 mini pro και το χ8... Προσωπικα τα βρισκω αρκετα μικρα.. Θα σου προτεινα το lg optimus one (σαν του qsisvts)...
Το android εμενα με εχει βολεψει παρα πολυ.. δεν εχει κατι δυσκολο..
-
Tou Qsis (P500) λογικά θα σε καλύψει και με το παραπάνω στα λεφτά που σκέφτεσαι να δώσεις Κώστα.
Προσωπικά την έχω καταβρεί με το Android, η μόνη εφαρμογή με την οποία έχω κάποια θεματάκια (στο Nexus) είναι το Gallery, το οποίο ακόμα και στο 2.2.1 έχει προβλήματα και bugs - από τον σπαστικό τρόπο που δουλεύει το mutitouch pan & zoom, μέχρι το ότι σε κάποια φάση μου έβγαζε ζουμαρισμένα thumbnails αντί για τις πραγματικές εικόνες όταν τις άνοιγα και αναγκάστικα να σβήσω όλο το directory με τα thumbnails ώστε να τα ξαναδημιουργήσει.
Άσχετο - το RockPlayer το έχει βάλει κανείς (για DivX/XviD κλπ)? Πώς σας φαίνεται?
-
Το χω βαλει εγω το rockplayer, αλλα το θελω μονο για τους υποτιτλους
Χρησιμοποιω τα codecs της συσκευης μου για τα divx που ειναι πολυ καλυτερα απο του rockplayer (για τη συσκευη μου παντα μιλαω) και μεχρι στιγμης εχουν παιξει τα παντα
Ειναι μεγαλο πραγμα πιστευω η συσκευη σου να υποστηριζει απο μονη της καποια format , γιατι αν επρεπε να εξαρτηθω απο καποιο player , εγω προσωπικα θα ειχα μεγαλο προβλημα
Ματροσκες δεν εχω δοκιμασει βεβαια, αλλα σε μεγαλυτερα κινητα ξερω οτι δεν υπαρχει θεμα , σε μενα παντως δεν εχει το παραμικρο νοημα (οχι οτι εχει αλλου, αλλα τεσπα)
-
Καλό player είναι, δε με χαλάει, μόνο που δεν παίζει ταινίες που βρίσκονται σε δικτυακό HDD με streaming και πρέπει να τις κατεβάσει πρώτα ολόκληρες - δεν ξέρω αν με κανένα Tiversity λύνεται αυτο (αλλά εντάξει, δεν είναι και κάτι τρομερά σημαντικό ή χρήσιμο).
Παίζει να στήσεις (προσθέσεις) σκέτα codecs στο Android?
-
Για ποσα λεφτα μιλας?
Γιατί δεν κοιτάς το ΖΤΕ Blade που θα σου μείνουν και 200ευρώ;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Για ποσα λεφτα μιλας?
Γιατί δεν κοιτάς το ΖΤΕ Blade που θα σου μείνουν και 200ευρώ;
ZTE Blade ?
-
ZTE Blade ?
http://techblog.gr/techtv/zte-blade-hands-on-video-9399/
Το έφερνε η Wind νομίζω κάπου 120 ευρώ;; (δεν θυμάμαι ακριβώς).
Πάντως γενικά πιστεύω αξίζει, πόσο δε το ZTE San Francisco που το έδινε η Orange κάπου 100 λίρες (εάν έχεις άκρη Αγγλία)
-
Το ελληνικό blade κάνει 160 ευρώ με οθόνη TFT. Το αγγλικό κάνει τα ίδια ή λιγότερα λεφτά και έχει OLED οθόνη, καλύτερη κάμερα και flash.
Αν μπορείς να το βρείς απο ebay, amazon κτλ χτύπα το. Εγώ επειδή το βιαζόμουν πήρα το ελληνικό Blade.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το ελληνικό blade κάνει 160 ευρώ με οθόνη TFT. Το αγγλικό κάνει τα ίδια ή λιγότερα λεφτά και έχει OLED οθόνη, καλύτερη κάμερα και flash.Αν μπορείς να το βρείς απο ebay, amazon κτλ χτύπα το. Εγώ επειδή το βιαζόμουν πήρα το ελληνικό Blade.
Η OLED οθόνη, τέρμα, ούτε στην Αγγλία υπάρχει.
Και το San Francisco πια, έχει TFT.
Από Αγγλία μαζί με την αποστολή, έρχεται 30€ φθηνότερο, άποψή μου όμως είναι όποιος ενδιαφέρεται να το πάρει από Wind μόλις έρθει καινούρια παραλαβή για να έχει και καλύτερη υποστήριξη.Αν τώρα στο μέλλον ξαναβγεί με OLED οθόνη, βλέπουμε...
-
τα 256ΜΒ του Ελληνικου νομιζω οτι ειναι ανεπακρη, δε το εχω δουλεψει βεβαια δε ξερω με σιγουρια.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα 256ΜΒ του Ελληνικου νομιζω οτι ειναι ανεπακρη, δε το εχω δουλεψει βεβαια δε ξερω με σιγουρια.Μπα, ξεκλειδώνεις στα 512 άνετα.
http://techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/Αν είχε και την OLED θα ήταν τέλειο για τα λεφτά του. Και τώρα παραμένει ό,τι καλύτερο μπορείς να βρεις εν Ελλάδι βέβαια σε αυτή την τιμή.
Περι συσκευών Android...