-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Λοιπον ακουστε σεναριο να τρελλαθητε!Υπαρχει περιπτωση να πηραν αιμα απο το σκυλακι για μεταγγιση σε αρρωστο ζωο και μετα απλα να το πεταξαν για να πεθανει. Αυτην τη στιγμη μου ακουγεται σαν η πιο λογικη εξηγηση για τα ξυρισμενα ποδια και λαιμο...
Ακουγεται απιστευτο αλλα μου το σφυριξε μια ομαδα απο το facebook που ασχολειται με δυστυχισμενα ζωα.
-
Λοιπον ακουστε σεναριο να τρελλαθητε!Υπαρχει περιπτωση να πηραν αιμα απο το σκυλακι για μεταγγιση σε αρρωστο ζωο και μετα απλα να το πεταξαν για να πεθανει. Αυτην τη στιγμη μου ακουγεται σαν η πιο λογικη εξηγηση για τα ξυρισμενα ποδια και λαιμο...
Ακουγεται απιστευτο αλλα μου το σφυριξε μια ομαδα απο το facebook που ασχολειται με δυστυχισμενα ζωα.
Μα ποσο μπορει να ειναι???
Να'σαι καλα φιλε που το μαζεψες το κακομοιρο, κι αν χρειαστει κατι δαπανηρο για να σωθει εδω ειμαστε
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
κι αν χρειαστει κατι δαπανηρο για να σωθει εδω ειμαστεΚαταρχήν ευχόμαστε να μην χρειαστεί τπτ εκτός από μερικές καλές μάσες και λίγη αγάπη να του φύγει ο φόβος.
Αν ωστόσο απαιτηθούν έξοδα όλοι μαζί από λίγο κάτι θα καταφέρουμε -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καταρχήν ευχόμαστε να μην χρειαστεί τπτ εκτός από μερικές καλές μάσες και λίγη αγάπη να του φύγει ο φόβος.φυσικα
-
Ξανα σας ευχαριστω αλλα χρηματα δεν παιρνω.
Εχετε το νου σας για τσαμπα κτηνιατρο η μικροβιολογο.
Παω να του παρω μερικες κονσερβες να καρδαμωσει.
Παντως το πρωι που του εβαλα συμπληρωματικα ξηρα τροφη, μια χαρα τη μασουλαγε.... -
Σε ποια περιοχή είσαι;
Γιατί αν μένεις Θεσσαλονίκη ε τι και αν ξέρω κάποιο κτηνίατρο στον Γέρακα; -
Αθηνα-Γλυφαδα.
Ευχαριστω φιλαρακι αλλα μου πεφτεις μακρυα! -
Αθηνα-Γλυφαδα.
Ευχαριστω φιλαρακι αλλα μου πεφτεις μακρυα!Διπλα εισαι Βαρης-Κορωπιου κα ανεβαινεις.
-
Θεσσαλονικη εγραψε ο ανθρωπος!
Λες να βαριεμαι να παω στο Γερακα (Αττικης) ? -
Θεσσαλονικη εγραψε ο ανθρωπος!
Λες να βαριεμαι να παω στο Γερακα (Αττικης) ?Βρε Γέρακα μενω εγώ, εσύ δεν ήξερα αν εισαι καμια Θεσσαλονίκη
-
μα στο γερακα ειναι
-
Συνεννόηση μπουζουκι
-
Τα μπλεξατε λιγακι
-
-
Καλλαααα... Ενταξει αλλα διαβασα αλλα καταλαβα.
Thano σου στελνω ΠΜ με κινητο μου.
Απλα να περιμενουμε λιγακι μεχρι το σκυλι να παρει τα πανω του. -
Ναι βρε, μην μασας!
Όλα θα τα φτιάξουμε! Σκύλαρο θα τον κάνουμε! -
Τον βλέπω να παίρνει τα πάνω του...σκύλαρος θα γίνει!
Εςυτυχώς που ακόμα υπάρχουν 'άνθρωποι'. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τον βλέπω να παίρνει τα πάνω του...σκύλαρος θα γίνει!
Εςυτυχώς που ακόμα υπάρχουν 'άνθρωποι'.α) σε λιγάκι σε παίρνω τηλ
β) πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι! -
Να σας ζησει....
Το σκυλακι...
-
Μπράβο στον ΜΙΚΕ που το πήρε το καημένο. Απλά μερικοί το παρατάνε σε μια κούτα και λένε 'έλα μωρέ, κάποιος θα το πάρει'.
Καλά γι ατο άλλο για την μετάγγιση δεν το νομίζω ρε παιδιά. Πόσο διεστρεμμένοι άνθρωποι υπάρχουν?
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]