-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ελληνική μετατροπή στο κρούζ??
ώρε πυροτεχνήματα...Που γραφει κατι τετοιο?
Όχι. Άλλος ο κινέζικος 1,6Τ (που αναφέρει η σελίδα της Ζούγκλας) και άλλος ο ελληνικός 1,6Τ (ελληνικής μετατροπής στον ατμοσφαιρικό 1,6 που αναφέρεται παραπάνω και εμφανίστηκε στην έκθεση του Ελ. Βενιζέλου)).
Εκεί φαντάζομαι η αξιοπιστία είναι υπέρ του κινέζικου εργοστασιακού σε σχέση με την ελληνική καγκουριά!Μήπως η ελληνική αντιπροσωπεία έψαχνε αφορμή μέσα από την έκθεση, για να διαφημίσει τον Κινέζικο 1.6 Turbo ;...
Αν δεν είχε στην έκθεση τον 1.6 Turbo (έστω και την Ελληνική πατέντα) μάλλον δεν θα γινόταν καμιά κουβέντα. Ενώ τώρα με το τρόπο αυτό, θεωρώ πως μάλλον πολύ σύντομα θα ρίξει στην αγορά τον Κινέζικο 1.6Turbo.
Άραγε δέχεται εύκολα παραγγελίες με τον Ελληνικό turbo ή απλά ήταν διαφημιστικό τρυκ;
Σίγουρα ο Κινέζικος είναι ''μαμά''? Αποτι ξέρω δέν υπάρχει στην Κίνα παραγωγή του cruze
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Αποτι ξέρω δέν υπάρχει στην Κίνα παραγωγή του cruzeΥπάρχει εργοστάσιο της GM στην πόλη Shenyang της επαρχείας Liaoning και ήδη κατασκευάζεται εκεί.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αποτι ξέρω δέν υπάρχει στην Κίνα παραγωγή του cruze
Υπάρχει εργοστάσιο της GM στην πόλη Shenyang της επαρχείας Liaoning και ήδη κατασκευάζεται εκεί.
Ευχαριστώ. Έχεις δίκιο,γράψε λάθος.
-
Χρονια πολλα!!!!
Έυχομαι υγεία και ευτυχία σε ολους μας και στις οικογένειες μας !!!!!!
Καλά και ευχάριστα χιλιόμετρα χωρίς απρόοπτα ,με τα αυτοκινητάκια μας!!!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
-
καιει λαδι το κρουζ;αν ναι ποσο στα 15000χιλ; υπαρχει καποιος να μας πει ποσο κοστιζει το σερβις των 30000χιλ;
-
Γεια και χαρά παιδιά!
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά!!!
Και τωρα ήρθε η ώρα της αλήθειας...
Το θέλω πολύ αυτό το αυτοκίνητο... αλλά πριν πάω στην αντιπροσωπεία και αρχίσουν το μακρύ στους και το κοντό τους...
Πόσο θα μου πάει ενα 1.600άρι cruze LS και πόσο ένα LSplus με το κλειδί στο χέρι και χωρίς αποσύρσεις ή αποσύρσεις με οφέλη και ιστορίες για αγρίους...
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!! -
καλή χρονια σε όλους , τώρα αυτή δεν είναι ερώτηση, κάθε αντιπροσωπεία έχει τα δικά τις και κάθε μέρα οι προσφορες αλλάζουν ,το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να πας σε 2-3 αντιπροσωπείες και να συγκρίνεις
-
Ο χρήστης melkor έγραψε:
Γεια και χαρά παιδιά!
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά!!!
Και τωρα ήρθε η ώρα της αλήθειας...
Το θέλω πολύ αυτό το αυτοκίνητο... αλλά πριν πάω στην αντιπροσωπεία και αρχίσουν το μακρύ στους και το κοντό τους...
Πόσο θα μου πάει ενα 1.600άρι cruze LS και πόσο ένα LSplus με το κλειδί στο χέρι και χωρίς αποσύρσεις ή αποσύρσεις με οφέλη και ιστορίες για αγρίους...
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!!Καλή χρονιά και με το καλό η όποια επιλογή σου.
Στην αγορά αυτοκινήτου θα κάνεις έρευνα αγοράς και διαπραγματεύσεις επιτόπου. Το μακρύ και το κοντό μπορεί να το ακούσεις, στο χέρι σου και στον 'τρόπο' σου είναι να το δεχτείς ή όχι. Όλοι οι έμποροι πλέον στην κατασταση που είναι μπορεί να πουλάνε στα λόγια 'supercars' σε χαμηλές τιμές. Ψάχνεις, βλέπεις, διαπραγματευεσαι και επιλέγεις. -
Ο χρήστης melkor έγραψε:
... αλλά πριν πάω στην αντιπροσωπεία και αρχίσουν το μακρύ στους και το κοντό τους...Προτίμησε εξουσιοδοτημένες εμπορίες, ιδιωτικές, που είναι ανεξάρτητες.
Οι εμπορίες που ανήκουν στην επίσημη αντιπροσωπεία δεν αφήνουν και τις καλύτερες εντυπώσεις. -
Καλώς ήρθες καί καλή χρονιά φίλε melkor .
Δές τον κατάλογο μέ τίς τιμές της Chevrolet για τό cruze.
Nά υπολογίζεις και περίπου ενα 700σαρι για διάφορα έξοδα ( εγώ τόσα έδωσα ).
http://www.chevrolet.gr/images/pdf/eap/Cruze.pdf -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
1.6i MT : Euro 5
1.6i AT : Euro 5
1.8i MT : Euro 5
1.8i AT : Euro 5
2.0 VCDi MT : Euro 4
Ενώ στο site της chevrolet τά δίνει όλα IV δηλαδή 4. ??Γι' αυτό παραξενεύτηκα και εγώ...
Έστειλα σχετικό mail στη Chevrolet και περιμένω απάντηση.
Θα την κοινοποιήσω εφ΄όσον τη λάβω!Λοιπόν, μου απάντησαν σήμερα!!!
'Αξιότιμε κύριε,
Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία σας αυτή μαζί μας και να σας ευχηθούμε καλά και ασφαλή χιλιόμετρα για το Νέο Έτος.
Σε απάντηση του ερωτήματός σας θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το μοντέλο μας Cruze πληροί τις προδιαγραφές ενός Euro V οχήματος και ως τέτοιο είναι χαρακτηρισμένο.
Η αναγραφή Euro IV που εντοπίσατε στην ιστοσελίδα μας αποτελεί σφάλμα το οποίο αναμένεται να αποκατασταθεί σύντομα.
Με εκτίμηση,
Άννα Κεχαγιά
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Chevellas A.E.'Σφάλμα ιστοσελίδας τελικά!!!
-
Μπράβο Batman ,καλή δουλεια!
Τώρα μένει να το διορθώσουν . -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Σφάλμα ιστοσελίδας τελικά!!!
Ανεπίτρεπτο τέτοιο λάθος!
-
Έχει κανείς σας μήπως φωτό του κρουζ από κάτω και συγκεκριμένα της πίσω ανάρτησης;
-
http://www.superichmotors.com/front/php/product.php?product_no=4098&main_cate_no=138&display_group=1
Σου κάνει?
Στην φωτογραφία στο τέλος της σελίδας φαίνεται η ανάρτηση. -
Στην Ευρώπη δεν έχει σύνδεσμο Watt αν εννοείς αυτό. Στην Αμερική από ότι διαβάζω θα τον έχει...
-
Νομίζω πως ναι.
Το US-spec Cruze φοράει την ανάρτηση του Astra (=ημιάκαμπτος με σύνδεσμο Watt) ενώ τα άλλα απλό ημιάκαμπτο.
-
Δεν είναι πάντως και καινούρια τεχνολογία και δεν ξέρω γιατί είχε εγκαταλειφθεί από τους κατασκευαστές τόσα χρόνια τώρα.
Ίσως αυτή του Astra να είναι μια πιο βελτιωμένη έκδοση.Ίσως πάλι να είχε υψηλό κόστος κατασκευής και για αυτό να εγκαταλείφθηκε.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
6 Αεροσάκους έχει και το LT όπως όλες τις άλλες Ευρωπαϊκές εκδόσεις.
Μάλλον εννοείς τους αερόσακους κεφαλής - ορφής που καλύπτουν και τους πίσω επιβάτες ,μοιάζουν ξεχωριστοί αλλά δεν ειναι.
Ανοιγουν σαν ενιαία κουρτίνα καί είναι 2, ένας απο κάθε πλευρά.Τι εννοείς μοιάζουν χωριστοί αλλά δεν είναι;
Αφού είναι χωριστοί. Αν και οι δύο σε συνδυασμό όταν ανοίξουν δημιουργούν μία ενιαία κουρτίνα, δεν σημαίνει ότι είναι ένας. Δύο είναι. Ένας στην μπροστινή κολόνα και ένας στην πίσω.
Το Αμερικάνικο μοντέλο που έχει και για τα γόνατα Airbag, το διαφημίζουν ότι έχει 10.
Δες εδώ
http://www.chevroletcruzeforum.com/index.php?/topic/361-2011-chevy-cruze-10-air-bags-for-extreme-safety/
Chevrolet Cruze