-
Τι σοκ και αυτο σημερα η βενζινη στα πρατηρια στο Γαλατσι κυμαινεται στο 1,59 και κατι... ενω στον Ταυρο η βενζινη ηταν 10 λεπτα κατω. Τι διαολο στα ΒΠ μενω??
Παλι καλα το αμαξι απο την Τριτη το μεσημερι καθεται στο παρκινγκ και μετακινουμε με ΜΜΜ -
1,499 τον κηφισό...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
1,499 τον κηφισό...Λες ν ακατεβω κατω να βαλω βενζινη?? Στην Πειραιως στα τελειωματα βαζει ενας φιλος σε Shell με 1,498. Και η απορια μου ειναι μπας και ο Δημος Γαλατσιου μπηκε σε καμια Εκαλη?
-
1,46 εβαλα πριν λίγο σε ESSO πρατήριο ( οχι σειρα στον ΕΣ) εδω στη γερμανια!
Τους έχουμε πλέων κ τους γερμανους καμιά 10 σεντς
-
Απο εδω
http://www.naftemporiki.gr/fuel/REVOIL ΙΘΑΚΗΣ 66
Τελευτ. τιμή: 1.419 (6/9 19:14)
7.71% φθηνότερα από τη μέση τιμήREVOIL ΠΙΠΙΝΟΥ 121 & ΑΔΜΗΤΟΥ 30 ΑΘΗΝΑ
Τελευτ. τιμή: 1.419 (24/8 10:27)
7.71% φθηνότερα από τη μέση τιμήΕΤΕΚΑ ΛΕΝΟΡΜΑΝ 149, ΚΟΛΩΝΟΣ
Τελευτ. τιμή: 1.445 (13/10 10:26)
5.78% φθηνότερα από τη μέση τιμή -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
1,499 τον κηφισό...
Λες ν ακατεβω κατω να βαλω βενζινη?? Στην Πειραιως στα τελειωματα βαζει ενας φιλος σε Shell με 1,498. Και η απορια μου ειναι μπας και ο Δημος Γαλατσιου μπηκε σε καμια Εκαλη?
Αυτό που λέει ο melos86 για τα προκλητικά φτηνά πρατήρια.
Τιμή ΕΛΠΕ: http://www.gge.gr/36/sub.asp?4603
1,191 + 23% ΦΠΑ = 1,465
Βάλτε και 2 λεπτά το λίτρο το κέρδος εταιρείας + μεταφορικά άρα η χαμηλότερη τιμή που μπορεί να αγοράζει ένα πρατήριο είναι 1,485
Αρα αυτά τα πρατήρια που πουλάνε με 1,498 έχουν μεικτό κέρδος 1 λεπτό το λίτρο. Ούτε καν τα λειτουργικά έξοδα δέν μπορούν να καλυφθούν, πόσο μάλιστα να βγάλει κέρδος με αυτή την τιμή.
-
Καποιες φορές ειναι η τιμη της αμολυβδης λειτουργει ως 'κραχτης'
Να δουλεψει η σουπερ αμολυβδη ( ψυχολογικά ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι κι αυτη θα ειναι αναλλογως φτυνη..)
Να δουλεψει το πλυντηριο, τα λαδια
τα αλλα καυσιμα...
ή απλά να 'σου μεινει' αυτο το βενζιναδικο σαν συνηθεια και να πηγαινεις εκει... -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Καποιες φορές ειναι η τιμη της αμολυβδης λειτουργει ως 'κραχτης'
Να δουλεψει η σουπερ αμολυβδη ( ψυχολογικά ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι κι αυτη θα ειναι αναλλογως φτυνη..)
Να δουλεψει το πλυντηριο, τα λαδια
τα αλλα καυσιμα...
ή απλά να 'σου μεινει' αυτο το βενζιναδικο σαν συνηθεια και να πηγαινεις εκει...Σούπερ αμόλυβδη είναι τόσο μικρές οι πωλήσεις πλέον που δέν φτάνει να καλύψει τη χασούρα με τίποτα.
Αν έχεις πλυντήριο και λάδια θέλεις και επιπλέον προσωπικό (άρα έξοδα) και εκτός αυτού έχουν δραματική πτώση και αυτά
-
1.532 η απλή στο ΕΚΟ που βάζω και 1.699 η 100αρα.
σε συζήτηση με το παιδί που βάζει βενζίνη (έλληνας ) μου είπε ότι την 100αρα δεν την βάζουν ούτε οι 'βελτιωμένοι' με τα τουρμπάτα πλέον.
το αντίστοιχο BP 3 λεπτά ακριβότερο και η Shell 2.
-
Δηλαδή εγώ που πήγα προχτές και είπα 'γέμισέ το 100άρα' θα πρέπει να μου βάλουν τιμητική πλακέτα 'ευεργέται-δωρηταί' ?
-
Eσύ ανήκεις στα Σπάνια πουλιά
-
εσυ και εγω στηριζουμε την 100αρα!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή εγώ που πήγα προχτές και είπα 'γέμισέ το 100άρα' θα πρέπει να μου βάλουν τιμητική πλακέτα 'ευεργέται-δωρηταί' ?Και εγώ 100αρα γεμίζω, αλλά πλεόν η shell την δίνει 1,90-... τα χρήματα είναι πολλά, σχεδόν 2Ε. Ευτυχώς που δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή εγώ που πήγα προχτές και είπα 'γέμισέ το 100άρα' θα πρέπει να μου βάλουν τιμητική πλακέτα 'ευεργέται-δωρηταί' ?ωωωω...
είσαι εκ/χος... -
Αν έχετε 2ο αμάξι ή σκούτερ λογικό να βάζετε 100αρα όσοι βάζετε. Αν όμως το είχατε για να πηγαίνετε στην δουλειά κτλ τότε χλωμούς σας έκοβα κ εσάς.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν έχετε 2ο αμάξι ή σκούτερ λογικό να βάζετε 100αρα όσοι βάζετε. Αν όμως το είχατε για να πηγαίνετε στην δουλειά κτλ τότε χλωμούς σας έκοβα κ εσάς.αν είσαι λάρτζ τυπόνι βάζεις και στο καθημερινό σου όχημα...
και ας μην την χρειάζεται...
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
ενω ΚΑΝΕΙΣ απο οσους πουλανε φτηνα δεν σου δινει 1 λιτρο καυσιμου σε κάθε πωληθεν λιτρο
ολοι οι αλλοι ειναι κλεφτες μονο εγω δεν ειμαι
Αν καταλαβες αυτο εισαι **edit mod **
εδώ δεν είναι 'μαγαζί' σου να βρίζεις όποιον όπως και όποτε το θελήσεις.
η αποδοκιμασία μου στη πρακτική σου είναι δεδομένη.posting.php?mode=quote&f=5&p=2077692#
ελπίζω και οι συντονιστές του φόρουμ να πράξουν τα δέοντα για τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας.Δεν εβρισα κανεναν! Μια υποθεση εκανα..
Αυτο που ειπε ηταν τοσο βλακωδες που αν ΟΝΤΩΣ καταλαβε αυτο το πραγμα τοτε μαλλον μιλαμε για εναν ανθρωπο χαμηλης νοημοσυνης... (ας το θεσω ετσι μιας και ο χαρακτηρισμος που χρησιμοποιησα πιο πριν μαλλον θιγει την ευγενεια, τους τροπους, την ωριμοτητα αλλα και την παιδεια που εχουν λαβει καποια μελη!)Αν βεβαια απλα προσπαθησε να παραφρασει αυτο που ειπα για να μου 'την πει' τοτε μαλλον δεν αξιζει να ασχοληθω γιατι η κουτοπονηρια ειναι ενα χαρακτηριστικο που ανεκαθεν το αγνοουσα!
καλυτερα κουτοπονηρος και χαμηλης νοημοσυνης παρα ωπα ωπα, πάρτε το αλλιώς παιδιά γιορτάρες μέρες [Mod]
χρονια πολλα καλες γιορτες και ευχομαι ο αγιος βασιλης ...να φέρει ειρήνη και ευτυχία στα παιδάκια όλου του κόσμου [Mod]
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eσύ ανήκεις στα Σπάνια πουλιάΤώρα θα βρεθεί κάποιος που θα πει ότι είδε τον nass σε κάποιο βενζινάδικο αλλά δεν πρόφτασε να τον βγάλει φωτογραφία.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
καλυτερα κουτοπονηρος και χαμηλης νοημοσυνης παρα ωπα ωπα, πάρτε το αλλιώς παιδιά γιορτάρες μέρες [Mod]
χρονια πολλα καλες γιορτες και ευχομαι ο αγιος βασιλης ...να φέρει ειρήνη και ευτυχία στα παιδάκια όλου του κόσμου [Mod]
προσπαθούμε να κάνουμε μια κουβέντα.
οι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν ακυρώνουν όποια προσπάθεια.
με την ιδιότητα του απλού μέλους, που μόνο αυτή έχω, συνιστώ αυτοσυγκράτηση.1,527 η φθηνότερη τιμή που είδα μέχρι χτες.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
καλυτερα κουτοπονηρος και χαμηλης νοημοσυνης παρα ωπα ωπα, πάρτε το αλλιώς παιδιά γιορτάρες μέρες [Mod]χρονια πολλα καλες γιορτες και ευχομαι ο αγιος βασιλης ...να φέρει ειρήνη και ευτυχία στα παιδάκια όλου του κόσμου [Mod]
προσπαθούμε να κάνουμε μια κουβέντα.
οι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν ακυρώνουν όποια προσπάθεια.
με την ιδιότητα του απλού μέλους, που μόνο αυτή έχω, συνιστώ αυτοσυγκράτηση.1,527 η φθηνότερη τιμή που είδα μέχρι χτες.
Ο καθε συνομιλητης μου εχει την ποιοτητα και το υφος λογου ( απο μερος μου που του αξιζει).-
1,499 στην Καλαμακιου ακριβως πριν το γηπεδο του Α. Δημητριου στην ανοδο στο δεξι χερι (χτες 20.05)
Βενζίνη ώρα μηδέν!