-
ποσο κανει στη γαλλια αυτο απο περιεργεια?
χοντροκομμενο, αλλα μου αρεσει το οτι εχει γυαλι στην οθονη και γενικα ειναι φτιαγμενο για να αντεχει κακοποιησηαλλα με την τιμη που εχει στην ελλαδα (350 παραεισαγωγη-μαλλον- , 400 επισημα -μαλλον μιας και ειναι eshop- ) θα προτιμουσα να δωσω κατι παραπανω ωστε να παρω desire ( 390 παραεισαγωγη 500 επισημα) ή μηπως ειναι πολλα τα 100 επιπλεον ευρω αν μιλαμε για επισημα
-
Έχω επιδότηση και θα το πάρω γύρω στα 130 ευρώ με ανανέωση για 2 χρόνια ή 170 με ανανέωση για 1 χρόνο . Δεν ξέρω αν θα το κρατήσω ή αν θα το πουλήσω τελικά. Εξαρτάται από το πόσο εύκολα θα μπορέσω να εξασφαλίσω κωδικό για ξεκλείδωμα.
Σαν υλοποιήση το android του τι λέει; Στην παρούσα φάση με υπερκαλύπτει το 3GS αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε μια αλλαγή. -
Τι μάδημα ρίχνουν τα αγγλάκια πάντως σε όλους με τα blades ...117 ευρώ τα παίρνουν και 170 έως και 200 τα δίνουν.
-
Αν βάλεις πόσα πληρώνουν σε ebay, paypal + royal mail fair enough θα έλεγα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι η samsung εχει το καλυτερο κινητο android της αγορας και τον παιζει..ευτυχως η google αποφασισε να παρει τη κατασταση στα χερια της και να το κανει nexus
αλλα εδω στην ελλαδα δεν υπαρχει αλλιως θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα να παρω ακριβο τηλεφωνο
η sony ειναι απαραδεκτη, απο πιστο πελατη της με εκανε ορκισμενο εχθρο της.. ποτε δε προκειται να ξαναδει τα λεφτα μου ουτε σε καρτα μνημης
για το nexus one?..
-
Ειναι ενα ξεκλειδωτο desire , με τα 1000 φυσικα!
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ειναι ενα ξεκλειδωτο desire , με τα 1000 φυσικα!Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Ζηλεψα τον ελτεο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μαλλον πρέπει να το συνηθίσω.ειναι τα χρονια στην s60 σαββα ..
παρομοιες σκεψεις ειχα στην αρχη με το iOS -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν βάλεις πόσα πληρώνουν σε ebay, paypal + royal mail fair enough θα έλεγαroyal mail δεν πληρώνουν γιατί έχω βρει χρεώσεις σε μεταφορικά από 12 έως και 20 ευρώ.
για 170 ευρώ
ebay : 5,8 ευρώ
paypal : 5,2 ευρώσύνολο 11 ευρώ κόστος
- τα 117 που κοστίζει = 128 ευρώ
κέρδος 42 (!) ευρώ, σχεδόν την μισή αξία του τηλ που αγόρασαν στην λιανική παρακαλώ.
Εκτός κ αν κάνω λάθος στα έξοδα ebay-paypal τα οποία έχουν τόσες παράμετρους ...
Sent from my SF aka Blade using the hard work of chinese people
-
Σκεψου τι βγαζει η wind με τα 'αναπηρα' blade
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μαλλον πρέπει να το συνηθίσω.
ειναι τα χρονια στην s60 σαββα ..
παρομοιες σκεψεις ειχα στην αρχη με το iOSμετά τα s60 τα iOS μου φάνηκαν παιχνιδάκι...
γενικά όσο πιο απλό τόσο πιο καλό... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μαλλον πρέπει να το συνηθίσω.
ειναι τα χρονια στην s60 σαββα ..
παρομοιες σκεψεις ειχα στην αρχη με το iOSμετά τα s60 τα iOS μου φάνηκαν παιχνιδάκι...
γενικά όσο πιο απλό τόσο πιο καλό...το iOS ναι ήταν αρκετά εύκολο.
το android όμως θέλει εξοικείωση... -
xdadevelopers The ZTE Blade now has a home on XDA! http://is.gd/jebri //
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Δεν μπορώ να σκεφτώ τι πιο δύσκολο έχει το Android από το iOS.
Βέβαια εμένα και τα Windows απλά μου φαίνονται...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν μπορώ να σκεφτώ τι πιο δύσκολο έχει το Android από το iOS.Βέβαια εμένα και τα Windows απλά μου φαίνονται...
δεν είπα ότι είναι δύσκολα, θέλουν εξοικείωση λέω.
εσύ είσαι και κινητοφάγος !
Σπύρο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
xdadevelopers The ZTE Blade now has a home on XDA! http://is.gd/jebri //Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Να το πω κι εδώ...
Παρήγγειλα απ'τη Wind το LG Optimus One P500. Μου λέει μετά τις γιορτές μάλλον, αν και ελπίζω να διαψευστεί.
(αν δεν χρειαζόταν να μοιραστώ την επιδότηση θα ερχόταν Desire HD αλλά ας όψεται... ) -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Να το πω κι εδώ...
Παρήγγειλα απ'τη Wind το LG Optimus One P500. Μου λέει μετά τις γιορτές μάλλον, αν και ελπίζω να διαψευστεί.
(αν δεν χρειαζόταν να μοιραστώ την επιδότηση θα ερχόταν Desire HD αλλά ας όψεται... )Ωραι θα εχω κι εγω ενα συναδελφο στο φορουμ!
Δινουν βασεις και χαρτες στη wind?
To gps της συσκευης παντως ειναι τρομερο, κλειδωνει παρα πολυ γρηγορα δορυφορουςSent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Μετά από 3h&20min συνεχόμενου παιχνιδιού(Asphalt HD) η μπαταρία στο Milestone από 100% πήγε στο 20%.
Δεν περιμένα να αντέξει τόσο. Να θυμίσω ότι είμαι στο 1GHz.
Περι συσκευών Android...