-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν τρίζει, ...
όχι δα...
Μπορώ να στο πω με βεβαιότητα, βασίζοντας αυτήν την σιγουριά μου στις απόψεις του κλαμπ (κοντά στα 1900 μέλη, που κυρίως μπαίνουν για να αναφέρουν προβλήματα) που δεν έχουν θέματα τριγμών...και απο όλες τις εκδόσεις...
Επειδή μπορεί να σου έτριζε κάποιο αυτοκίνητο αντικατάστασης, αμφισβητείς? αμελητέα ποσότης και μικρό δείγμα, για ασφαλή συμπεράσματα... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν τρίζει, ...
όχι δα...
Κουδουνίστρα;
Ωχ, τώρα είδα το τελευταίο ποστ του tsargy.
Για πες όμως ρε rm, τί έχεις υπ'όψην σου; -
Τελικά απ'ότι φαίνεται δεν έχει χαλάσει ο δείκτης της βενζίνης αλλά υπάρχει διαρροή.
Μήπως ξέρει κανένας κανά καλό συνεργείο κοντά στον Ασπρόπυργο να το πάω;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τελικά απ'ότι φαίνεται δεν έχει χαλάσει ο δείκτης της βενζίνης αλλά υπάρχει διαρροή.Εχεις τσεκαρει για διαρροες?
Απο την πλευρα του οδηγου να υποθεσω?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τελικά απ'ότι φαίνεται δεν έχει χαλάσει ο δείκτης της βενζίνης αλλά υπάρχει διαρροή.
Εχεις τσεκαρει για διαρροες?
Απο την πλευρα του οδηγου να υποθεσω?
Στο σημείο που τη βρήκα δεν περίμενα να υπάρχει διαρροή. Αλλά για να είμαι σίγουρος ότι όντως είναι αυτό θα σου πω αύριο που είναι.
-
Μετά από έλεγχο βγήκαν τα εξής συμπεράσματα:
Αφού κάποιος προσπάθησε να σπάσει την κλειδαριά της τάπας και δεν τα κατάφερε, έσπασε το προστατευτικό πλαστικό, έκοψε τον ελαστικό σωλήνα που πάει προς το ρεζερβουάρ και μου πήρε τη βενζίνη.
Οπότε έχουμε:
Λαιμός ρεζερβουάρ: 110Ε
Τάπα: 30Ε
Εργασία: 50ΕΣύνολο: 190Ε.
-
Wow
-
Τι στο καλο το τελευταιο 3μηνο απ'οσα εχω ακουσει/διαβασει εχουν αυξηθει παρα πολυ οι εγκληματικες ενεργειες...
-
Μετά από έλεγχο βγήκαν τα εξής συμπεράσματα:Αφού κάποιος προσπάθησε να σπάσει την κλειδαριά της τάπας και δεν τα κατάφερε, έσπασε το προστατευτικό πλαστικό, έκοψε τον ελαστικό σωλήνα που πάει προς το ρεζερβουάρ και μου πήρε τη βενζίνη.
Οπότε έχουμε:
Λαιμός ρεζερβουάρ: 110Ε
Τάπα: 30Ε
Εργασία: 50ΕΣύνολο: 190Ε.
Είδες που σου είχαμε πει ότι μπορεί να είναι από τρόμπα βενζίνης?
Ε αυτός ο τρόμπας έψαχνε για βενζίνη
Τραγικό όμως -
Τι να κάνεις... Καλή καρδιά...
Αν πετύχω βέβαια κανένα βράδυ κανέναν κοντά στο αυτοκίνητο θα τον κάνω λίπασμα...
Και μιας και νιώθω ανοιχτοχέρης σήμερα καμιά πρόταση για μπαταρία υπάρχει; Τα φτύνει σιγά-σιγά.
-
Τι να κάνεις... Καλή καρδιά...Αν πετύχω βέβαια κανένα βράδυ κανέναν κοντά στο αυτοκίνητο θα τον κάνω λίπασμα...
Και μιας και νιώθω ανοιχτοχέρης σήμερα καμιά πρόταση για μπαταρία υπάρχει; Τα φτύνει σιγά-σιγά.
Magneti Marelli
Την περασμένη εβδομάδα άλλαξα στο Doblo γιατί έμεινα ευτυχώς μέσα σε parking προμηθευτή μου
Βγάζει ο Πακιστανός τα καλώδια και παίρνω ρεύμα από το κλαρκ....
115 γιούρια η 60άρα
Την ίδια έβαλα και στην 147 πριν από λίγο καιρό.
5 χρόνια μου είχε κρατήσει στην Alfa παραπάνω από 4.5 στο Doblo -
Τίποτα σε πιο φθηνό έχουμε;
-
Τίποτα σε πιο φθηνό έχουμε;Όλα μαζεμένα σου κάτσανε?
Δεν έχω υπόψιν μου κάτι αλλά δεν νομίζω να χρειάζεσαι 60άρα για το δικό σου, και το κλασσικό που λέμε πάντα, ότι πληρώσεις παίρνεις -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τίποτα σε πιο φθηνό έχουμε;
Όλα μαζεμένα σου κάτσανε?
Έχω και μεγάλο σέρβις σε 1000χλμ.
Θα κοιτάξω τι έχει τώρα και θα πράξω αναλόγως. Αν είναι μικρή η διαφορά θα πάω για ΜΜ.
Από που την πήρες; -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Είδες που σου είχαμε πει ότι μπορεί να είναι από τρόμπα βενζίνης?
Ε αυτός ο τρόμπας έψαχνε για βενζίνηΚαι μιας και νιώθω ανοιχτοχέρης σήμερα καμιά πρόταση για μπαταρία υπάρχει; Τα φτύνει σιγά-σιγά.
Η MM οντως αλλαχτηχε μετα απο 8 χρονια.
Αλλα και με περιπου 50€ βολευεσαι αξιοπρεπως (energizer,zap) -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Η MM οντως αλλαχτηχε μετα απο 8 χρονια.
Αλλα και με περιπου 50€ βολευεσαι αξιοπρεπως (energizer,zap)Ενδιαφέρον ακούγεται.
Που ψωνίζω; Υπάρχουν σε Praktiker; -
Πριν ένα μήνα για την 155 πήρα απο εδώ:
http://www.smart-battery.gr/
62 αμπ. Αν δεν κάνω λάθος 64 ευρώ. Το σάιτ έχει πλήρη κατάλογο, ώστε να βρεις τι φοράει το αυτοκίνητό σου...
Το κυριότερο στην φέρνει χωρίς χρέωση στο σπίτι και την πληρώνεις με την παραλαβή.
Βέβαια μην με ρωτήσεις τι αντοχή έχει...δεν ξέρω...πάντως όμορφη φαίνεται -
Ενδιαφέρον φαίνεται.
Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ. -
-
H μανίσια Magneti Marelli μου κράτησε 5,5 χρόνια και την είχα ξεφορτίσει και 2-3 φορές
FIAT FORUM