-
SX4 sedan έχετε δει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
SX4 sedan έχετε δει;Μολις ειδα
-
Yaris sedan?? kai Sx4?? υπαρχουν αυτα???
-
Υπάρχουν αλλά εμένα το Yaris Saloon μου φαίνεται καλύτερο από το hatch. Καλά, και τα δύο για ξύλο είναι αλλά λέμε τώρα...
-
Υπάρχει και swift αλλά και fiesta.
-
Κροταλίζον Q5 TDi (θέλω να πιστεύω το δίλιτρο...) έξω από το Village Π. Φαλήρου χθες το βράδυ, με πινακίδες Λαμίας...
Πολλά ντηζελάκια τελευταίως ακούω εις τας Αθήνας ... -
Γιατί διαδίδεις ψευδείς φήμες; Είναι γνωστό ότι τα σύγχρονα ντίζελ δε κροταλίζουν, έχουν άπειρη ισχύ και από την εξάτμιση τους βγαίνει καθαρό οξυγόνο και λέλουδα...
-
Όπως και να 'χει, θα 'παιρνα ένα super-mini ντηζελάτο χωρίς σκέψη, για να βάζω καύσιμα ...τέσσερεις με πέντε φορές το χρόνο !
Αλλά ας σταματήσουμε πια την κοροϊδία, γιατί όλο και περισσότεροι κυκλοφορούν ανενόχλητοι και ανέλεγκτοι, ενώ οι υπόλοιποι της αθηνοθεσσαλονίκης ψάχνουμε για 'φτηνό πρατήριο' ... -
Ο χρήστης κάτοχος Clio με 2.000km/έτος έγραψε:
Όπως και να 'χει, θα 'παιρνα ένα super-mini ντηζελάτο χωρίς σκέψη, για να βάζω καύσιμα ...τέσσερεις με πέντε φορές το χρόνο !Ε, για έναν ανεφοδιασμό το χρόνο, δεν αξίζει να αγοράσεις άλλο αυτοκίνητο ρε συ!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Yaris σεντάν. Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα...
Λοιπόν πλάκα πλάκα το αυτοκινητάκι αυτό είναι εξαιρετικό. Το είχα για μερικούς μήνες (εκτός Ελλάδος) και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αμέσως πρίν από αυτό είχα ένα Γιάρις HB (Γαλλικό) το οποίο έτριζε και κοπάναγε σα να μην πω τι. Το σεντάν (Γιαπωνέζικο) είχε τα διπλάσια χιλιόμετρα και δεν έκανε τσικ ούτε καν σε κακοτράχαλους χωματόδρομους.
Είχε το γκαζάκι του, πολύ σταθερό στον αυτοκινητόδρομο, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και πολλούς χώρους. Αν και τα Toyota μου είναι αντιπαθέστατα, το συγκεκριμένο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.
Τα μικρά σεντάν δεν πολυκυκλοφορούν γενικά στην Ευρώπη (πόσο μάλλον στη Μπανανία). Αλλά υπάρχει και ο υπόλοιπος πλανήτης όπου έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς: Μέση Ανατολή, Ασία, ΗΠΑ κτλ. Και αν σκεφτεί κανείς τις διαφορετικές συνθήκες στις υπόλοιπες χώρες, δεν είναι καθόλου μα καθόλου άσχημη λύση. Τώρα τα περί ορέξεως...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Όπως και να 'χει, θα 'παιρνα ένα super-mini ντηζελάτο χωρίς σκέψη, για να βάζω καύσιμα ...τέσσερεις με πέντε φορές το χρόνο !
Ε, για έναν ανεφοδιασμό το χρόνο, δεν αξίζει να αγοράσεις άλλο αυτοκίνητο ρε συ!
Τα 'σκάω' ( ) στο μηχανάκι, τι θες τώρα εσύ ;;!!
Και το Clio παραμένει σαν καινούριο λέμε !! -
Panamera 4s
Πανέμορφη alfa romeo με πανέμορφη ξανθιά οδηγό στα διόδια των Μαλγάρων
-
Fiat croma με ιταλικες πινακιδες χθες το απογευμα στην αττικη οδο.
-
Όλοι πάνε ΙΚΕΑ.... από Αγγλία.
Οι θέσεις είναι πιο μεγάλες από ότι στην Ελλάδα ή είναι η ιδέα μου;; -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Όλοι πάνε ΙΚΕΑ.... από Αγγλία.
Οι θέσεις είναι πιο μεγάλες από ότι στην Ελλάδα ή είναι η ιδέα μου;;Σε εμας οι θεσεις ειναι μικροτερες επειdη ειμαστε ασοι στο pa rking
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Πανέμορφη alfa romeo με πανέμορφη ξανθιά οδηγό στα διόδια των Μαλγάρων
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
που να έβλεπες η οδηγός πόσο ήταν....
-
Νταρντανογυναίκα...
-
Iταλοφιλος και με τη βουλα ο κων5...
(djalma πως παει η ομαδα σου )
-