-
Να πάω και εγώ που είμαι Αλβανοεβραίος με Σκοπιανή μάνα και πατέρα μαύρο ????
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Να πάω και εγώ που είμαι Αλβανοεβραίος με Σκοπιανή μάνα και πατέρα μαύρο ????Φορας και σκουλαρικι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να πάω και εγώ που είμαι Αλβανοεβραίος με Σκοπιανή μάνα και πατέρα μαύρο ????
Φορας και σκουλαρικι;
Εννοείται !!! Και επίσης στον πατέρα μου μοιάζω από τη μέση και κάτω
-
Για τους έλληνες που δεν γνωρίζουν καλά την ιστορία και τη γλώσσα της Ελλάδας,και ούτε σέβονται τα ήθη τα έθιμα και την θρησκεία των...ελλήνων,τι προτείνεις;
Εαν υπήρχε σωστό ελληνικό κράτος πρόνοιας θα πρότεινα το ίδιο το κράτος σε πρώτο βαθμό να αφαιρέσει
άμεσα την κηδεμονία των ανήλικων παδιών από τους γονείς τους λόγω ελλιπούς προσοχής και σωστής
γαλούχησης και ανάθεσή τους σε κοινωνικούς λειτουργούς που σέβονται το λειτούργημά τους και που θα
ήταν σε θέση να καλλιεργήσουν με τα σωστά πρώτυπα τα παιδιά αυτά.
Σε δεύτερο βαθμό το κράτος θα απέλυε άπαξ και δια παντώς τους αντίστοιχους δασκάλους καθηγητές που
δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους στους βασικούς αυτούς τομείς και θα έθετε αυστηρά μελλοντικά
κριτήρια για υποψήφιους εκπαιδευτές αυτών των ειδικοτήτων.
Όλα αυτά σε μια ευνομούμενενη πολιτεία που στόχο έχει την πρόνοια και την πρoστασία του πολίτη.
Επειδή όμως τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας (τουλάχιστον για τα
ελληνικά δεδομένα μιας και σε άλλες χώρες όπως πχ η Σουηδία και πολλές άλλες αυτά είναι μια απτή
πραγματικότητα),απλά θεώρησέ τα ως μια προσωπική μου άποψη που δεν είσαι υποχρεωμένος να υοθετήσειςΗ πρόνοια και η προστασία του πολίτη πως ακριβώς συνδέονται με τον σεβασμό στα 'Ελληνικά' ήθη και έθιμα. Και θα ήθελα επίσης να μου αναλυθεί ει δυνατόν ο όρος 'Ελληνικό ήθος', άντε ας πούμε ότι το Ελληνικό έθιμο το καταλαβαίνω ...
Θέλεις να τα ακούσεις τώρα και εσύ!
-
Η πρόνοια και η προστασία του πολίτη πως ακριβώς συνδέονται με τον σεβασμό στα 'Ελληνικά' ήθη και έθιμα. Και θα ήθελα επίσης να μου αναλυθεί ει δυνατόν ο όρος 'Ελληνικό ήθος', άντε ας πούμε ότι το Ελληνικό έθιμο το καταλαβαίνω ...Χωρίς πρόνοια και προστασία από την πλευρά του κράτους, πολύ απλά δεν μπορεί να σταθεί κανενός είδους Ελληνικού ήθους.
Για Ήθος Εδώ : http://www.livepedia.gr/index.php/�%8 ... E%BF%CF%82
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι σε ενοχλει.... -
Αυτό είναι ο ορισμός του ήθους το Ελληνικό ήθος δε ξέρω πως ορίζεται ...
Με ενοχλεί η σύνδεση του κράτους με την προστασία συγκεκριμένων ιδεωδών, τα οποία μπορεί να μην είναι κοινά για όλους.
-
Αυτό είναι ο ορισμός του ήθους το Ελληνικό ήθος δε ξέρω πως ορίζεται ...Με ενοχλεί η σύνδεση του κράτους με την προστασία συγκεκριμένων ιδεωδών, τα οποία μπορεί να μην είναι κοινά για όλους.
Μα δεν μιλάμε για μονομερή προστασία συγκεκριμένων ιδεωδών σε μια ιδανική πάντα λειτουργία ενός ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ κράτους (και όχι μόνο Ελληνικού)...
Από τη μια πλευρά έχεις ένα ελληνικό (για την περίπτωσή μας) πληθυσμό του οποίου το κράτος ΠΡΕΠΕΙ να σέβεται και να προστατεύει τα ήθη και τα έθιμα.
Από την άλλη πλευρά έχεις μειονότητες (αλλοδαπού) πληθυσμού του οποίου το κράτος ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ να σέβεται και να προστατεύει τα ήθη και τα έθιμα.(μειονότητες που πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης και ενσωμάτωσης που ανέφερα παραπάνω).
Και το σημαντικότερο : Το κράτος ΠΡΕΠΕΙ να προστατεύει από τη σύγκρουση των ηθών και των εθίμων των διαφορετικών εθνοτήτων ώστε το ένα να μην θίγει το άλλο.
Έτσι απλά -
Ο χρήστης tarantules έγραψε:
Αυτό είναι ο ορισμός του ήθους το Ελληνικό ήθος δε ξέρω πως ορίζεται ...
Με ενοχλεί η σύνδεση του κράτους με την προστασία συγκεκριμένων ιδεωδών, τα οποία μπορεί να μην είναι κοινά για όλους.
Μα δεν μιλάμε για μονομερή προστασία συγκεκριμένων ιδεωδών σε μια ιδανική πάντα λειτουργία ενός ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ κράτους (και όχι μόνο Ελληνικού)...
Από τη μια πλευρά έχεις ένα ελληνικό (για την περίπτωσή μας) πληθυσμό του οποίου το κράτος ΠΡΕΠΕΙ να σέβεται και να προστατεύει τα ήθη και τα έθιμα.
Από την άλλη πλευρά έχεις μειονότητες (αλλοδαπού) πληθυσμού του οποίου το κράτος ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ να σέβεται και να προστατεύει τα ήθη και τα έθιμα.(μειονότητες που πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης και ενσωμάτωσης που ανέφερα παραπάνω).
Και το σημαντικότερο : Το κράτος ΠΡΕΠΕΙ να προστατεύει από τη σύγκρουση των ηθών και των εθίμων των διαφορετικών εθνοτήτων ώστε το ένα να μην θίγει το άλλο.
Έτσι απλά+1
-
http://news247.gr/ellada/nea_epeisodia_ ... 21622.html
Eυτυχώς που η αστυνομία 'προσπαθεί να αποτρέψει την ένταση' μεταξύ λαθρομεταναστών που κόβουν βόλτες σε ομάδες-συμμορίες οπλισμένοι στο κέντρο ελληνικής πόλης, που αποτελεί και βιτρίνα της χώρας.
Να μας ζήσουν αυτοί που το θεωρούσαν φυσιολογικό και επιτρεπτό όταν τους έβλεπαν να συρρέουν και να στήνουν αυτοσχέδιους καταυλισμούς, όχι για να εργαστούν, αλλά για να σουλατσάρουν σαν αδέσποτα προσπαθώντας να περάσουν στην Ιταλία. Το 'ναι, μαλακίες λέγαμε' δεν θα το ακούσεις ποτέ σε τούτη τη χώρα. -
ΑΘΗΝΑ 01/01/2011
«Η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει τα όρια της αντοχής παράνομων μεταναστών. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παράλληλα με τη δράση της Ελληνικής Ακτοφυλακής σχεδιάζει στα χερσαία σύνορα τη δημιουργία ενός φράχτη για την αποτροπή της εισόδου παράνομων μεταναστών», δηλώνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής.
Μιλώντας για τις διαστάσεις που έχει σήμερα το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και τον τρόπο αντιμετώπισής του από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Παπουτσής τονίζει ότι «στη χώρα μας θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας ή δικαίωμα ασύλου. Κανείς άλλος. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να πάρουν καθαρά το μήνυμα. Θα φύγουν από την Ελλάδα, είτε με εθελοντικό επαναπατρισμό είτε με υποχρεωτική απέλαση».σσσσσσσσσ........
θα ξυπνήσουν οι υπουργοί μας...μάλλον κινέζοι γυρολόγοι και αφρικανοί μικροπωλητές πάτησαν Εκάλη και Πολιτεία για να γίνει αντιληπτό....
εδώ δεν μετράει ούτε το 'κάλιο αργά παρά ποτέ'
στα πέτρινα χρόνια δεν υπάρχει η πολυτέλεια της αιμορραγίας παράνομα εξαγόμενων δισεκατομμυρίων από συστηματικά φοροδιαφεύγοντες μεγαλέμπορους χοτσιμίν.... -
Εγω λεω οτι αυτα ειναι για το θεαθηναι , ας μην ειχε τετοια φθορα η κυβερνηση στις δημοσκοπήσεις και δεν νομιζω να κανανε κατι . Επισης απο το τι λεει ο Παπουτσης μεχρι το να εφαρμοστει και να δουμε οτι δουλευει εχουμε ΠΟΛΥ δρομο ακομα.
Αυτοι (πολιτικοι) ειναι που ανοιξανε τα συνορα (επι Μητσοτακη το 1992) και αυτοι ειναι που 20 χρονια τωρα εχουν αφησει να μπει και η κουτση Μαρια εδω μεσα σε ανυπολογιστους αριθμους (κανεις δεν ξεερει ποσοι ειναι πραγματικα οι μεταναστες ), προοσωπικα δεν νομιζω οτι θα γινει κατι -
Τα σύνορα γιά τους μη Ευρωπαίους δεν άνοιξαν επί Μητσοτάκη . Ανοιξαν γιά τους Αλβανούς και τα λοιπά Βαλκάνια , αλλά τα άνοιξε η κατάρρευση του Αλβανικού κράτους , ο εμφύλιος της Γιουγκοσλαβίας και η πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων .
Γιά τους Αφρικανούς και Ασιάτες η χώρα μας απλά αποτελεί προορισμό και πέρασμα , αλλά δυστυχώς η έλλειψη πατριωτών πολιτικών μας έχει κάνει να είμαστε η χωματερή της Ευρώπης και αντί να μας πληρώνουν αδρά γιά αυτό , μας ζητάνε να πληρώνουμε και από πάνω .
Ο Αυστριακός υπουργός των εξωτερικών και αρχηγός του δεξιού κόμματος , επειδή στις εκλογές ήρθε τρίτος πίσω από το ακροδεξιό κόμμα , υιοθέτησε την ακροδεξιά ρητορία , ότι δεν πληρώνουμε λεφτά γιά τους τεμπέληδες Ελληνες .
Ανάλογες ρητορίες ακολουθούν η Μέρκελ κυρίως και συγκαλυμμένα ο Σαρκοζί , ο οποίος στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του μίλησε γιά τις χώρες που 'ζούσαν πάνω από τις δυνάμεις τους' , εννοώντας προφανώς και εμάς σε αυτές .
Η αυστριακή κυβέρνηση , δήλωσε προ διμήνου , ότι το 2011 θα χρειαστεί 153711 μετανάστες διαφόρων ειδικοτήτων και μόνο αυτούς .Είναι αναγκαία η ίδρυση στη χώρα ενός πατριωτικού κόμματος , το οποίο θα διαδηλώνει κάθε μέρα έξω από την Γερμανική πρεσβεία και θα ζητάει τις πολεμικές αποζημιώσεις , θα πιέζει να στέλνωνται κάθε βδομάδα στην Αυστρία με την απονομή πολιτικού ασύλου οι 160.000 μετανάστες που θέλει και θα πιέζει ώστε η χώρα να πάψει να είναι η τζάμπα χωματερή της Ευρώπης .
Επίσης θα πιέζει ώστε να μπούν οι σωστές τιμές στα εισιτήρια των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ αρχαιολογικών χώρων που διαθέτουμε , η να εκμεταλλευτούμε τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ φυσικά φαινόμενα (πχ Ευριπος) που διαθέτουμε .Πρέπει σαν πολίτες , να ξεφύγουμε από την μιζέρια που έχουμε και που μας έχουν οδηγήσει οι κοπρίτες που παριστάνουν τους πολιτικούς και πνευματικούς μας ταγούς .
Μακάρι ο Ερντογάν και ο Πούτιν να ήταν Ελληνες και οι δικοί μας ξένοι . -
εγω λεω να ζητησουμε αποζημιωση και απο την αιγυπτο για τον ιμπραημ πασα.. δε γαμιεται; τσαμπα ειναι
αντε καλη χρονια και καλα μυαλα πανω απ'ολα (αν και δεν το βλεπω )
-
Φίλε skye ο Ιμπραημ το κωλαράκι μας μας το έκανε π......λα τόσα χρόνια .Με όλο το χρυσό του κόσμου δεν διορθώνεται αυτό .Όσο για την πολιτιστική ζημιά......
Το μόνο που μπορεί να πει κάποιος γι'αυτούς είναι ότι προστατεύουν αυτό που πιστεύουν .Και το κάνουν καλά.Ακόμα και εδώ. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
αντε καλη χρονια και καλα μυαλα πανω απ'ολα (αν και δεν το βλεπωMπορείς με τα δικά σου τα μυαλά , να δέχεσαι να είσαι η τζάμπα χωματερή της Ευρώπης και να σε βρίζουν και από πάνω , άχρηστο , τεμπέλη , χαραμοφάη .
Μπορεί μέρος του χρέους σου να είναι από το κατοχικό δάνειο και να ανέχεσαι να τους πληρώνεις και μίζες .
Μπορεί η επέκταση του μετρό στο Ελληνικό να είναι έτοιμη εδώ και μήνες , αλλά κανένας πολιτικός δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να υπογράψει την σηματοδότηση της ζήμενς , με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουν οι πολίτες το πανάκριβο αυτό έργο .Καλή χρονιά λοιπόν και καλά μυαλά
-
**ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ **
Με θερμικές κάμερες ο φράκτης του Εβρου
Αναμένεται να κατασκευαστεί ως τον Απρίλιο στην περιοχή της Νέας Βύσσας και θα έχει μήκος 12,5 χιλιομέτρων
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=376133&dt=04/01/2011
Αντιδράσεις στη Γερμανία για τον «φράχτη»
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=376083&ct=2&dt=03/01/2011 -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
**ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ **
Με θερμικές κάμερες ο φράκτης του Εβρου
Αναμένεται να κατασκευαστεί ως τον Απρίλιο στην περιοχή της Νέας Βύσσας και θα έχει μήκος 12,5 χιλιομέτρων
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=376133&dt=04/01/2011
Αντιδράσεις στη Γερμανία για τον «φράχτη»
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=376083&ct=2&dt=03/01/2011φραχτης επρεπε να ειχε μπει εκει πριν πολλα χρονια, καποτε ειχαν της ναρκες, της καταργησαν και αυτες
οσο για τη γερμανια εγω λεω να τους φορτωσουμε και να τους παμε ολους στη γερμανια και ας τους τριψει η μερκελ στη κασιδα της -
Ευχαριστουμε ολες Ελληνικες τις κυβερνησεις για την αψογη μεταναστευτικη πολιτικη που εφαρμοζουν
**Καθημερινές εικόνες παρακμής στο κέντρο της Αθηνας **
newsbeast.gr -
Οποιος υποστηρικτης των μεταναστων θελει ας ερθει μια βολτιτσα απο το Κορωπι να παρουμε το πρωινο λεωφορειο. Το 99% ειναι Πακιστανοι. Επισης οι Αλβανοι εχουν κατακλυσει περιοχες οπως τα Πατησια ,Κορωπι κ.τ.λ. Μπορουν τα επισημα στοιχεια να μιλουν για 100.000 ή για 200.000 μεταναστες ,ΑΛΛΑ η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη. Αυτη την στιγμη αν οι Ελληνες ειναι 10.000.000 , οι μεταναστες ειναι τουλαχιστον 3.000.000.
Δεν νομιζω στην Σουηδια ,Ελβετια , οι μεταναστες να αποτελουν το 30% του πληθυσμου και υποτιθεται οτι ειναι πλουσιες χωρες οπου μπορουν να τους φροντισουν. Στην φτωχη μπανανια μας ειμαστε μπατε σκυλοι.
Οι μεταναστες στην Ελλαδα θα επρεπε να αποτελουν το 5% του συνολικου πληθυσμου και οχι το 30%.
-
ο φράχτης είναι μια ΜΑΛΑΚΙΑ και μισή. σαν τον εμπνευστή του ένα πράγμα.
δεν θα κάνει τίποτα και το μόνο που θα προσφέρει είναι λαβή για σχόλια στους επικριτές μας και μίζες και δημόσιο χρήμα στους κατασκευαστές.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;