-
Το 7άρι DCT μπαίνει στο 135 ήδη από το Μάρτιο του 2010, δηλαδή από τότε που έχει και τον νέο κινητήρα Ν55.
-
Στα μικρά μοτέρ που πονάει η bmw τίποτα νεότερο , θα περιμένουμε την επόμενη .
-
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Στα μικρά μοτέρ που πονάει η bmw τίποτα νεότερο , θα περιμένουμε την επόμενη .τα μικρά Ελληνικά μοτέρ εννοείς
γιατί το μικρό το 2000 το δικό μας μια χαρά είναι
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Στα μικρά μοτέρ που πονάει η bmw τίποτα νεότερο , θα περιμένουμε την επόμενη .
τα μικρά Ελληνικά μοτέρ εννοείς
γιατί το μικρό το 2000 το δικό μας μια χαρά είναι
Θέλει λίγη ακόμα δύναμη η 3άρα για να αναδειχθούν οι ικανότητες του πλαισίου , αλλά ακόμα και έτσι δεν έχω παράπονο το αυτοκίνητο είναι ζωντανό και αυτό φένεται στα μικρογλιστρήματα που κάνει αλλά όταν έρθει το μικρό υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ θα αναστηθούν οι μικρές μπέ εμ βε .
-
-
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/844976/Που είναι το αστείο καλέ?
-
Την είδες την τιμή;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Την είδες την τιμή;Κι εγώ τόσα θα έβαζα ως αρχή στην διαπραγμάτευση αν το είχα
-
Έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα και με βάση τις τιμές της αγοράς για αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων, ακόμα και 12 χιλιάρικα να κατεβάσει, θα φύγει πολύυυ δύσκολα αυτο το αμάξι.
-
Πέτυχα απο κοντά μια 316 (που φεύγει πολύ πιο εύκολα απο την 320) 03 μοντέλο αλλα fl όπως αυτή. στα 9.500€
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πέτυχα απο κοντά μια 316 (που φεύγει πολύ πιο εύκολα απο την 320) 03 μοντέλο αλλα fl όπως αυτή. στα 9.500€Άρχισες να τον ψήνεις τον έλικα βλέπω
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πέτυχα απο κοντά μια 316 (που φεύγει πολύ πιο εύκολα απο την 320) 03 μοντέλο αλλα fl όπως αυτή. στα 9.500€
Άρχισες να τον ψήνεις τον έλικα βλέπω
Όλα παίζουν ακόμα, αλλα το κοιτάω ναι.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Άρχισες να τον ψήνεις τον έλικα βλέπω
Όλα παίζουν ακόμα, αλλα το κοιτάω ναι.
Προδότη!
-
Είμαι! χα! Είμαι και όμορφος αν θες να ξέρεις!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Είμαι! χα! Είμαι και όμορφος αν θες να ξέρεις!Και μολις εφαγα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Που είναι το αστείο καλέ?
Δες εδώ να καταλάβεις
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1048566/
-
Όμως ο υπεραισιόδοξος φίλος μας, έχει βάλει 3lt moteur. Αυτό να του το πιστώσουμε.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
:roll:
Όμως ο υπεραισιόδοξος φίλος μας, έχει βάλει 3lt moteur. Αυτό να του το πιστώσουμε.Οκ τότε
BMW FORUM