-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τα tags στο πρόσωπο/λογαριασμό σου μπορείς να τα αφαιρέσεις και μόνος σου, όποιος και αν τα έχει κάνει (είτε φίλος σου, είτε εσύ ο ίδιος)Ναι, ξεχάστηκα, μπορεί να του πει (αν είναι φίλος) αφαίρεσε την φωτό..
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Τα tags στο πρόσωπο/λογαριασμό σου μπορείς να τα αφαιρέσεις και μόνος σου, όποιος και αν τα έχει κάνει (είτε φίλος σου, είτε εσύ ο ίδιος)
Ναι, ξεχάστηκα, μπορεί να του πει (αν είναι φίλος) αφαίρεσε την φωτό..
ναι θα εχει βγαλει στην φωτο 10-20 ατομα και θα την κατεβασει ξερωντας οτι ο αλλος θα την ανεβαζε εφοσον εχει fb..
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Τα tags στο πρόσωπο/λογαριασμό σου μπορείς να τα αφαιρέσεις και μόνος σου, όποιος και αν τα έχει κάνει (είτε φίλος σου, είτε εσύ ο ίδιος)
Ναι, ξεχάστηκα, μπορεί να του πει (αν είναι φίλος) αφαίρεσε την φωτό..
Το tag είπα να αφαιρέσει, όχι την φωτό.
Ή μπορείς ακόμα (δεν ξέρω αν το ανέφερα και πριν) να αφαιρέσεις την δυνατότητα να σε κάνει οποιοσδήποτε tag. Έχουν αρκετό πράγμα τα privacy settings, ψάχτε τα. -
Παίδες, δεν έχω εγώ το θέμα με τις φωτογραφίες, σχολίασα ένα ποστ του Thodwris. Εγώ το απενεργοποίησα για διάφορους λόγους...
εντιτ:
επίσης, κάτι χειρονομίες του στυλ να λείπουν. Διαβάστε καλύτερα σε τι αναφερόμαστε..
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Παίδες, δεν έχω εγώ το θέμα με τις φωτογραφίες, σχολίασα ένα ποστ του Thodwris. Εγώ το απενεργοποίησα για διάφορους λόγους...εντιτ:
επίσης, κάτι χειρονομίες του στυλ να λείπουν. Διαβάστε καλύτερα σε τι αναφερόμαστε..
οχι δικο μου post του kapami θες να πεις!
-
εγω παντως εχω γ@/#%$ 3 γκομενες απο το facebook οσο παραξενο και αν ακουγεται αυτο...
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Παίδες, δεν έχω εγώ το θέμα με τις φωτογραφίες, σχολίασα ένα ποστ του Thodwris. Εγώ το απενεργοποίησα για διάφορους λόγους...
εντιτ:
οχι δικο μου post του kapami θες να πεις!
ναι, απλώς είχα κάνει εσένα quote και μπερδεύτηκα. Με συγχωρείς
εγω παντως εχω γ@/#%$ 3 γκομενες απο το facebook οσο παραξενο και αν ακουγεται αυτο...
Καθόλου παράξενο, αναλόγως τι ανάγκες έχει ο καθένας, το χρησιμοποιεί. Να προσέχεις πάντως, δε (μπορείς να) ξέρεις τι σαβούρα (αρρώστιες, τρέλα, κτλ) κυκλοφορεί.
-

-
καποιος περναει πολλες ωρες στο 4chan
-
-
Φοβερο!
-
Ο χρήστης gustom2008 έγραψε:
εγω παντως εχω γ@/#%$ 3 γκομενες απο το facebook οσο παραξενο και αν ακουγεται αυτο...Καλές; Ή σαβούρες;
-
Ο χρήστης gustom2008 έγραψε:
εγω παντως εχω γ@/#%$ 3 γκομενες απο το facebook οσο παραξενο και αν ακουγεται αυτο...Που ειναι το παραξενο σε αυτο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Που ειναι το παραξενο σε αυτο;
Οτι πηγε με 3 ηθελε να παει με 5
-
delete
-
Βαριέμαι να μετρήσω τα κλισέ του παραπάνω πόστ
-
delete
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Enlighten us with your experiences with fb mirage !
Αυτές που ξεφεύγουν απ' τα παραπάνω κλισέ...Μπά δεν υπάρχει λόγος.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Φυσικά ομιλούμε για χάλια προς το μέτριο (εμφανίσιμες) καταστάσεις, μην περιμένετε το μοντελάκι να ψάχνει μέσω face να πηδηχτεί (εκτός και αν έχετε τύχη πρωτοχρονιάτικου λαχείου).
Και όμως πολλές κατηγορίας μοντέλλου χτυπήσανε την πόρτα μου........
Δεν χτυπησαν τη δικη σου πορτα.
Facebook: κοινωνικη ή αντικοινωνική δικτυωση?