-
Ηταν απο τις λίγες φορές που δεν είχα κρεμασμένα στον λαιμό μου 13 χρονόμετρα...ΜΠΡΑΒΟ.Βεβαια για να πούμε του στραβού το δικιο, τέτοια διευκόλυνση είχαμε και απο τις οργανώσεις με την IRON TEAM...
Ελπίζω τώρα να γίνει κανόνας.Δύο λάθη θέλω να αναφερω μόνο.Το ενα είναι ως προς την θέση. Θα έπρεπε αλλο ενα τέτοιο να είναι στημένο, κανονικά και στο σημείο που βγάζουν ή επικοινωνουν τα PITS με τον οδηγό.(αραγε υπήρχε τέτοιο σημείο εχθές?) Αν είχες λοιπόν ταμπέλα επικοινωνίας, θα επρεπε να τρέξεις διασχίζοντας τον διάδρομο ωστε να βγάλεις την ενημέρωση στον οδηγό.Βέβαια δεν υπήρχε τέτοιο σημείο, αρα δικαιολογήτε το λάθος.
Δεύτερο, μεγαλύτερη χρονική παραμονή των χρόνων, στα ελεύθερα και χρονομετρημένα...32αρα οθόνη παίζει?Αν ναι, υπάρχει λύση και προσφορά!
Ευχαριστούμε για την προσπάθεια.!
-
Ναι
http://www.adts.gr/acc_Wms_LaserPointer.cfmΔες αυτα που λεγονται air-presenter
Απλά αντί για προτζεκτορα βαζεις το μονιτορ που λεγαμε σε οτιμεγεθος θελει καθε ομαδα.
1 για καθε ομαδα θα χρειαστει αν θελουν κι αλλα μονιτορ με ενα σπλιτερ VGA kai καλωδιακα πλεον 'πας παντου'.Το σκεπτικό της ολης προτασης μου ειναι να........ μην χρειαζονται 3 φορεστερ αντι ενα!!!! χιχιχι
-
Χμμμ, προσωπικά αμφιβάλω ότι θα μπορούν να 'σηκώσουν' παραπάνω από 2-3 ταυτόχρονα streams λόγω των περιορισμών ταχύτητας του WiFi. Αλλά πάντως είναι ενδιαφέροντα.
-
Γι' αυτο εξαρχης ειπα αν σαν 'σκεπτικο' την βρισκετε πρακτικη - βολική να το ψαξω κι αλλο
Αν ενα τετοιο σεναριο δηλ. θα βολευε..
Ena βοχaki σε καθε ομαδα δικη της προμηθεια ας πουμε + ενα δικό της μονιτορ και ο 'χρονομετρης' να 'εκπεμπει' την οθονη που θα βλεπουν.
Αν δεν κανω λαθος - Νασσο - καθοτι δεν ειναι το πεδιο μου δεν επειρεαζετε το ποσοι 'βλεπουν' καθότι ειναι 'παθητικοι' θεατες.
Δεν ανοιγει ως 'δικτυο' δηλ αλληλεπιδρασης με τον σερβερ ας πουμε. -
Αν είναι WiFi τότε το bandwidth είναι ψιλοδεδομένο και μοιράζεται, δεν έχει να κάνει με την αλληλεπίδραση αλλά με την εκπομπή του stream. Υπάρχουν τεχνικές αποφυγής αυτού αλλά οι περισσότερες θέλουν intelligence από την πλευρά του κουτιού (πχ. να μην εκπέμπεις τα πάντα όπως στην τηλεόραση αλλά μόνο τις αλλαγές όπως κάνουν τα MPEG κτλ.)
Τέλος πάντων, το παρατραβάμε σε τεχνικές λεπτομέρειες. -
Οκ - αρα ενδιαφερει σαν σκεπτικό - αρα το ψαχνω!
-
Περίμενε ντε, ο Ανδριτσάκης φτιάχνει το σύστημα, όχι εγώ. Ο,τι σου πει εκείνος!
-
..και ερωτώ. Μια κρυσταλλική οθόνη 4τμ, και ένας απλός τηλεοπτικός προτσεκτορας, δεν θα ήταν απλό σε ένα SP?. Εκεί δεν θα μπορούσαν όλα τα σέρβις των αγωνιζομένων να βλέπουν της επιδόσεις των ‘δικών’ τους?. Από εκεί και πέρα, τα τηλέφωνα λειτουργούν!!....
Στην περίπτωση αυτή, νομίζω ότι υπάρχει πατρονος, η μάλλον, έχω κολιτό φίλο και πελάτη!. Ο προτσεκτορας υπάρχει και ασύρματος, οπού ένα link μπορεί να τον ενημερώνει σε τηλεοπτικό χρόνο. Αυτό μπορεί και να γίνετε και από απόσταση!. Έτσι τα αποτελέσματα θα μπορεί να τα μαθαίνει η ‘βάση’ των αγωνιζομένων, δευτερόλεπτο μετά την επεξεργασία ηλεκτρονικά των αποτελεσμάτων.
Ας μας πει όποιος γνωρίζει περισσότερα.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ψυχραιμία παιδιά
fokion ενδιαφέρουσα και υψηλού επιπέδου λύση. Αλλά στο χωριό μου λένε 'αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι'. Για μια οθόνη μιλούσαμε και με 2-3 post φτάσαμε σε AGP ή F1 επίπεδο με οθόνες σε κάθε box κλπ. Μου αρέσει όμως που το 'ψάχνεις'. Οι περισσότεροι θα αδιαφορούσαν....Μήπως να δεχτούμε την προσφορά του van για μια μεγαλύτερη ξεκινώντας το 2011 και πάμε παρακάτω? Η 32άρα 'παίζει' μια χαρά αν έχει 'είσοδο' AV RCA. Aν μάλιστα μπει σε ψηλό stand θα καλύψει μια χαρά το ΑΡΧΙΚΟ ζητούμενο. Δηλαδή άμεση πληροφόρηση έστω και με μια μικρή μετακίνηση πάνω κάτω στο διάδρομο των support teams. Νομίζω ότι δεν 'βγαίνουν' πια ταμπέλες στους οδηγούς με +- και fast. Υπάρχει ασύρματη συνεννόηση. Εξάλλου στην Τρίπολη δεν επιτρέπεται η παραμονή support teams στο pit lane, μπροστά από τα paddocks.
Είπαμε, ψάχνουμε για οικονομικές λύσεις, ιδιαίτερα στους χαλεπούς καιρούς μας. Να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο ΜΠΟΡΟΥΜΕ στους οδηγούς, κάθε φορά και κάτι παραπάνω. Έτσι συνήθως ανεβαίνει το επίπεδο. Βάζοντας γερά θεμέλια σε κάθετι που ξεκινάς, για να μην αναγκαστείς να το 'τραβήξεις' πίσω αργότερα μόλις κ@λ@σεις.
-
Αντωνη εχεις θεμα σε φωτεινες μερες θες προτζεκτορα γαιδουρι σε λουμεν.. ( αυτος ειναι ο τομεας μου βλεπεις...)
Μην ξεχνας οτι οι οθονες 1 δουλεια κανουν. να ανακλουν το φως απο οπου κι αν προερχεται..Κυριε Ανδριτσακη το ψαχνω ( κι αυτο και πολλά αλλα που αφορουν τους αγωνες) γιατι το κανω επειδει με ευχαριστει κι οχι απο 'αναγκη'.
Αληθεια μια τεχνικη ερωτηση
η εξοδος σας τι ειναι
CVBS ( rca ή bnc βυσμα)
VGA ( 15pin)
RGBHV σε 5 BNCκαι.... ιδανικά τι θα θελατε...
-
-
nass, ως τώρα στο ethea-live είχαμε on-line μόνο ράλλυ και αναβάσεις (σε HTML και pdf ταυτόχρονα, με καθυστερήσεις βέβαια όταν δεν είχαμε adsl ή το σήμα δεν ήταν 3G, αφού το GPRS είναι 'βάστα Τούρκο να γεμίσω...'). Στην ταχύτητα έμπαιναν αμέσως μετά το τέλος κάθε κατηγορίας. Προχθές στην Τρίπολη, έμπαιναν και οι δοκιμές ανά 2 λεπτά, οπότε σημειώθηκε πρόοδος
Προσπαθώ και για τους αγώνες από το 2011. Ευτυχώς, 3G έχει και Τρίπολη και Μέγαραvan, από την επόμενη ταχύτητα, τα data θα παραμένουν στην οθόνη μέχρι την αρχή της επόμενης κατηγορίας. Ευχαριστώ για την επισήμανση.
-
σαν σκεπτικό..
Αληθεια ΠΟΣΕΣ ομαδες πρεπει να εξυπηρετησουμε??? ( το -με μ' αρεσε αχαχαχαχαχα) -
fokion, με τα τωρινά laptops που χρησιμοποιούμε έχουμε έξοδο VGA (βεβαίως-βεβαίως...) και RCA pal composite. Η οθόνη που 'δίνω' είναι 800χ600 οπότε στις μεγάλες οθόνες 'φτουράει'. Τα επόμενα laptops που θα προμηθευτούμε μάλλον θα έχουν μόνο VGA και HDMI. Εννοείται πως η ποιότητα της οθόνης μέσω του AV link είναι σαφώς κατώτερη από VGA, HDMI καθόσο το pal είναι μόνο 525 γραμμές και 'ξεχειλώνει' στις 600.
Πάντως στις μεγάλες οθόνες (>26) η αναγνωσιμότητα είναι ικανοποιητική ιδιαίτερα με τις μεγάλες 'στρογγυλεμένες' γραμματοσειρές που χρησιμοποιώ. -
Ο χρήστης Νίκος Ανδριτσάκης έγραψε:
nass, ως τώρα στο ethea-live είχαμε on-line μόνο ράλλυ και αναβάσεις (σε HTML και pdf ταυτόχρονα, με καθυστερήσεις βέβαια όταν δεν είχαμε adsl ή το σήμα δεν ήταν 3G, αφού το GPRS είναι 'βάστα Τούρκο να γεμίσω...'). Στην ταχύτητα έμπαιναν αμέσως μετά το τέλος κάθε κατηγορίας. Προχθές στην Τρίπολη, έμπαιναν και οι δοκιμές ανά 2 λεπτά, οπότε σημειώθηκε πρόοδος
Προσπαθώ και για τους αγώνες από το 2011. Ευτυχώς, 3G έχει και Τρίπολη και Μέγαραvan, από την επόμενη ταχύτητα, τα data θα παραμένουν στην οθόνη μέχρι την αρχή της επόμενης κατηγορίας. Ευχαριστώ για την επισήμανση.
Περιττό να πω ότι, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, είμαι στη διάθεσή σας για να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα ραδιοκάλυψης και να τα βελτιώσουμε κατά το δυνατόν επεμβαίνοντας είτε τοπικά, είτε γενικότερα.
-
Χορηγία οθόνη παίζει.Κάνει 32αρα?
Η SPIRALUMIN είναι έτοιμη να 'βάλει το χέρι στην τσέπη'...Αλλα τι ακριβώς θέλεις Νίκο? -
Ο χρήστης van έγραψε:
Χορηγία οθόνη παίζει.Κάνει 32αρα?
Η SPIRALUMIN είναι έτοιμη να 'βάλει το χέρι στην τσέπη'...Αλλα τι ακριβώς θέλεις Νίκο?Οποιαδήποτε σχετικά σύγχρονη 32άρα LCD κάνει Βασίλη...Με γύρω στα 350-400€ παίρνεις κάτι πολύ καλό και απόλυτα επαρκές..για να μην πω και πιο κάτω....
-
@van, απάντησα για την 32άρα και σε προηγούμενό μου Post. Κάνει μια χαρά αρκεί να έχει είσοδο **AV Ιn RCA **(Μικρό, κίτρινο στρογγυλό θηλυκό βύσμα) και πολύ contrast/φωτεινότητα (σ'αυτό ας βοηθήσει κάποιος ειδήμων).
Θα συνδέσω απ'ευθείας πάνω της το AV wirelles link που ίσως είδες και στην Τρίπολη (το μικρό μαύρο κουτάκι με το κεραιάκι που είχα δέσει με ταινία πάνω στο κάγκελο, πλάϊ στην 17άρα). Αν μάλιστα την τοποθετήσουμε και σε ένα λίγο ψηλό stand, ώστε να 'κοιτάει' προς τα κάτω, θα 'τακτοποιήσουμε' αυτό το θέμα για τα καλά. Το μέγεθος είναι άριστο, απλά αν μπει κι αυτή σε χαμηλό τραπεζάκι, μόλις σκύψουν 2-3 πάνω της, οι άλλοι....δεν
Ο τέλειος συνδυασμός θα είναι να έχει το stand και ένα 'σκέπαστρο' ώστε να προστατεύεται από απ'ευθείας ηλιακό φως αλλά και από βροχή. Όπως είπα όμως, θα πρέπει κάποιος να την κουβαλάει. Το Forester (ή το CRV του συνεταίρου μου) δεν χωράει άλλο εξοπλισμό πλέον. Οι αναρτήσεις τάχουν 'παίξει'
Άσχετο: Εκτός από APR/van κανείς άλλος αγωνιζόμενος/μηχανικός δεν έχει παρατηρήσεις/επισημάνσεις να κάνει για τη νέα αυτή παροχή? Τόσοι και τόσοι ήταν από πάνω της.
@sp0+, η βοήθειά σου πολύτιμη όπως πάντα
-
Κυριε ανδριτσακη τα αποτελεσματα μεχρι στιγμης λενε οτι ασυρματα Δεν.... με λογικό κοστος τελος παντων
ΔΕΝ το αφηνω - απλά ενημερωνω
Ισως αν κι εφοσον ειχαμε δυνατοτητα cat5 θα γινονταν θαυματα.. αλλα αυτη την λυση την ξερετε... -
Ο χρήστης Νίκος Ανδριτσάκης έγραψε:
και πολύ contrast/φωτεινότητα (σ'αυτό ας βοηθήσει κάποιος ειδήμων)Οτι και να κανετε δεν, σε ενα φωτηνο πρωινό.... υπαρχουν καποιες day readable, αλλα το κοστος.... χαιρεται.
Βεβαια αυτες που ειναι day readable ειναι αυτες που ειναι και αδιαβροχες και δεν επειρεαζονται απο σκονη και καπνους...
Συστήματα χρονομέτρησης και εντοπισμού αγώνων