-
στο σημειο αυτο υπαρχουν οντως 3 καμερες πανω απο το ρευμα προς Σταυρο
-
Τελευταία στις ΗΠΑ παρουσιάστηκαν 3 νέα πιστόλια laser, από δύο γνωστές και μία άγνωστη μέχρι στιγμής εταιρεία. Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά σύντομα θα παρουσιαστούν για χρήση. Στην Ελλάδα, δεν είναι πιθανό να τα δούμε, εκτός ίσως από το ένα, η παραγωγός εταιρεία του οποίου είχε πετύχει 2-3 πωλήσεις στο απώτατο παρελθόν.
Laser Atlanta - SpeedLaser Torch
Αποτελεί συνέχεια των άλλων μοντέλων Speedlaser της Laser Atlanta με τη διαφορά ότι το σύστημα των φακών λήψης και αποστολής είναι τοποθετημένο οριζόντια και όχι κατακόρυφα όπως στα άλλα μοντέλα της εταιρείας.
Όλα τα νέα μοντέλα της Laser Atlanta είναι εξοπλισμένα με νέο firmware, που μειώνει τις ψευδείς ενδείξεις για παρουσία jammer, και έχουν αναβαθμισμένο το stealth mode, που υποτίθεται ξεγελάει ανιχνευτές και jammers ώστε, να μην ανιχνεύεται η χρήση του πιστολιού.
Το μοντέλο αυτό ήδη πωλείται και κάποια τμήματα στις ΗΠΑ σίγουρα το έχουν προμηθευτεί και ετοιμάζονται να το χρησιμοποιήσουν.
Στην Ελλάδα δεν αναμένεται να παρουσιαστεί, όπως δεν παρουσιάστηκαν και τα άλλα πιστόλια της Laser Atlanta.
Kustom - ProLaser IV
Είναι το καινούργιο πιστόλι της Kustom, αντικαταστάτης του ProLaser III που υπάρχει σε 1-2 κομμάτια στην Ελλάδα, μαζί με το παλαιότερο ProLaser II. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και αυτή είναι η μόνη φωτογραφία του που υπάρχει στο διαδίκτυο. Δεν έχουμε στοιχεία για αυτό, οπότε δεν μπορούμε να δώσουμε επιπλέον πληροφορίες, παρά μόνο ότι παρουσιάστηκε σε έκθεση σχετικού υλικού πριν λίγο καιρό στις ΗΠΑ.
Το πιστόλι αυτό, είναι πιθανόν να το δούμε στο απώτερο μέλλον στην Ελλάδα, αν και εφόσον βρεθούν χρήματα για αγορές και η εταιρεία καταφέρει να κερδίσει κάποιον σχετικό διαγωνισμό, πράγμα δύσκολο, μιας και η LTi έχει μονοπώλιο σχεδόν την Ελληνική αγορά, με τις σχέσεις αντιπροσώπου - ΕΛΑΣ που βγάζεις τις προδιαγραφές. Η ιστορία όμως μαρτυρά ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πιστόλια της εταιρείας αυτής, όπως και παλαιότερα πιστόλι radar, οπότε το μέλλον είναι ακόμα αβέβαιο.
Digital Ally - Laser Ally
Ένα νέο πιστόλι από μια νέα εταιρεία. Εμφανισιακά μοιάζει πάρα πολύ με το SpeedLaser Torch στο πίσω μέρος (οθόνη, πλήκτρα κτλ), όπως θα δείτε αν κάνετε τη σύγκριση των εικόνων, οπότε είναι πιθανόν να υπάρχει σχέση μεταξύ των εταιρειών (μεταφορά τεχνογνωσίας ή χρήση του Torch ως προτύπου για το Hardware).
Το πιστόλι αυτό, έχει πρωτοποριακό firmware που κατά δήλωση της εταιρείας αχρηστεύει τα jammers. Η δήλωση αυτή υποστηρίζεται από βίντεο που δείχνουν ότι το καλύτερο (μαζί με το AL), και πιο δημοφιλές στις ΗΠΑ jammer, δεν μπορεί ούτε να το ανιχνεύσει, πόσο μάλλον να το κάνει jam. Φυσιολογικά, οι εταιρείες jammer, θα καταφέρουν να το αντιμετωπίσουν από τη στιγμή που θα βγει στην αγορά (αν δεν το έχουν κάνει ήδη), όπως έκαναν και με άλλα πιστόλια στο παρελθόν. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει έτοιμους 3 διαφορετικούς αλγορίθμους, οπότε, αν υπάρξει αντιμετώπιση του ενός, θα βγει νέο firmware με τον νέο αλγόριθμο. Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ξεκινά, λοιπόν, αν καταφέρουν να βγάλουν το Laser Ally σε ευρεία παραγωγή, πράγμα δύσκολο μιας και ο κατασκευαστής είναι άγνωστος, οπότε τα συμβόλαια θα έρθουν δύσκολα στις ΗΠΑ.
Το πιστόλι αυτό δεν το περιμένουμε στην Ελλάδα καθώς, ήδη τα πράγματα είναι δύσκολα για την εταιρεία στις ΗΠΑ.
Αυτές ήταν οι εξελίξεις στον τομέα των πιστολιών laser. Περιμένουμε τις μελλοντικές κινήσεις των κατασκευαστών, τις δοκιμές που θα γίνουν και τα αποτελέσματα που θα υπάρξουν.
Ευχαριστώ.
-
Ένα νέο jammer παρουσιάστηκε προσφάτως στις ΗΠΑ. Προέρχεται από την εταιρεία Laser Mask (Κορέα) που είχε παρουσιάσει και στο παρελθόν διάφορα άλλα jammers. Αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου μοντέλου που ήταν το 1ο της εταιρείας που χρησιμοποιούσε διόδους laser. Έτσι, και το νέο μηχάνημα, χρησιμοποιεί διόδους laser για παραγωγή της ακτινοβολίας που παρεμβάλει τα πιστόλια, ακριβώς όπως χρησιμοποιούν τα AL και LI.
Η καινοτομία του νέου jammer βρίσκεται στις κεφαλές του που είναι ιδιαιτέρως μικρές (5,00 x 3,44 x 1,25 cm). Σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να αντιμετωπίσει τα περισσότερα πιστόλια της αγοράς, ακόμα και το λίαν επικίνδυνο Traffipatrol XR. Προς το παρόν, επίσημες δοκιμές δεν υπάρχουν, λόγω της πρόσφατης παρουσίασής του, οπότε θα κρατήσουμε επιφυλακτική στάση, δεδομένου του όχι καλού ιστορικού της εταιρείας (η προηγούμενη έκδοση δεν είχε την αναμενόμενη και διαφημιζόμενη απόδοση). Όταν λάβουν χώρα δοκιμές, τότε, θα παρουσιάσουμε επίσημα αποτελέσματα της απόδοσης του νέου αυτού jammer.
Στις δοκιμές, πρέπει να διασαφηνιστεί, αν παρεμβάλει αποτελεσματικά τα Ultralyte με τους 100 και 125 παλμούς / sec (pps) που υπάρχουν στην Ελλάδα, ενώ ταυτοχρόνως παρεμβάλει και τα απλά Traffipatrol των 100 pps (επίσης υπάρχουν στην Ελλάδα), χωρίς να δίνει σήμα για παρεμβολή (E14). Επίσης, πρέπει να δούμε, αν δίνει σήμα E14 στο καινούργιο Traffipatrol XR (υπάρχει στην Ελλάδα), ποια η απόδοσή του απέναντι στα LTi Truspeed 1 και 2 (USA / EU version) εκ των οποίων μόνο το 2 βρίσκεται στην Ελλάδα και τέλος, αν αντιμετωπίζει το Riegl FG21P (δεν μας απασχολεί στην Ελλάδα).
Λόγω της χαμηλής τιμής του, θα ήταν εξαιρετική λύση για την Ελλάδα, αν η απόδοσή του είναι αυτή η οποία περιγράφεται από την εταιρεία. Μένει να δούμε, λοιπόν, στο μέλλον, τι θα δείξουν οι δοκιμές.
Ευχαριστώ.
- Τέτοιες ειδήσεις (όπως αυτή και η παραπάνω), δε θα βρείτε σε άλλα sites / forums, λόγω... (τα γνωστά με τις πωλήσεις), παρά μόνο στο bloka, όσο ήταν ανοιχτό.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Λόγω της χαμηλής τιμής του, θα ήταν εξαιρετική λύση για την Ελλάδα, αν η απόδοσή του είναι αυτή η οποία περιγράφεται από την εταιρεία.Θα ήταν ακόμα πιο εξαιρετική, αν ήταν νόμιμο!
- Τέτοιες ειδήσεις (όπως αυτή και η παραπάνω), δε θα βρείτε σε άλλα sites / forums, λόγω... (τα γνωστά με τις πωλήσεις), παρά μόνο στο bloka, όσο ήταν ανοιχτό.
Όποιος κατάλαβε τι λέει αυτή η πρόταση, παρακαλώ ας εξηγήσει.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Θα ήταν ακόμα πιο εξαιρετική, αν ήταν νόμιμο!Άσχετο αυτό με το αν δουλεύει ή όχι. Μην το παίζεις ηθικός και νόμιμος για να απαξιώσεις αυτό που έγραψα.
Δεν είναι παράξενο που Ό,ΤΙ και να γράψω, ΠΑΝΤΑ πετάγεται ένας 'έξυπνος' για να την πει; Ένας που είναι σοβαρός 'επιστήμονας' και απλά έχει σκοπό του να δείξει ότι είναι ανώτερος από τον pipinos1976. Το έκανε ο nass με το OCR/ANPR, το κάνεις εσύ τώρα, που, αφού δεν μπορείς να προσθέσεις κάτι άλλο, γράφεις μια μπούρδα, απλά για να έχεις την τελευταία εγγραφή το topic.
Όποιος κατάλαβε τι λέει αυτή η πρόταση, παρακαλώ ας εξηγήσει.
Αν δεν ξέρεις κάτι, που στη συγκεκριμένη περίπτωση, ΔΕΝ έχεις σχέση καμία με το άθλημα, μην ψάχνεις ειρωνευόμενος να βγεις απο πάνω. Θα στο εξηγήσω, λοιπόν, για να καταλάβεις.
Στην Ελλάδα, με το θέμα αντιραντάρ, θα βρεις εγγραφές στα εξής forums:
- bloka
- myphone
- 4Τροχοι
- myforumplus
Το αντίστοιχο topic στο myphone έκλεισε, μετά από μπούρδες που γράφονταν, από συγκεκριμένο χρήστη, και έπρεπε να εξηγώ κάθε φορά για να γνωρίζει ο κόσμος και να μην παραπλανάται. Ο ιδιοκτήτης του forum αυτού έχει σχέση με κινητά, απαντάει μόνο αν του μιλήσεις στον πληθυντικό και δεν είχε δυνατότητα να καταλάβει αυτά που του εξήγησα, όταν έγινε η σχετική ανταλλαγή pm. Οπότε, έκλεισε το topic για να είναι σίγουρος ότι δε θα υπάρχουν προβλήματα στο μέλλον.
Το bloka, που είχε αντικειμενική ενημέρωση, έκλεισε γιατί ο ιδιοκτήτης του άλλαξε ενδιαφέροντα και δεν είχε όρεξη να ασχολείται με ένα forum μόνος του, από τη στιγμή που δεν υπήρχαν διαχειριστές διαθέσιμοι. Ως γνωστόν, έγιναν αφαιρέσεις δικαιωμάτων, όταν, επιτέλους, έψαξαν και είδαν αυτά που έγραφα καιρό πριν: μηδενισμούς passwords, κρυφή διαγραφή post μου κτλ.
Στο myforumplus δε θα βρεις πληροφορίες για κανένα άλλο jammer πλην αυτού της Anti-Laser (AL) - τουλάχιστον όσο ήμουν μέλος δεν είδα για άλλο μηχάνημα, αλλά και στην αρχική σελίδα που την βλέπουν όλοι, δεν είδα και κάποιο σχετικό post. Αυτό γίνεται, προφανώς, λόγω σχέσεων της εταιρείας με τους ιδιοκτήτες / admins / mods ή ό,τι άλλο είναι τέλος πάντων.
Τι έχει απομείνει, λοιπόν; Μόνο το forum και το topic που γράφουμε εδώ για να ενημερώνει με όλες τις εξελίξεις. Αλλιώς, πρέπει να ψάχνεις 100 forums στο εξωτερικό για να βρεις πληροφορίες, να τις διασταυρώσεις, να δεις ποιες είναι αληθινές, ποιες όχι, ποιες υποκινούμενες, ποιες μεροληπτικές και ποιες αντικειμενικά αληθινές.
Κατάλαβες τώρα τι έλεγε αυτή η πρόταση; Πως ΜΟΝΟ εδώ (ελπίζω να ανοίξει το bloka για να γλυτώσουμε από εξυπνάκηδες σαν εσένα - προσωπική εκτίμηση αυτό και η κριτική δεκτή) θα βρεις ΟΛΕΣ τις πληροφορίες και ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ορισμένες που εξυπηρετούν συμφέροντα. Και γενικά, μόνο σε εμένα θα βρεις κάποιον που δεν είναι στο χώρο επαγγελματικά (€€€ ή να του 'χαρίζουν' / δανείζουν / πουλάνε εταιρείες *), αλλά μόνο ως χομπίστας ενώ, ταυτοχρόνως, έχει ασχοληθεί, διαβάζει όλα σχεδόν τα forums του εξωτερικού (πολύ χρήσιμο το google translate για τα κράτη της Αν. Ευρώπης) και έχει και επιστημονική σχέση με το άθλημα.
Ευχαριστώ.
- Η εταιρεία Robot πουλάει μόνο σε αστυνομικές υπηρεσίες πιστόλια, όπως και η LTi. Ποιος αστυνομικός, πριν έρθει το Robot Traffipatrol XR στην Ελλάδα (για την ακρίβεια, τότε, υπήρχαν 1-2 για δοκιμές / αξιολόγηση και το ένα το είδα στους Νέους Πόρους και το ανέφερα 1ος στην Ελλάδα), βρήκε και έδωσε σε ιδιώτη να κάνει δοκιμές με jammers; Η εταιρεία να πούλησε αποκλείεται, η ΕΛΑΣ να το έδωσε το ξεχνάμε, άρα; Μήπως κάποια άλλη εταιρεία (τύχαια μπορεί να ήταν εταιρεία κατασκευής jammers, λέμε τώρα...) το δάνεισε σε κάποιον χρήστη; Ωραία, ας μου δανείσει κι εμένα, να κάνω κι εγώ δοκιμές που σίγουρα θα είναι πιο σοβαρές και 100% επίσημες και έγκυρες. Δεν το κάνει όμως. Το πιασες μεγάλε, μεγάλε;;;;
-
-
Και για να είμαι απολύτως ακριβής, εκτός αυτών των forums, υπάρχει και το blog του sakoylini που ασχολείται με τέτοια θέματα:
Στο blog αυτό γίνονται παρουσιάσεις διαφόρων συστημάτων (κάμερες, πιστόλια laser κτλ), αλλά μέχρι στιγμής, ΜΟΝΟ ένα jammer παρουσιάζεται, το AL. Γι' αυτό και υπάρχουν οι γνωστές ενστάσεις μου περί επαφών / σχέσεων με τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Λόγω της μη διαδραστικής φύσης του blog, δεν το ανέφερα νωρίτερα, αλλά καλό είναι να το γνωρίζει ο κόσμος, οπότε η παράληψη διορθώνεται τώρα.
Για να το ολοκληρώσω το ζήτημα, λέω τα εξής: Είναι γνωστό πως υπάρχει διαμάχη μεταξύ εμού και του sakoylini. Είναι ο admin που μου μηδένιζε το pass και διέγραφε κάποια post στο bloka + 1 διαγραφή κρυφή λίγο πριν το τέλος που, ήταν η αφορμή για αφαίρεση των δικαιωμάτων του. Επίσης, ήταν αυτός που, μαζί με 2 άλλους χρήστες του myforumplus, όσο ήμουν διαγραμμένος από το bloka, με προκαλούσαν στο shoutbox του bloka που, έπειτα από αυτές τις προκλήσεις (4-6 ονόματα χρηστών, 2-3 ip όμως) σταμάτησε να λειτουργεί (τα στοιχεία υπάρχουν καταγεγραμμένα, όπως και οι διάλογοι που έγιναν τότε). Επίσης, ο ίδιος και οι 2 χρήστες του myforumplus είναι υπεύθυνοι για τη διαγραφή από το myforumplus όταν, τροποποίησα μια δημοσίευση μετά την επαναφορά μου στο bloka (μετά τη διαγραφή μου, χωρίς λόγο και αιτία - έγραφα ανακρίβειες είπε τότε*). Παρ' όλα αυτά, δεν παύω να γράφω τη αλήθεια και να παρουσιάζω και τη δουλειά που κάνουν εκεί, αν και δεν μπορώ να έχω πλήρη πρόσβαση, παρά μόνο στο blog. Αυτό είναι που με κάνει να είμαι αντικειμενικός όσο γίνεται μέσα στην ανθρώπινη υποκειμενικότητα. Δε θα αρνηθώ τη δουλειά και τη γνώμη κάποιου, επειδή απλά έχουμε 'πολεμήσει' σε κάποια φάση.
- Η ανακρίβεια ήταν στο αν ο ανιχνευτής V1 ανιχνεύει ή όχι το TP XR. Έγραψα ότι το ανιχνεύει, αλλα όχι συνεχώς, πράγμα που είναι και δεν είναι ακριβές. Ορθότερη έκφραση θα ήταν: ανιχνεύει μεν, σπανίως δε. Το θέμα είναι πως, την ίδια ακριβώς άποψη εξέφρασαν και στο myforumplus αργότερα και το είδα με τα μάτια μου να γράφεται, λίγο καιρό πριν με διαγράψουν.
Ευχαριστώ.
-
Προσπάθησε να εκτιμήσεις την ελευθερία που χαίρεις στο παρόν φόρουμ. Πολλοί θέλουν και λίγη πλάκα δε σημαίνει αυτό και μομφή εναντίον σου.
Εγώ προσωπικά χαίρομαι για τις πληροφορίες που προσφέρεις στο παρόν φόρουμ και ελπίζω να συνεχίσεις να το κάνεις χωρίς να δίνεις πολλή σημασία σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Νομίζω ότι και πολλοί άλλοι σε διαβάζουν με ενδιαφέρον αλλά είναι ένα τόσο ειδικό θέμα που δεν έχουν και πολλά να πούνε.
Pipinos keep walking! -
Η ελευθερία που έχω, κι εδώ και στο bloka παλαιότερα, εκτιμώνται πολύ από την πλευρά μου. Αν δεν είχα την ελευθερία να λέω τα πράγματα με το όνομά τους, δε θα έγραφα. Είναι τόσο απλό. Για να είμαι ειλικρινής όμως, σπίτι μου ήταν και είναι το bloka. Αν ήταν ανοιχτό, εδώ δε θα έγραφα, παρά ελάχιστα και πολύ σπάνια. Προς το παρόν όμως, και επειδή με ενδιαφέρει η αντικειμενική ενημέρωση του κοινού, γράφω εδώ, που για να είμαι ειλικρινής - εκτός από ορισμένες άνοστες πλάκες / επιδείξεις γνώσης - το forum δε μου έχει δημιουργήσει προβλήματα, το αντίθετο μάλιστα. Και μάλιστα, όσο και αν φαίνεται παράξενο, ακόμα και αυτούς που κάνουν πλάκες ή έχουν επιτεθεί, τους συμπαθώ. Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος που δεν κρατάω κακίες. Πχ, ο nonos, που του έγραψα ρωτώντας αν ήταν αυτός στην Ε.Ο. και θορυβήθηκε σφόδρα, δε θα πάθαινε τίποτε αν όντως ήταν αυτός. Πιο πιθανό να τον κερνούσα καφέ στην Πάτρα, παρά να πλακωνόμασταν. Όταν δε γνωρίζεις τον άλλο όμως, αντιδράς λίγο παράξενα και αυτό είναι φυσιολογικό, οπότε και οι δικές μου αντιδράσεις, πέρα από το νομικό του θέματος (για προστασία μου ενημέρωσα τις αρχές), ήταν τελείως χαλαρές και κατευναστικές.
Το αντικείμενο των αντιμέτρων γενικά είναι εύκολο λόγω χαμηλής τεχνολογίας* στις εφαρμογές αυτές, αλλά λίγο 'παράνομο', οπότε ούτε πολλές πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες, ούτε ο περισσότερος κόσμος μπορεί να χάσει χρόνο διαβάζοντας για κάτι που δε συναντά καθημερινά. Απλά θα σου πω ότι, καθώς περνούν τα χρόνια, δυστυχώς ή ευτυχώς, διαβάζω όλο και περισσότερο για να προλαβαίνω να παρακολουθώ τα χόμπι μου (είναι και επάγγελμα ταυτόχρονα). Δεν πιστεύω όμως να μπορώ για πάντα να το κάνω και γι' αυτό είναι χρήσιμο να βρεθούν αντικαταστάτες / συνοδοιπόροι. Σε κάποια φάση, θα μπορώ να ενημερώνομαι για τον εαυτό μου, αλλά δε θα μπορώ να γράφω και να παρουσιάζω στοιχεία. Αυτός ήταν ο λόγος που πρότεινα στην 'αντίπαλη' πλευρά τη συνεργασία, τη στιγμή ακριβώς που δικαιώθηκα στο bloka, δηλαδή τη στιγμή που είχα πάρει το πάνω χέρι και μπορούσα να κάνω ό,τι θέλω. Αυτά έγραφε η δημοσίευση που είχα αλλάξει στο myforumplus και εξαιτίας της έφαγα το ban. Απαντούσα σε μια δημοσίευση πρόκληση όταν, είδαν στο bloka, πως, ό,τι έγραφα ήταν αληθινό, και με επανέφεραν, αφαιρώντας τα δικαιώματα admin από τον Σάκη. Αυτά, έλαβαν χώρα αργά τη νύχτα και, μετά την ενημέρωση που είχα, το πρωί που άνοιξα πάλι το PC, άλλαξα το post στο myforumplus γράφοντας ένα κάλεσμα για συνεργασία προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Αυτή ήταν η αφορμή για τη διαγραφή μου εκεί. Τα αίτια είναι γνωστά και 1000 φορές γραμμένα.
Προσωπικά, με ενδιαφέρει η ειλικρίνεια και τίποτε άλλο. Δε με νοιάζει αν είσαι ο Ford και γράφεις για αυτοκίνητα, αρκεί να το ξέρω. Άλλωστε, ο καθένας μας έχει δικές του ανάγκες και επιλέγει προϊόντα, οπότε ό,τι και να πούμε εμείς οι απέξω, ο καθένας θα αγοράσει ό,τι επιθυμεί τελικά. Οι γνώμες άλλωστε, είναι όπως οι κ....ες, όλοι έχουν από μία (Επιθεωρητής Κάλαχαν), για να κάνω και λίγη πλάκα.
Κλείνω και γράφω για πολλοστή φορά πρόσκληση. Γνωρίζοντας τι έγινε, ποιος ήρξατο χειρών αδίκων, από την πλευρά μου έχω ζητήσει συγγνώμη που άφησα τα πράγματα να φτάσουν ως εκεί που έφτασαν. Την αντίστοιχη συγγνώμη περιμένω και από την άλλη πλευρά, που, χωρίς να ξεκαθαρίσει τη θέση της, αρκέστηκε σε επιθέσεις.
Ευχαριστώ.
- Η τεχνολογία της ΕΛΑΣ, σε κάποια σημεία διαφέρει από την στρατιωτική τεχνολογία. Πχ, ένας δέκτης laser του στρατού, μπορεί να σε ειδοποιήσει για ακτινοβολία που σε στοχεύει, αλλά έχεις χρόνο να αντιδράσεις γιατί συνήθως, αυτό που σε νοιάζει δεν είναι η ακτινοβολία, αλλά το τι έρχεται μετά. Ας με αποστασιομετρήσουν (που δεν το θέλω, αλλά λέμε) 100 φορές, ας μετρήσουν ταχύτητα άλλες τόσες. Αυτό που με νοιάζει είναι να τον κάνω jam πριν φύγει το βλήμα, ή ακόμα και αφότου ξεκινήσει. Απλά, δε θέλω να είμαι στην ίδια θέση και να το ξέρει ο αντίπαλος, όταν με φτάνει το βλήμα μετά από μερικά s (είτε βλήμα άρματος, είτε αντιαρματικό, είτε πύραυλος). Η ΕΛΑΣ από την άλλη, αρκείται σε μία μέτρηση 0,5 s που δίνει στιγμιαία ταχύτητα και απόσταση. Μετά, κόβει κλήση και τέλος. Φυσικά, το jam γίνεται ακόμα πιο σημαντικό όταν ο πύραυλος ιππεύει την ακτίνα φωτός που είναι πολύ λεπτή, για μεγάλη ακρίβεια (θέλω να πετύχω την ερπύστρια και όχι κάπου στη μάζα όλου του LEO2HEL γιατί πολύ απλά δε θα του κάνω τίποτε). Η ΕΛΑΣ από την άλλη, θέλει μια ακτίνα που ανοίγει λιγάκι 2,5-3 m σε απόσταση 1000 m, για να μετράει εύκολα και γρήγορα, ταχέως κινούμενους στόχους (ΙΧ μέχρι 300+ Km/h). Αυτή ήταν η λεπτομέρεια που δεν καταλάβαινε ένας τύπος στο bloka που έγραφε για συστήματα μέτρησης laser (είχε σχέση με αεροσκάφη έλεγε). Ήταν τότε, που ο γνωστός admin, έλεγε ότι αυτός ο τύπος ήμουν εγώ με 2-3-4ο nickname (είχα διαγραφή τότε) που μπήκα για να κάνω μπάχαλο το forum.
Τα ίδια ισχύουν και στα ραντάρ. Θα μπορούσαν να φτιάξουν ένα ραντάρ με αναπήδηση συχνότητας για την ΕΛΑΣ, αλλά το κόστος θα ήταν απαγορευτικό και από τη στιγμή που jam σε μικροκυματικά ραντάρ της ΕΛΑΣ είναι εξαιρετικά δύσκολο το αφήνουν για το απώτερο μέλλον, αν δε βγάλουν κάποια άλλη τεχνολογία μέτρησης που δεν είναι ενεργή (πχ κάμερες). Στο στρατό από την άλλη, ένα τέτοιο ραντάρ αξίζει το κόστος του καθώς σε εξασφαλίζει από παρεμβολές υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
- Η τεχνολογία της ΕΛΑΣ, σε κάποια σημεία διαφέρει από την στρατιωτική τεχνολογία. Πχ, ένας δέκτης laser του στρατού, μπορεί να σε ειδοποιήσει για ακτινοβολία που σε στοχεύει, αλλά έχεις χρόνο να αντιδράσεις γιατί συνήθως, αυτό που σε νοιάζει δεν είναι η ακτινοβολία, αλλά το τι έρχεται μετά. Ας με αποστασιομετρήσουν (που δεν το θέλω, αλλά λέμε) 100 φορές, ας μετρήσουν ταχύτητα άλλες τόσες. Αυτό που με νοιάζει είναι να τον κάνω jam πριν φύγει το βλήμα, ή ακόμα και αφότου ξεκινήσει. Απλά, δε θέλω να είμαι στην ίδια θέση και να το ξέρει ο αντίπαλος, όταν με φτάνει το βλήμα μετά από μερικά s (είτε βλήμα άρματος, είτε αντιαρματικό, είτε πύραυλος). Η ΕΛΑΣ από την άλλη, αρκείται σε μία μέτρηση 0,5 s που δίνει στιγμιαία ταχύτητα και απόσταση. Μετά, κόβει κλήση και τέλος. Φυσικά, το jam γίνεται ακόμα πιο σημαντικό όταν ο πύραυλος ιππεύει την ακτίνα φωτός που είναι πολύ λεπτή, για μεγάλη ακρίβεια (θέλω να πετύχω την ερπύστρια και όχι κάπου στη μάζα όλου του LEO2HEL γιατί πολύ απλά δε θα του κάνω τίποτε). Η ΕΛΑΣ από την άλλη, θέλει μια ακτίνα που ανοίγει λιγάκι 2,5-3 m σε απόσταση 1000 m, για να μετράει εύκολα και γρήγορα, ταχέως κινούμενους στόχους (ΙΧ μέχρι 300+ Km/h). Αυτή ήταν η λεπτομέρεια που δεν καταλάβαινε ένας τύπος στο bloka που έγραφε για συστήματα μέτρησης laser (είχε σχέση με αεροσκάφη έλεγε). Ήταν τότε, που ο γνωστός admin, έλεγε ότι αυτός ο τύπος ήμουν εγώ με 2-3-4ο nickname (είχα διαγραφή τότε) που μπήκα για να κάνω μπάχαλο το forum.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Η
Κλείνω και γράφω για πολλοστή φορά πρόσκληση. Γνωρίζοντας τι έγινε, ποιος ήρξε χειρών αδίκων, από την πλευρά μου έχω ζητήσει συγγνώμη που άφησα τα πράγματα να φτάσουν ως εκεί που έφτασαν. Την αντίστοιχη συγγνώμη περιμένω και από την άλλη πλευρά, που, χωρίς να ξεκαθαρίσει τη θέση της, αρκέστηκε σε επιθέσεις.Ευχαριστώ.
Πολύ ωραία φράση, αλλά το σωστό δεν είναι το ποίος ήρξατο χειρών αδίκων;
Δεν ξέρω αν διαβάζει κάνας koutsan, που προφανώς και θα το ξέρει!
Σε όλα τα υπόλοιπα, και πέρα από αντιπαλότητες, κι εγώ διαβάζω με πολύ προσοχή και ενδιαφέρον τα όσα τεχνικά γράφεις, γενικώς δείχνουν πολλή ενασχόληση και ψάξιμο. Και σε τέτοια θέματα, είναι απαραίτητη η ανάλυση κι ακόμη και η υπερανάλυση. Κρίμα που ενίοτε γίνεται το ίδιο και σε άσχετα θέματα και αυτό δεν είναι υπέρ σου αγαπητέ.
ΥΓ: Στα φόρουμ πάνω απ' όλα είμαστε για να περνάμε καλά, οπότε το πείραγμα και το ...δούλεμα καμιά φορά είναι και το αλατοπίπερο!
-
Νομίζω η φράση είναι άρχω χειρών αδίκων, οπότε πάει στο 3ο πρόσωπο και στο παρελθόν και γίνεται ήρξε. Αν δεν κάνω λάθος γιατί εγώ φυσικός είμαι. Ας το διευκρινίσει κάποιος.
Βρήκα αυτό:
http://www.greek-language.gr/greekLang/ancient_greek/tools/lexicon/lemma.html?id=9
Το βρήκα και το διορθώνω:
http://www.acrobase.gr/showthread.php?t=424
Ευχαριστώ.
-
Άρχομαι -> Μέσος αόριστος α, 3ο ενικό
ηρξάμην, ήρξω, ήρξατο, ηρξάμεθα, ήρξασθε, ήρξαντο -
Με το συμπάθιο κιόλας, αλλά όλα αυτά περί πυραύλων, αντιπάλων, αρχαιοελληνικών ρημάτων κλπ δεν έχουν και πολύ σχέση με το νήμα μας. Το ζουμί εδώ είναι ότι τα jammers είναι άκρως παράνομα και πολύ σωστά καθώς δεν έχουν σκοπό να μας ενημερώνουν για το που βρίσκονται τα ραντάρ ώστε να κόβουμε, αλλά να μας επιτρέπουν να τρέχουμε ατιμώρητοι ακόμα και σε σημεία όπου η ταχύτητα ελέγχεται.
Χωρίς να τίθεται θέμα παρεξηγήσεων, πρέπει να καταστεί σαφές ότι τέτοιες πρακτικές είναι όχι μόνο παράνομες, αλλά και εν δυνάμει επικίνδυνες για τους άλλους χρήστες του δρόμου.
-
pipinos1976,
Επειδή βαρεθήκαμε να σε βλέπουμε να κλαίς απο αντικειμενικότητα και να ρίχνεις γέφυρα φιλίας και ειρήνη στους κακούς που σε καταδιώκουν σε ολα τα φόρουμ θέλω να σχολιάσω μερικά πράγματα τα οποία βγάζουν μάτι για αυτόν που τα εχει διαβάσει.
Δεν μπορεί κάποιος να αποκαλείται αντικειμενικός οταν παραθέτει δημόσια συνεχώς το 'πρόβλημα' που έχει με χρήστη απο άλλο φόρουμ και τον κατηγορεί συνεχώς με την ανοχή των διαχειριστών αυτού του φόρουμ(προσωπικά δεδομένα) και να ζητάει δημόσια συγνώμη απαιτώντας να γίνει το ίδιο και απο τον άλλο;
Παρουσιάζεις εμπάθεια προς εσένα απο άλλο πρώην διαχειριστή όταν εσύ μετά το κλείσιμο του συγκεκριμένου φόρουμ έγραφες υπέρ του συγκεκριμένου jammer για το οποίο κατηγορούσες τον διαχειριστή οτι παρουσίαζε μη αντικειμενικά και με εμπορικό σκοπό τα χαρακτηριστικά του.
pipinos1976 εγραψε: στο myforumplus(http://www.myforumplus.com/viewtopic.ph ... a&start=10)(χρειάζεται εγγραφή)
**Θέλεις ένα άριστο jammer για σήμερα, χωρίς όμως να ξέρεις τι θα γίνει σε 1 χρόνο, αλλά κερδίζοντας σε απόκρυψη λόγω μικρού μεγέθους; Αγοράζεις το LPP. Θέλεις απόκρυψη, αλλά να κάνεις jamming σε όλα τα πιστόλια; Περιμένεις να κυκλοφορήσει το AL 9. Προσωπικά, θα αγόραζα AL9 λόγω επιδόσεων και δυνατότητας απόκρυψης. Από την άλλη δεν ξέρω το οδηγικό σου προφίλ, ούτε το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιήσεις, οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι θα σε καλύψει.Ελπίζω να σε βοήθησα και να σου έδωσα υλικό για μελέτη και σκέψη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να σε διαφωτίσουν αρκετοί εδώ που έχουν γνώσεις σχετικά με το θέμα.
Ευχαριστώ.**
Οι λόγοι που έγινε ban στο λογαριασμό σου δεν είναι αυτοί που μας περιγράφεις αλλά αυτοί http://www.myforumplus.com/viewtopic.ph ... a&start=30 (χρειάζεται εγγραφή)
Μας παρουσιάζεις για να μας ενημερώσεις το laser mask ενα jammer που ποτέ δεν δοκιμάστηκε στην ευρώπη και μας λες οτι θα είναι καλό επειδή θα είναι φτηνό.
Μας παρουσιάζεις το Veil για την προστασία μας απο τα ραντάρ οταν τα βίντεο είναι απο αυτόν που το πουλάει και κανέναν άλλο και επιμένεις οτι θα γλυτώσεις δευτερόλεπτα αν περάσεις τα φανάρια του αυτοκινήτου με αυτό το υγρό ενω τα ραντάρ σε χτυπάνε στην πινακίδα.
Μας παρουσιάζεις το LI σαν το κορυφαίο jammer με δοκιμές απο τα 'έγκυρα' GOL τέστ στην Αμερική παρουσία του κατασκευαστή της συγκεκριμένης μάρκας jammer και την απουσία απο τις δοκιμές του AL G9RX.
**Μας παρουσιάζεις **δοκιμές απο Ευρώπη της ομάδας jammertestgang(αντιπρόσωποι) που ανήκουν στην ομάδα του LI ως ανεξάρτητες και πάλι και μας γράφεις στην επικεφαλίδα ο 'ανεξάρτητος' pipinos1976 μας ενημερώνει.
Αυτά τα 3 προιόντα ανήκουν σε συγκεκριμένο site-forum και γίνονται πωλήσεις σε ολο τον κόσμο χωρίς να ανταποκρίνεται η ποιότητα και η προστασία που διαφημίζουν.
Μας προτείνεις ποιο θα πρέπει να αγοράσουμε οταν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ κανένα απο αυτά βάζοντας σε κίνδυνο υποψήφιους αγοραστές με επικίνδυνους κωδικούς που μπορεί να παρουσιαστούν στην οθόνη της συσκευής μέτρησης της ταχύτητας σε μπλόκο.
Τελικά αυτό που κάνεις για να μας εντυπωσιάσεις για τις γνώσεις σου ενω οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα γιατί δεν είναι επιστήμονες όπως εσύ,μήπως είναι επικίνδυνο;
ΥΓ* Αυτός ο ΝΙΚΟΣ στο myforumplus μήπως είναι γνωστός σου;
Φίλε μου, δες σε παρακαλώ τι έγραψα στον pipinos1976 στην επόμενη σελίδα και σε παρακαλώ αφήστε το παρελθόν και τα άλλα fora εκτός του παρόντος [Mod]
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Με το συμπάθιο κιόλας, αλλά όλα αυτά περί πυραύλων, αντιπάλων, αρχαιοελληνικών ρημάτων κλπ δεν έχουν και πολύ σχέση με το νήμα μας. Το ζουμί εδώ είναι ότι τα jammers είναι άκρως παράνομα και πολύ σωστά καθώς δεν έχουν σκοπό να μας ενημερώνουν για το που βρίσκονται τα ραντάρ ώστε να κόβουμε, αλλά να μας επιτρέπουν να τρέχουμε ατιμώρητοι ακόμα και σε σημεία όπου η ταχύτητα ελέγχεται.Χωρίς να τίθεται θέμα παρεξηγήσεων, πρέπει να καταστεί σαφές ότι τέτοιες πρακτικές είναι όχι μόνο παράνομες, αλλά και εν δυνάμει επικίνδυνες για τους άλλους χρήστες του δρόμου.
Να αγιάσει το στόμα σου Χρήστο Λάππα
-
Προς bmwz4 και pipinos1976 οτι προηγουμενα εχετε απο αλλα φορουμ αφηστε εξω απο το παρον φορουμ [mod]
-
Καταρχάς είναι ευχάριστο που έκατσες και έκανες όλη αυτή την έρευνα Σάκη. Επιτέλους, για 1η φορά, δεν γράφεις τελείως αόριστα.
Ο χρήστης bmwz4 έγραψε:
Επειδή βαρεθήκαμε να σε βλέπουμε να κλαίς απο αντικειμενικότητα και να ρίχνεις γέφυρα φιλίας και ειρήνη στους κακούς που σε καταδιώκουν σε ολα τα φόρουμ θέλω να σχολιάσω μερικά πράγματα τα οποία βγάζουν μάτι για αυτόν που τα εχει διαβάσει.Πάντα ήμουν φιλικός. Άλλοι άλλαξαν συμπεριφορά στην πορεία. Αν θυμάσαι καλά (και υπάρχουν καμιά 50αριά παρόντες), ακόμα και στην τελευταία πίτα το bloka, όταν είπες τη μοναδική κουβέντα που έχουμε ανταλλάξει: 'ώστε αυτός είναι ο pipinos', εγώ απάντησα 'ναι' και πήγα να σε χαιρετήσω. Έστριψες και έφυγες, οπότε έφυγα κι εγώ. Για διαγραφές είναι γνωστά. Ειδικά στο τέλος που πλέον παρακολουθούσαν τι κάνεις και πώς ενεργείς.
Δεν μπορεί κάποιος να αποκαλείται αντικειμενικός οταν παραθέτει δημόσια συνεχώς το 'πρόβλημα' που έχει με χρήστη απο άλλο φόρουμ και τον κατηγορεί συνεχώς με την ανοχή των διαχειριστών αυτού του φόρουμ(προσωπικά δεδομένα) και να ζητάει δημόσια συγνώμη απαιτώντας να γίνει το ίδιο και απο τον άλλο;
Ίσα ίσα, κάποιος που είναι αντικειμενικός, αναφέρει ότι υπάρχει σύγκρουση για να γνωρίζει ο κόσμος γιατί γράφεις αυτά που γράφεις και γιατί είναι σημαντικό να διατηρηθεί το παρόν θέμα. Και μάλιστα, όντας ξεκάθαρος, εξηγεί και τους λόγους της σύγκρουσης και ακόμα χειρότερα, έχει προτείνει να γίνουν επαφές με τον ίδιο τον ιδικτήτη του bloka για να δουν αν λέω αλήθεια ως προς τα δικαιώματα διαχειριστή ή όχι.
Εννοείται ότι ζήτησα συγγνώμη γιατί, αν το είχα χειριστεί κατάλληλα από την αρχή, αν σε δούλευα δηλαδή, δε θα φτάναμε να κλείσει το bloka, να κλείσει το myphone και εμμέσως να ζητάς να μην γράφω ούτε εδώ, ενώ στο myforumplus έπεσε ban μετά από προκλήσεις (θυμάσαι τις τυχαίες αντίστοιχες προκλήσεις στο bloka από κάποια που με πήρε και τηλέφωνο να με βρίσει και μετά βρέθηκε σε θέση ισχύος στο myforumplus;;;). Άλλωστε, προσωπικά δεδομένα δεν υπάρχουν. Αυτά που λέω είναι γραμμένα δημόσια, πλην 2-3 σημείων επεξηγηματικών που τα γνώριζαν αρκετοί και όχι μόνο εγώ.
Παρουσιάζεις εμπάθεια προς εσένα απο άλλο πρώην διαχειριστή όταν εσύ μετά το κλείσιμο του συγκεκριμένου φόρουμ έγραφες υπέρ του συγκεκριμένου jammer για το οποίο κατηγορούσες τον διαχειριστή οτι παρουσίαζε μη αντικειμενικά και με εμπορικό σκοπό τα χαρακτηριστικά του.
Η εμπάθεια είναι άσχετη με το συγκεκριμένο jammer. Και τώρα γράφω ότι δουλεύει, αλλά εμπάθεια υπάρχει. Αυτό κάνεις ακριβώς αυτή τη στιγμή, αν δεν τον καταλαβαίνεις. Υπάρχει από τη στιγμή που γράφω ότι υπάρχει και άλλο jammer που δουλεύει. Αυτό αρκεί για να δώσει έναυσμα για υποθέσεις.
pipinos1976 εγραψε: στο myforumplus(http://www.myforumplus.com/viewtopic.ph ... a&start=10)(χρειάζεται εγγραφή)
**Θέλεις ένα άριστο jammer για σήμερα, χωρίς όμως να ξέρεις τι θα γίνει σε 1 χρόνο, αλλά κερδίζοντας σε απόκρυψη λόγω μικρού μεγέθους; Αγοράζεις το LPP. Θέλεις απόκρυψη, αλλά να κάνεις jamming σε όλα τα πιστόλια; Περιμένεις να κυκλοφορήσει το AL 9. Προσωπικά, θα αγόραζα AL9 λόγω επιδόσεων και δυνατότητας απόκρυψης. Από την άλλη δεν ξέρω το οδηγικό σου προφίλ, ούτε το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιήσεις, οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι θα σε καλύψει.Ελπίζω να σε βοήθησα και να σου έδωσα υλικό για μελέτη και σκέψη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να σε διαφωτίσουν αρκετοί εδώ που έχουν γνώσεις σχετικά με το θέμα.
Ευχαριστώ.**
Ευτυχώς που έκανες αυτή την παράθεση. Για μεγαλύτερη ακρίβεια, θέλεις να βάλεις και ημερομηνία; Το LPP δούλευε. Το AL G9 όταν παρουσιάστηκε ήταν πολύ καλύτερο, αλλά με μικρότερα ποσοστά κέρδους = δεν το αναφέρατε καν, παρά μόνο ΕΓΩ και πάλι το έλεγα (να σου θυμίσω τιμές; LPP που είναι το AL G7 κόστιζε 550€ και το AL G9 400€).
Αυτά που έγραψα, όπως βλακωδώς την πάτησες και πάλι, είναι γραμμένα ΠΡΙΝ το AL G9, δηλαδή πριν καν υπάρξουν αναφορές για TP XR στην Ελλάδα. Όταν έγραψα ότι το είδα στους Ν. Πόρους (δοκιμές ήταν τότε, το έμαθα, λες να μην έχω τα κατάλληλα conne στην ΕΛΑΣ;;;), πέρασε 1 μήνας και πάλι ΕΣΥ πρότεινες το LPP που όχι δεν αντιμετώπιζε το TP XR, αλλά ούτε καν το ανίχνευε. Ούτε τα κατάφερε και ποτέ.
Σε αντίθεση, εγώ, πιο αντικειμενικός από ποτέ, έγραψα ότι θα περίμενα το AL που λύνει ΚΑΙ αυτό το πιθανό τότε, υπαρκτό σήμερα πρόβλημα. Κατάλαβες ποια η διαφορά μας;
Οι λόγοι που έγινε ban στο λογαριασμό σου δεν είναι αυτοί που μας περιγράφεις αλλά αυτοί http://www.myforumplus.com/viewtopic.ph ... a&start=30 (χρειάζεται εγγραφή)
Αν θέλεις, κάνε ένα quote τους λόγους και ανέβασε τις 2 δημοσιεύσες, την αρχική και την τελική, όπως και μια εικόνα της σελίδας εκείνη την ημέρα με τα σχόλια των χρηστών. Θα ανεβάσω κι εγώ το shoutbox του bloka για να δούμε τι λέγανε οι ίδιοι τότε και τι συμπεριφορά είχαν. Αν ήταν προκλητική δηλαδή ή όχι.
Μας παρουσιάζεις για να μας ενημερώσεις το laser mask ενα jammer που ποτέ δεν δοκιμάστηκε στην ευρώπη και μας λες οτι θα είναι καλό επειδή θα είναι φτηνό.
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτά που γράφω, με συγχωρείς, αλλά εσύ έχεις το πρόβλημα. Γράφω, αν θες διάβασε ξανά για να το δεις, ότι, αν οι δοκιμές αποδείξουν ότι δουλεύει, θα είναι πολύ καλό για Ελλάδα, λόγω της χαμηλής τιμής του. Περιμένω τις δοκιμές, λοιπόν, δεν λέω αγοράστε το. Και πώς να το κάνω άλλωστε, αφού είναι παράνομο. Εσύ ΔΗΜΟΣΙΑ μπορείς να αναφέρεις ποιος Jammer να αγοράσει ο Χ χρήστης; Κάνω ενημέρωση και ουχί διαφήμιση αγαπητέ μου. Μάθε να ξεχωρίζεις τη διαφορά. Για τα άλλα jammers έχω γράψει 100 φορές. Είναι γνωστά, μετρημένα, αποδεδειγμένα κτλ. Τώρα, αναφέρω και το καινούργιο.
Μας παρουσιάζεις το Veil για την προστασία μας απο τα ραντάρ οταν τα βίντεο είναι απο αυτόν που το πουλάει και κανέναν άλλο και επιμένεις οτι θα γλυτώσεις δευτερόλεπτα αν περάσεις τα φανάρια του αυτοκινήτου με αυτό το υγρό ενω τα ραντάρ σε χτυπάνε στην πινακίδα.
Αυτό που γράφεις είναι τελείως αντιεπιστημονικό και ψευδές. Ο λόγος είναι απλός και τον έχω εξηγήσει 1000 φορές, αλλά δε λες να το καταλάβεις λόγω έλλειψης γνώσεων Φυσικής. Εξηγώ, λοιπόν, μήπως και μάθεις τίποτε:
Σε κοντιές αποστάσεις, η ακτίνα είναι μικρή και παίρνει ανακλάσεις από πινακίδα μόνο. Αν αρχίσεις να απομακρύνεσαι, οι ανακλάσεις της πινακίδας είναι μικρό μέρος της συνολικής ανακλώμενης ακτινοβολίας, απλά και μόνο λόγω ανοίγματος δέσμης. Σε εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις μάλιστα, δηλαδή στα 1000 m, που το άνοιγμα της ακτίνας είναι 2,5-3 m, οπότε καλύπτεται όλο το αυτοκίνητο, οι ανακλάσεις από τα φανάρια είναι σημαντικές επίσης.
Αν έχεις ένα πιστόλι, λοιπόν, με δεδομένη ευαισθησία δέκτη (τη θυμάσαι από το ΤΕΛ την ευαισθησία του δέκτη;;;), και πας να μετρήσεις στο όριο μετρήσεων (πχ 1100 m για το UL LR), τότε, το veil μειώνοντας τις ανακλάσεις σου κερδίζει μερικά δευτερόλεπτα μέχρι οι ανακλάσεις να γίνουν αρκετά δυνατές που το πιστόλι να πάρει μέτρηση.
Θες να το δεις στην πράξη; Μη δεις το video του κατασκευαστή του veil. Δες τις μετρήσεις των GoL και αν δε σου αρέσουν και αυτές, παρουσίασέ μας δικές σου δοκίμες σε τέτοιες αποστάσεις, που πρακτικά ΔΕΝ υπάρχουν, αλλά αν υπήρχαν θα έδειχναν το ίδιο ακριβώς πράγμα.
Μας παρουσιάζεις το LI σαν το κορυφαίο jammer με δοκιμές απο τα 'έγκυρα' GOL τέστ στην Αμερική παρουσία του κατασκευαστή της συγκεκριμένης μάρκας jammer και την απουσία απο τις δοκιμές του AL G9RX.
Δείξε μου άλλες τόσο έγκυρες δοκιμές. Αν έχεις κάποιες έγκυρες δοκιμές, περίμενω το link. Περιμένω 2-3 χρόνια τώρα, αλλά δεν...
Νομίζω πάντως πως και η AL δίνει τον εαυτό της νικητή στις δοκιμές του 2005-2006 από τους GoL που όπως λες εσύ τώρα δεν είναι έγκυροι. Έτσι δεν είναι; Πήγαινε στη σελίδα αυτή και θα το δείς:
http://www.antilaser.info/tests/
Τελικά, είσαι βασιλικότερος του βασιλέως στην υπεράσπιση της AL. Θες να μας πεις ότι οι δοκιμές του 2005-2006 ήταν στημένες ΚΑΙ αυτές; Ότι το AL βγήκε τότε 1ο με απάτη; Μα είναι εναντίον σου αυτά που γράφεις, δεν το καταλαβαίνεις; Με ψέματα, απάτη και παραπλάνηση δεν κερδίζεις τίποτε.
**Μας παρουσιάζεις **δοκιμές απο Ευρώπη της ομάδας jammertestgang(αντιπρόσωποι) που ανήκουν στην ομάδα του LI ως ανεξάρτητες και πάλι και μας γράφεις στην επικεφαλίδα ο 'ανεξάρτητος' pipinos1976 μας ενημερώνει.
Καταρχάς, το ανεξάρτητος το έγραψε ο Σταύρος (νομίζω έγραψε ο πάντα έγκυρος ή και τα 2, αλλά δε θυμάμαι σίγουρα), ως μπηχτή, μιας και είχε καταλάβει το παιχνίδι που παιζόταν πίσω από την πλάτη του (θυμάσαι τις δοκιμές επί πληρωμή που είχε προτείνει;;;;). Όπως ξέρεις, δεν είχα και δεν έχω δικαιώματα στο blog του bloka. Εγώ έστειλα καθαρά το κείμενο. Οπότε μην ειρωνεύεσαι κάτι που δε γνωρίζεις.
Στις δοκιμές αυτές που κατηγορείς ως στημένες, την 1η θέση πήραν το AL και το LI με βραχεία κεφαλή του LI. Και αυτές στημένες; Δηλαδή ποιο ήταν το καλύτερο jammer; Αυτό που δεν πήρε μέρος στις δοκιμές; Δεν έγραψα ότι το AL πλέον είναι κορυφαίο; Και αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι αντικειμενικό; Ή μήπως να γράψω ότι ΜΟΝΟ το AL αξίζει και τα άλλα τίποτε επειδή έτσι σας βολεύει;
Αυτά τα 3 προιόντα ανήκουν σε συγκεκριμένο site-forum και γίνονται πωλήσεις σε ολο τον κόσμο χωρίς να ανταποκρίνεται η ποιότητα και η προστασία που διαφημίζουν.
Δεν το νομίζω, αλλά και έτσι να είναι, περιμένω το link από τις δοκιμές που δείχνουν την αλήθεια. Εφόσον δεν υπάρχουν δεν υπάρχει και συζήτηση. Για να μην σου πω για δοκιμές που, ακόμα και να τις δείξεις, θα προέρχονται από αντίπαλη εταιρεία (αν ισχύουν αυτά που λες), οπότε, θα είναι εξίσου στημένες, όπως αυτές που ισχυρίζεσαι ότι είναι στημένες και βγάζουν το προϊόν που υποστηρίζεις κορυφαίο.
Μας προτείνεις ποιο θα πρέπει να αγοράσουμε οταν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ κανένα απο αυτά βάζοντας σε κίνδυνο υποψήφιους αγοραστές με επικίνδυνους κωδικούς που μπορεί να παρουσιαστούν στην οθόνη της συσκευής μέτρησης της ταχύτητας σε μπλόκο.
Εσύ Σάκη έχεις κάνει δοκιμές; Αν ναι, περιμένω το link ΚΑΙ τα βίντεο. Επίσης, θέλω να μου πεις, ποιος σου προμήθευσε το TP XR και το LI όταν η εταιρεία πουλάει μόνο σε αστυνομικές υπηρεσίες. Ή κάνω λάθος και εδώ;;;;
Τελικά αυτό που κάνεις για να μας εντυπωσιάσεις για τις γνώσεις σου ενω οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα γιατί δεν είναι επιστήμονες όπως εσύ,μήπως είναι επικίνδυνο;
Δεν το κάνω για εντυπωσιασμό, αλλά για ενημέρωση. Εντυπωσιασμός είναι αυτά που έγραφες παλιά, θυμάσαι; Πώς τα έλεγες; Ξυρίζει, ξετάει, σκίζει κτλ. Πολύ εργαλείο να ουμ το μοτόρι. Κερνάει τσάγια. Ούτε τιμές όμως, ούτε δοκιμές, ούτε στοιχεία. Απλά πομπώδεις εκφράσεις.
ΥΓ* Αυτός ο ΝΙΚΟΣ στο myforumplus μήπως είναι γνωστός σου;
Νίκος; Δεν ξέρω, μπορεί να είναι κανείς από bloka, αλλά δε θυμάμαι κανέναν Νίκο από εκεί. Από πού είναι, γιατί δεν έχω κρατήσει επαφές με κόσμο εκτός από Χρύσα, Κοτσίφη και το Γιάννη από το Βόλο, που τους βλέπω όποτε έρχεται η Χρύσα στην Αθήνα και τους μαζεύει.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
δεν έχουν σκοπό να μας ενημερώνουν για το που βρίσκονται τα ραντάρ ώστε να κόβουμε, αλλά να μας επιτρέπουν να τρέχουμε ατιμώρητοιΤο ΤΕΛΕΙΟ θα είναι όταν κατασκευαστεί μηχάνημα που θα στέλνει στο όργανο ελέγχου σήμα με την ταχύτητα που επιβάλει το εκάστοτε όριο.
Α, και να μην κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα!
-
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
δεν έχουν σκοπό να μας ενημερώνουν για το που βρίσκονται τα ραντάρ ώστε να κόβουμε, αλλά να μας επιτρέπουν να τρέχουμε ατιμώρητοι
Το ΤΕΛΕΙΟ θα είναι όταν κατασκευαστεί μηχάνημα που θα στέλνει στο όργανο ελέγχου σήμα με την ταχύτητα που επιβάλει το εκάστοτε όριο.
Α, και να μην κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα!
Συνεργασία GPS που με βάση τη θέση γνωρίζει το όριο ή σε συνδυασμό με τις κάμερες που έχουν τα νέα αυτοκίνητα και διαβάζουν σήματα + ραντάρ = δουλεύει αυτό που γράφεις, αλλά κοστίζει πολύ, λόγω κατασκευής του τοπικού ταλαντωτή. Πρέπει να πετύχεις ακριβώς τη συχνότητα του ραντάρ της ΕΛΑΣ ώστε να στείλεις το σωστό σήμα. Οι ταλαντωτές του εμπορίου είναι ακριβοί ήδη, οπότε τέτοια ακρίβεια θα κόστιζε εξαιρετικά ακριβά, δηλαδή, σε μαζική παραγωγή, ένα τέτοιο μηχάνημα θα έπαιζε στα 5.000€.
Για πιστόλια laser είναι πολύ πιο δύσκολο γιατί τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, οπότε το ξεχνάμε, προς το παρόν. Γίνεται μεν, αλλά το κόστος πηγαίνει στα επίπεδα πολεμικών αεροσκαφων (30-50.000€) + ο όγκος που είναι εξαιρετικά μεγάλος (συστήματα σταθεροποίησης, υψηλή ισχύς κτλ), οπότε...
Ευχαριστώ.
-
Όταν γίνει προσιτή οικονομικά αυτή η τεχνολογία που αναφέρει ο pipinos ο 'εχθρός' θα έχει φτάσει να μας μετράει ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΑ!!!
Radar και πού βρίσκονται.