-
To Χsara μου και προκαλώ όποιον έχει άλλη γνώμη να το πεί για τον μπανάρω
-
Όχι αν σε μπανάρω πρώτος μωρή μουστόγρια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι αν σε μπανάρω πρώτος μωρή μουστόγρια.Xαχαχαχα
Δεν σε χάλασε; -
υμιν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
υμινΚάποια στιγμή η βεντέτα θα έβγαινε στην επιφάνεια Βασίλη...Ο κύριος είναι προκλητικός
-
Εγω θα το παιξω Ελβετος παντως
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To Χsara μου και προκαλώ όποιον έχει άλλη γνώμη να το πεί για τον μπανάρωΑν το είχαν με λίγο καλύτερους κινητήρες θα ήταν πραγματικά εξαιρετικό. Χώροι, καλό κράτημα συν την αναμενόμενη άνεση και σε σχέση με ΖΧ καλύτερη ποιότητα . Αλλά 1400/75ΗΡ και 1600/90ΗΡ ήταν λίγοι για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ε για να το λες εσυ που σ αρεσουν μονο οτι αγοραζει ο daddy....Καρφωνεσαι...φαινεται η πραγματικη σου ηλικια
-
Ρε Billακο στα φρυδια σου δλδ τα οσα λεμε παραπανω...?
Συμφωνω ηταν cheap shot του Χρηστου αλλα μην τσιμπας κι εσυ και συνεχιζεις...Λοιπον να το δωσω σε Golf III να το ληξουμε...?
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
To Χsara μου και προκαλώ όποιον έχει άλλη γνώμη να το πεί για τον μπανάρω
Αν το είχαν με λίγο καλύτερους κινητήρες θα ήταν πραγματικά εξαιρετικό. Χώροι, καλό κράτημα συν την αναμενόμενη άνεση και σε σχέση με ΖΧ καλύτερη ποιότητα . Αλλά 1400/75ΗΡ και 1600/90ΗΡ ήταν λίγοι για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου.
Κοιτα καλυτερη ποιοτητα εγω δεν βλεπω (1000 φορες η ΖΧ), ουτε και ανεση σε σχεση με την ΖΧ,αλλα την λατρευω!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To Χsara μου και προκαλώ όποιον έχει άλλη γνώμη να το πεί για τον μπανάρωΠοια Xsara εχεις;
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Ε για να το λες εσυ που σ αρεσουν μονο οτι αγοραζει ο daddy....
Καρφωνεσαι...φαινεται η πραγματικη σου ηλικια
Την εχω δηλωσει την ηλικια μου...Τζοβενο..
Λευτερη μετα κι απο αυτο που εγραψες πραγματικα εληξε..
-
To καλο με την xsara ήταν οτι αμα την είχες άσπρη με σιδερένιες ζάντες σε πέρναγαν για ασφαλιτικό και δε σου κόλλαγε κανένας.....
-
πατερας φιλου εχει xsara μπλε σκουρο station δεν φανταζεσται τι γινεται οταν βγαινουμε εξω...ειδικα στο κεντρο ολοι τρεχουν. σου λεει παει μας μαζεψαν οι ασφαλιτες χαχαχαχα
Το καλύτερο μικρομεσαίο των 90's