Εδώ είναι και η συσκευή με τα πιστοποιητικά αριστερά σε pdf.
Λοιπόν σύμφωνα με την Ε.Γκιντώνη η οποία δυστυχώς προτίμησε να μου τα πει προφορικά και όχι να τα γράψει, το pH είναι ανεβασμένο (αλκαλικό νερό), το νερό της ΕΥΔΑΠ είναι καλύτερο, οι 10 μονάδες ασβέστιο και η 1 μονάδα μαγνήσιο είναι πολύ λίγες, είναι λοιπόν στείρο επειδή δεν έχει μεταλλικά άλατα. Τέλος έφτασε στο σημείο να πει πως το θεωρεί θράσος να πουλάνε τέτοια συσκευή για την Αθήνα, ίσως μόνο έχει νόημα σε κάποιο νησί σε συνδυασμό με ανακάτεμα.
Σύμφωνα με την Camelot όπου μίλησα με κάποιον κύριο Αθ. που ισχυρίζεται πως έχει διδακτορικό πάνω στο νερό, νάτριο παίρνουμε από το αλάτι, το ασβέστιο και το μαγνήσιο είναι πλήρως προσλήψιμα, μπορώ αν θέλω να προσθέτω μισή κουταλιά αλάτι κάθε 2,5 λίτρα νερό και τέλος πάντων το νερό είναι πολύ καλό (το δίνει στην οικογένεια του κλπ κλπ). Μου πρότεινε να μου δώσουν άλλο μηχάνημα για Αθήνα και να κρατήσω αυτό (τον αποστακτήρα) για τον Ωρωπό (η αλήθεια είναι πως κυρίως για εκεί το πήρα) σε προνομιακή τιμή.
Έτσι κάπου χάθηκα, αναρωτιόμενος ποιος έχει δίκιο, μήπως απλά είναι άλλη οπτική γωνία;
Έτσι φτάνω να συγκρίνω τις αναλύσεις, και παρατηρώ ότι δεν υπάρχει ούτε μια κοινή μέτρηση. Ακόμα και η αγωγιμότητα στο pdf της camelot είναι χωρίς το φυσίγγιο (μεταλλικών αλάτων και φαρμακευτικού άνθρακα σύμφωνα με τα λόγια τους) ενώ φυσικά η ανάλυση του ΙΓΜΕ είναι με το νερό αφού έχει περάσει από αυτό. Έτσι το 8 γίνεται 54, μάλλον λογικό. Ομοίως το pH είναι και πάλι χωρίς φυσίγγιο στο pdf της camelot, γιατί άραγε... ;
Ίσως πρέπει να ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω και να μάθω περισσότερα στην Camelot...