-
Περαστικά πρόεδρε…
Δεν νομίζω να σε έχουν βάλει στο μάτι, γιατί πολύ απλά τώρα θα είχες ένα σωρό γρατζουνίες ακόμα…
-
Δεν καταλαβαινω αν εχεις γκαραζ γιατι δεν το βαζεις μεσα... (εκτος αν κατι δεν καταλαβαινω καλα...)
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Περαστικά πρόεδρε…Δεν νομίζω να σε έχουν βάλει στο μάτι, γιατί πολύ απλά τώρα θα είχες ένα σωρό γρατζουνίες ακόμα…
Μάλλον έτσι είναι...απλά ίσως έχουν αρχίσει να πετάνε από τα μπαλκόνια όλο το τασάκι μαζί με τα τσιγάρα (αφού το να βρίσκεις τσιγάρα είναι κλασικό πλέον..)
Spiros19 δεν έχω γκαράζ.Μάλλον εγώ το είπα μπερδεμένα....
Πάντως παιδιά δεν έχω μετανιώσει ΚΑΘΟΛΟΥ για την κουκούλα που πήρα πριν 1 χρόνο...
-
Να πάρεις κουκούλα με μεταλλική επένδυση !
Α! και πάνω από την μεταλλική επένδυση να έχει επένδυση από καουτσούκ!
Έτσι αυτοί που θα πετάνε το τασάκι να τους ξαναγυρίζει πίσω! Χιχιχι -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Να πάρεις κουκούλα με μεταλλική επένδυση !
Α! και πάνω από την μεταλλική επένδυση να έχει επένδυση από καουτσούκ!
Έτσι αυτοί που θα πετάνε το τασάκι να τους ξαναγυρίζει πίσω! ΧιχιχιΌταν βγάλω κουκούλα που θα την φουσκώνεις και θα γεμίζει αέρα θα ηρεμίσω από τα σημάδια...
-
Κώστα, πάρε ένα pitbull που είναι της μόδας και άφηνέ το μέσα στο αυτοκίνητο. Να δούμε, θα στο ξαναχτυπήσουν?
Πάντως είναι μεγάλος μπελάς αυτός, δεν προσέχουν καθόλου οι οδηγοί (άντρες και γυναίκες εξίσου, για να μη γινόμαστε άδικοι) στο παρκάρισμα-ξεπαρκάρισμα... Οσα χτυπήματα είχα στα αυτοκίνητά μου (πλην ενός) είχαν γίνει όσο εκείνα ήταν σταθμευμένα κι εγώ εκτός...
-
Το χειροτερο δεν ειναι οτι δεν προσεχουν... Ειναι οτι μετα εξαφανιζονται σπινιαροντας... Για σημειωμα βεβαια δεν το κουβεντιαζουμε...
Μια φορα που πετυχα εναν να χτυπαει εναν αλλον, μου την ειπε κιολας ¨Μην ανακατευεσαι εσυ' και κατι τετοια... Αφησα σημειωμα βεβαια, αλλα δε ξερω τι εκανε ο αλλος.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μάλλον έτσι είναι...απλά ίσως έχουν αρχίσει να πετάνε από τα μπαλκόνια όλο το τασάκι μαζί με τα τσιγάρα (αφού το να βρίσκεις τσιγάρα είναι κλασικό πλέον..)
Δύο τσαμπιά σταφύλια φαγωμένα και πεταμένα από κάποιο μπαλκόνι στο καπώ. Μέσα στη νύχτα τα είχα κουκουλώσει κι αυτά.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μαλλον 307κιας τα πεταει τα τσιγαρα λογω κομπλεξ που δεν εχει μεγαλο τασακι το 307... Να φοβασαι τη φωτια γιατι δεν εχουν και αναπτηρα!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κώστα, πάρε ένα pitbull που είναι της μόδας και άφηνέ το μέσα στο αυτοκίνητο. Να δούμε, θα στο ξαναχτυπήσουν?Αν το αφήσω μέσα μιά χαρά θα ξαναχτυπήσουν.
Μάλλον δεμένο στον προφυλακτήρα πρέπει να το έχω..Αλλά πλέον χρειάζεται και τρόπος να αποφεύγεις τα αέρος-εδάφους χτυπήματα....
Αν ήξερα από flash θα έφτιαχνα κανένα παιχνίδι...
-
Γνωστός μου προτεινει τα falken σαν εξαιρετικό κρατημα και σχέση απόδοσης/τιμής , Ρωτησα σε καποιο καταστημα ελαστικών και μου είπαν οτι ειναι οut dated , παλια ιστορία, και ειχαν προβληματα (?) και μου συνεστησε continental ... (fulda, continental, uniroyal, τι κοινο εχουν ?) και αρχισε να λεει διαφορα (για τια Conti προφανως) οτι με 220 Ευρω 8α βαλω λαστιχα αξιας 300 ευρω κλπ
Δεν εχω ιδεα απο λαστιχα αυτοκιντων, διαστασεις ειναι 165/65 R14, συντηρητικο οδηγημα, με ενδιαφερει το κρατημα αλλα και η μακροζωια και η ανεση.
Και κατι αλλο , Το εχω παρει μεταχειρισμενο (μοντελο 2001 - 46.000 χλμ) και με ενοχλει κάπως η ανεση οσον αφορα τις αναρτησεις, σε στροφες η αισ8ηση κρατηματος ειναι πολυ καλη, αλλα αναπηδαει και ταρακουναει εντονα σε ανωμαλιες του οδοστρωματος. Ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα αυτη ή χρειαζεται καποια αλλαγη στις αναρτησεις ? (τα τωρινα του λαστιχα ειναι michelin της μανας του και ειναι ιδιαιτερα ισοπεδωμενα (φθορα πελματος)
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
Το εχω παρει μεταχειρισμενο (μοντελο 2001 - 46.000 χλμ)
[snip]
τα τωρινα του λαστιχα ειναι michelin της μανας του και ειναι ιδιαιτερα ισοπεδωμενα (φθορα πελματος)Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει από το 2001? Το ξέρεις ότι έπρεπε να έχεις αλλάξει από τότε ελαστικά? Αν από την άλλη λες: 'σε στροφες η αισ8ηση κρατηματος ειναι πολυ καλη', φαντάσου πώς θα σου φαίνεται με καινούρια λάστιχα!
Oσο για την αναπήδηση που αναφέρεις, είναι 90% θέμα αμορτισέρ. Αν έχει κάνει πάνω από 70.000 χιλιόμετρα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα αμορτισέρ του δεν είναι σε καλή κατάσταση.
-
Τι να πει κανεις κι εμενα μου χτυπησαν το ΒΧ εξω απ' το σπιτι, ξερω ποιος το εκανε, μπορω να το αποδειξω αλλα δεν βγαζω ακρη.
Σε RAV φιλου ριξανε απο μπαλκονι τσιγαρο αναμένο. Το χειροτερο ηταν οτι ειχε ανοιχτη την ηλιοροφη και επεσε πανω στο καθισμα, ευτυχως εγινε μονο μια τρυπα στο καθισμα του οδηγου και τιποτα χειροτερο -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τι να πει κανεις κι εμενα μου χτυπησαν το ΒΧ εξω απ' το σπιτι, ξερω ποιος το εκανε, μπορω να το αποδειξω αλλα δεν βγαζω ακρη. -
Man keeps finger on 'bomb' button
Mr Page plunged the object taped to his hand into sand
A man held onto what he thought was an unexploded mine for three hours fearing he had pressed its trigger - only to be told it was a discarded car part.
David Page, 40, found the device in a load of sand delivered to his home in Coltishall, Norfolk, on Monday.His wife called police who told him not to let go and he taped his finger onto the button.
A bomb disposal unit from Colchester, Essex arrived before midnight and declared the device to be safe.
The bowling ball-sized item was later found to be part of a hydraulic suspension system from a car or a tractor.
Quick thinking
Mr Page told BBC News Online: 'When I pressed the button, I thought, what have I done - this could be an explosive device.
The item is thought to be a car or tractor part
'I thought, with a mine, normally if you lift your foot up, it would trigger.'After Mr Page, a father of five, showed his wife Joanne his predicament she advised him to go outdoors, where he later plunged his hand into a container of sand.
Mrs Page stayed with him throughout the ordeal and kept him warm with a hot water bottle and blankets until the object was found to be safe.
Mr Page said the bomb disposal crew had previously blown up a similar object to the one he found, so they took his 'bomb' away.
He added: 'They're going to put it in their museum, to let people know what they really are.
'They make these items in a bomb-like shape and people do think they're explosive.'
http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/norfolk/3657984.stm
Σφαίρες εχουν τα Citroen όχι βόμβες
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει από το 2001? Το ξέρεις ότι έπρεπε να έχεις αλλάξει από τότε ελαστικά? Αν από την άλλη λες: 'σε στροφες η αισ8ηση κρατηματος ειναι πολυ καλη', φαντάσου πώς θα σου φαίνεται με καινούρια λάστιχα!Oσο για την αναπήδηση που αναφέρεις, είναι 90% θέμα αμορτισέρ. Αν έχει κάνει πάνω από 70.000 χιλιόμετρα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα αμορτισέρ του δεν είναι σε καλή κατάσταση.
To αυτοκινητο το πηρα πριν 8 μηνες. ΕΙναι μοντελο 2001, μεταχειρισμενο το πηρα με 45000 χλμ. Πραγματι στις στροφες δινει πολυ καλη αισθηση ασφαλειας σε μενα υποκειμενικα που δεν εχω οδηγησει πολλα αυτοκινητα και ειμαι συντηρητικος οδηγος, ισως σωζει την κατασταση η συνολικη γεωμετρια της κατασκευης, τα λαστιχα ομως εκτος απο το οτι ειναι δια γυμνου οφθαλμου προφανες οτι χρειαζονται αλλαγη, το δειχνουν και με τα ευκολα σπινιαρισματα (και ψαρεματα του τιμονιου ταυτοχρονα) και στο φρεναρισμα οπου απαιτειται ιδιαιτερη πιεση στο πεταλ (αλλαξα δισκους και τακακια μολις το πηρα) - **Απλα δε μπορω να βρω ακρη τι λαστιχα να βαλω που να εχουν μια καλη σχεση τιμης - μακροζωιας και κρατηματος (σε βρεγμενο & στεγνο) με δεδομενο οτι οδηγω συντηρητικα και κανω ελάχιστα ταξιδια **.
Eχω παει σε τρια τεσσερα καταστηματα και μου εχουν πει διαφορετικα πραγματα μεχρι και αντικρουόμενα μεταξυ τους μου εχουν δωσει τιμες με μεγαλες διαφορες μεταξυ τους. Ενα μαλιστα απο τα πιο ενδιαφεροντα ητανε καποιοις που ηθελε σωνει και καλα να με πεισει οτι ενδείκνυται να βαλω 185/55 R14 στo 1.4 VTS Saxo μου, δεν προκειται λεει να εχω καμμια αρνητική επιπτωση (κανονικα ειπαμε φοραει 165/65 R14) .... Υπαρχει περιπτωση να εχει δικιο στο οτι δεν θα υπαρχει καμμια αρνητικη επιπτωση ?
Τωρα οι αναρτησεις οντως μου δινουν την ενοχλητική αισ8ηση συχνα οτι δεν υπαρχουν , παλι συγκριτικα με το προηγουμενο μου αυτοκινητο για πολλα χρονια (Seat Gredos) εχω την εντυπωση οτι το saxo μου πασχει απο ανεση εξαιτιας αναρτησεων. Πολλες φορες οταν περναω απο ανισόπεδες ή κεκλιμενες περιοχες της ασφαλτου ή ανωμαλιες λεω ευτυχως που ειναι τα καθισματα bucket και με κρατανε στη θεση μου ... περα δω8ε παω και ολες οι ανωμαλιες περνανε μεσα στο αυτοκινητο.
Μηχανικοι (τρεις) μου ειπανε οτι ειναι ενταξει, εγω όμως περιμενα και με τη φημη των citroen, οτι 8α ειχα καλυτερη ανεση σε σχεση με το Gredos που συγκριτικα μοιαζει με αεροπλανο σε σχεση με το saxo οταν περναει απο ανωμαλιες και αλλαγες επιπεδοτητας της ασφαλτου. (Βεβαια στην οδηγικη συμπεριφορα και στις στροφες δεν εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους, εκει το seat φυσικα ειναι μαουνα , βαρκα και χειροτερα)
-
Ενας ακομα σιτροενακιας σας επισκεπτεται. Μπορει καποιος να με βοηθησει? Προτινετε μου αν ξερεται καπου να παω το CX μου για σερβις. Χρονια τωρα δεν μενω ευχαριστημενος απο το σερβις και εχω παει σε τρεις τεσσερις διαφορετικους. Ειναι και ψιλοσπανιο ( Prestige turboII του 87) και θελω να το προσεχουν. Τι θα αφησω στα παιδια μου?
-
Ο χρήστης GINE έγραψε:
Ενας ακομα σιτροενακιας σας επισκεπτεται. Μπορει καποιος να με βοηθησει? Προτινετε μου αν ξερεται καπου να παω το CX μου για σερβις. Χρονια τωρα δεν μενω ευχαριστημενος απο το σερβις και εχω παει σε τρεις τεσσερις διαφορετικους. Ειναι και ψιλοσπανιο ( Prestige turboII του 87) και θελω να το προσεχουν. Τι θα αφησω στα παιδια μου?Για άλλη μια φορά είμαι στην «δύσκολη» θέση να προτείνω τον μηχανικό μου.
Ελπίζω να με αντέχουν ακόμα οι φίλοι που με ακούν να τον προτείνω!
Πρόκειται για τον μηχανικό μου ο οποίος φτιάχνει μόνο Citroen με ειδικότητα στα παλιά (γιαυτό το πάω και εγώ εκεί).Όσα μέλη έχουν πάει εκ μέρους μου, από όσο έχω καταλάβει έχουν μείνει ικανοποιημένοι.
Όταν μπεις μέσα και δεις κάποια SM, DS, CX για επισκευές θα καταλάβεις τι εννοώ!
Καλύτερα ας μιλήσουν οι φίλοι μας που έχουν πάει εκ μέρους μου αφού εγώ είμαι σαφώς ικανοποιημένος μετά από τόσα χρόνια πελάτης με αυτοκίνητο 28 ετών.
Ο μηχανικός (Δημήτρης Καρυάδης) εκτός των άλλων έχει ένα CX Prestige!!
Ένα μόνο θα σου πω! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!
Αν θες στείλε μου ένα pm ώστε να σου δώσω τα στοιχεία του και έτσι αν πας και πεις ότι είσαι εκ μέρους μου πιστεύω ότι θα γίνει ακόμα καλύτερη δουλειά.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ένα μόνο θα σου πω! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!
Αν τολμήσεις στείλε μου ένα PM μήπως το πάρω εγώ τουλάχιστον.
-
Ξερει κανεις την αξια ενος τετοιου μοντελου σημερα? Ειμαι πολυ περιεργος να δω ποσο μπορει να ποθληθει ενα τετοιο αμαξι στην ελλαδα. Στο εξωτερικο εχω δει τιμες που φτανουν τα 15000E
CITROËN FORUM