-
Χαιρετώ όλους τους φίλους του forum.
Θα ήθελα την απαραίτητη βοήθεια σας για 2 θεματάκια.
-
Αναζητώ 4Χ4 τύποθ Jeep μεταχειρισμένο μιας και λόγω αναμονής τέκνου (γι' αυτό και αλλάζω αυτοκίνητο), μπορώ να ξοδέψω μέχρι 13000-15000 για μέχρι 2λιτρο. Είμαι από νησί και οι δρόμοι για το σπίτι είναι περισσότερο για τέτοιου είδους αυτοκίνητο. Τι με συμβουλεύετε να κάνω για να βρω, που να απευθυνθώ και τι λέτε έχω ελπίδες μιας και η σκέψη μου είναι για μοντέλα από 2005-2006 και μετά.
-
Το αυτοκίνητο ου έχω τώρα είναι Punto 1.4 sporting μοντέλο 12/2003 με 65000χλμ. ατρακάριστο με την μοναδική ατέλεια το σπάσιμο του πισω προφυλακτήρα (πλαστικός) από κοτσαδόρο ατζαμή με όπισθεν. Για αυτό λέω να ζητήσω 3500-4000. Ποιά η άποψη σας?
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων
-
-
-
Αναζητώ 4Χ4 τύποθ Jeep μεταχειρισμένο μιας και λόγω αναμονής τέκνου (γι' αυτό και αλλάζω αυτοκίνητο), μπορώ να ξοδέψω μέχρι 13000-15000 για μέχρι 2λιτρο. Είμαι από νησί και οι δρόμοι για το σπίτι είναι περισσότερο για τέτοιου είδους αυτοκίνητο. Τι με συμβουλεύετε να κάνω για να βρω, που να απευθυνθώ και τι λέτε έχω ελπίδες μιας και η σκέψη μου είναι για μοντέλα από 2005-2006 και μετά.
-
Το αυτοκίνητο ου έχω τώρα είναι Punto 1.4 sporting μοντέλο 12/2003 με 65000χλμ. ατρακάριστο με την μοναδική ατέλεια το σπάσιμο του πισω προφυλακτήρα (πλαστικός) από κοτσαδόρο ατζαμή με όπισθεν. Για αυτό λέω να ζητήσω 3500-4000. Ποιά η άποψη σας?
-
-
-
-
-
-
RAV 4.-
-
XTrail, Rav4 και CRV προηγούμενης γενιάς.
Θα σκεφτόμουν όμως και τα Compass/Patriot αν και 2,4 θα είναι νεότερο σε ηλικία ως μτχ σε κοντινή τιμή με παλιότερα 2λιτρα ιαπωνικά. Χάλια τα πλαστικά του αλλά μηχανή Mitsubishi. -
Κάπου εκεί είμαι και εγώ σε RAV4 ή CRV. Τι λες για μοντέλο 06?
-
Hyundai Tucson
KIA SportageΘα βρεις πολλά κομμάτια, με λίγα χιλιόμετρα. Αξιόπιστα, μεγάλα σε χώρους, φουλ σε εξοπλισμό, ιδανικά για νησιά κλπ...κλπ...
Για μένα μονόδρομος.
-
Είναι αξιόπιστα τα κορεάτικα όμως?
-
το crv είναι το μοναδικό που μου αρέσει και είναι και καλό στην άσφαλτο .
-
DACIA DUSTER και καινούργιο από το να ψάχνεσαι σε μεταχειρισμένα!
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
DACIA DUSTER και καινούργιο από το να ψάχνεσαι σε μεταχειρισμένα!Θα συμφωνήσω κυρίως για δύο λόγους:
- Το ψάξιμο στα μεταχειρισμένα μπορεί να είναι χρονοβόρο και χωρίς αποτέλεσμα.
- Τα μεταχειρισμένα έχουν και τα ρίσκα τους. Οπότε αφού υπάρχει κάτι σε καινούριο, νομίζω ότι αξίζει να του ρίξει μία ματιά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
DACIA DUSTER και καινούργιο από το να ψάχνεσαι σε μεταχειρισμένα!
Θα συμφωνήσω κυρίως για δύο λόγους:
- Το ψάξιμο στα μεταχειρισμένα μπορεί να είναι χρονοβόρο και χωρίς αποτέλεσμα.
- Τα μεταχειρισμένα έχουν και τα ρίσκα τους. Οπότε αφού υπάρχει κάτι σε καινούριο, νομίζω ότι αξίζει να του ρίξει μία ματιά.
Και πόσο μάλλον αν είσαι σε νησί .
- Πόσες μάντρες υπάρχουν και πόσα μεταχειρισμένα 4χ4 θα έχουν.
- Αν δεν βρεις στο νησί σου θα τρέχεις από εδώ κι από 'κει να κοιτάς αμάξι; μόνο τα λεφτά των μετακινήσεων
-
Αλήθεια με τα service στα νησιά τι γίνεται;...
Από ότι ξέρω εξουσιοδοτημένα συνεργεία δεν βρίσκονται παντού.
Ίσως και αυτό να είναι ένα θέμα αν πάει για καινούριο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ίσως και αυτό να είναι ένα θέμα αν πάει για καινούριο.Στην Κεφαλλονιά που είμαι εγώ συνήθως ένα συνεργείο μαζεύει 3-4 εταιρίες, για παράδειγμα chevrolet,nissan και άλλη μια δεν θυμάμαι, είναι σε ένα συνεργείο.
-
Θα πω τη γνωμη μου μιας και οταν ειχαμε παρει το focus ειχαμε ψαξει μετα απο ενα χρονο το θεμα τζιπ.
Λοιπον.Τα sportage/tucson ειναι αμαξια που καινε παρα πολυ.Δεν ειναι ποιοτικα αλλα ειναι φτηνα και ερχονται με ενα σωρο καλουδια.Αμα ημουν στη θεση σου το rav θα εβλεπα η το x-trail.Θα δωσεις καποια λεφτα παραπανω για την αγορα τους αλλα ειναι αυτοκινητα πιστευω που δε θα βαρεθεις οπως τα Κορεατικα.Θεματα αξιοπιστιας δεν εχουν αλλα να ξερεις αν αγορασεις τετοιο αμαξι μετα το παντρευεσαι δε προκειται να το αγορασει ουτε μαντρας!!!Για το punto γυρω στα 4.000€ ζητα αμα ειναι σε τελεια κατασταση οπως αναφερεις.
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Ίσως και αυτό να είναι ένα θέμα αν πάει για καινούριο.Στην Κεφαλλονιά που είμαι εγώ συνήθως ένα συνεργείο μαζεύει 3-4 εταιρίες, για παράδειγμα chevrolet,nissan και άλλη μια δεν θυμάμαι, είναι σε ένα συνεργείο.
Ωπα! Και δεν το ήξερα τόσο καιρο που ήμουν εκεί οτι υπάρχει συνφορουμίτης!
-
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές είναι πραγματικά πολύτιμες.
Μάντρες στο νησί δεν υπάρχουν αλλά στην Αθήνα ανεβαίνω πολύ συχνά, όσο για service υπάρχουν δόξα τον θεό πολλά εξουσιοδοτημένα συνεργεία.
Το Duster παραμένει ένα Dacia όσο καινούριο και να είναι.
Προσπαθώ πάντως να πάρω μια γευση για καμια μάντρα από ψαχτήρια στο internet τι λέτε? -
Ο χρήστης tasosN έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές είναι πραγματικά πολύτιμες.Μάντρες στο νησί δεν υπάρχουν αλλά στην Αθήνα ανεβαίνω πολύ συχνά, όσο για service υπάρχουν δόξα τον θεό πολλά εξουσιοδοτημένα συνεργεία.
Το Duster παραμένει ένα Dacia όσο καινούριο και να είναι.
Προσπαθώ πάντως να πάρω μια γευση για καμια μάντρα από ψαχτήρια στο internet τι λέτε?Σίγουρα δεν θα γίνει ποτέ merc ούτε θα λατρέψεις την μοναδική οδηγική εμπειρία που θα σου προσφέρει, αλλά 1) είναι καινούργιο 2) Καλύπτεσαι από εγγυήσεις και τα κουραφέξαλα 3) στα λεφτά σου θα πάρεις μια αρκετά πλούσια έκδοση 4) τα μεταχειρισμένα και πόσο μάλλον 4χ4 είναι ένα ρίσκο
Από εκεί και πέρα φυσικά και θα υπάρχουν αξιόλογα μτχ όπως xrail κτλ αλλά σε 4-5 χρόνια θα έχεις ένα αμάξι δεκαετίας να το σκεφτείς κι αυτό.Αλήθεια με τα service στα νησιά τι γίνεται;...
Ωπα! Και δεν το ήξερα τόσο καιρο που ήμουν εκεί οτι υπάρχει συνφορουμίτης!
[spoiler:2p1mfu3u]Μ@Μ0 τον Αγιο Γερασιμο και δεν το ήξερα; που αν επιτρέπετε;[/spoiler:2p1mfu3u]
-
Έχω βρει σε κάποια site αρκετά RAV4 και CRV από εμπόρους αλλά και ιδιώτες τι λέτε υπάρχει αξιοπιστία γιατί ένας μιλάει για FORD KUGA 11.400 και είμαι 100% σίγουρος ότι είναι απάτη.
Σε σύγκριση αυτών των 2 βρίσκω τα RAV4 πιο φινετσάτο σαν αυτοκίνητο με αρκετά εξτρα π.χ. ηλιοροφή και μοντέλα 06-07
ενώ τα CRV είναι πιο λιτά σε εξοπλισμό με λιτές γραμμές και μοντέλα 05.Κανείς για να με φωτίσει?
-
subaru forester ατμοσφαιρικό!!!!
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ 4Χ4 ΤΥΠΟΥ JEEP