Και για την ιστορία.
Πριν χρόνια κάνοντας ευθυγράμμιση σε μια Α147, παραπονιότανε ο πελάτης, ότι μετά τα 130, το αυτοκίνητο τραβούσε αριστερά. Επανέλαβα την ευθυγράμμιση και δοκίμασα το αυτοκίνητο άλλες δυο φορές. Πράγματι αυτό συνέβη ξανά.
Αγόρασα έναν δεξιό καθρέπτη, (είχε μόνον αριστερό εξωτερικό) και το πρόβλημα λύθηκε.
Μετρημένη η πίεση, μέσο μηχανισμού που έφτιαξα σε golf, και τοποθέτησα σε τρύπα του φαναριού, στα 150κμ/ώρα, ήταν 23 λίμπρες. Εάν λοιπόν αυτό γινότανε, σίγουρα θα υπήρχε μια υπέρ πίεση, ανάλογα την ταχύτητα.
Οπωσδήποτε θα υπήρχε παροχή και όχι μόνον απορόφυση αέρα, από τους μηχανισμούς της μηχανής. Κατά συνέπια υποβοήθηση, όση και εάν ήταν αυτή.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον αποκλεισμό από το ακρόπολης των αυτοκινήτων της Audi, όταν διαπιστώθηκε ότι τα υποτιθέμενα σπασμένα φανάρια των προβολέων, και με μόνη ύπαρξη των ‘καβουκιών’ αυτών, όταν το αυτοκίνητο έτρεχε, ανήγαν και έφερναν κάργα αέρα. Επομένως τα συνεργεία είχαν μόνον την ΜΟΥΤΟΝ, και έτσι ήρθαι πρώτη.
Μα υπάρχει και το παράδοξο!!!!!!..........................,
«Ο δε τεχνικός έφορος να λέει..»
ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΜΠΑΤΣΕΣ. Μακάρι να μην είναι συνάδελφος. Και σίγουρα εάν είναι ΤΕ Α’, πρέπει να πάει ξανά στα ‘πιπίνια’.
Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ. Είναι απαράβατη τακτική διεθνώς.
Σίγουρα μέχρι αποδείξεως του εναντίου!.
Μα ο ΤΕ στην πιστοποίηση και των αρχικό τεχνικό έλεγχο δεν το είδε?. Εάν τότε ήταν ταπωμένο, και ανοίχτηκε μετά, τότε μόνον 2 λεπτά καπέλο?.
Εάν ήταν από άρχει, λάθος του βελτιωτή περίτρανο, γιατί δεν το είδαν?. Μήπως ο ΤΕ, είναι τι σχολής,
Και καλά συνάδελφε, δεν έβαζες μια πυκνή ‘σιτα’ κατάλληλα βαμμένη?!!!!....η την τάπα με αρκετές μικρές τρύπες, έτσι και αλλιώς η αέρια συμπύκνωση υπάρχει στην περιοχή!!!....
Το τι επιτρέπετε το γραφεί ο J. Οι αγωνοδίκες δεν τα ‘βγάζουν’ από την γκλάβα τους. ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ.
Antonis-team.