Καλημέρα σε όλους!
Προσπαθώ να συνέλθω από τον τρομέρο πονοκέφαλο,2 μέρες τώρα, και να γράψω κάποιες γραμμές..._Θα διαβάσετε σε λίγες ώρες,στιγμές μια επιστολή μου στο rally.gr στην οποία αναλύω τα καθέκαστα...-
Αναφέρομαι-ειδικά- σε εκείνους που ψάχνουν το χαμένο 'αέρα' και τις 'σωλήνες'..αυτοί θα βρουν την απάντησή τους στο rally.gr.
Σημειώστε οτι επί 3 ώρες περιμέναμε να 'αποφανθούν' οι αγωνιδίκες-τεχνικοί έφοροι για το αν το ΝΟΡΜΑΛ φιλτροκούτι και το ΝΟΡΜΑΛ φίλτρο με την ανοξείδωτη σωλήνα-εύκαμπτη(!!!) είναι νόμιμα...και άντε καταλάβαμε οτι είναι νόμιμα, αλλά να είναι η εύκαμπτη σωλήνα στο προβολάκι ομίχλης...και μάλιστα χωρίς ούτε ενα περτσίνι,απλά βαλμένη έτσι απλά...-
Ο δε τεχνικός έφορος να λέει..
Τους κοιτούσα μέσα στα μάτια , μου μιλούσαν και δεν πίστευα...έτρεμα,έκλαψα από τα νεύρα μου και ακόμη νιώθω το ίδιο και δεν μπορώ να ηρεμήσω...δεν μπορώ να το πιστέψω ούτε και πρόκειται! Ηρθα απο τη Θεσσαλονίκη, έκανα έναν αγώνα εντελώς άγνωστο σ΄εμένα, έστριψα, πάλεψα, κέρδισα και μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. ΜΠΡΑΒΟ σας ΡΕ, μπράβο σας. Και που κρατάω την ψυχραίμια μου..θαύμα είναι. Είχα άγνωστο συνοδηγό, άγνωστο αγώνα όλα άγνωστα..- Ευχαριστώ για όλα κύριοι 'υπέυθυνοι' των ελληνικών αγώνων.Εύχομαι κανένας συναθλητής μου να μη νιώσει ο,τι κι εγω...-Και σημείωστε οτι σε περιπτώσεις με...'βίδες...και εκκεντροφόρους' οι τεχνικοί έφοροι-αγωνοδίκες...αποφάσισαν διαφορετικά...!
***Ουσιαστικά, και επειδή η διάταξη του φίλτρου στο χώρο κινητήρα είναι ελεύθερη και η σωλήνα δεν απαγορεύεται, μου έριξαν 2 λεπτά ποινή γιατί είχα 'ακάλυπτο' το προβολάκι ομίχλης!!!!!!!!
ΥΓ - Η 'εύκαμπτη ανοξείδωτη' σωλήνα, μαζί με το μαμά φίλτρο και μαμά φιλτροκούτι ενοικιάζονται σε όποιον θέλει να ...κερδίσει!! Καλή τιμή και αποδεδειγμένα ΠΑΡΑΤΥΠΗ...!!
ΥΓ 2 : Δεν πιστεύω οτι υπάρχει δόλος απο κανέναν , ούτε οτι κάποιος κρύβεται πίσω από τον έλεγχο που καλώς έγινε. Πρόβλημα ανθρωπίνου δυναμικού υπάρχει....
Με πλήρη απογοήτευση και θλίψη, ένας ακόμη αγωνιζόμενος της απίστευτης ελληνικής πραγματικότητας,
Βαγγέλης Ζάχος