-
τον Αυγουστο σε επαρχειακο δρομο πριν την Πυλο πλησιαζω σε μια κλειστη αριστερη στροφη με μηδενικη ορατοτητα και βλεπω με μεγαλη εκπληξη ενα παλιο εσκορτ του 90 περιπου που ειναι πισω μου απο τον καθρεφτη να βγαινει αριστερα για να με προσπερασει λιγα μετρα πριν την στροφη.
αφου σε δεκατα του δευτερολεπτου συνειδητοποιω τι παει να κανει και αφου ηδη εχει βγει στο αντιθετο ρευμα κανω ολο δεξια και βγαινω ο μισος εξω απο τον δρομο [χωμα πατημενο ευτυχως] ενω φρεναρω ωστε ο επικινδυνος βλαξ αυτος να ερθει δεξια και να μην εχουμε τιποτα δραματα.
αυτος αταραχος και χωρις να μπει στο κανονικο ρευμα στριβει ολη την στροφη επαναλαμβανω ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ στο αντιθετο ενω εχω σταματησει και περιμενω το μπαμ και αντε ποιος μαζευει τα αιματα.....
για καλη τυχη οχι αυτου του πανηβλακα αλλα του δυστυχου που θα μπορουσε να ερχεται ο δρομος ηταν αδειος οποτε σε λιγα λεπτα τον φτανω μεσα στην πλατεια της Πυλου οπου ειχε σταματησει και αφου δεν ειχε προλαβει ακομα να βγει εξω στεκομαι διπλα του και του λεω....''καλα καταλαβες τι εκανες πριν λιγο που με προσπερασες στο αντιθετο ρευμα''.......και αυτος αταραχος και με υφος δεκα καρδιναλιων δειχνει με τον δεικτη του χεριου του τον εαυτο του σαν να λεει.......''δικο μου προβλημα''.
ποιος αραγε και με ποιον τροπο θα μπορουσε να τον πεισει για το αντιθετο δηλαδη οτι το προβλημα σε αναλογες εξαιρετικα επικινδυνες ανοητες πραξεις το προβλημα και τις συνεπειες τις εχουν οι αλλοι που χωρις λογο την πληρωνουν με το αιμα τους.
ηταν ενας 65αρης με καπελλακι τυπου τζοκευ που πολυ θα ηθελα να εβρισκε σε καποια απο τις αναλογες μελλοντικες του πραξεις σαν οδηγος μια τεραστια βαρυφορτωμενη νταλικα........αντε και μπετονιερα καλη θα ειναι........ ωστε να δει ποιος εχει το προβλημα........αρκει μετα να ζει σε κανα καροτσακι για να μπορει να το ξανασκεφτει!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
θαυμαστε!http://users.ntua.gr/rs03080/206f
http://users.ntua.gr/rs03080/206r
http://users.ntua.gr/rs03080/206sτο πισω μερος γραφει 'the hunter'
To είδα πριν από λίγο στην πλ. Κολιάτσου...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
'Πωλείται όπως είναι βιασμένο,
με χιλιάδες μούτζες στολισμένο'χαχαχαχα!!!
-
Θέλω να δω πόσο το δίνει και ποιος -αν υπάρχει Θέε μου- θα το αγοράσει.....
-
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΤΗΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ...
ΦΑΝΤΑΖΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΜΑ 1,1;;;; ΚΑΛΑ ΕΣΤΩ ΜΑΜΑ ΡΑΛΙ;;; -
Εγω ειδα χθες στον Βολο ενα παρομοιο αλλα Saxo. Το καπο παντος ηταν ιδιο.
Επισης ειδα προχθες ενα Matiz με πινακιδα LONG VEHICLE, ναι ναι αυτη με το σκυλακι που βαζουν στις νταλικες. Δεν μπορω να πω ο ανθρωπος ειχε αυτοσαρκασμο
-
θαυμαστε!http://users.ntua.gr/rs03080/206f
http://users.ntua.gr/rs03080/206r
http://users.ntua.gr/rs03080/206sτο πισω μερος γραφει 'the hunter'
Μόλις το έδειξα στην κολπελα μου ως τον ορισμό της λέξης 'ο κάγκουρας'
Καλά, πόσο το πουλάει, και πιός το αγοράζει;;;;;;
Βέβαια σαν αντικλεπτικό σύστημα πρέπει να είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!
Α) Με τέτοια εμφάνιση ποιος να πάει να το κλέψει
Β) Με τέτοιο κεφαλογύρισμα (ειδικά συνοδευόμενο μετά δακτυλοδειξίματος και τρανταχτού γέλιου) πού να το πάει απαρατήρητος;
Γ) Τι ανταλλακτικά να το κάνεις, που όλα είναι αλλαγμένα;;;
Δ) Αν τον πάρεις χαμπάρι τον πιάνεις με τα πόδια, τόσο βαρύ που θα είναι!! -
To θεμα ειναι γιατι το πουλαει!? αυτο ειναι πυραυλος!!
Εχω και corsa κατω τωρα με κατι αυτοκολλητα πισω στο πορτ μπαγκαζ α λα gti και με κατι ζαντες ακτινωτες σαν του ποδηλατου και φαινοντα τα ταμπουρα πισω....εφαγα ομως τωρα και βαρυνα οποτε θα το απαθανατισω το απογευμα -
Χτές είδα Audi A4 wagon με πολωνικές πινακίδες και μπροστά στην μάσκα το σηματάκι ///M
Παντού υπάρχει ένας κάγκουρας.... -
To θεμα ειναι γιατι το πουλαει!? αυτο ειναι πυραυλος!!Το πουλάει για να φτιάξει το Almera του πατέρα του, γιατί δεν είχε άλλο χώρο να βάλει την τεράστια κούτα του sub στο 106.
Εγώ είδα κάτι άλλο προχθές... Ενα 206, παρκαρισμένο (μάλλον αφημένο) μπροστά από ένα συνεργείο, το οποίο είχε body-kit του αγωνιστικού (με φαρδιά φτερά κλπ) υπό κατασκευή (άβαφο με μπόλικο στόκο, έλειπαν οι πόρτες, τα τζάμια, το εσωτερικό) αλλά το περίεργο ήταν πως τα φτερά αυτά ήταν μεταλλικά και όχι πολυεστερικά! Δεν είναι πολύ παράξενο?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
To θεμα ειναι γιατι το πουλαει!? αυτο ειναι πυραυλος!!
Το πουλάει για να φτιάξει το Almera του πατέρα του, γιατί δεν είχε άλλο χώρο να βάλει την τεράστια κούτα του sub στο 106.
Εγώ είδα κάτι άλλο προχθές... Ενα 206, παρκαρισμένο (μάλλον αφημένο) μπροστά από ένα συνεργείο, το οποίο είχε body-kit του αγωνιστικού (με φαρδιά φτερά κλπ) υπό κατασκευή (άβαφο με μπόλικο στόκο, έλειπαν οι πόρτες, τα τζάμια, το εσωτερικό) αλλά το περίεργο ήταν πως τα φτερά αυτά ήταν μεταλλικά και όχι πολυεστερικά! Δεν είναι πολύ παράξενο?
Δεν είναι παράξενο, ακριβό είναι...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δεν είναι παράξενο, ακριβό είναι...Θανάση, είναι και παράξενο, γιατί το βάρος αυξάνει κατακόρυφα έτσι, ενώ με τον πολυεστέρα είναι πολύ πιο ελαφριά κατασκευή.
-
Θανάση, είναι και παράξενο, γιατί το βάρος αυξάνει κατακόρυφα έτσι, ενώ με τον πολυεστέρα είναι πολύ πιο ελαφριά κατασκευή.
μπορει να ειναι κανενα παραξενο μεταλλο (αλουμινιο - ανθρακονηματα κλπ)
υπαρχουν τρελοι -
Θανάση, είναι και παράξενο, γιατί το βάρος αυξάνει κατακόρυφα έτσι, ενώ με τον πολυεστέρα είναι πολύ πιο ελαφριά κατασκευή.
Αν το άφηνε μαμίσιο όσον αφορά την εμφάνιση και πιο ελαφρύ, και πιο φτηνό, και πιο γρήγορο θα ήταν.
-
Τι κρίμα που δεν μπόρεσα να το πάρω φωτογραφία...
-
Οτι πιο απίθανο έχω δει...ΒMW series 5 μοντέλο 2004 ΤΑΞΙ!!!!!
Χτες το πρωί και δεν το πίστευα...
-
Μερακλής! Μπορεί να πληρώνει τ'άντερά του στα σέρβις, αλλά τραβάει βλέμματα και κινείται αρχοντικά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οτι πιο απίθανο έχω δει...ΒMW series 5 μοντέλο 2004 ΤΑΞΙ!!!!!Χτες το πρωί και δεν το πίστευα...
Που να βλεπες και Thesis στη Ρόδο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οτι πιο απίθανο έχω δει...ΒMW series 5 μοντέλο 2004 ΤΑΞΙ!!!!!Χτες το πρωί και δεν το πίστευα...
Ναί όντως υπάρχει. Όπως υπήρχε και σε προηγούμενο μοντέλο Βmw series 5 σε ταξί, όπως και S Class αν θυμάμαι καλά. Δεν ξέρω αν έχουν δημιουργήσει κάποια εταιρία και υπάγονται σε αυτή, αλλά αποκαλούνται VIP Taxi και δουλεύουν μόνο με κλεισμένα και προκαθορισμένα r/v.
-
Σήμερα είδα ένα Audi Quattro στην εθνική σε πολύ καλή κατάσταση εμφανισιακά.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!