-
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΜΕΣΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΚΙΑ, ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΡΚΕΙ Ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ 2-3 ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΡΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥ ΚΛΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 15 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΨΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΑ...
ΚΑΙ ΑΝ Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1,6 ΚΡΑΤΗΘΕΙ 15.000 ΜΕ 16.000 ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΛΙΟ 1,4 (ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΗ)... -
Τιμη για το 1,4 γνωριζουμε???????
-
-
Στην Ελλάδα υπάρχει... Είναι έξω από τη Renault Γλυφάδας εδώ και κάτι μέρες!
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Τιμη για το 1,4 γνωριζουμε???????ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΙΑ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 14500....
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 1000 ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟ (5 ΠΟΝΤΟΥΣΠΙΟ ΨΗΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΓΚΝΙΣ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑΣΚΗΜΟ ΑΠ ΚΟΝΤΑ!!!!)
-
Κακά τα ψέματα αλλά ότι και να βγάλει η RENAULT για τα 'μπάζα' θα είναι!!! Έχω ακουσει ούκ ολίγες περιπτωσεις ανθρώπων που έχουν κάνει το συνεργείο δεύτερο σπίτι τους επειδή είχαν Ρενώ. Πρόσφατα μια φίλη μου αγόρασε το CLIO και μέχρι να ξεμπερδέψει απο τα συνεργεια πέρασε κάνα 3μηνο!!! Απαράδεκτη εταιρεία....αλλα απο Γαλλόπουλα τί περιμένεις??? όλο φρου φρου κι αρώματα ειναι
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Κακά τα ψέματα αλλά ότι και να βγάλει η RENAULT για τα 'μπάζα' θα είναι!!! Έχω ακουσει ούκ ολίγες περιπτωσεις ανθρώπων που έχουν κάνει το συνεργείο δεύτερο σπίτι τους επειδή είχαν Ρενώ. Πρόσφατα μια φίλη μου αγόρασε το CLIO και μέχρι να ξεμπερδέψει απο τα συνεργεια πέρασε κάνα 3μηνο!!! Απαράδεκτη εταιρεία....αλλα απο Γαλλόπουλα τί περιμένεις??? όλο φρου φρου κι αρώματα ειναιstavrosbiologos .... έχεις πάρει αμπάριζα τα θέματα και αφορίζεις
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Κακά τα ψέματα αλλά ότι και να βγάλει η RENAULT για τα 'μπάζα' θα είναι!!! Έχω ακουσει ούκ ολίγες περιπτωσεις ανθρώπων που έχουν κάνει το συνεργείο δεύτερο σπίτι τους επειδή είχαν Ρενώ. Πρόσφατα μια φίλη μου αγόρασε το CLIO και μέχρι να ξεμπερδέψει απο τα συνεργεια πέρασε κάνα 3μηνο!!! Απαράδεκτη εταιρεία....αλλα απο Γαλλόπουλα τί περιμένεις??? όλο φρου φρου κι αρώματα ειναι
stavrosbiologos .... έχεις πάρει αμπάριζα τα θέματα και αφορίζεις
Kι εγώ Lancia Delta έχω... εκτός απο το Jazz.
-
Kι εγώ Lancia Delta έχω... εκτός απο το Jazz.Α-πα-πα!!!
Νά τό πουλήσεις!!!
Είναι...επικίνδυνο!!! -
Δεν είναι το θέμα μας τι αυτοκίνητα έχουμε , απλώς είδα μια τάση να χαρακτηρίζεις με απόλυτο τρόπο διάφορες μάρκες και μοντέλα.
Αλλα τα λες επικίνδυνα , άλλα για τα μπάζα και άλλα κωλοαυτοκίνητα.
Σεβαστές οι απόψεις όλων αλλά πρέπει να έχεις επιχειρήματα και εμπειρίες για να υποστηρίξεις αυτά που γράφειςbtw .. έχω πάρει κατά καιρούς και Αγγλικό και Γαλλικό και Ιταλικό και Κορεάτικο -- Γερμανικό και Ιαπωνικό όχι ακόμα
-
Κακά τα ψέματα αλλά ότι και να βγάλει η RENAULT για τα 'μπάζα' θα είναι!!! Έχω ακουσει ούκ ολίγες περιπτωσεις ανθρώπων που έχουν κάνει το συνεργείο δεύτερο σπίτι τους επειδή είχαν Ρενώ. Πρόσφατα μια φίλη μου αγόρασε το CLIO και μέχρι να ξεμπερδέψει απο τα συνεργεια πέρασε κάνα 3μηνο!!! Απαράδεκτη εταιρεία....αλλα απο Γαλλόπουλα τί περιμένεις??? όλο φρου φρου κι αρώματα ειναιΕΔΩ ΔΙΑΦΩΝΩ, ΕΧΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΗΔΗ, ΧΙΟΥΝΤΑΗ, ΣΕΑΤ, ΚΑΙ ΡΕΝΩ (ΚΛΙΟ) ΟΛΑ ΑΓΟΡΣΜΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1996, ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΦΙΑΤ ΜΕΧΡΙ ΜΕΡΤΣΕΝΤΕΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕΝΩ!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΚΡΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.... -
Ρε παιδιά είπαμε, καλό, χρυσό το Jazz αλλα μην το βγάλουμε και το καλύτερο πράγμα 'μετά το ψωμί για τόστ' (since sliced bread)!
Όντως φίλε stavrosbiologos αυτό που κάνεις θα μπορούσε να θεωρηθεί trolling.
-
Δεν είναι το θέμα μας τι αυτοκίνητα έχουμε , απλώς είδα μια τάση να χαρακτηρίζεις με απόλυτο τρόπο διάφορες μάρκες και μοντέλα.
Αλλα τα λες επικίνδυνα , άλλα για τα μπάζα και άλλα κωλοαυτοκίνητα.
Σεβαστές οι απόψεις όλων αλλά πρέπει να έχεις επιχειρήματα και εμπειρίες για να υποστηρίξεις αυτά που γράφειςbtw .. έχω πάρει κατά καιρούς και Αγγλικό και Γαλλικό και Ιταλικό και Κορεάτικο -- Γερμανικό και Ιαπωνικό όχι ακόμα
Sorry εάν σε πειραξε ο τρόπος που αναφέρθηκα σε ορισμενα αυτοκίνητα απλά ειδικά τα Ρενώ απο αυτά που έχω ακουσει και δεί ο ίδιος με τα μάτια μου τα θεωρώ απο τα πιό αναξιόπιστα αυτοκίνητα σε σχέση πάντα με το μέγεθος της εταιρείας ΡΕΝΩ. Τωρα βέβαια απόλυτοι δεν μπορουμε να είμαστε σε ότι αφορα τα αυτοκίνητα και συγνώμη εάν δεν σε έκανα να καταλάβεις καλά την άποψη μου,αλλά μια γενική εικόνα για καποια αυτοκίνητα σε σχεση με τις εμπειρίες που έχουμε μπορουμε να εκφράσουμε πιστεύω.
Be cool,be JAZZ!!!
-
Μάλλον θα΄τον έβαζε η φίλη του να σπρώχνει το χαλασμένο renault και τα έχει πάρει ο άνθρωπος. Στην φίλη του δεν λέει τίποτα κάπου πρέπει να ξεσπάσει οπότε τα χώνει στο forum.
Ήταν μια κοινωνική προσφορά των 4ΤΡΟΧΩΝ
-
Εμενα μου θυμηζει Yaris.
Renault Modus: Το νέο Τwingo ή το πολυμορφικό Clio?!