Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Το ξαναλεω, προσωπικα διαφωνω αλλα επειδη το λενε οι κανονισμοι το δεχομαι.
Κι εγώ μαζί σου Μιχάλη, οι κανονισμοί είναι κανονισμοί και δεν γράφτηκαν εδώ άλλωστε, αλλά μήπως τελικά χάνουμε το νόημα? Το Fiat 500 που το έχουν κάνει σαν Porsche Boxter (και είχε γίνει τόση φασαρία εδω μέσα...) το θυμάστε? Αυτό κυκλοφορεί ως Fiat 500, δηλαδή με τον αυθεντικό αριθμό πλαισιου του (και υποθέτω και το αρχικό αμάξωμά του). Αυτό λοιπόν, πρέπει βάσει κανονισμών να χαρακτηριστεί ως ιστορικό έστω και στη χαμηλότατη κατηγορία?
Αλλά, πήγαινε λίγα μόνο χρόνια πίσω και...
Καποτε, πριν 15 χρονια κοψανε εναν φιλο μου με ενα απαιχτο simca 1501 του 1969 επειδη φορουσε αφτερμαρκετ αλουμινιου ζαντες και ειχε εναλλακτη αντι για δυναμο........., σε λιγο ολα θα τα εχουν δει τα ματια μου........ πινακιδες να πουλαμε να βγαλουμε το κατοσταρικακι..........'φιλοι' του ιστορικου αυτοκινητου σου λεει μετα ολοι τους..........
Και αυτό που γινόταν τότε, απαράδεκτο ήταν για μένα.Βέβαια το αυτοκίνητο ήταν ένα ταπεινό-γι αυτούς-Simca και όχι κάποιο ιταλικό ή αγγλικό κομψοτέχνημα Και το έχω ζήσει, όπως και το άλλο, που έπρεπε να σε συστήσουν άλλα 2 μέλη προτού γίνεις κανονικό μέλος, βγάλεις πινακίδες, κάρτα FIVA κλπ (για τη ΦΙΛΠΑ μιλάω, η ΕΛΠΑ δεν υπήρχε τότε). ΈΛεος δηλαδη! Μια μέση οδός είναι τόσο πια δύσκολο να βρεθεί?
Και κάτι άλλο, χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, παρατηρώ ότι οι 'νέου τύπου' (όπως στο αυτοκίνητο της αγγελίας) πινακίδες της ΕΛΠΑ έχουν δοθεί σε ό,τι πιο άκυρο θα μπορούσαν να δοθούν