-
υποθέτω πιο ανθεκτικό στις εξωτερικές συνθήκες όπως παγετό και το βάρος που αντέχουν.
-
Σε τσιμεντοπλακες κοιταξες;Μηπως ειναι πιο φτηνες απο πλακακια;Πχ http://www.kappashop.gr/el/matonela.aspx
Ιδεες ριχνω
-
το α κατηγορίας έχει να κάνει με τις ατέλιες που έχει, εξ όσων γνωρίζω
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υποθέτω πιο ανθεκτικό στις εξωτερικές συνθήκες όπως παγετό και το βάρος που αντέχουν.Για ανθεκτικότητα κοιτάς τα Group, θές κάτι σε Group IV ή και V εφόσον μιλάμε για γκαράζ και ας πούμε βαριά χρήση λόγω αυτοκινήτου κλπ. Η ανθεκτικότητα σε παγετό σε ενδιαφέρει και δεν σε ενδιαφέρει αφού ο χώρος είναι κλειστός αλλά τα Group V την παρέχουν σχεδόν πάντα. Επίσης το βάρος που αντέχουν εξαρτάται και από το κόλλημα, τον τύπο της κόλλας και του αρμόστοκου. Αν υπάρχουν κενά χωρίς κόλλα κάτω από το πλακάκι ή αρχίσουν να ξεκολλάνε ακόμα και τα Group V σπάνε. Η ποιότητα δεν σε ενδιαφέρει αν είναι Α ή Β καθώς η διαφορά της Α από την Β αφορά ζητήματα φινιρίσματος και όχι ανθεκτικότητας και μάλιστα ζητήματα τα οποία δεν είναι ορατά στο μάτι.
http://www.floorfacts.com/ceramic-tile/ceramic-tile-definitions.asp -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε τσιμεντοπλακες κοιταξες;Μηπως ειναι πιο φτηνες απο πλακακια;Πχ http://www.kappashop.gr/el/matonela.aspxΙδεες ριχνω
δε με προσέχεις δε με προσέχεις
έχω ήδη τσιμεντόπλακα από κάτω
-
Το λινκ το ανοιξες ;Δεν εννοω την πλακα τσιμεντου αλλα πλακακια τσιμεντου.
-
Ναι το άνοιξα, και είναι κ πιο ακριβά
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ναι το άνοιξα, και είναι κ πιο ακριβάΔεν ξαναμιλαω
-
Καλησπέρα,
να ρωτησω κατι αν ξερετε: έχω ενα πεζοδρόμιο γυρω απο την πολυκατοικια που σε ενα σημειο εχουν σπασει εντελως δυο πλακες και φαινεται χωμα (το οποιο οσο περναει ο καιρος γινεται λακουβα). Ειναι οι κλασικες 50x50, πηρα δυο απο μια μαντρα με οικοδομικα για να τις βαλω στο σημειο εκεινο, αλλα δεν ξερω τι θα βαλω απο κατω για να κολλησουν (φαντάζομαι τσιμέντο;). Επίσης, αναμεσα τους εχουν αρμους και δεν ξερω ουτε εκει τι θα βαλω. Καμια ιδεα; -
Βάλε τσιμέντο και απο κάτω και στους αρμούς... δεν χρειαζετε να εχεις παραπάνω έξοδα.
-
Mηπως δεν χρειαζεται τσιμεντο αλλα αμμο;Οι αλλες πως ειναι τοποθετημενες;
Γεμιζεις την λακουβα για να μην εχει κενο και σπασουν, τις τοποθετεις και ριχνεις αμμο στους αρμους.Ετσι τοποθετουν και τους κυβολιθους. -
κατι πλακες πεζοδρομιου που ειχε αλλαξει ο υδραυλικος στο πεζοδρομιο μου εκανε χαρμανι τσιμεντο - αμμο και απλα τις πιεσε και τις τοποθετησε επανω , την αλλα μερα εκλεισε με τσιμεντο και σπατουλα τους αρμους
-
Έτσι ακριβώς.
-
οκ, ευχαριστώ, ετσι κι αλλιως χειροτερα απ' οπως ειναι τωρα δε γινεται οποτε παμε ετσι απλα με τσιμεντο και τελος.
-
Έτσι είναι, αλλά θέλει προσοχή.
Στο να βεβαιωθείς πως η πλακα ακουμπάει ολόκληρη πάνω στην άμμο και το τσιμέντο. Αν μείνουν λακκουβάκια στο τσιμέντο, και δημιουργηθούν κενά κάτω από την πλάκα, θα σπάσει γρήγορα. -
To πάσο μόλις με είδε με τη σέγα πήγε πάσο! Όλα οκ!
-
ωραίος
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
H RJ11 (τηλεφώνου) έχει 6 θέσεις οπότε χωράει μέχρι 3 γραμμές αλλά συνήθως χρησιμοποιούνται 2 ή 4 όπως είπες.
Η RJ45 έχει 8 θέσεις και κανονικά είναι για δίκτυο.
Χρησιμοποιείται όμως και σε τηλέφωνα με κέντρα κλπ αλλά δεν ξέρω τη διάταξη. Δεν ξέρω αν ο πιο κάτω πίνακας βοηθάει στην αντιστοιχία.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Τελικά βρήκα τη λύση, με τη βοήθεια ενός γνώστη αλλά και παρατηρώντας τα υπολείμματα καλωδίου στο ξηλωμένο φις.
Βάζοντας ανά ένα ζεύγος τηλεφωνικού καλωδίου στις θέσει 3-6 και 4-5 (σε άλλες περιπτώσεις, στις θέσεις 1-2 και 7-8), έχουμε δύο ξεχωριστές γραμμές τηλεφώνου από την ίδια πρίζα, στην οποία συνδέεται το φις με τα δύο ξεχωριστά καλώδια.
-
πού μπορώ να βρω χαλκοσωλήνα Φ8? έχω πάει σε μερικά με υδραυλικά εδώ της γειτονιάς και δεν έχω βρει.
Θωμά εσύ σαν ψυκτικός πρέπει να γνωρίζεις
-
Εχει κανεις εμπειρία απο εντοιχισμένα καζανακια ? αυτα που χτίζονται μεσα στον τοιχο.
Ειμαι σε μεγαλο διλλημα να βαλω 'η οχι ? ο υδραυλικος μου ειπε οτι βγαζπυν ευκολα προβληματα αλλα τα ρημαδια προσφερουν πολυ ωραια αισθητικη και ηχομονωση και λεω να παρω το ρισκο
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]