-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
opel ειναι αυτό?Ford Anglia
To αυτοκίνητο του Χάρυ Πόττερ!
-
το κοκκινο πρεπει να ειναι οπελ (kadet? )
Αλλα το αλλο ειναι Anglia . -
-
-
Πολλά παρατημένα εδώ στο Περιστέρι. Μεταξύ άλλων
Mazda Familia [1992] / Mitsubishi Pajero [1989] / Suzuki Alto [1983]* / Ford Cortina [1974] / BMW 520 [1986]* /
BMW 316 [1985]* / Toyota Corolla [1984] / Citroen BX [1991] / Mazda RX-8 [2006] / Daewoo Nubira [2000] /
Opel Corsa [2001] / Datsun Sunny [1978] / Mitsubishi Lancer [1993] / Opel Vectra [1992] / Rover 420 [1999] /
Ford Transit [198x]* / Ford Taurus [1976]*- Περίπου η χρονιά όταν είναι αυτό το σήμα
Τις χρονιες τις έμαθα δίνοντας τον αριθμο κυκλοφορίας κάθε οχήματος στην εφορία
Όσα αναφέρω είναι εγκαταλελειμένα σίγουρα.
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες στείλτε ΠΜ
- Περίπου η χρονιά όταν είναι αυτό το σήμα
-
Καλα υπαρχουν παρατημενα μοντελα που παρηχθηκαν μετα το 2000;
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Καλα υπαρχουν παρατημενα μοντελα που παρηχθηκαν μετα το 2000;3 είναι παρατημένα και έχουν καττασκευαστεί μετά το 2000. Κρίμα για αυτά άλλα είναι εντελώς παρατημένα.
α) Opel Corsa 1.4 Sport 3d [2001] Σε άθλια κατάσταση εγκαταλελειμένο πάνω από 5 μήνες. Χαραγμένο, πολύ βρόμικο και στο εσωτερικό φένεται ένα τεράστιο σκουπιδαριό. Σημαδια σκουριάς ήδη πάνω στο όχημα. Βρίσκεται στο Περιστέρι ενώ ο ιδιοκτήτης στην Ανδραβίδα του Ν.Ηλείας βάσει της εφορίας.β) Daewoo Nubira [2000] Κοντεύει 1 χρόνο ξεχασμένο έξω από το σπίτι του κατόχου του. Είναι απίστευτα βρόμικο και το φοβερό είναι πως στο εσωτερικό διακρίνεις ένα σακούλι με φασόλια τα οπία είναι στο πίσω κάθισμα από τότε που εγκαταλείφτηκε το αμάξι. Τώρα γιατι είναι παρατημένο απέναντι από το σπίτι του ισιοκτήτη και αυτός αδιαφορεί δεν μπορώ να σκεφτώ με τίποτα.
γ) Mazda RX-8 [2006] 1 χρόνο και 3 μήνες περίπου στην ίδια θέση. Με πινακίδα στο πίσω μέρος μόνο. Δεν μετακινείται καθόλου και 'έχει βρομίσει πολύ. Διακριτά στο εσωτερικό ένα λούτρινο αρκουδάκι και ένα ανοιγμένο Red Bull. Το μπροστά δεξι λάστιχο έχει λιώσει και η πρώτη σκουριά κάνει την εμφάνιση της. Ανήκει σε 57χρονη γυναίκα που μένει στη περιοχή. Δεν το δηλώνει στη δήλωση της τη φορολογική. Νομίζω πως το κληρωνόμησε από τον άντρα της ο οποίος δεν ζει. Δεν είναι επιβαιβεομένο αυτό. Άλλο σενάριο λέει πως έχει χάσει τα κλειδιά. Η ίδια δεν ξέρει να οδηγάει. Το αμάξι μπορεί να έχει πάρει μπρος 1-2 φορές άλλα δεν έχει φύγει.
-
Ο χρήστης george621 έγραψε:
3 είναι παρατημένα και έχουν καττασκευαστεί μετά το 2000. Κρίμα για αυτά άλλα είναι εντελώς παρατημένα.
α) Opel Corsa 1.4 Sport 3d [2001] Σε άθλια κατάσταση εγκαταλελειμένο πάνω από 5 μήνες. Χαραγμένο, πολύ βρόμικο και στο εσωτερικό φένεται ένα τεράστιο σκουπιδαριό. Σημαδια σκουριάς ήδη πάνω στο όχημα. Βρίσκεται στο Περιστέρι ενώ ο ιδιοκτήτης στην Ανδραβίδα του Ν.Ηλείας βάσει της εφορίας.β) Daewoo Nubira [2000] Κοντεύει 1 χρόνο ξεχασμένο έξω από το σπίτι του κατόχου του. Είναι απίστευτα βρόμικο και το φοβερό είναι πως στο εσωτερικό διακρίνεις ένα σακούλι με φασόλια τα οπία είναι στο πίσω κάθισμα από τότε που εγκαταλείφτηκε το αμάξι. Τώρα γιατι είναι παρατημένο απέναντι από το σπίτι του ισιοκτήτη και αυτός αδιαφορεί δεν μπορώ να σκεφτώ με τίποτα.
γ) Mazda RX-8 [2006] 1 χρόνο και 3 μήνες περίπου στην ίδια θέση. Με πινακίδα στο πίσω μέρος μόνο. Δεν μετακινείται καθόλου και 'έχει βρομίσει πολύ. Διακριτά στο εσωτερικό ένα λούτρινο αρκουδάκι και ένα ανοιγμένο Red Bull. Το μπροστά δεξι λάστιχο έχει λιώσει και η πρώτη σκουριά κάνει την εμφάνιση της. Ανήκει σε 57χρονη γυναίκα που μένει στη περιοχή. Δεν το δηλώνει στη δήλωση της τη φορολογική. Νομίζω πως το κληρωνόμησε από τον άντρα της ο οποίος δεν ζει. Δεν είναι επιβαιβεομένο αυτό. Άλλο σενάριο λέει πως έχει χάσει τα κλειδιά. Η ίδια δεν ξέρει να οδηγάει. Το αμάξι μπορεί να έχει πάρει μπρος 1-2 φορές άλλα δεν έχει φύγει.
Και τα παραπανω εχουν θεση στο θεμα αυτο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
3 είναι παρατημένα και έχουν καττασκευαστεί μετά το 2000. Κρίμα για αυτά άλλα είναι εντελώς παρατημένα.
Και τα παραπανω εχουν θεση στο θεμα αυτο;
Απάντησα στο φίλο που ρώτησε αν υπάρχουν παρατημένα μετά το 2000. Άμα θέλετε σας γράφω τις ιστορίες των πολύ πιο παλιών για να είμαι in topic. Τα οποιά είναι πριν το 1990 άρα είναι κλασικά.
-
ΛΑθος ειναι που τα ανεφερες απο το πρωτο ποστ.Δεν χρειαζεται να μπερδευουμε ολα τα θεματα.
-
Έγραψα μια λίστα με τα παρατημέμα οχήματα στη περιοχή μου. Έτυχε να είναι και μερικά πιο καινούρια μέσα. Και μετά ρώτησε ένας φίλος με απορία και σκέφτηκα να δώσω μια αναλυτική απάντηση. Βγήκα λίγο off topic άλλα ήταν αναποφευτο. Στη λίστα έβαλα και σπάνια κλάσικα οχήματ ακόμα και από τη δεκαετία του '70 άρα δεν ήμουν εντελώς off topic.
-
Αν δεν εβαζες τα εκτος θεματος αυτοκινητα δεν θα ειχαμε αυτη τη συζητηση τωρα.
Οπως και να εχει ειμαστε και τελειωνει εδω. -
Πάντως η έρευνα του george621 είναι ενδελεχέστατη!
Πήγα να κάνω κι εγώ ένα σχόλιο αλλά μου έκοψες τη φόρα βρε Bill.....
-
Παντως γενικα κριμα ειναι που αφηνονται αμαξια οποιασςδηποτε ηλικιας στην τυχη τους...
Βασικη, βασικα εγω φταιω που εδωσα αφορμη στο παιδι να απαντησει με ποστ εκτος θεματος. Απλα μου εκανε νετυπωση να παρατουν αυτοκινητα που ειναι το πολυ 10 ετων.... -
-
Αυτο ειναι buick κι εγραφε 'le sabre' στο εμπρος φτερο αν κ οπως ειδα απο το λιγο που εψαξα, δεν αντιστοιχει η εμφανιση με κανενα τετοιο. Βεβαια δεν το εψαξα μεχρι πισω γιατι πρωτον πιστεψα αυτο που διαβασα, και δευτερο δε θα ηταν τοσο κομψο να γυρνοφερνω ξενο αυτοκινητο, με τοσο κοσμο σε αυτο το σημειο
(παραλια ελευσινας)
-
Ευθύμη είναι μία Buick LeSabre του 1973:
http://en.wikipedia.org/wiki/Buick_LeSabre
http://www.google.gr/imgres?imgurl=http ... s%3Disch:1Περιέργως είναι από τα πιο κοινά αμερικάνικα στην Ελλάδα.
-
Thanks!!
Τωρα καταλαβα γιατι δε μου ταιριαζε η μουρη, επειδη την 4η γενια την αλλαζαν καθε χρονο κ η βικιπαιδεια δεν ειχε φωτογραφιες απο ολες τις παραλλαγες
-
Peugeot 504 cabriolet!!
Στην παν/πολη της Πατρας
-
Classic Safari