-
Αγαπητοι φιλοι καλησπερα και συγχαρητηρια για το site σας......!!! εδω και λιγο καιρο περιπου 3 εβδομαδες βαζω βενζινη απο ενα βανζιναδικο πολυ γνωστης εταιριας(δεν θελω να αναφερω το ονομα) και απο τοτε μου αναβει συνεχεια στο αυτοκινητο ο αισθητηρας L..........σημερα λοιπον το αμαξι δεν επαιρνε μπρος και ηταν συνεχεια αναμμενος ο αισθητηρας λ και λεω δεν γινεται θα παω και θα ξεφτιλισω τον βενζινα γτ υποψιαζομαι οτι η βενζινη ειναι νοθευμενη!! μπαινω λοιπον μεσα ζηταω τον υπευθυνο και με τροπο αυστηρο τον ρωταω μηπως χρησημοποιεις νοθευμενη βενζινη?? με κοιταει περιεργα και εκεινη τη στιγμη του απανταω ελα να δεις λιγο το αμαξι ελα να δεις οτι απο τοτε που βαζω απο σενα βενζινη ο αισθητηρας λ ειναι συνεχεια αναμμενος και το αυτοκινητο κανει διακοπες!! και αρχιζει και γινεται χαμος φωναζει αυτος ,φωναζω εγω και ηταν διπλα και καποιος ο οποιος πρεπει να ηταν συνιδιοκτητης και μου λεει εγω θα σου κανω μυνηση για δυσφημηση οτι μας κατηγορεις για νοθεια μπροστα στους πελατες.....!!! φυσικα ουτε στοιχεια του εδωσα ουτε τιποτα .......μου ειπε οτι εχουμε καμερες και αυτη τη στιγμη καταγραφεσαι!!!! αληθεια μπορει να πηρε τα νουμερα του αυτο μου και να με βρει και να μου φεσωσει καμια μυνηση??
να υπενθυμησω οτι το προβλημα παρουσιαστηκε τωρα ,ο αισθητηρας ειναι αλλαγμενος,τα beck ειναι ολοκαινουργια ,αλλαξα αντλια κλπ κλπ κλπ
-
Αγαπητοι φιλοι καλησπερα και συγχαρητηρια για το site σας......!!! εδω και λιγο καιρο περιπου 3 εβδομαδες βαζω βενζινη απο ενα βανζιναδικο πολυ γνωστης εταιριας(δεν θελω να αναφερω το ονομα) και απο τοτε μου αναβει συνεχεια στο αυτοκινητο ο αισθητηρας L..........σημερα λοιπον το αμαξι δεν επαιρνε μπρος και ηταν συνεχεια αναμμενος ο αισθητηρας λ και λεω δεν γινεται θα παω και θα ξεφτιλισω τον βενζινα γτ υποψιαζομαι οτι η βενζινη ειναι νοθευμενη!! μπαινω λοιπον μεσα ζηταω τον υπευθυνο και με τροπο αυστηρο τον ρωταω μηπως χρησημοποιεις νοθευμενη βενζινη?? με κοιταει περιεργα και εκεινη τη στιγμη του απανταω ελα να δεις λιγο το αμαξι ελα να δεις οτι απο τοτε που βαζω απο σενα βενζινη ο αισθητηρας λ ειναι συνεχεια αναμμενος και το αυτοκινητο κανει διακοπες!! και αρχιζει και γινεται χαμος φωναζει αυτος ,φωναζω εγω και ηταν διπλα και καποιος ο οποιος πρεπει να ηταν συνιδιοκτητης και μου λεει εγω θα σου κανω μυνηση για δυσφημηση οτι μας κατηγορεις για νοθεια μπροστα στους πελατες.....!!! φυσικα ουτε στοιχεια του εδωσα ουτε τιποτα .......μου ειπε οτι εχουμε καμερες και αυτη τη στιγμη καταγραφεσαι!!!! αληθεια μπορει να πηρε τα νουμερα του αυτο μου και να με βρει και να μου φεσωσει καμια μυνηση??
να υπενθυμησω οτι το προβλημα παρουσιαστηκε τωρα ,ο αισθητηρας ειναι αλλαγμενος,τα beck ειναι ολοκαινουργια ,αλλαξα αντλια κλπ κλπ κλπ
-
-
Αφου ειδες με τα προηγουμενα γεμισματα οτι σου αναβει η ενδειξη τι πηγαινες συνεχεια σε αυτον???? Για να δεις μηπως βελτιωθει η κατασταση??? Ολα καταγραφονται στα βενζιναδικα απο τς καμερες ασφαλειας αλλα σιγα μην ενδιαφερθει ποιο πολυ για να σε φοβισει. Εισαι σιγουρος οτι ειναι η βενζινη? Σε συνεργειο πηγες??
-
Η ερωτηση ποια ειναι;Αν καταγραφουν οι καμερες και μπορει να σου κανει κατι ή γιατι αναβει το λαμπακι;
-
Το κακό με την περίπτωσή σου είναι το γεγονός οτι εντελώς αυθαίρετα έβγαλες το συμπέρασμα οτι φταίει η βενζίνη. Και δίκιο να έχεις, με τον τρόπο που λειτούργησες, το έχασες.
-
παιδια το θεμα ειναι πως απο τι στιγμη που εβαζα βενζινη απο το συγκεκριμενο πρατηριο μου παρουσιαστηκε το προβλημα.....δηλαδη αγριος ηχος στη μηχανη ,δυσκολια στην κινηση δεν τραβουσε το αυτοκινητο ,αναβοσβηνε συνεχεια ο αισθητηρας λ ,διακοπες στην μηχανη!!! το θεμα της μυνησης λυθηκε μιας και ενας υπευθυνος μου ειπε μη το ζητησας καν δεν υπαρχει θεμα μυνησης..........!!!
-
αναρωτιεμαι επισης και αν μπορουν να μου κανουν κατι μεσα απο την καταγραφη των καμερων ασφαλειας???? σου λεει μας δυσφημης οποτε.............!! δε ξερω τι να πω εμ πας να βρεις το δικιο σου εμ κοντευεις να βρεις και το μπελα σου!!
-
Ρε φιλε χιλια συγγνωμη κιολας αλλα σου ειπαν 2 βλακειες κ ψαρωσες!
Να βγουν λαδι ηθελαν κ κανοντας σαματα το πετυχαν! Πηγαινε σ'ενα συνεργειο να δεις τι θα σου πουν. Αν η βλαβη οφειλεται σε νοθευμενη βενζινη πηγαινε εκει ησυχα με την αποδειξη στα χερια κ πες του, τοσο μου κοστισε η βενζινη σου.-
Στοιχημα οτι θα σου τα δωσει αμεσως
Παρε κι ενα δειγμα απο το ρεζερβουαρ να το στειλεις για εξεταση ωστε να εχεις κ χειροπιαστες αποδειξεις.
Αν αποδειχθει νοθευμενο, καν'τους ρεζιλι παντου. Και καταγγελια φυσικα
Ξεκινα λοιπον με αυτα κι εδω ειμαστε να τα ξαναπουμε
-
Αν έχεις υποψίες μπορείς να κάνεις καταγγελία στη γραμματεία καταναλωτή.
http://www.efpolis.gr/el/epikoinonia.htmlΠάρε και δείγμα από το ρεζερβουάρ και στείλτο για ανάλυση.
-
Φίλε 123 μετράω λάθη.
- δεν πηγές εξ αρχής να ρωτήσεις το συνεργείο σου. Να βάλει tester.
- Ξαναπήγες για βενζίνη στο ίδιο. Και με ελαφρά υπόνοια δεν θα πήγαινα.
- Έβγαλες το συμπέρασμα χωρίς να είσαι ειδικός.
- Δεν πήρες δήγμα για έλεγχο, και στοιχείο για μήνυση.
- Μπήκες και τους πούλησες ‘τσαμπουκά’.
- Είχες μάρτυρες στο αυτοκίνητο?, μάλλον όχι.
- Και μετά?. Με το που σήκωσαν ‘παράστημα’, και εδώ που τα λέμε είχαν δίκιο, ‘κατουρήθικες’, λάθος και αυτό. Δείχνεις χαρακτήρα που δεν φτάνει μέχρι το κόκαλο το μαχαίρι. Άρα δεν έχεις διαπραγματευτική ικανότητα.
Και τώρα τι κάνουμε?.
Α) αν έμεινε καθόλου βενζίνη, περνούμε δήγμα.
Β)Βαστάμε της αποδείξεις που βάλαμε από αυτόν βενζίνη.
Δ) ελέγχουμε το αυτοκίνητο, διότι η νοθεία πολλές φορές κάνει και αλλού ζημιά.
Ε)σε περίπτωση που υπάρχει τέτοια, γνωμάτευση με σφραγίδα, και προσφορά αποκατάστασης ζημιάς.Με όλα αυτά στο χέρι, ξανά γράψε μας.
Antonis-tean. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Φίλε 123 μετράω λάθη.- δεν πηγές εξ αρχής να ρωτήσεις το συνεργείο σου. Να βάλει tester.
- Ξαναπήγες για βενζίνη στο ίδιο. Και με ελαφρά υπόνοια δεν θα πήγαινα.
- Έβγαλες το συμπέρασμα χωρίς να είσαι ειδικός.
- Δεν πήρες δήγμα για έλεγχο, και στοιχείο για μήνυση.
- Μπήκες και τους πούλησες ‘τσαμπουκά’.
- Είχες μάρτυρες στο αυτοκίνητο?, μάλλον όχι.
- Και μετά?. Με το που σήκωσαν ‘παράστημα’, και εδώ που τα λέμε είχαν δίκιο, ‘κατουρήθικες’, λάθος και αυτό. Δείχνεις χαρακτήρα που δεν φτάνει μέχρι το κόκαλο το μαχαίρι. Άρα δεν έχεις διαπραγματευτική ικανότητα.
Και τώρα τι κάνουμε?.
Α) αν έμεινε καθόλου βενζίνη, περνούμε δήγμα.
Β)Βαστάμε της αποδείξεις που βάλαμε από αυτόν βενζίνη.
Δ) ελέγχουμε το αυτοκίνητο, διότι η νοθεία πολλές φορές κάνει και αλλού ζημιά.
Ε)σε περίπτωση που υπάρχει τέτοια, γνωμάτευση με σφραγίδα, και προσφορά αποκατάστασης ζημιάς.Με όλα αυτά στο χέρι, ξανά γράψε μας.
Antonis-tean.+1000
Δυστυχώς πολλά λάθη μαζεμένα και για μένα το κυριότερο ήταν το (2).Σου έβγαλε πρόβλημα, υποπτεύθηκες την βενζίνη και ξαναπήγες?
Συγνώμη που θα το πω ωμά αλλά τα ήθελε ο κώλος σου κι εσένα.Κάνε αυτά που έγραψε ο Αντώνης, να έχεις στοιχεία στα χέρια σου και όχι ενδείξεις (με ενδείξεις δεν θα βρεις ΠΟΤΕ το δίκιο σου αν όντως έχεις δίκιο) και εδώ είμαστε να σε συμβουλέψουμε για το παραπέρα.
-
ΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ!……..βοήθεια παρακαλώ.
Mystang fast back, 1967. θέλω διευθύνσεις στο εξωτερικό, για διάφορα ανταλλακτικά. ΜΟΝΟΝ καινούργια η ανακατασκευές.
Βιάζομε!!!!........
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ!……..βοήθεια παρακαλώ.
Mystang fast back, 1967. θέλω διευθύνσεις στο εξωτερικό, για διάφορα ανταλλακτικά. ΜΟΝΟΝ καινούργια η ανακατασκευές.
Βιάζομε!!!!........
ΑΝΤΩΝΗΣ.Ρωτα στο viewtopic.php?f=16&t=28699&p=2033904#p2033904
-
Μήνυση δεν πρόκειται να σου κάνει. Πρώτον το να λες στον ίδιο ό,τι θέλεις δεν είναι συκοφάντηση. Θα ήταν αν το έλεγες σε άλλους στη γειτονιά κλπ. Έπειτα ακόμα και να το είπες σε πελάτες (όχι απλά να ακούγαν) και να θέλει να πληρώσει τα 300 ευρώ για τη μήνυση και θα ταλαιπωρηθεί πολύ, ίσως πιο πολύ από σένα με χαμένες ώρες δουλειάς και έξοδα και όποιο και να είναι το αποτέλεσμα το να μπλέκει σε δικαστική διαμάχη για το θέμα νοθείας θα κηλιδώσει την υπόληψή του. Ακόμα κι αν κερδίσει τη δίκη το θέμα θα ακουστεί και ο κόσμος θα έχει υποψίες.
Το ότι υπάρχουν κάμερες επίσης είναι συζητήσιμο για το αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου και πώς...
Πολύ πιο πιθανό το βλέπω αν το πάρει προσωπικά να έρθει ή να στείλει να χαλάσουν το αυτοκίνητό σου ή εσένα τον ίδιο παρά να σε πάει δικαστικά....!
Στην πράξη δε νομίζω ότι μπορείς να πείσεις κάποιον, περιορίσου στην καταγγελία και ίσως κάτι βγει. Και αφού ελέγξεις ότι δεν φταίει κάτι άλλο μπορείς να τον θάβεις όπου μπορείς (χωρίς να εκτίθεσαι, πχ μην το ανακοινώσεις εδώ) και βέβαια να αλλάξεις βενζινάδικο. -
Βασικα το να πας εκει να βριζεις και μετα να βαζεις την ουρα στα σκελια και να ερχεσαι εδω και να λες οτι φοβασαι ειναι κατι που επρεπε να ειχες σκπετει πριν το ξεκινησεις το ολο θεμα. Κατα την αποψη μου
- Δεν επρεπε να ξαναπας αφου εφαγες την πρωτη φωλα
- Το να πας να βριζεις ετσι χωρις στοιχεια δεν αποδυκνυει τιποτα, ο αλλος και νοθευμενη να την εχει δεν προκειται να το παραδεχτει ανοικτα
- Ακομη και να κανεις ελεγχο και να αποδειχτει οτι την εχει νοθευμενη δεν νομιζω οτι μπορεις να αποδειξεις κατι μιας και αυτος θα σου πει οτι δεν ξερει που μπορει να την βρηκες και οτι δεν ειναι δικια του
Κοιτα να βρεις οτι μπορεις απο πληροφοριες και καταγγελια και αν θες το πολυ κανε αυτο, εγω στην θεση σου απλα θα σταματαγα να πηγαινω σε αυτον.
-
O φιλος που ανοιξε το θεμα εχει να μπει στο φορουμ απο την αρχη του μηνα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
O φιλος που ανοιξε το θεμα εχει να μπει στο φορουμ απο την αρχη του μηναΑντιγράφω από το προφίλ του:
ρώτησε αυτό που ήθελε, του απαντήσαμε, δεν άκουσε αυτό που περίμενε (να τον καθυσηχάσουμε ίσως?να του πούμε 'φίλε έχεις δίκιο, πήγαινε να τον πλακώσεις στο ξύλο'? δεν ξέρω...) και μας χαιρέτησε.
ΥΓ: ούτε ένα 'ευχαριστώ'.
-
παιδια συγνωμη που δεν απαντησα πιο πριν αλλα για 1 μηνα ελειπα στο εξωτερικο για κατι δουλειες!! πρωτον ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ .....το σημαντικοτερο ειναι οτι δεν τον κατηγορησα για την βενζινη αλλα του εκανα ερωτηση.....πχ να σε ρωτησω κατι μηπως υπαρχει καποιο προβλημα με την βενζινη,μηπως ειναι νοθευμενη? ΑΡΑ δεν κατηγορησα απλα ρωτησα!! Ζητησα συγγνωμη για την επιθετικοτητα στο λογο (μιλουσα καπως δυνατα)!! Απευθυνθηκα κατευθειαν σε καποιον αρμοδιο και δεν κατηγορουσα αριστερα και δεξια το συγκεκριμενο πρατηριο οτι εχει προβλημα με την βενζινη!!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
O φιλος που ανοιξε το θεμα εχει να μπει στο φορουμ απο την αρχη του μηνα
Αντιγράφω από το προφίλ του:
Τελευταία επίσκεψη:01/11/10 16:26
>ρώτησε αυτό που ήθελε, του απαντήσαμε, δεν άκουσε αυτό που περίμενε (να τον καθυσηχάσουμε ίσως?να του πούμε 'φίλε έχεις δίκιο, πήγαινε να τον πλακώσεις στο ξύλο'? δεν ξέρω...) και μας χαιρέτησε. > > >ΥΓ: ούτε ένα 'ευχαριστώ'. Αγαπητε φιλε bill33 το οτι δεν συμμετειχα στο φορουμ για 1 μηνα δεν σημαινει οτι δεν με ενδιαφερει αλλα χρειαστηκε να φυγω για ενα χρονικο διαστημα στη Γερμανια λογω διαφορων σεμιναριων που ειχα με τη δουλεια μου...!!! Ημουν εκτος Ελλαδας....!! Φυσικα και θα ευχαριστησω ολα τα παιδια του φορουμ(και εσενα φυσικα) για τις απαντησεις και την βοηθεια που μου προσφερατε!! Συγγνωμη αν δημιουργησα την εντυπωση οτι ειμαι ενας αδιαφορος !! Φιλε BILL33 οπως και ολα τα παιδια του φορουμ σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
παιδια μια βοηθεια παρακαλω!!!