-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Και όλα ξεκίνησαν από το ατύχημα του Schumi! Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Αλόνσο θα ήταν πρωταθλητής.
Plaka mas kaneis twra....
θα είχαν μπει για πιτ στοπ τόσο νωρίς Πετροφ και Ρόσμπεργκ ;
Sto motorsport DEN yparxoyn fysiologikes syn8hkes.....
Ναι ρε Χανιμπαλ δεν είπα ότι βρήκα την λύση του προβλήματος. Απλά έγραψα την σκέψη μου που είναι κ άλλων από ότι διαβάζω αλλού. Δεν είπα ότι φταίει ο Σουμάχερ. Αλλά από εκεί ξεκίνησε η κατρακύλα...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Κανενας δεν κανει κριτικη σε μια απο τις χειροτερες πιστες ever.Ωραια τα γκλαμουρ κοτερα και η αραβικη κιτσαρια αλλα ουτε μια στροφη της προκοπης να ξεχωρισει ο καλος οδηγος απο τον λιγοτερο καλο.Ουτε ενα σημειο δεν υπηρχε στην πιστα να ξεχωρισει ο Αλονσος απο το Πετροφ.Αλλη μια μνημιωδης κ@λοπιστα χωρις κανενα απολυτως ενδιαφερον περα του ξενοδοχειου με τα χριστουγεννιατικα λαμπιονια.Α και το τσιρκο ferrari world να εχουνε να παιζουνε τα πλουσια μυξιαρικα(πολυ καφριλα βρε παιδι μου )
Ελπιζω του χρονου να πατωσουν οικονομικα και να γλυτωσουμε απο αυτο το αισχος.Η στρατιγικη της ferrari ηταν ενα ακομα μνημιωδες epic fail.Βαλανε τον Ισπανο την ωρα που γυρνουσε ταχυτερα απο ολους και με ενα μονοθεσιο που συμπεριφερεται ευγενικα στα λαστιχα.Τι να πω του χρονου να ειμαστε γεροι,Μπραβο στον Φετελ το αξιζε και αν δεν ειχε μηχανικα προβληματα θα το επερνε νωριτερα.
Fail ήταν...μόνοι μας το χάσαμε...αλλά όταν έβαλαν τον Ισπανό, ο Web γύριζε ταχύτερα.
ναι αλλα ειχε ποσα μονοθεσια μπροστα του να περασει, που ειχαν αλλάξει ελαστικα...αν πισω απο τον καθενα ετρωγε 3-4 γυρους....
που ειναι ο orestisren να πανηγυρίσει που οι Ρενώ εκριναν τον παγκοσμιο τιτλο?
Άλλο αυτό.
Λάθος κρίση...και εκεί έκαναν το λάθος πιστεύω.
Κοίταξαν ΜΟΝΟ τον Webber...και ΟΧΙ ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους.
Κανείς δεν έγραψε για τη Bridgestone πάντως που μετά από τόσα χρόνια αποσύρεται.
Θα μου λείψει...για να δούμε του χρόνου για θα γίνει.
-
Μπα δεν θα μου λείψει καθόλου. 50 γύρους με μαλακά; Ελεος...
-
Έχεις δει πόσους κρατάνε τα 720 στα Μέγαρα?
-
Κανείς δεν έγραψε για τη Bridgestone πάντως που μετά από τόσα χρόνια αποσύρεται
Αν η Pirelli δεν κάνει τις φετινές μπούρδες που βλέπαμε να βγάζουν ολόκληρο αγώνα με τη μεσαία γόμα και να αποκτά τόσο μεγάλη αξία ένα sc (καλή ώρα σήμερα), εμένα δεν θα μου λείψει καθόλου.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Α, γεια σου! Ειπες πιο καυστικά αυτό που είπα εγώ πιο ευγενικά στην αρχή του θέματος. Σιγά την πρόκληση δηλαδή το να βρεις το ιδανικό σημείο φρεναρίσματος. Μια-δυο-τρεις βόλτες και όλα ΟΚ. Πέραν τούτου τίποτα το εξαιρετικό. Τέρμα γκάζι, φρένο, 1η ή 2α φυλαγμένη για το σικαιην και πάλι τέρμα γκάζι και πάλι φρένο. Άντε να εξαιρέσουμε τις διαδοχικες γρήγορες στην αρχή (τις οποιες απ' οτι είδα ολοι τάπα τις πέρναγαν, οποτε δεν έκαναν διαφορά) και την αριστερή με τον τοίχο. Και επιπλέον στις περισσότερες αν έκανες ματσολιά είχες περιθώριο να το αφήσεις να... ξεθυμάνει χωρίς φόβο οτι θα μείνεις σε καμιά αμμοπαγίδα. Μαγκιά, ε? Εγώ πάντως βαρέθηκα...Ειναι δυνατον να σχεδιαζαν διαμαντια πριν δεκαετιες με ελαχιστα τεχνικα μεσα και σημερα να φτιαχνουν τετοιες φολες?Τουλαχιστον οταν σχεδιαζουν πιστες ας παιρνουν και καμμια γνωμη απο οδηγους αγωνων.
Εγινε αραγε κανενα προσπερασμα σημερα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπα δεν θα μου λείψει καθόλου. 50 γύρους με μαλακά; Ελεος...Το λέω από την άποψη ότι έφερε καλές γόμες και στα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
fn1m 2 σχόλια
a) πέρασε ο Λούης την Renault και δεν το πήρα χαμπάρι;
b) τι θα βάλεις τώρα στην υπογραφή σου ;
Ο Λιούις δεν κυνηγούσε τον τίτλο. Ας είμαστε ρεαλιστές.
Η υπογραφή μου θα παραμείνει η ίδια. Είναι μαγκιά να έχεις δυο πρωταθλητές στη σύνθεσή σου.Και η αλόγα 2 πρωταθλητές έχει...
Youtube VideoΧαχαχα!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κανείς δεν έγραψε για τη Bridgestone πάντως που μετά από τόσα χρόνια αποσύρεται
Αν η Pirelli δεν κάνει τις φετινές μπούρδες που βλέπαμε να βγάζουν ολόκληρο αγώνα με τη μεσαία γόμα και να αποκτά τόσο μεγάλη αξία ένα sc (καλή ώρα σήμερα), εμένα δεν θα μου λείψει καθόλου.
Ναι τώρα και η bridgestone σας φταίει. Πως γίνεται πάντα όταν χάνει η ferrari να φταιν όλοι οι άλλοι εκτός από αυτήν;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και όλα ξεκίνησαν από το ατύχημα του Schumi! Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Αλόνσο θα ήταν πρωταθλητής.
Ναι ρε Χανιμπαλ δεν είπα ότι βρήκα την λύση του προβλήματος. Απλά έγραψα την σκέψη μου που είναι κ άλλων από ότι διαβάζω αλλού. Δεν είπα ότι φταίει ο Σουμάχερ. Αλλά από εκεί ξεκίνησε η κατρακύλα...
Wraia. Na sto 8esw tote diaforetika....
Oi perissoteroi agwnes fetos eixan SC. Ara mallon ayto 8a htan to fysiologiko kai anamenomeno. Eidika otan oi perissoteroi odhgoi den exoyn na xasoyn kati sto teleytaio agwna.
O weber toys ekane ena dwro me to akoymphma ston toixo. Anti na meinei eksw kai na piesei mpas kai xtysei kai allh diafora aytoi ton balane mesa. Afoy eixane dei ti ginetai, afoy oi alloi eixane kanei hdh pit stop afoy afoy afoy....
O Alonso exase to prwta8lhma apo to trito senario (vettel) kai ypologize mono ton Weber. Mega la8os. Ara den ftaei to SC, den ftaei o Pterov (ton agwna toy ekane o an8rwpos). To la8os htan olo ths ferarri kai kanenos alloy. Alla toylaxiston perimeneis ena dis na parei perissotera riska kai oxi na paizei kryftoyli me ton petrov.
Kai ti paraponietai? oi alloi dhladh 8a eprepe na toy anoigoyn na perasei? An htan etsi as trexan mono oi 4-5 kai oi alloi as ka8ontoysan spiti toys..... -
http://www.youtube.com/watch?v=j62dZlU8 ... re=related
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Εγινε αραγε κανενα προσπερασμα σημερα
Mallon eblepes allon agwna.....
-
Wraia. Na sto 8esw tote diaforetika....
Oi perissoteroi agwnes fetos eixan SC. Ara mallon ayto 8a htan to fysiologiko kai anamenomeno. Eidika otan oi perissoteroi odhgoi den exoyn na xasoyn kati sto teleytaio agwna.
O weber toys ekane ena dwro me to akoymphma ston toixo. Anti na meinei eksw kai na piesei mpas kai xtysei kai allh diafora aytoi ton balane mesa. Afoy eixane dei ti ginetai, afoy oi alloi eixane kanei hdh pit stop afoy afoy afoy....
O Alonso exase to prwta8lhma apo to trito senario (vettel) kai ypologize mono ton Weber. Mega la8os. Ara den ftaei to SC, den ftaei o Pterov (ton agwna toy ekane o an8rwpos). To la8os htan olo ths ferarri kai kanenos alloy. Alla toylaxiston perimeneis ena dis na parei perissotera riska kai oxi na paizei kryftoyli me ton petrov.
Kai ti paraponietai? oi alloi dhladh 8a eprepe na toy anoigoyn na perasei? An htan etsi as trexan mono oi 4-5 kai oi alloi as ka8ontoysan spiti toys.....εγω ακομη δεν καταλαβα πως διαολο δεν ειδαν οτι υπαρχει ο πετροφ και ο ροσμπεργκ εκει περα..τοσο αλαζονες πια?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εγω ακομη δεν καταλαβα πως διαολο δεν ειδαν οτι υπαρχει ο πετροφ και ο ροσμπεργκ εκει περα..τοσο αλαζονες πια?
απλα ανικανοι.
Εβλεπαν το δεντρο και εχασαν το δασος...απο τα γυρολογια το εβλεπες αυτο...
-
Kai ti paraponietai? oi alloi dhladh 8a eprepe na toy anoigoyn na perasei? An htan etsi as trexan mono oi 4-5 kai oi alloi as ka8ontoysan spiti toys.....
Εχεις τρέξει φαντάζομαι από ότι έχω καταλάβει σε αγώνες. Απλά μπες στην ένταση που έχει εκείνη την ώρα μετά από 55 γύρους, τα νεύρα που έχασε τον τίτλο και θα καταλάβεις γιατί αντέδρασε έτσι. Κάπου θα ξεσπούσε. Είναι αντίδραση ΕΝ ΘΕΡΜΩ.
Ασκοπη και ατυχής αλλά τον δικαιολογώ όπως θα δικαιολογούσα και όποιον άλλον το έκανε. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω ακομη δεν καταλαβα πως διαολο δεν ειδαν οτι υπαρχει ο πετροφ και ο ροσμπεργκ εκει περα..τοσο αλαζονες πια?
απλα ανικανοι.
Εβλεπαν το δεντρο και εχασαν το δασος...απο τα γυρολογια το εβλεπες αυτο...
ρε συ ναι αλλα και παλι μιλαμε για την φερραρι που καποτε το μονο λαθος που εκανε ηταν να κλασει ο μηχανικος οχι να χασουν 2 μονοθεσια
(εκτως και αμα αργησαν στο Pit stop πραγμα πιθανο) -
Αυτό που έγραψα και πριν...διαβάστε λίγο για τη στρατηγική του Αλόνσο: http://www.autosport.com/news/report.php/id/88264
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kai ti paraponietai? oi alloi dhladh 8a eprepe na toy anoigoyn na perasei? An htan etsi as trexan mono oi 4-5 kai oi alloi as ka8ontoysan spiti toys.....
Εχεις τρέξει φαντάζομαι από ότι έχω καταλάβει σε αγώνες. Απλά μπες στην ένταση που έχει εκείνη την ώρα μετά από 55 γύρους, τα νεύρα που έχασε τον τίτλο και θα καταλάβεις γιατί αντέδρασε έτσι. Κάπου θα ξεσπούσε. Είναι αντίδραση ΕΝ ΘΕΡΜΩ.
Ασκοπη και ατυχής αλλά τον δικαιολογώ όπως θα δικαιολογούσα και όποιον άλλον το έκανε.απο ολους τους γυρους του μονο μια καμικαζι βουτια εκανε προς το τελος ο αλονσο..ετσι δεν κερδιζεις τιποτα αφου βλεπεις οτι δεν τον περνας τρομαξε τον
-
Μπράβο στον Vettel που στα 23 έτη 4 μήνες και 11 ημέρες έγινε πρωταθλητής της Φ1. Ο Γερμανός σε έναν αλάνθαστο αγώνα κατάφερε να πάρει αυτό που δικαιωματικά φέτος του ανήκε. Το πρωτάθλημα οδηγών. Ότι η τύχη και η Renault φαινόταν ότι του είχε στερήσει στη Κορέα σήμερα του το επέστρεψαν στο ακέραιο.
Είχα πει ότι δεν θα με χάλαγε η νίκη του Γερμανού και πραγματικά δεν με χαλά καθόλου. Όχι ότι δεν θα ήθελα το #1 στα μονοθέσια του Maranello αλλά μας βλέπει και ο Θεός (σ.τ.μ. Enzo Ferrari) και μπορεί μεν ο Alonso να τράβηξε πολλούς άσσους από το μανίκι στο τραπέζι της F1 αλλά το 'φορτηγό F10' δεν τράβαγε. Όχι δεν ήταν κακό μονοθέσιο. Αλλά ήταν μακράν χειρότερο από το έργο τέχνης του Adrian Newey και σε πολλούς αγώνες αργότερο και από το μονοθέσιο της McLaren. Βέβαια δεν βοήθησε ότι και οι αναξιοπιστία των κινητήρων της Ferrari στην αρχή της season.
Τραγική φιγούρα ο Alonso μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ισπανός πρέπει να έριξε πολύ κλάμα. Όχι άδικα. Αγνοώ πραγματικά γιατί η Ferrari επέλεξε να αλλάξει τόσο γρήγορα ελαστικά ειδικά όταν γνώριζε ότι υπήρχαν μονοθέσια με τη prime γόμα στη πίστα. Μία πίστα που κακά τα ψέματα με δυσκολία μπορείς να προσπεράσεις ειδικά όταν η τελική σου ταχύτητα δεν είναι υψηλή. Ο Petrov δεν είχε καμία δυσκολία να ξεμακραίνει από τον Ισπανό στις ευθείες λόγω υψηλότερης τελικής και ο Ισπανός προσπάθησε τα πάντα αλλά απλά δεν του έβγαινε.
Η χαρά μου για το πρωτάθλημα του Vettel διπλή καθώς ο Vettel έδειξε στο καγκουρώ από την Αυστραλία το τι σημαίνει να είσαι πρωταθλητής. 10 poles ο Γερμανός και στις 13 από τις 19 φορές στα προκριματικά εμπρός από τον Αυστραλό που απαιτούσε και equal status τρομάρα του..... Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Enzo Ferrari με τις δηλώσεις εχθές του Αυστραλού που συν τοις άλλοις από δικό του λάθος έστειλε το πίσω δεξί του ελαστικό σε πρόωρη σύνταξη και κάθε ελπίδα για τον τίτλο στο καλάθι των αχρήστων.
2η και 3η θέση για τους LH & JB. Οι δύο οδηγοί της McLaren έδειξαν ότι θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά αλλά .... ο ένας κόλλησε πίσω από τον RK και ο άλλος απλά δεν ήταν πιο γρήγορος από τον SV με τη σκληρή γόμα και όταν ο Γερμανός άρχισε να κόβει τη διαφορά από τον JB τα πράγματα είχαν πάρει το δρόμο τους.
Ανύπαρκτος σήμερα ο Massa που έμεινε πίσω από τον JA. Αδυναμία της Ferrari, αδιαφορία του Βραζιλιάνου??? Η απόδοση του FA που είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον Petrov δείχνει το πρώτο. Πάντως ούτε και στο 2ο υπήρξε έλλειμμα σήμερα από το Βραζιλιάνο που θα πρέπει το χειμώνα να δουλέψει πολύ στο τομέα ψυχολογία. Γιατί φέτος ήταν η σκία του ευατού του και σε σχέση με το 2008 και το 2009 για όσο έτρεξε.
Δύο ήταν οι παράγοντες πέρα των ανωτέρω που καθόρισαν το σημερινό αποτέλεσμα. Ο 1ος ήταν φυσικά το incident μεταξύ MS + VL όπου ο 2ος αποφάσισε να παίξει (όχι ότι είχε και άλλη δυνατότητα όπως ήρθαν τα πράγματα που να πήγαινε) μακριά γαϊδούρα με μονοθέσια.... Ίσως ένα από τα ακριβότερα άλματα στην ιστορία της μακριάς γαϊδούρας. Ο 2ος λόγος ήταν η απόφαση της Ferrari να αλλάξει ελαστικά στους FM & FA πολύ νωρίς στέλνοντας τους πίσω. Ίσως η πλέον άκαιρη κίνηση στην ιστορία του αθλήματος σε μία πίστα που το πρόσπερασμα είναι δύσκολο και ειδικά όταν έχεις θυσιάσει την τελική για το κράτημα.
Οπότε καλό 2011......
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ασκοπη και ατυχής αλλά τον δικαιολογώ όπως θα δικαιολογούσα και όποιον άλλον το έκανε.Apantaw ormomenos apo to diko soy post giati sto parel8on se ayto to forum opoios den anoige stoys taxyteroys syndiasmoys, kai as paleyan gia 8esh kai aytoi amesws toys stayronane.
By the way h8ela na grapsw paraponieste.....
2010 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix-The Big Final!