-
Διεγράφησαν όλοι οι spam χρήστες, που είχαν γίνει ban. Ισως κατά τη διαδικασία να προέκυψε και αυτό...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τι έπαθε το φόρουμ ωρε παλικάρια και μας έβγαζε ολους μπαναρισμένους;! οεο;
Πρόβα μας κάνει;
κάτι θα έκανες
όντως τι έγινε με το φόρουμ ?
Μωρέ εγώ πολλά κάνω, αλλά μόνο μετά τις 2...
-
Αν και δε νομίζω ότι οι διαχειριστές εδώ έχετε λόγο στο θέμα, αλλά... διαφήμιση με ήχο; Σοβαρολογούμε τώρα; Πείτε σε αυτόν που την έφτιαξε να βάλει δυνατότητα απενεργοποίησης του τουλάχιστον.
-
Αν χρησιμοποιείς firefox ( υπάρχει και στα άλλα), AdBlock Plus, κάνεις συνδρομή στη default λίστα και ξενοιάζεις οριστικά .
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Αν χρησιμοποιείς firefox ( υπάρχει και στα άλλα), AdBlock Plus, κάνεις συνδρομή στη default λίστα και ξενοιάζεις οριστικά .Το adblock plus το χρησιμοποιώ για χρόνια, απλά τυγχάνει να μην χρησιμοποιώ πάντα firefox, για οποιοδήποτε λόγο κι αν συμβαίνει αυτό.
-
Τις τελευταιες μερες σε αρκετα θεματα επιλεγω να δω τις νεες δημοσιευσεις και με πηγαινει απο μια μεχρι και 10 σελιδες πισω!! Ενταξει το εκανε που και που και δεν ειχα προβλημα αλλα τωρα εχει παραγινει!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Τις τελευταιες μερες σε αρκετα θεματα επιλεγω να δω τις νεες δημοσιευσεις και με πηγαινει απο μια μεχρι και 10 σελιδες πισω!! Ενταξει το εκανε που και που και δεν ειχα προβλημα αλλα τωρα εχει παραγινει!Και εμενα μου συμβαινει αλλα** μονο** στο 'Posts προς Θεσσαλονικεις'.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τις τελευταιες μερες σε αρκετα θεματα επιλεγω να δω τις νεες δημοσιευσεις και με πηγαινει απο μια μεχρι και 10 σελιδες πισω!! Ενταξει το εκανε που και που και δεν ειχα προβλημα αλλα τωρα εχει παραγινει!
Και εμενα μου συμβαινει αλλα** μονο** στο 'Posts προς Θεσσαλονικεις'.
και σε εμενα , εχω βγααλει /ξαναβαλει την ειδοποιηση για νεες δημοσιευσεις αλλα δεν αλλαξε κατι
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Κι εμένα μου συμβαίνει σε 2-3 συγκεκριμένα θέματα. Το 'Posts προς Θεσσαλονικεις' είναι ένα από αυτά. Δε θυμάμαι άλλο τώρα.
-
Εμενα στο Alfa romeo forum και το 'βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας' με βγαζει 10 σελιδες πισω, και σε πολλα αλλα που δεν εχω συγκρατησει, 1 σελιδα. Στους 'Θεσσαλονικεις' δεν εχω μπει ποτε
-
Και στο 'ΔΝΤ πριν και μετά'.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κι εμένα μου συμβαίνει σε 2-3 συγκεκριμένα θέματα. Το 'Posts προς Θεσσαλονικεις' είναι ένα από αυτά. Δε θυμάμαι άλλο τώρα.
Και στο 'Βάλτε μια φωτό από το αυτοκίνητό σας'!
-
το ιδιο κανει και στα
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion ( με πηγε 4 σελιδες πισω)
ΔΝΤ πριν και μετα (3 σελιδες πισω)
edit
σημερα ξαφνικα και στο Alfa romeo forum ( 8 σελιδες πισω ) -
χαχα...το ιδιο κανει και σε μενα τις τελευταιες μερες...Οχι σε ολα τα θεματα αλλα μερικα ειναι κοινα απ αυτα που εχουν πει τα παιδια
-
Σε εμένα πουθενα... γιατί απλά δεν το κάνω.
Δεν θα πάθει τίποτα το χεράκι μου να πάω μόνος μου στις τελευταίες δημοσίευσεις...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Σε εμένα πουθενα... γιατί απλά δεν το κάνω.Δεν θα πάθει τίποτα το χεράκι μου να πάω μόνος μου στις τελευταίες δημοσίευσεις...
Δεν ειναι θεμα εανπαθει τιποτα το χερακι μας, αλλα εαν θυμασαι ή όχι την τελευταια σελιδα που διαβασες.
-
Όταν το φόρουμ στέλνει μια ειδοποίηση ποια είναι η διεύθυνση που φαίνεται σαν αποστολέας;
Θέλω να τη βάλω στο φίλτρο του μέιλ μου (να την επιτρέπει) γιατί τώρα τα μπλοκάρει όλα. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όταν το φόρουμ στέλνει μια ειδοποίηση ποια είναι η διεύθυνση που φαίνεται σαν αποστολέας;
Θέλω να τη βάλω στο φίλτρο του μέιλ μου (να την επιτρέπει) γιατί τώρα τα μπλοκάρει όλα. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θέλω να τη βάλω στο φίλτρο του μέιλ μου (να την επιτρέπει) γιατί τώρα τα μπλοκάρει όλα.Αυτο εννοεις?
Σορρυ δεν μου εβγαλε την απαντηση του spiros..
-
Σα να βλεπω και επιλογη για τσατ πανω.
Σα να προστεθηκε και τσατ κανονικο απο πανω ή με γελουν τα ματια μου??
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]