-
όχι! Για να γίνει η μεταβίβαση θα σου ζητήσουν το σήμα.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
όχι! Για να γίνει η μεταβίβαση θα σου ζητήσουν το σήμα.κατάλαβα το πρόστιμο δεν το γλιτώνω.
-
Ο χρήστης george621 έγραψε:
κατάλαβα το πρόστιμο δεν το γλιτώνω.
Αυτο πηγα κι εγω να σου γραψω! Πληρωσε το τωρα, και μετα κανε κατι απο αυτα που εγραψε ο greek εδω viewtopic.php?f=5&t=35661&start=3750#p2028288 ή να προσθεσω εγω
4) αν δουλευει το αμαξι κ δεν εχει ρημαξει, πουλα το οσο οσο σε καποιον που το θελει, ισα ισα να αποσβεσεις τα τελη και
5) να το στειλεις οπως ειναι για ανακυκλωση ωστε να μην ασχοληθεις ξανα (ειναι η λιγοτερο συμφερουσα αλλα περισσοτερο χαλαρωτικη λυση) -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
κατάλαβα το πρόστιμο δεν το γλιτώνω.
Αυτο πηγα κι εγω να σου γραψω! Πληρωσε το τωρα, και μετα κανε κατι απο αυτα που εγραψε ο greek εδω viewtopic.php?f=5&t=35661&start=3750#p2028288 ή να προσθεσω εγω
4) αν δουλευει το αμαξι κ δεν εχει ρημαξει, πουλα το οσο οσο σε καποιον που το θελει, ισα ισα να αποσβεσεις τα τελη και
5) να το στειλεις οπως ειναι για ανακυκλωση ωστε να μην ασχοληθεις ξανα (ειναι η λιγοτερο συμφερουσα αλλα περισσοτερο χαλαρωτικη λυση)Θα του πληρώσω τα μη πληρωμένα και μπορεί να του πληρώσω και για το 2011 τα τέλη ώστε να το κρατήσω εγώ.
-
Να γίνει όμως μια εξουσιοδότηση για την μεταβίναση του αυτοκινήτου ΄΄ωστε να είσαι καλυμένος.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Να γίνει όμως μια εξουσιοδότηση για την μεταβίναση του αυτοκινήτου ΄΄ωστε να είσαι καλυμένος.Νομίζω δεν καταλάβατε! Το αυτοκίνητο είναι εντελως δικό μου. Απλά λέω ότι θα πληρώσω τα χρέη από τα τέλη του 2010 που άφησα απλήροτα και θα πάρω και τα σήματα για το 2011. Πράγμα που σήμαινει πως κρατάω το αυτοκίνητο (BMW 520). Δεν το πουλάω ούτε το αποσύρω!
-
πολλα λεφτά όμως θα δόσεις, αξίζει??
Σαν να το αγοράζεις απο την αρχή είναι!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
πολλα λεφτά όμως θα δόσεις, αξίζει??Σαν να το αγοράζεις απο την αρχή είναι!
Αφου πάρω τα τέλη για 2011 και ξεχρεώσω και τα προηγούμενα θα το πουλήσω μαζί με ένα άχρηστο Alfa Romeo 33 που φυλάω στο γκαράζ 3 χρόνια και θα βγάλω τα λεφτά που ξόδεψα!
-
Ξεκίνησε λένε στας τηλεοράσεις η αποστολή των ειδοποιητηρίων για το 11 ...ouch!
-
Από χθες άρχισε η διάθεση...
Άλλα 240 € χαμένα -
Θα του πληρώσω τα μη πληρωμένα και μπορεί να του πληρώσω και για το 2011 τα τέλη ώστε να το κρατήσω εγώ.
Μας μπερδεψες λίγο αλλα οκ .
-
Πριν πληρώσεις αναλογίσου πόσο εύκολα μπορεί να πωληθεί γιατί τα δίλιτρα και πάνω δεν τα αγκίζουν πολλοί αυτοί την εποχή. Ψάχνω και εγώ αγοραστή για 2λιτρο και ξέρω. Η 33 είναι 1.7 ή 1.4? 1.4 θα τη πάρει κάνας μετανάστης 1.7 δύσκολα εκτός αν ψηθεί κάνας πιτσιρικάς για πρώτο αμάξι με γκάζι.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Πριν πληρώσεις αναλογίσου πόσο εύκολα μπορεί να πωληθεί γιατί τα δίλιτρα και πάνω δεν τα αγκίζουν πολλοί αυτοί την εποχή. Ψάχνω και εγώ αγοραστή για 2λιτρο και ξέρω. Η 33 είναι 1.7 ή 1.4? 1.4 θα τη πάρει κάνας μετανάστης 1.7 δύσκολα εκτός αν ψηθεί κάνας πιτσιρικάς για πρώτο αμάξι με γκάζι.Το δίλιτρο το BMW έχω κάπιον που ενδιαφέρεται (3000€ μου δίνει) ! Τώρα για το 33 για κακιά μου τύχη είναι 1.7 και με άδια μπαταρία μόνο για ανταλλάκτικά αν το θέλει κάνα συνεργείο! Πάντως στο 33 έχω τα πάντα πληρομένα και είναι κομπλέ
-
Μηχανικά ή υδραυλικά ωστήρια?
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Πριν πληρώσεις αναλογίσου πόσο εύκολα μπορεί να πωληθεί γιατί τα δίλιτρα και πάνω δεν τα αγκίζουν πολλοί αυτοί την εποχή. Ψάχνω και εγώ αγοραστή για 2λιτρο και ξέρω. Η 33 είναι 1.7 ή 1.4? 1.4 θα τη πάρει κάνας μετανάστης 1.7 δύσκολα εκτός αν ψηθεί κάνας πιτσιρικάς για πρώτο αμάξι με γκάζι.Εσύ τι δίλιτρο ψάχνεις να πουλήσεις ;
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΝΕΟ
ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΝΕΟ FORD FUSION ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ 3/11/2010 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΤΟ 2011 . ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ 1,5 ΜΗΝΑ ΤΟΥ 2010 . ΓΙΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ -
Ο χρήστης spaganna έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΝΕΟ
ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΝΕΟ FORD FUSION ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ 3/11/2010 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΤΟ 2011 . ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ 1,5 ΜΗΝΑ ΤΟΥ 2010 . ΓΙΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣΚαλα σου ειπαν ,αυτο ισχυει οσο παραλογο και αν ακουγεται.Αν θα το παραλαβεις μεσα στον Δεκεμβριο θα ελεγα να περιμενεις και να το 'αγορασεις' τον Ιανουαριο.
-
Εχω πληρώσει ... 'διπλά' τέλη για 7 μέρες πριν αλλάξει ο χρόνος διότι παρέλαβα αυτοκίνητο στις 20/12/1999.
Σωστά σου είπαν. Ισχύει από τότε που πρωτοανακαλύφθηκαν τα ελληνικά τέλη κυκλοφορίας.
Από την στιγμή που θα το παραλάβεις πριν την 1/1/11 πρέπει να πληρωθούν και τα φετινά και τα επόμενα (του 2011) που ήδη ξεκίνησαν να διατίθενται. -
Έχει κανείς ιδέα μέχρι πότε πρέπει να ανακυκλώσω το σαπάκι μου ώστε να μην πληρώσω τέλη για το 2011?
Το κράτησα όσο μπορούσα, απόσυρση δεν θα κάνουν από ότι φαίνεται...περαστικά μου! -
Αν θυμάμαι καλά (www.edoe.gr) η διαδικασία πρέπει να γίνει μέχρι 20 Δεκεμβρίου ώστε να προλάβει να αποταξινομηθεί το αυτοκίνητο.
Τέλη κυκλοφορίας (merged)