-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Και θα ξεχάσεις antivirus, κολλήματα, λειτουργικά που σέρνονται και ανάγκη για 4GB μνήμη ίσα να τρέχεις τις ...σουίτες προστασίας και το λειτουργικό.
δε χρειαζεσαι 4GB μνημης και με 2 κανεις τη δουλεια σου και βαζεις security essentials
μετα βεβαια οι ιοι που ενδεχεται να φας δε θα χουν προηγουμενο για αυτο πονταρε σε 64bit , ειναι πιο ανθεκτικα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και θα ξεχάσεις antivirus, κολλήματα, λειτουργικά που σέρνονται και ανάγκη για 4GB μνήμη ίσα να τρέχεις τις ...σουίτες προστασίας και το λειτουργικό.
δε χρειαζεσαι 4GB μνημης και με 2 κανεις τη δουλεια σου και βαζεις security essentials
μετα βεβαια οι ιοι που ενδεχεται να φας δε θα χουν προηγουμενο για αυτο πονταρε σε 64bit , ειναι πιο ανθεκτικα
Μια χαρά είναι τα security
-
κοιτα μια χαρα (αμα δεν εισαι σχετικα προσεκτικος) δεν ειναι
προσφατα φιλος μου πολεμουσε με ιο σε υπολογιστη πελατη του που ανοιξε υποπτο mail , o οποιος ειχε επηρεασει το explorer.exe
το οτι υπηρχαν essentials δεν επαιξε κανενα ρολο
τα υπολοιπα καθαριστηκαν μολις εβαλε αλλο antivirus, αλλα για να αντικαταστησει το συγκεκριμενο αρχειο με 'καθαρο' εδωσε μεγαλες μαχες (αυτα βεβαια για να μην κανει format)
το avg δεν πειραζε το explorer.exe και το norton που το πειραζε εκανε τον υπολογιστη να μην ξεκιναει καν
τελικα το αντικατεστησε με καθαρο (το πώς δεν το καταλαβα τελειως , δεν φτανουν μεχρι εκει οι γνωσεις μου)για αυτο λεω οτι καλυτερα 64μπιτα, αυτα απο οτι εχω δει σε αλλους φιλους (που με xp ηθελαν καθε 3μηνο φορματ) δεν κινδυνευουν τοσο κυριως γιατι δεν ασχολουνται ακομα τοσο πολυ με αυτα εκεινοι που φτιαχνουν τους ιους με 64μπιτα απο οτι καταλαβαινω
απο κει και περα οσο κι αν ειναι βαρυ καλυτερα να βαλεις τον hasselhof αν θες να χεις το κεφαλι σου ησυχο
εγω προσωπικα την παλευω με essentials καθως πιστευω οτι ειμαι προσεκτικος
αλλα μεχρι στιγμης ολα καλαsorry για το
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Φίλος του αφεντικού μου του κόμπαζε ότι πήρε laptop Μαc και ότι είναι πολύ καλύτερα από τα PC και ότι δεν χαλάνε, δεν κολλάνε, δεν τα πιάνουν οι ιοί και άλλα τέτοια και ως εκ τούτου αυτός ο ίδιος σαν άνθρωπος κι επιστήμονας είναι πολύ καλύτερος, ανώτερος, πιο προχωρημένος κλπ. Του δικού μου λοιπόν του κακοφάνηκε και με ρώτησε μήπως να πάρει κι αυτός Mac και αν όντως είναι καλύτερα.
Ερώτηση για την οποία επιθυμώ απλή όσο το δυνατόν και σύντομη απάντηση: είναι καλύτερο το Mac ; Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα σε σχέση με PC. Ευκολία χρήσης (και χρόνος εξοικείωσης), δυνατότητες, κόστος, υποστήριξη, πληθώρα 'δωρεάν' προγραμμάτων, συμβατότητα κλπ.O φιλος του αφεντικου σου ειναι ο τυπικος που εσκασε μια μικρη περιουσια για pc και νομιζει οτι αμα δεν παινεψει το σπιτι του θα πεσει να τον πλακωσει και λεει τα κλασικα και χιλιοειπωμενα που λενε τα fanbois.
Στην ερωτηση 'ειναι καλυτερο το Mac' η συντομη απαντηση ειναι ΟΧΙ. ΚΑΝΕΝΑ λειτουργικο δεν ειναι 'καλυτερο' απο καποιο αλλο, το καθενα εξυπηρετει καποιο σκοπο, το καθε λειτουργικο ειναι καλο αναλογως του ποσο ανταποκρινεται στη χρηση αυτη.
Δεν ειμαι mac hater, τυχαινει αυτον τον καιρο να χρησιμοποιω τρια λειτουργικα για διαφορους λογους: Mac OS, Windows 7 και linux.
Για την απλη καθημερινη χρηση τα Windows 7 ειναι υπεραρκετα για καθε χρηστη, και οποιος λεει το αντιθετο απλα λεει μπουρδες. Και αυτο το λεει καποιος που λιγα πραγματα αντιπαθει σ'αυτον τον κοσμο περισσοτερο απο τη Microsoft και δεν ειχε windows σε κανεναν υπολογιστη του μεχρι φετος εδω και πολλα χρονια και την εβγαζε μονο με linux. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
απο κει και περα οσο κι αν ειναι βαρυ καλυτερα να βαλεις τον hasselhof αν θες να χεις το κεφαλι σου ησυχο
Ποση χαζη/ηλίθια/ /gay ειναι αυτη η διαφημιση;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποση χαζη/ηλίθια/ /gay ειναι αυτη η διαφημιση;
ειναι θεικη
oπως και αυτη με τον lungren
http://www.youtube.com/watch?v=MeH-BAm1 ... re=related -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
έφτιαξες καινούριο ξυπνητήρι κ σου κανε τα ίδια ?
Ναι.
Έβαλα πάλι καθημερινές...και νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα.
Αν τη βάλεις μια-μια τότε δουλεύει νομίζω.
Tο πρόβλημα δε λύνεται με το σβήσιμο του παλιού ξυπνητηριού.
Πρόβλημα υπάρχει σε όσους το χρησιμοποιούμε στη ρύθμιση 'weekdays' (δηλαδή να χτυπάει τις καθημερινές και όχι τα σαββατοκύριακα). Εχτές το ρύθμισα να χτυπάει κάθε μέρα (ΚΑΙ τα σαββατοκύριακα) και σήμερα το πρωί χτύπησε κανονικά. Ελπίζω μόνο να θυμηθώ την Παρασκευή το βράδυ να το απενεργοποιήσω
Δηλαδή tazz αν πάω και επιλέξω όλες τις μέρες μια-μια...θα χτυπάει κανονικά?
Ναι, εγώ αυτό ακριβώς έκανα, και σήμερα το πρωί χτύπησε όταν έπρεπε.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τελικά μετά απο τα τελευταία νέα για το λευκό iPhone 4, είπα να μην περιμένω άλλο και το πήρα και εγώ!Ψήνεται κανείς για θήκη vaja για 3G(S);

Μεγειά!
Άντε και στα δικά μας, εμείς οι ελεύθερες!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
έφτιαξες καινούριο ξυπνητήρι κ σου κανε τα ίδια ?
Ναι.
Έβαλα πάλι καθημερινές...και νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα.
Αν τη βάλεις μια-μια τότε δουλεύει νομίζω.
Tο πρόβλημα δε λύνεται με το σβήσιμο του παλιού ξυπνητηριού.
Πρόβλημα υπάρχει σε όσους το χρησιμοποιούμε στη ρύθμιση 'weekdays' (δηλαδή να χτυπάει τις καθημερινές και όχι τα σαββατοκύριακα). Εχτές το ρύθμισα να χτυπάει κάθε μέρα (ΚΑΙ τα σαββατοκύριακα) και σήμερα το πρωί χτύπησε κανονικά. Ελπίζω μόνο να θυμηθώ την Παρασκευή το βράδυ να το απενεργοποιήσω
Δηλαδή tazz αν πάω και επιλέξω όλες τις μέρες μια-μια...θα χτυπάει κανονικά?
Ναι, εγώ αυτό ακριβώς έκανα, και σήμερα το πρωί χτύπησε όταν έπρεπε.
Το έφτιαξα...για να δούμε
(ελπίζω να θυμηθώ να το κλείσω το ΣΚ )
-
εναλλακτικα, μπορειτε να βαλετε την ωρα στο ξυπνητηρι, μια ωρα νωριτερα στα weekdays και να χτυπαει .. στην ωρα του!!
-
Το εφτιαξαν
iPhone alarm bug fixed!!! -
τωρα, το φτιαξαμε κι εμεις...
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το εφτιαξαν
iPhone alarm bug fixed!!! -
Αυτό το τραπέζι θέλω: http://www.youtube.com/watch?v=TCbSwOgNzZg
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Αυτό το τραπέζι θέλω: http://www.youtube.com/watch?v=TCbSwOgNzZgΣτα κομεντς λένε ότι είναι fake.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Αυτό το τραπέζι θέλω: http://www.youtube.com/watch?v=TCbSwOgNzZg
Στα κομεντς λένε ότι είναι fake.
-
κατα 99% δουλευουν τον κοσμο για την πλακα τους!
-
Για τους j/bers επειδή σύντομα θα βγεί η έκδοση 4.2 φροντίστε να σώσετε τα SHSH blobs με το tinyumbrella.
-
Αν αναβαθμισουμε στην 4.2 ; Δωσε λιγο φως φιλε απειρε γιατι δεν
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...