-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι so ρε παιδακια? Ειναι επιχειρημα να σου λεει ο αλλος δε βλεπω πολλα στο δρομο?
Ε εγω βλεπω..
Προφανως ρε κυρ δε περιστρεφεται η κουβετα στο καλυτερο οταν ο αλλος λεει 'δε βλεπω και πολλα'..Ουτε προφανως ειναι δεικτης το ποσα βλεπεις..
Διαβαζετε και λιγο το τοπικ απο την αρχη ή εστω 2 σελιδες πισω..Το θέμα το διαβάζω από την αρχή. Προφανώς την έχετε πέσει zxlover-zxowner-zx4ever-ctiroenforpresident κλπ, και μαμάτε το θέμα. Σας αρέσουν τα γαλλικά. ok το δείξατε, το καταλάβαμε. Δεν πάει να πει ότι θα συμφωνήσουμε.
Πες μου γιατί είναι συνολικά καλύτεο ένα zx, από μια 145-146;; Από lancia δ. Από ένα civic vti. Corolla 1.4 98hp και άλλα πολλά -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τι so ρε παιδακια? Ειναι επιχειρημα να σου λεει ο αλλος δε βλεπω πολλα στο δρομο?
Ε εγω βλεπω..
Προφανως ρε κυρ δε περιστρεφεται η κουβετα στο καλυτερο οταν ο αλλος λεει 'δε βλεπω και πολλα'..Ουτε προφανως ειναι δεικτης το ποσα βλεπεις..
Διαβαζετε και λιγο το τοπικ απο την αρχη ή εστω 2 σελιδες πισω..ΕΣΥ φταιες που κάθεσαι και του απαντας...
Εδώ σου λέει ότι κυκλοφορούν περισσότερα 106 Απο saxo...ΕΣΥ φταις που αντι να βοηθησεις τη κατασταση αφου συμφωνεις μαζι μου, ρωτας εμενα so..?
Νταξ οτι γενικα σ αρεσει να τρολλαρεις που και που φαινεται μηνες τωρα, αλλα κανε και λιγο κρατει..
Σχετικα με τα αλογα μονο οι ιαπωνεζοι ηταν λιγο καλυτεροι σε αυτο το κομματι (και μονο αυτο..) αλλα με συνολα που θελαν στροφες για να πανε ,με χειροτερη καταναλωση πολλες φορες και πολυ πιο ψηλα τη ροπη..Οι πρωτες boxer 145-146 και οι τελευταιες καταλυτικες 33 δεν ηταν κατι το φοβερο..Καλα για μοτερ golf-vento αστα..
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
306 1.4 με 75 τρελαμενα άλογα...
King of the road...Μια χαρά πήγαινε και πηγαίνει. Τότε τ' αυτοκίνητα είχαν λιγότερα κιλά, το μοτέρ ήταν επαρκέστατο.
Και η Alfa145/6 όταν βγήκε είχε 90 άλογα από τον boxer, ενώ ήταν και πολύ βαρύτερη....Μόνον όταν ήλθαν οι TwinSpark στο τέλος της δεκαετίες, είδε φως με τα 100+ άλογα του 1.4.
Όταν ο 1100αρης της Psa έβγαζε 60 σε ΠΟΛΥ πιο ελαφριά αμαξωματα ο 75αρης ήταν λίγος...
Ο μποξερ είχε ΠΟΛΥ διαφορετική λειτουργία... Και σίγουρα ήταν πιο σπορτιβ τόσο σε ήχο όσο και σε απόδοση (σαν σύνολο Μιλάω )
Βέβαια τότε υπήρχαν και κάτι ιαπωνικά ...
Πριν αρχίσουν να τον παίζουν ομαδικά οι σχιστοματιδες με την οικολογία... -
Ποιος τρομάρα ρε νονε;;;
Την παλεύεις ;;
Σου πετάει ο Άλλος ένα ηλιθιο επιχείρημα και του πετάς ένα ηλιθιοτερο ...
Και πως να μην σου πετάξει Βέβαια που έπεσε Όλο το Psa club να του αποδείξει ότι τα 306/zx ήταν τα δισκοποτηρα της αυτοκίνησης των 90s...Όσο για τα ιαπωνικά , Προφανώς και θα καιγαν παραπάνω... Αφού βγαζαν ένα σκασμο άλογα παραπάνω ...
Call me civic... -
1.100...φοβερό μοτέρ,ότι πρέπει για μέσα στην πόλη!Και από κατανάλωση...Ξεχνάμε να βάλουμε βενζίνη!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ε εγω βλεπω..
Διαβαζετε και λιγο το τοπικ απο την αρχη ή εστω 2 σελιδες πισω..Το θέμα το διαβάζω από την αρχή. Προφανώς την έχετε πέσει zxlover-zxowner-zx4ever-ctiroenforpresident κλπ, και μαμάτε το θέμα. Σας αρέσουν τα γαλλικά. ok το δείξατε, το καταλάβαμε. Δεν πάει να πει ότι θα συμφωνήσουμε.
Πες μου γιατί είναι συνολικά καλύτεο ένα zx, από μια 145-146;; Από lancia δ. Από ένα civic vti. Corolla 1.4 98hp και άλλα πολλάΟχι φιλε μου δε διαβαζεις τις προηγουμενες σελιδες.. Κανεις δε την εχει πεσει απο τα χαζα ονοματα που παρεθεσες..Αν διαβαζες θα ειχες γραψει αυτα τα ονοματα
criuser,typeΑ,kpsig,mariost,jimdenim,highfidelity,zxlover ,γραψαν την αποψη τους..
Δε μαμησαμε κανενα θεμα.. Απλα δε μπορω να διαβαζω μαλακιες για ενα οχημα που κραταω στα χερια μου καθε μερα..Δε μπηκα εδω για αν το βγαλω καλυτερο..Μπηκα γιατι παλι διαβαζω μαλακιες οπως στο θεμα με το καλυτερο μεσαιο.. Οπως λες 145-146 τελευταιες 33 ,delta II ,focus xsara,civic vtec,το πρωτο a3 εχουν και παραεχουν θεση εδω μεσα..καλυτερο δεν υπαρχει επι της ουσιας.. Υπαρχουν καμποσα ολοκληρωμενα..Αν λοιπον σκεφτεις οτι μια zx ειχε χωρους,φρενααα,αναρτηση,αισθηση,ανεση,στριψιμο,αποδειχθηκε αξιοπιστη, καλουτσικο εξοπλισμο ιδιως οι τελευταιες και ενα μοτερ οικονομικο,ροπατο χαμηλα και με καλη κλιμακωση στο κιβωτιο ανετα θα τη χαρακτηριζα ολοκληρωμενο μικρομεσαιο. Και σιγουρα εχει θεση εδω απο της 1.4 ακομα ακομα..
Πες μας τωρα την εχεις οδηγησει? γιατι δεν υπαρχει ανθρωπος που να μπορει να αμφιασβητησει την παραπανω παραγραφο και να την εχει οδηγησει... Ή μηπως επειδη σε ξεσκισε το κωλοmegane εχεις βαλει μαυρη λιστα οτι φερει γαλλικη σημαια?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ποιος τρομάρα ρε νονε;;;
Την παλεύεις ;;
Σου πετάει ο Άλλος ένα ηλιθιο επιχείρημα και του πετάς ένα ηλιθιοτερο ...
Και πως να μην σου πετάξει Βέβαια που έπεσε Όλο το Psa club να του αποδείξει ότι τα 306/zx ήταν τα δισκοποτηρα της αυτοκίνησης των 90s...Όσο για τα ιαπωνικά , Προφανώς και θα καιγαν παραπάνω... Αφού βγαζαν ένα σκασμο άλογα παραπάνω ...
Call me civic...Ποια τρομαρα ρε?
Και ξαναλεω οταν ενας λεει μια μαλακια (δε βλεπω πολλες) ,τον βρισκεις και του λες 'λες μαλακιες' δε πιανεις εμενα που του λεω με τον δικο μου τροπο ( εγω βλεπω πολλες ) οτι λεει μαλακιες..
Σοβαρα τωρα απορω τι δε καταλαβαινεις 2 δημοσιευσεις τωρα..Διαβασε ρε κωστακη το ποιοι εγραψαν την αποψη τους..ημαρτον ρε φιλε..Διαβαστε λιγο πιο πισω..
2 corolla '90,'93 στο κυκλο μου καινε αποδεδειγμενα παραπανω.. -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
1.100...φοβερό μοτέρ,ότι πρέπει για μέσα στην πόλη!Και από κατανάλωση...Ξεχνάμε να βάλουμε βενζίνη!Μοτερουκλα ...
Το είχα στο 106...
Και εθνική έβγαινε με περισσεια άνεση ... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οχι φιλε μου δε διαβαζεις τις προηγουμενες σελιδες.. Κανεις δε την εχει πεσει απο τα χαζα ονοματα που παρεθεσες..Αν διαβαζες θα ειχες γραψει αυτα τα ονοματα
criuser,typeΑ,kpsig,mariost,jimdenim,highfidelity,zxlover ,γραψαν την αποψη τους..
Δε μαμησαμε κανενα θεμα.. Απλα δε μπορω να διαβαζω μαλακιες για ενα οχημα που κραταω στα χερια μου καθε μερα..Δε μπηκα εδω για αν το βγαλω καλυτερο..Μπηκα γιατι παλι διαβαζω μαλακιες οπως στο θεμα με το καλυτερο μεσαιο.. Οπως λες 145-146 τελευταιες 33 ,delta II ,focus xsara,civic vtec εχουν και παραεχουν θεση εδω μεσα..καλυτερο δεν υπαρχει επι της ουσιας.. Υπαρχουν καμποσα ολοκληρωμενα..Αν λοιπον σκεφτεις οτι μια zx ειχε χωρους,φρενααα,αναρτηση,αισθηση,ανεση,στριψιμο,αποδειχθηκε αξιοπιστη, καλουτσικο εξοπλισμο ιδιως οι τελευταιες και ενα μοτερ οικονομικο,ροπατο χαμηλα και με καλη κλιμακωση στο κιβωτιο ανετα θα τη χαρακτηριζα ολοκληρωμενο μικρομεσαιο. Και σιγουρα εχει θεση εδω απο της 1.4 ακομα ακομα..
Πες μας τωρα την εχεις οδηγησει? γιατι δεν υπαρχει ανθρωπος που να μπορει να αμφιασβητησει την παραπανω παραγραφο και να την εχει οδηγησει... Ή μηπως επειδη σε ξεσκισε το κωλοmegane εχεις βαλει μαυρη λιστα οτι φερει γαλλικη σημαια?
Το όλο θέμα άρχισε να γίνεται ταναπου, όταν κάποιος υποστήριξε ότι τα καλύτερα είναι 4 γαλλικά. Βγάλτε τα γυαλιά και το ξανασυζητάμε. Δεν την έχω οδηγήσει, αλλά βρες που έγραψα ότι το zx είναι χρέπι. Η κατανάλωση προσωπικά δε με απασχολεί όταν προσπαθώ να πω κατασταλλάξω στο 'καλύτερο' Να βγάλουμε το prius τότε για το 2000... Γράφτηκε ότι το civic ήταν πεζοδρομιοφάγος. Τουλάχιστον πήγαινε... Γιατί έχω δώσει εκείνη την εποχή κάτι τσ.....κι@ σε zx με το lancia y που είχα και ήταν απερίγραπτα....
Το θέμα με το δικό μου, δεν είναι ΜΟΝΟ ότι είναι κωλοάμαξο σε βλάβες. Γενικά είναι...edit: αναφέρθηκε, εκτός θέματος, κάτι για 106-saxo. Βγάλτε το rallye στην απεξω, και ελάτε σε άλλο θέμα να συζητήσουμε για τα κουτάκια. Και ΝΑΙ τα έχω οδηγήσει, όπως και όλον τον ανταγωνισμό της εποχής....
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Οχι φιλε μου δε διαβαζεις τις προηγουμενες σελιδες.. Κανεις δε την εχει πεσει απο τα χαζα ονοματα που παρεθεσες..Αν διαβαζες θα ειχες γραψει αυτα τα ονοματα
Δε μαμησαμε κανενα θεμα.. Απλα δε μπορω να διαβαζω μαλακιες για ενα οχημα που κραταω στα χερια μου καθε μερα..Δε μπηκα εδω για αν το βγαλω καλυτερο..Μπηκα γιατι παλι διαβαζω μαλακιες οπως στο θεμα με το καλυτερο μεσαιο.. Οπως λες 145-146 τελευταιες 33 ,delta II ,focus xsara,civic vtec εχουν και παραεχουν θεση εδω μεσα..καλυτερο δεν υπαρχει επι της ουσιας.. Υπαρχουν καμποσα ολοκληρωμενα..Αν λοιπον σκεφτεις οτι μια zx ειχε χωρους,φρενααα,αναρτηση,αισθηση,ανεση,στριψιμο,αποδειχθηκε αξιοπιστη, καλουτσικο εξοπλισμο ιδιως οι τελευταιες και ενα μοτερ οικονομικο,ροπατο χαμηλα και με καλη κλιμακωση στο κιβωτιο ανετα θα τη χαρακτηριζα ολοκληρωμενο μικρομεσαιο. Και σιγουρα εχει θεση εδω απο της 1.4 ακομα ακομα..
Το όλο θέμα άρχισε να γίνεται ταναπου, όταν κάποιος υποστήριξε ότι τα καλύτερα είναι 4 γαλλικά. Βγάλτε τα γυαλιά και το ξανασυζητάμε. Δεν την έχω οδηγήσει, αλλά βρες που έγραψα ότι το zx είναι χρέπι. Η κατανάλωση προσωπικά δε με απασχολεί όταν προσπαθώ να πω κατασταλλάξω στο 'καλύτερο' Να βγάλουμε το prius τότε για το 2000... Γράφτηκε ότι το civic ήταν πεζοδρομιοφάγος. Τουλάχιστον πήγαινε... Γιατί έχω δώσει εκείνη την εποχή κάτι τσ.....κι@ σε zx με το lancia y που είχα και ήταν απερίγραπτα....
Το θέμα με το δικό μου, δεν είναι ΜΟΝΟ ότι είναι κωλοάμαξο σε βλάβες. Γενικά είναι...Πρωτον δε την εχεις οδηγησει..Αρα δε ξερεις..Αρα.-
Δευτερον αν θες να κερνας τσαι παρε κανα evo να εισαι αρχοντας.. Αν νομιζεις οτι το τσαι ειναι ο μονος λογος για να βγαλεις ενα αμαξι καλο και ολοκληρωνο και μαλιστα οικογενειακου χαρακτηρα εχεις βαθεια μεσανυχτα με το συμπαθειο..
Τριτον εγραψα και πια θεωρω οτι ανηκουν εδω μιας και δε το ειχα ξανακανει...
Τεταρτον τα 106-saxo αναφερθηκαν απο σποντα χωρις λογο..Δεν εχουν καμια θεση εδω λογω κατηγοριας.. -
Απο ολη τη συζητηση εχω καταλαβει οτι μου αρεσουν περισσοτερο τα αμαξια των 90's γενικα, παρα οτιδηποτε κυκλοφορει σημερα.
-
Το καλύτερο πάντως ήταν το Golf...
-
Red_monster στον αυτοκινητόδρομο υπάρχει ένα θέμα...a/c και μια μικρή ανηφόρα είναι αρκετά για κατέβασμα σε 4η...!
-
Πωω...
Ρε νονε σε βαρέθηκα... Όλο τα ίδια και τα ίδια είσαι ...Άρχισε μετα η φιλολογία περί σπορ κατασκευής χωρίς γκάζι ...
Όσο σπορ αίσθηση και να έχει ένα αυτοκίνητο το ζωτικό του στοιχείο είναι ο κινητήρας...
Και αν αυτός δεν κάνει κουκου... Βραστα... Το ρίχνεις στην φιλοσοφία και στο πλεξιμο... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πρωτον δε την εχεις οδηγησει..Αρα δε ξερεις..Αρα.-Άρα εσύ έχει οδηγήσει ΟΛΑ τα άλλα μικρομεσαία και ξέρεις....
Δευτερον αν θες να κερνας τσαι παρε κανα evo να εισαι αρχοντας.. Αν νομιζεις οτι το τσαι ειναι ο μονος λογος για να βγαλεις ενα αμαξι καλο και ολοκληρωνο και μαλιστα οικογενειακου χαρακτηρα εχεις βαθεια μεσανυχτα με το συμπαθειο..
Ε, ναι. Αφού πάντα διάλεγα αυτοκίνητο με γνώμονα το γκάζι. Το mx5 στα λεφτά του είναι το γρηγορότερο. Για αυτό το πήρα... Αλλά όταν ένα μικρότερης κατηγορίας κουβαδάκι(και όχι ειδική έκδοση) στο κερνάει δροσερό, τότε δεν μπορεί να είναι και πολύ ολοκληρομένο... Πήγε μεσάνυχτα;;; Καληνύχτα και μην ξεχάσεις να αλλάξεις την ώρα...
Τεταρτον τα 106-saxo αναφερθηκαν απο σποντα χωρις λογο..Δεν εχουν καμια θεση εδω λογω κατηγοριας..Ναι, αλλά έχετε(όχι εσύ προσωπικά) μπει και διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας για καλύτερα μεσαία(406-laguna), μικρομεσαία(zx-megane-306) κλπ Πάμε άμα θες και στοίχημα ότι οι ίδοι θα βγάλετε καλύτερα τα sax0-106-clio στα μικρά..... ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Red_monster στον αυτοκινητόδρομο υπάρχει ένα θέμα...a/c και μια μικρή ανηφόρα είναι αρκετά για κατέβασμα σε 4η...!Το δικό μου ήταν αντρικό... Χωρίς ac...
Hardcore και έτσι ... -
Το δικό μας επιβάλλεται να έχει!mother's car...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πρωτον δε την εχεις οδηγησει..Αρα δε ξερεις..Αρα.-
Άρα εσύ έχει οδηγήσει ΟΛΑ τα άλλα μικρομεσαία και ξέρεις....
Οχι αλλα εγω δεν εχω αποψη για αμαξια που δεν εχω οδηγησει Το προβλημα σου ειναι ξεκαθαρο σε μαμησε το megane και δε γουσταρεις οτι ερχεται απο τους Γαλλατες.. Ε δεν ειναι ετσι..Δευτερον αν θες να κερνας τσαι παρε κανα evo να εισαι αρχοντας.. Αν νομιζεις οτι το τσαι ειναι ο μονος λογος για να βγαλεις ενα αμαξι καλο και ολοκληρωνο και μαλιστα οικογενειακου χαρακτηρα εχεις βαθεια μεσανυχτα με το συμπαθειο..
Ε, ναι. Αφού πάντα διάλεγα αυτοκίνητο με γνώμονα το γκάζι. Το mx5 στα λεφτά του είναι το γρηγορότερο. Για αυτό το πήρα... Αλλά όταν ένα μικρότερης κατηγορίας κουβαδάκι(και όχι ειδική έκδοση) στο κερνάει δροσερό, τότε δεν μπορεί να είναι και πολύ ολοκληρομένο... Πήγε μεσάνυχτα;;; Καληνύχτα και μην ξεχάσεις να αλλάξεις την ώρα...
Τι πηγε μεσανυχτα και χαζομαρες.. 5 χρονων εισαι και μιλας ετσι? ή αμορφωτος? συγγνωμη κιολας..Ο μεσος οικογενειαρχης στα '90s επαιρνε τους πινακες και κοιταξε πιο ειναι μισο δευτερο πιο γρηγορα στα 0-100 και πηγαινε και εκανε παραγγελια.. Σοβαρα μιλας τωρα? Αν ψαχναμε τα καλυτερα roadster-coupe συμφωνοι..
Τεταρτον τα 106-saxo αναφερθηκαν απο σποντα χωρις λογο..Δεν εχουν καμια θεση εδω λογω κατηγοριας..Ναι, αλλά έχετε(όχι εσύ προσωπικά) μπει και διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας για καλύτερα μεσαία(406-laguna), μικρομεσαία(zx-megane-306) κλπ Πάμε άμα θες και στοίχημα ότι οι ίδοι θα βγάλετε καλύτερα τα sax0-106-clio στα μικρά..... ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ
Επειδη μιλας με εμενα ομως ασε τους αλλους εξω.. Οταν μπηκαν 10 ατομα και γραψαν οτι ανηκουν ορισμενα απο αυτα τα μοντελα εδω..Ε νταξ μπορει και να τα φανταζονται......... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
............Για να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο γραφής....
5 χρονών είμαι και για επάγγελμα κάνω τον τσομπάνο. Σαλαγάω πρόβατα. Αν έφυγες απο τη στάνη σου, έλα. Χωράνε και άλλα...
Και Γαλλικό μπορεί να αγόρασα ένα, αλλά οδήγησα αρκετά... Το προβλημά σου είναι ξεκάθαρο. Φοράς μπλουζάκια, καπελάκια και εγώ δεν ξέρω τι άλλο με τη γαλλική σημαία και το σήμα της σιτροέν.
Ο μέσος αγοραστής ακόμα πιστεύει ότι τα γαλλικά έχουν κράτημα, ότι τα γιαπωνέζικά δε σπάνε, ότι τα ιταλικά έχουν μόνο design και είναι λαδιέρες, ότι τα γερμανικά έχουν ποιότητα κατασκευής κλπ...
Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούω αυτές τις μπούρδες από τον πατέρα μου. Που πιστεύει ότι το βαρύ αμάξι είναι καλό. Πρόβλημα υπάρχει όταν οι πιο νέοι έχουν ίδιες ή χειρότερες παρωπίδες...υ.γ. για τη στάνη μην ανυσυχείς, θα σε καταλάβω από τα χρώματα...
υ.γ.2 από εμένα τελειώνει εδώ, γιατί δεν έχει ουσία πλέον η όποια αντιπαράθεση. -
Νομιζα οτι μπορουσα να κανω μια στοιχειωδη κουβεντα , εστω μεσα απο ανεβασμενους τονους ,μαζι σου και κριμα γιατι μ αρεσει και η υπογραφη σου.. Μαθε να μιλας πρωτα... Τα καπελακια και τα σκατουλακια ειμαι απο τους λιγους στο gcc που δε τα αγοραζω και μου τη λενε.. Εκει ειμαι για να μαθαινω το αμαξι μου, να γλιτωνω λεφτα και να βλεπω αν αυτα που διαπιστωνω τα εχουν διαπιστωσει και αλλοι.. Σου προτεινω να κανεις το ιδιο για να βγαζεις πιο ευκολα ακρη με το κωλοmegane..
Για να καταλαβεις πως σκεφτεσαι μονο εσυ το ειδες σαν αντιπαραθεση οπως λες στο υγ2.....
Θελω να δω τι θα λενε μερικοι γενικοτερα αν παρω αλλο αμαξι καμια μερα..Ποσο σε καταλαβαινω ρε busso...
Το καλύτερο μικρομεσαίο των 90's