-
Ξεχασα να πω οτι μεχρι πριν λιγες μερες δινανε το προηγουμενο qashqai+2 2.0 4χ4 με περιπου 25000 ευρω...
Πολυ καλη περιπτωση για οποιον ενδιαφερεται και αντεχει το 2λιτρο αν αναλογιστει κανεις οτι αυτο εκανε περιπου 35000 ευρω οταν ηταν στην αγορα. -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ξεχασα να πω οτι μεχρι πριν λιγες μερες δινανε το προηγουμενο qashqai+2 2.0 4χ4 με περιπου 25000 ευρω...
Πολυ καλη περιπτωση για οποιον ενδιαφερεται και αντεχει το 2λιτρο αν αναλογιστει κανεις οτι αυτο εκανε περιπου 35000 ευρω οταν ηταν στην αγορα.Απ 'ότι ξέρω είναι απ' αυτά που πάτησαν Ελλάδα έως το πρώτο 2μηνο του 2010 αφού τον Μαρτιο ξεκίνησαν να δέχονται παραγγελίες για το καινούριο (με 3μηνη περίπου αναμονή) και δεν έφερναν πλέον τα παλιά αλλά είχαν σε πολύ καλή προσφορά τα στοκαρισμένα τους (μεταξύ των οποίων ήταν και κάποια με μειωμένο ΕΤΤ έτους 2009).
Και εδω πάνω είδα ότι υπάρχουν κάποια (1, 2 κομμάτια) σε έκθεση που 'αγοράζει' το στοκ και τα πουλάει σε πολύ χαμηλές τιμές. -
Σιγουρα θα ειναι παλια αλλα δεν παυει να ειναι αρκετα καλη προσφορα και δελεαστικη προταση ε...
-
Για εμένα το QQ+2 είναι πιο αρμονικό ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για εμένα το QQ+2 είναι πιο αρμονικό ...Όχι το κανονικό είναι πιο όμορφο(υποκειμενικό είναι αυτό βέβαια).Το QQ+2 είναι σαν το πρώτο grand Scenic.Φαίνεται πως κάτι έχουν κάνει στο αυτοκίνητο αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς αν δεν δεις το κανονικό.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Σιγουρα θα ειναι παλια αλλα δεν παυει να ειναι αρκετα καλη προσφορα και δελεαστικη προταση ε...Συμφωνώ!
Και ιδίως στο +2 που στα υπέρ του ακόμα και χωρίς την ανάγκη χρήσης της 6ης/7ης θέσης έχει το απέραστο πορτμπαγκάζ και την 'επιβλητικότερη' εμφάνιση. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όχι το κανονικό είναι πιο όμορφο(υποκειμενικό είναι αυτό βέβαια).Το QQ+2 είναι σαν το πρώτο grand Scenic.Φαίνεται πως κάτι έχουν κάνει στο αυτοκίνητο αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς αν δεν δεις το κανονικό.
δεν είπα όμορφο είπα αρμονικό.
με κάλυψε ο cosneo.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Όχι το κανονικό είναι πιο όμορφο(υποκειμενικό είναι αυτό βέβαια).Το QQ+2 είναι σαν το πρώτο grand Scenic.Φαίνεται πως κάτι έχουν κάνει στο αυτοκίνητο αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς αν δεν δεις το κανονικό.
δεν είπα όμορφο είπα αρμονικό.
με κάλυψε ο cosneo.
οκ
-
Σήμερα έτυχε να χαζέψω για αρκετή ώρα ένα λευκό Qashqai καινούριο.
Κατάλαβα γιατί έχει κάνει τόσες πωλήσεις.Η εξωτερική σχεδίαση γεμίζει το μάτι. Πολύ όμορφη σχεδίαση.
Στιβαρό αμάξωμα, επιθετική σχεδίαση.
Εσωτερικό σκουρόχρωμο κυριλέ, φαίνεται πολύ ποιοτικό. Μου θύμισε κάτι από Audi...
Ο τύπος είχε βάλει και μεμβράνες και η αντίθεση με το λευκό αμάξωμα ταίριαζε πολύ. -
Αν ειχε και 4κινηση ο 1.6 ισως να ηταν το τελειο suv.Κι ας ηταν λιγο πιο αργο απο το διλιτρο.
-
Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν θα το αγόραζα είναι ο 1,6 που φοράει το QQ. Φαντάζομαι θα βάλουνε τον 1,6Τ αργότερα αλλα με την ανάλογη αύξηση στην τιμή.
-
Έχοντας οδηγήσει πέρσι το +2 1,6 ήμουν λίγο σκεπτικός ως προς την οδηγική ευχαρίστηση. Το κοντό 1,6 δείχνει να την προσφέρει ως ένα σημείο. Φυσικά αυτά πολύ αρχικά και γενικά μετά απο 400 χλμ μέσα ή περιμετρικά απο την πόλη και με όριο τις 3000 στροφές. Ελπίζω στο ανοιγμα του να είναι κάτι παραπάνω απο θετικό.
Κρίνοντας από το στήσιμο που έχει (έστω το 1,6) αν είχε τον 1,6Τ θα ήταν ... μόνο του στην κορυφή. Το ήδη υπάρχον παρέχει τα πάντα και το μόνο που θα είχαν να κάνουν οι Ιάπωνες θα ήταν με ένα γερανάκι να αντικαταστήσουν τον κινητήρα. Και επειδή σε ένα τέτοιο 'πακέτο' δεν μπορεί να είναι όλα ευχάριστα, μάλλον η τιμή του θα εκτοξευόταν πάνω απο το 2λιτρο 4κίνητο. Όλα αυτά όμως 'ΟΧΙ σ' αυτή τη γενιά QQ' σύμφωνα με τον εισαγωγέα. -
Ο 1,6Τ καίει..... δεν θα τον αγόραζα! Πήρα το qq γιαυτό ακριβώς που είναι , δεν θα ήθελα κάτι άλλο! Εαν ήθελα κάτι άλλο .... θα.... έπαιρνα κάτι άλλο!!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ο 1,6Τ καίει..... δεν θα τον αγόραζα! Πήρα το qq γιαυτό ακριβώς που είναι , δεν θα ήθελα κάτι άλλο! Εαν ήθελα κάτι άλλο .... θα.... έπαιρνα κάτι άλλο!!!!!Δεν σε φοβάμαι εσένα! Είσαι ικανός να πετύχεις 5,0lt στο 1,6Τ και να παραμιλάμε!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ο 1,6Τ καίει..... δεν θα τον αγόραζα! Πήρα το qq γιαυτό ακριβώς που είναι , δεν θα ήθελα κάτι άλλο! Εαν ήθελα κάτι άλλο .... θα.... έπαιρνα κάτι άλλο!!!!!
Δεν σε φοβάμαι εσένα! Είσαι ικανός να πετύχεις 5,0lt στο 1,6Τ και να παραμιλάμε!
Ασε και τώρα τελευταία το τρέχω και ανέβασα ελαφρώς την κατανάλωση!!!!
-
Τελευταία είχα ανέβει στο 6,2 αλλά συνηλθα και το μηδένισα και ξανάρχισα την συντηριτική οδήγηση... έπεσα στο 5,8 !!
Για ψυχολογικούς και όχι μόνο λόγους θέλω να βλέπω 6,0 και κάτω!!!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Τελευταία είχα ανέβει στο 6,2 αλλά συνηλθα και το μηδένισα και ξανάρχισα την συντηριτική οδήγηση... έπεσα στο 5,8 !!
Για ψυχολογικούς και όχι μόνο λόγους θέλω να βλέπω 6,0 και κάτω!!!!!Κάτι μου λέει ότι στον κατήφορο το σβήνεις...
-
Εγώ χθες έκανα ...
Μετά απο μια ώρα ψάξιμο και διάβασμα στο βιβλίο οδηγιών για να αλλάξω την ώρα ... μηδένησα τα πάντα. Στο 7,6 ήμουν στα πρώτα 500 χιλιόμετρα πόλης (την ίδια στιγμή 7 μου δείχνει το Micra που έχει 2 μήνες να βγει εκτός πόλης).
Αυριο θα κάνει το πρώτο ταξίδι του εκτός πόλης και ελπίζω η Εγνατία Οδός να μου 'φτιάξει' το 11 που βλέπω τώρα!!!
Περιμένω πως και πως το cruise control να τεθεί σε λειτουργία και να πηγαίνει ... μόνο του! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγώ χθες έκανα ...
Μετά απο μια ώρα ψάξιμο και διάβασμα στο βιβλίο οδηγιών για να αλλάξω την ώρα ... μηδένησα τα πάντα. Στο 7,6 ήμουν στα πρώτα 500 χιλιόμετρα πόλης (την ίδια στιγμή 7 μου δείχνει το Micra που έχει 2 μήνες να βγει εκτός πόλης).
Αυριο θα κάνει το πρώτο ταξίδι του εκτός πόλης και ελπίζω η Εγνατία Οδός να μου 'φτιάξει' το 11 που βλέπω τώρα!!!
Περιμένω πως και πως το cruise control να τεθεί σε λειτουργία και να πηγαίνει ... μόνο του!Ανακάλυψα το αμάξι στην πράξη δεν διάβασα καθόλου το βιβλίο!!!! ΜΟυ ήταν εύκολο να φτιάξω την ώρα και να βρω πως μηδενίζουν όλα!!!
Στο ταξίδι το καλοκαίρι ήμουν φορτωμένος , είχα όλη την οικογένεια και αιρ κοντίσιον και δε μπόρεσα να κάνω καλό χρόνο έκανα 8,0 !
Εσύ στην Εγνατία αν πηγαίνεις με 5η και να πατάς το γκάζι όταν και μόνο όταν χρειάζεται και δε πας πάνω από 110 και είσαι και άδειος , πιστεύω ότι μορείς να κάνεις την εκπληξη και να δεις 5,4 !!!
Εγώ θα το κάνω όταν πάω στο χωριό στην πελοπόννησο!!!! -
Γνωστος παντως δεν προκειτε παντως να ξαναπαρει nissan .Εχει το qq διλιτρο το οποιο τωρα ειναι εκτος εγγυησης.Το αμαξι ξαφνικα αρχισε να χανει λαδια.Πηγε σε σερβις αλλαγη φλατζων παλι τα ιδια.Ξανα τα ιδια σερβις ξανα και παλι τα ιδια ,Το αμαξι δεν μπορει να κανει ουτε 100 χιλιομετρα.Αποτελεσμα απαιτειται τελικά αλλαγη κινητηρα και 6000 ευρω απο την τσεπη του καθως ειναι εκτος εγγυησης.Ειναι δυσαρεστημενος απο την αντιπροσωπεια και πριν ληξει η εγγυηση ειχε στειλει επιστολη στην νισσαν κεντρικα ευρωπης με το προβλημα κ του ειπανε να επευθυνθει εδω και οτι μαλλον δεν ειναι τιποτα .Με βαση αυτες τις επιστολες τρεχει τωρα κ προσπαθει να βρει το δικιο του.Τελος παντων πρεπει να ειναι πολυ γκαντεμης παντως . μπας κ εκανα καλα κ το πουλησα .....
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)