-
Τα νερά είναι του ψωμιάδη.
-
-
Γκραν Πρι Κορέας και μαλακίες... εδώ να δουν βροχή και γλύστρα!
Ντίνο... πες τα αγόριμ! Μεταξύ μεθύστακα και Μουτζαχεντίν προτιμώ τον Ορέστη Μακρή!
-
Μάλλον ο Άνθιμος, δεν θα ευλογούσε τις συνάξεις μας.. Αλέξανδρε με νεράκι θα τη βγάζαμε
-
Κυριάκο εμένα κάτι μου λέει ότι το ποτηράκι του σεβασμιότατου θα είχε τσίπουρο αντί για νερό...
Αλλά ας έρθει σε μια συνάντησή μας αν του βαστάει. Θα ακούσει για τα κατορθώματα του Ιωσήφ Βισσαριόνοβιτς και την πραγματεία του στην Χριστιανική Αγωγή και την πολιτική του για τον Κλήρο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κυριάκο εμένα κάτι μου λέει ότι το ποτηράκι του σεβασμιότατου θα είχε τσίπουρο αντί για νερό...Αλλά ας έρθει σε μια συνάντησή μας αν του βαστάει. Θα ακούσει για τα κατορθώματα του Ιωσήφ Βισσαριόνοβιτς και την πραγματεία του στην Χριστιανική Αγωγή και την πολιτική του για τον Κλήρο.
Βγήκε και η καινούρια σοδιά...
-
Πότε θα κανονίσουμε;
-
Να κανονίσουμε μια ημέρα πάλι, να μαζευτούμε στο χωριό μου... Αλλά πιο νωρίς από την προηγούμενη φορά.
Μπορούμε να το κάνουμε και ΣΚ, και να φέρουν οι παντρεμένοι και τον άμμαχο. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
... και να φέρουν οι παντρεμένοι και τον άμμαχο. -
Ναι, εννοείται νωρίτερα από την προηγούμενη! Αν γίνει δε ΣΚ, εγώ άμαχο δεν φέρνω. Οι μάχες είναι πολύ σκληρές...
Ο δικηγόρος παρακαλείται να ομιλεί όταν πάρει το βάπτισμα του πυρός και μετά... Μαύρα μάτια έχουμε κάνει!
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
... και να φέρουν οι παντρεμένοι και τον άμμαχο.
Πέρνεις τη δόση σου από παιδιά, και εκτιμάς αυτό που ΔΕΝ έχεις....
Ναι, εννοείται νωρίτερα από την προηγούμενη! Αν γίνει δε ΣΚ, εγώ άμαχο δεν φέρνω. Οι μάχες είναι πολύ σκληρές...
Ο δικηγόρος παρακαλείται να ομιλεί όταν πάρει το βάπτισμα του πυρός και μετά... Μαύρα μάτια έχουμε κάνει!
Κάποιος πρέπει να σε γυρίσει πίσω....
:whistlink:
Κάποιος έχει μπλέξει με δικηγορίνα;;;
-
Λες? Ο ποπολάρος έχει χαθεί
-
Και κάποιος άλλος εν μέσω κρίσης, πήρε γκάμπριο και δε λέει κουβέντα......
-
Ναι ο Νικολάκης στη μούγκα είναι...
Όσο για τον γυρισμό... έχω ακούσει ότι ένας φίλος έχει καλά δωμάτια εκεί...
-
Ναι αλλά τα έκλεισε λέει ο φούστης, και κάνει διακοπές τώρα...
υ.γ. δεν έχουν θέρμανση και θα το δαγκώσετε...
υ.γ.2 παπάς με rc.... Ούτε ο Άνθιμος
-
Όποιος έχει κάνει υπαίθριο μπάνιο από υδροφόρα με το χιόνι ως το γόνατο δεν κρυώνει ποτέ ξανά!
Ένας ο Άνθιμος, ένας ο Φάνκυ και ένας ο Τάσος.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Και κάποιος άλλος εν μέσω κρίσης, πήρε γκάμπριο και δε λέει κουβέντα......Αίσχος, ντροπή και όνειδος.
-
Πλαστικιά οροφή φοράει ο δύστυχος.
Σταματήστε μερικοί, γιατί Δημαρχείο από μένα δεν θα δείτε.
-
Σε τρέχω...
Posts προς Θεσσαλονικείς