Sep 5, 2004, 8:11 AM

Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:

Καλημερα σε ολους.Ειμαι νεος στο forum οποτε συγχωρηστε καποια λαθη.Αυριο μαλλον θα παραγγειλω αυτοκινητο και ειμαι αναμεσα στο asta1.4 elegance η corolla1.4 sport περιπου17000 ενω με τους τοκους περιπου 18600 η το stilo με 15000.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν σε καποιον εχει βγαλει καποιο προβλημα-γνωστος μου που δουλευει στην ελπα εχει φορτωσει κανα 3 για ψιλοπραγματα οπως για τρομπα βενζινας απο λιγο γρηγορα που τα ειπαμε-και καθε ποτε πηγαινει στην αντιπρωσοπεια για service.Καθε 30000 η καθε 15000-οταν λεω service εννοω και τα λαδια δηλαδη θελω να μαθω καθε ποσα χιλιομετρα πηγαινεις στην αντιπροσωπεια και τα σκας,εστω και 50η 60 ευρω μονο για λαδια.Στην c orolla καθε 15 για λαδια κοστος γυρω στα 40-50 και 30για μπουζικαι τα παρεμφερη κοστος γυρω στα 100.Το stilo καθε 20000 με κοστος γυρω στα 190 ευρω.Ευχαριστω και ελπιζω να μην κουρασα .Οποιδηποτε σχολειο αναμεσα στα παραπανω αυτοκινητα ευπροσδεκτο οπως εξοπλισμοςαξιοπιστια κτλ

Φίλε καλώς ήρθες.
Έχω όπως έχεις καταλάβει το νέο Astra Essentia, φαντάζομαι θα γνωρίζεις τον εξοπλισμό αν ενδιαφέρεσαι για αυτό το μοντέλο, με μοναδικό έξτρα το E.S.P.
Έχω κάνει περί τα 3500 χλμ μέχρι σήμερα και δεν έχω ξαναπάει στην αντιπροσωπεία από την ημέρα παραλαβής. Δόξα τω Θεό, δεν έχει παρουσιάσει τίποτα.
Όσο για τα σέρβις που λες, εμένα μου είχαν πει πως θέλει μια αλλαγή λαδιών στα 15000, που μου είπαν πως είναι δωρεάν κιόλας, καθώς και κάποιον έλεγχο, υγρά νερά κλπ, και γενικό σέρβις στα 30000 χλμ.
Τώρα για τα αλλά δυο μοντέλα που λες, θα προτιμούσα Toyota, λόγω αξιοπιστίας.
Αυτά.
Ελπίζω να βοήθησα.

Ευχαριστω φιλε μου.Το esp ποσο κανει;Το κοστος του αυτοκινητου ειναι περιπου 17220 η κανω λαθος;Τελικη τιμη με μεταλλικο.γιατι 17000κανει το corolla.Εχει γκαζι το αυτοκινητο;σε συγκριση με το corolla υστερει πολυ σε γκαζι;Αν ειχες κανει test drive με corolla.