-
τελικα επειδη με αρεσει το αυτοκινητο υπαρχουν εντυπωσεις απο τον κινητηρα 1,4 122 και την οδικη συμπεριφορα του απο τους κατοχους;δεν χρειαζεται να μαλωνουμε στα φορουμ πιο αμαξι ειναι καλυτερο.ολα εχουν τα υπερ και τα κατα.
-
Εγω ενα test drive που του έκανα νομίζω πως ο 122αρης του ταιριάζει κουτί, τραβάει αρκετά δυνατά και έχει ωραίο ήχο. Το αυτοκίνητο είναι πολύ σταθερό στον δρόμο και σου δίνει την εντύπωση πως οδηγείς κάτι μεγαλύτερο. Είναι σχετικά σκληρό για την δύναμη του χωρίς να είναι κουραστικό, με πολύ καλό τιμόνι για audi και ειδικά στην έκδοση s-tronic που οδήγησα διασκεδαστικό.
Κρίμα πάντως για τις τιμές, λες και δεν θέλουν να το πουλήσουν.
-
υπαρχει καποιος που εχει παρει το αγορασει το ιχ σε χρωμα μπλε curumbus;φωτος με αυτο το χρωμα που μπορω να βρω;
-
Ο χρήστης jimst73 έγραψε:
υπαρχει καποιος που εχει παρει το αγορασει το ιχ σε χρωμα μπλε curumbus;φωτος με αυτο το χρωμα που μπορω να βρω;Το γαλάζιο εννοείς μάλλον. Εδώ έχει ένα σε Cumulus Blue.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=136619559&pageNumber=1&tabNumber=2ΥΓ. Δεν ξέρω αν είναι δείγμα ... αλλά στις 2250 καταχωρήσεις με Α1 η παραπάνω αγγελία σ' αυτό το χρώμα ήταν η μοναδική!!!
-
ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου.ειναι κατι ξεχωριστο σε αυτο το χρωμα.
-
Ο χρήστης jimst73 έγραψε:
ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου.ειναι κατι ξεχωριστο σε αυτο το χρωμα.Είναι ξεχωριστά ξεθωριασμενο ...
-
Δεν κολακεύει καθόλου το αυτοκίνητο. Καλό για Ibiza, Fabia, άντε και Polo. Για Α1 όμως
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν κολακεύει καθόλου το αυτοκίνητο. Καλό για Ibiza, Fabia, άντε και Polo. Για Α1 όμωςToilette Wasser το λενε αυτο το χρωμα ;
-
είδα σήμερα ένα στο δρόμο ασπρο/κρεμ με μεγάλες ζάντες Tfsi κτλ, το οδηγούσε ένας παππούς μάλλον με τα λ7 του εφάπαξ .... μου άρεσε !!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Toilette Wasser το λενε αυτο το χρωμα ;
(σκούρο χρώμα θέλει για να δείξει πάντως)
-
ειναι ασχημο ρε γαμωτο... πώς ειναι ετσι τα πισω φωτα..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειναι ασχημο ρε γαμωτο... πώς ειναι ετσι τα πισω φωτα..οι ομοιόητες με το ίμπιζα είναι κατι παραπάνω από εμφανής...
με το ίμπιζα είναι είναι πιο αρμονικό... -
πραγματικα απογοητευτηκα... αμα θες κατι απο group σε αυτη τη κατηγορια , το πολο ειναι μονοδρομος
-
πραγματικα απογοητευτηκα... αμα θες κατι απο group σε αυτη τη κατηγορια , το πολο ειναι μονοδρομοςQsis ωραίο avatar.Για το αυτοκίνητο εγώ την έχω πει την γνώμη μου το είδα κιόλας και οκ απλά επικυρώνω αυτό που έχω πει.Πολύ καλό ποιοτικά(έως που ενυπωσιάστικα ) αλλά αυτή η τιμή του είναι άλλο πράγμα.Μπορείς να πάρεις εξίσου καλά αυτοκίνητα με δυνατότερους κινητήρες 1.2Τ όχι τόσο ποιοτικά(τύπου Polo,Clio) αλλά με περισσότερους χώρους και τιμή αρκετές χιλιάδες ευρώ χαμηλότερη
-
ειχες παθει κατι με το προηγουμενο μου avatar
-
ειχες παθει κατι με το προηγουμενο μου avatarΌχι καλό ήταν αλλά είπαμε αν είχες βάλει τον Zero δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως θέμα
-
πραγματικα απογοητευτηκα... αμα θες κατι απο group σε αυτη τη κατηγορια , το πολο ειναι μονοδρομοςσυμφωνω αλλα κι' άυτο χαλια ειναι
-
χαλια δε θα το λεγα... εμενα προσωπικα μου αρεσει αρκετα (χωρις να πεταω απο τη χαρα μου κιολας)
θα ηθελα να διαολοστελνα το c2 και να επαιρνα ενα τετοιο
-
χαλια δε θα το λεγα... εμενα προσωπικα μου αρεσει αρκετα (χωρις να πεταω απο τη χαρα μου κιολας)θα ηθελα ομως να διαολοστελνα το c2 και να επαιρνα ενα τετοιο
Vagμανία
-
σε σχεση με psa , εννοειται
το clio ομως ειναι καλη αντιπροταση
Audi A1