-
no problem!
δεν ξέρω αν ξαναγράφτηκε εδω, αλλά για τους κατόχους iphone υπάρχει στο itunes store τζαμπα ενα app με παρουσίαση του μοντέλου asx!!!
-
Το ειδα σε μαυρο κ λευκο στον δρομο με ηλιοροφη με αρεσε για τα γουστα μου αλλα οχι τοσο ωστε να πεσω κατω....Χμ μια λεπτομερεια που δαβασα σε γερμανικο φορουμ asx δινεις 24κ και δεν εχει εχει φωτιζομενους διακοπτες πχ ηλεκ παραθυρα διακοπτες esp κτλ και δεν εχει ακομα trap control στα ηλεκ παραθ αν καταλαβα επισης καλα ...
-
Καλησπερα σε ολους τους φιλους!!!
Διαβαζω το forum εδω και πολυ καιρο και αποφασισα να γραψω!!
Σημερα εκανα ενα test drive το ASX και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος!!!
Το παρηγγειλα λοιπον και αναμενω την αφηξη του!!!Sorry mod!!!
-
Ο χρήστης polteris έγραψε:
kalispera se olous tous filous!!!!
Diavazo to forum edo kai arketo kairo kai simera apofasisa na grapso!!!
Simera ekana ena test drive to ASX kai emeina arketa euxaristimenos!!!
To pariggeila loipon kai anameno tin afiksi tou!!!Καλως ηλθες στο φορουμ ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες ομως και οχι με greeklish[mod]
-
καλως να το παραλάβεις και συγχαρητήρια για την επιλογή σου.
Ενημέρωσέ μας αν είναι εύκολο για τον χρόνο αναμονής. -
Σε 10 μερες φιλε μου!!
Παει αναλογος το χρωμα και τον εξοπλισμο. -
γε ια σε ολουσ καινουργιοσ στη παρεα και θα ηθελα λιγη βοηθεια ετοιμαζομαι για αγορα suv και εχω καταληξει στο asx diesel το ερωτημα ειναι αν θα εχω προβλημα στη συμπεριφορα του αυτοκινητου στην ασφαλτο εαν δεν παρω το 4χ4 και παρω το 4χ2 ευχαριστω προκαταβολικα
-
Αν θες πες μας μερικές λεπτομέρειες από που το πήρες, πόσο σου πήγε, έκδοση, εξοπλισμό extra...
-
και εγω επίσης έχω κλεισει σε μαυρο 1.800 diesel ,invite 4x2 ...25.000 να πω οτι κανω τον μηνα περιπου 3000 klm σε εθνικη οδό (κρητη) και πιστευω οτι γενικά με συμφέρει...ενημερωτικά το παραγγειλα Σεπτ και θα ερθει μεσα Δεκεμβρίου. Γενικά πιστευω οτι ειναι λίγο ακριβουτσικο και οτι στα ιδια λεφτά θα μπορουσα να βρω και κατι καλύτερο...ομως μου αρεσει το ατιμο!
-
Ο χρήστης gate13 έγραψε:
γε ια σε ολουσ καινουργιοσ στη παρεα και θα ηθελα λιγη βοηθεια ετοιμαζομαι για αγορα suv και εχω καταληξει στο asx diesel το ερωτημα ειναι αν θα εχω προβλημα στη συμπεριφορα του αυτοκινητου στην ασφαλτο εαν δεν παρω το 4χ4 και παρω το 4χ2 ευχαριστω προκαταβολικαΚανενα προβλημα στον δρομο δεν θα εχεις.
-
Ο χρήστης allband έγραψε:
και εγω επίσης έχω κλεισει σε μαυρο 1.800 diesel ,invite 4x2 ...25.000 να πω οτι κανω τον μηνα περιπου 3000 klm σε εθνικη οδό (κρητη) και πιστευω οτι γενικά με συμφέρει...ενημερωτικά το παραγγειλα Σεπτ και θα ερθει μεσα Δεκεμβρίου. Γενικά πιστευω οτι ειναι λίγο ακριβουτσικο και οτι στα ιδια λεφτά θα μπορουσα να βρω και κατι καλύτερο...ομως μου αρεσει το ατιμο!Προσωπικά θεωρώ πολύ καλή την επιλογή σου. Πολύ καλά εξοπλισμένη έκδοση με έναν πολλά υποσχόμενο πετρελαιοκινητήρα και σε λογική τιμή για τα χαρακτηριστικά του.
Με το καλό να περάσει ο καιρός και να σου έρθει! -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Αν θες πες μας μερικές λεπτομέρειες από που το πήρες, πόσο σου πήγε, έκδοση, εξοπλισμό extra...
Καλησπερα σας!!
Μολις εχθες το παρελαβα!!
Ειναι η εκδοση Intense 1.6 (full extra) και μου βγηκε 24200 απο Σαρακακη Θεσσαλονικης!!
-
Καλοριζικο! Να εισαι καλα και να το χαρεις για πολλα καιασφαλη χιλιομετρα.
-
Πολύ όμορφο. Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
-
καλοταξιδο!γραψε μας εντυπωσεις.το ειχα δευτερη επιλογη-περιμενα πρωτα να δω και το ix35 αλλα μας ξενερωσανε οι της hyundai-αλλα πλεον εγινε φαβορι
-
Πως μπορει να εξηγηθει,ενω το 4χ2 εχει ελαχιστο υψος απο το εδαφος 19εκ.και το 4χ4 που εχει σαφως μεγαλυτερες ικανοτητες εκτος δρομου,εχει μονο 17εκ.?
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Πως μπορει να εξηγηθει,ενω το 4χ2 εχει ελαχιστο υψος απο το εδαφος 19εκ.και το 4χ4 που εχει σαφως μεγαλυτερες ικανοτητες εκτος δρομου,εχει μονο 17εκ.?Μηπως το επιπλεον διαφορικο ειναι πιο χαμηλα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πως μπορει να εξηγηθει,ενω το 4χ2 εχει ελαχιστο υψος απο το εδαφος 19εκ.και το 4χ4 που εχει σαφως μεγαλυτερες ικανοτητες εκτος δρομου,εχει μονο 17εκ.?
Μηπως το επιπλεον διαφορικο ειναι πιο χαμηλα;
Πιθανον.Αλλα ειναι λογικο?
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Πιθανον.Αλλα ειναι λογικο?
Αυτός που θα επιλέξει το 4χ4 ένταντι του 4χ2 θα είναι λογικά για να έχει περισότερες offroad δυνατότητες.
Δεν είναι λογικό λοιπόν, αλλά σχεδιαστικό ατόπημα κατα τη γνώμη μου. -
Δεν ξέρω αν υπάρχει τεχνική αιτία που το 4κίνητο είναι χαμηλότερο απο το 2κίνητο αλλά σκέφτομαι μήπως είναι και θέμα marketing απέναντι στο 4κίνητο diesel Outlander με το μεν ASX ακόμα και σαν 4κίνητο να στοχευει στα crossover και το δε αντίστοιχο Outlander να είναι το ιδανικό -για off road- SUV. Στην 2κίνητη έκδοση ούτως ή άλλως υπάρχει η 2κίνηση που περιορίζει τις ικανότητες του για να θεωρηθεί SUV.
Mitsubishi ASX Crossover