-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Από τα ριαλιτοπαίχνιδα, παραδόξως μου αρέσει το master chef... Και η χαμούρογλου η μπουμπούκα δεν είναι τόσο αντιπαθητική και γενικά έχει μια κάποια αξιοπρέπεια. Το μόνο που μου τη σπάει (πέραν του ότι** μου βγάζει απίστευτη λιγούρα** ) είναι ότι όταν τους αρέσει ένα φαί, κάθονται και κοιτάνε τον παίχτη με ένα βλέμμα σαν να τους έχει σκοτώσει τη μάνα και μετά στο ξέμπαρκο αλλάζουν ύφος και αρχίζουν τα κοπλιμέντα.
Απορία: Με τόσα τσιμπολογήματα από εντελώς άσχετα φαγητά 1)Πώς μπορούν να αξιολογήσουν τη γεύση ενός φαγητού μετά από 10 κρεατικά, 23 ψαρικά και 52 ζυμαρικά;
2)Πώς** δεν τους πάει ζουμί σε κάθε εκπομπή**;+1000
Εγραψες οτι θα μπορουσα να γραψω και εγω. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
2)Πώς δεν τους πάει ζουμί σε κάθε εκπομπή;
ποιος ειπε οτι δεν τους παει?μπορει στις διαφημισεις να τρεχουν ολοι σαν τους τρελους εκει μεσα
-
Γενικά ένας γευσιγνώστης μπορεί να κάνει τρελά πράγματα κυριολεκτικά (γενικά μιλάω!).
Ιστορίες πχ για ειδικούς στα κρασιά δεν έχετε ακούσει;
Ακόμα και δοκιμαστές τσιγάρων υπήρχαν (υπάρχουν; ) που μπορούσαν να καταλάβουν το 1 μετά το άλλο τριγάρο διαφορετικής μάρκας που κάπνιζαν και να την κατανομάσουν
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Γενικά ένας γευσιγνώστης μπορεί να κάνει τρελά πράγματα κυριολεκτικά (γενικά μιλάω!).Ιστορίες πχ για ειδικούς στα κρασιά δεν έχετε ακούσει;
Ακόμα και δοκιμαστές τσιγάρων υπήρχαν (υπάρχουν; ) που μπορούσαν να καταλάβουν το 1 μετά το άλλο τριγάρο διαφορετικής μάρκας που κάπνιζαν και να την κατανομάσουν
Οι γευσιγνωστες, προκειμενενου να εχουν καθαρη και ουδετερη γευση, για μερικες ωρες πριν τη δοκιμη τρωνε μονο ψωμι και νερο.
-
Ε εντάξει το νόημα είναι αυτό που είναι τέλος πάντων :Ρ
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Παιδιά πλέον δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση. Όταν όμως τύχει να βρεθώ μπροστά της και στιγμιαία πέσω πάνω σε τέτοιες εκπομπές προτού αλλάξω κανάλι παθαίνω mini κατάθλιψηhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id= ... =bestprice
-
ΤΩΡΑ ΕΤ3!!!!!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Παιδιά πλέον δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση. Όταν όμως τύχει να βρεθώ μπροστά της και στιγμιαία πέσω πάνω σε τέτοιες εκπομπές προτού αλλάξω κανάλι παθαίνω mini κατάθλιψη
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id= ... =bestprice
-
Τελικά κάτι λένε τα Top Chef & Master Chef.
Σε κρατάνε αρκετά.
-
Το Top Chef ενώ περίμενα ότι θα ήταν μακράν καλύτερο δεν μου αρέσει όσο το άλλο. 1ον μου τη σπάει η Μπουλέ που είναι χαζοχαρούμενη και από την άλλη πάει να το παίξει bitch (άσε κάτω το μαχαίρι ΤΩΡΑ!) και 2ον επειδή βλέπω τον άλλοτε καλοσυνάτο -χοντρούλη μου εσύ σαι το μανούλι μου- Μαμαλάκη να προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει τον αυστηρό κριτή.
Απροπό...
http://www.youtube.com/watch?v=aHqo1GDk5zI
http://www.youtube.com/watch?v=4A0gB4AO ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=fHiszGte ... re=related -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε κρατάνε αρκετά.Πεινασμένο;
-
Σε κατάθλιψη
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τελικά κάτι λένε τα Top Chef & Master Chef.Σε κρατάνε αρκετά.
To master chef μαμάει. Τρομερή χημεία η 3 κριτές μεταξύ τους. Πολύ καλό αποτέλεσμα.
Το top chef που είδα το πρώτο, μάπα μου φάνηκε. Δεν το ξαναβλέπω. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Σε κρατάνε αρκετά.
To master chef μαμάει. Τρομερή χημεία η 3 κριτές μεταξύ τους. Πολύ καλό αποτέλεσμα.
Το top chef που είδα το πρώτο, μάπα μου φάνηκε. Δεν το ξαναβλέπω.Kαλό δεν ήταν πάντως το αποτέλεσμα όταν η δικιά μου έφαγε μια φορά στο εστιατόριο αυτού που μοιάζει με τον Σπανούλη, στο πιο βλαμμένο ακόμα. Και δεν είναι η μόνη περίπτωση που ξέρω.
-
Η μλκία είναι ότι όταν ξεκινάει είσαι νορμάλ και όταν τελειώνει (η Μανωλίδου ) πεινάς!
-
Ο μπαρμπα-Λάζαρος ξέχασε τις έτοιμες σάλτσες στο εστιατόριό του;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σε κρατάνε αρκετά.
Το top chef που είδα το πρώτο, μάπα μου φάνηκε. Δεν το ξαναβλέπω.Kαλό δεν ήταν πάντως το αποτέλεσμα όταν η δικιά μου έφαγε μια φορά στο εστιατόριο αυτού που μοιάζει με τον Σπανούλη, στο πιο βλαμμένο ακόμα. Και δεν είναι η μόνη περίπτωση που ξέρω.
Για top chef μιλάς, έτσι; Έχει 2 αστέρια Michelin το εστιατόριο του 'Σπανούλη'.
Ο μπαρμπα-Λάζαρος ξέχασε τις έτοιμες σάλτσες στο εστιατόριό του;
who is μπαρμπα-Λάζαρος;
-
Σε κρατάνε αρκετά.
Για top chef μιλάς, έτσι; Έχει 2 αστέρια Michelin το εστιατόριο του 'Σπανούλη'.
Nα δεις η δικιά μου πόσα αστέρια είδε στην τουαλέτα...
-
Λαζάρου ήθελα να γράψω.
-
Για top chef μιλάς, έτσι; Έχει 2 αστέρια Michelin το εστιατόριο του 'Σπανούλη'.1 έχει, αν με το 'Σπανούλης' εννοούμε το Λαζάρου..
Τηλεόραση