-
Οι εταιρείες παίρνουν τα λεφτά απτή τράπεζα μέσω καρτών 1 φορά την εβδομάδα. Τότε θα πεσες την προηγούμενη μέρα φαινεται
-
delete
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Προσωπικα εκανα αιτηση μεσω ιντερνετ στην Αλφα... για πιστωτικη καρτα... εδω και 2-3 μηνες, δεν μου απαντησε καθολου!!! φυσικα ειχα πει οτι δεν επιτρεπω να δουν τον τειρεσια... λετε αυτο να ειχα σημασια στην αντιμετωπιση........Αν δεν επιτρεπεις να δουν τον Τειρεσια τοτε δεν εχει νοημα να κανεις καμια αιτηση σε τραπεζα
Αυτες οι αιτησεις πανε στον καλαθο των αχρηστων ακομα και αν γραφει πανω Σπυρος Λάτσης -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Μάλιστα μια ξένη Τράπεζα ακούω ότι έκανε το εξής αισχρό, περιέκοψε δραστικά το πιστωτικό όριο σε πολλούς πελάτες για 'λόγους ασφαλείας' και καλά !
Μιλάμε για κάθετη πτώση, εκεί που είχες 5,000 ευρώ σε πάνε στα 600...Δεν περικοπτεις το οριο σε καλοπληρωτες στα καλα του καθουμενου.
Αν καποιοι ειχαν 5.000 και περιστατικα καθυστερησεων ή πληρωνουν μονο το γνωστό ελάχιστο,τοτε λογικο ειναι οι τραπεζες να φυλανε τον πωπο τους καθοτι οι μερες ειναι κατι παραπανω απο δυσκολες. -
**Ζητανε βεβαιωση του εργοδοτη σου οτι συνεχιζεις να εργαζεσαι ,αυτη την αλλαγη ειδα εγω στην εκδοση νεας καρτας **.ΜΜια go mastercard της εθνικης (επιστρεφει χρηματα η κατι τετοιο ) που εχω ηδη στα χερια μου ,απλα με ρωτησαν οταν εκανα την αιτηση, αν θελω 5000 η 3000 το πιστωτικο οριο .
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
**Ζητανε βεβαιωση του εργοδοτη σου οτι συνεχιζεις να εργαζεσαι ,αυτη την αλλαγη ειδα εγω στην εκδοση νεας καρτας **.ΜΜια go mastercard της εθνικης (επιστρεφει χρηματα η κατι τετοιο ) που εχω ηδη στα χερια μου ,απλα με ρωτησαν οταν εκανα την αιτηση, αν θελω 5000 η 3000 το πιστωτικο οριο .Νομιζω οτι αυτο εχει να κανει περισσοτερο με τους νομους για ξεπλυμα χρηματος,not sure
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Προσωπικα εκανα αιτηση μεσω ιντερνετ στην Αλφα... για πιστωτικη καρτα... εδω και 2-3 μηνες, δεν μου απαντησε καθολου!!! φυσικα ειχα πει οτι δεν επιτρεπω να δουν τον τειρεσια... λετε αυτο να ειχα σημασια στην αντιμετωπιση........
Αν δεν επιτρεπεις να δουν τον Τειρεσια τοτε δεν εχει νοημα να κανεις καμια αιτηση σε τραπεζα
Αυτες οι αιτησεις πανε στον καλαθο των αχρηστων ακομα και αν γραφει πανω Σπυρος ΛάτσηςΝαι σωστα αλλα τοτε γιατι το βαζουν σαν επιλογη??? Την αιτηση την εκανα για να βεβαιωθω ακριβως για αυτο και να δω την διαδικασια που θα ακολουθησουν... δεν εξεπλαγειν!! Αλλα αν το βαζουν για πλακα θα αξιζε μια καταγγελεια στον τραπεζικο διαμεσολαβητη να μαθουμε ποσες καρτες εδωσαν με αυτη την προυποθεση.. (καμμια το πιθανωτερο ) αλλα τοτε θα μπορουσε καποιος να τους κυνηγισει για παρακαμψη των διαδικασιων.. κ.λ.π. Λεω εγω τωρα...
-
και στου άλλου είδους visa, την ταξιδιωτική, σου έχουν τετραγωνάκια
'θέλω να φέρω όπλα, ναρκωτικά, πουτ@νες, πυρηνικά, βιολογικά όπλα, θέλω να κάνω τρομοκρατικό χτύπημα, κλπ'
με την διαβεβαίωση ότι θετική απάντηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα σου χορηγηθεί η visa -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
και στου άλλου είδους visa, την ταξιδιωτική, σου έχουν τετραγωνάκια
'θέλω να φέρω όπλα, ναρκωτικά, πουτ@νες, πυρηνικά, βιολογικά όπλα, θέλω να κάνω τρομοκρατικό χτύπημα, κλπ'
με την διαβεβαίωση ότι θετική απάντηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα σου χορηγηθεί η visaΔεν εχω εμπειρια .. για τετοιες Βιζες....
Ενας απο τους λογους που δεν εχω επισκεφτει τις ΗΠΑ... μεχρι τωρα,ηταν να μην περασω τετοια διαδικασια... Με τα νεα μετρα δεν ξερω τι συμπληρωνεις... -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ναι σωστα αλλα τοτε γιατι το βαζουν σαν επιλογη??? Την αιτηση την εκανα για να βεβαιωθω ακριβως για αυτο και να δω την διαδικασια που θα ακολουθησουν... δεν εξεπλαγειν!! Αλλα αν το βαζουν για πλακα θα αξιζε μια καταγγελεια στον τραπεζικο διαμεσολαβητη να μαθουμε ποσες καρτες εδωσαν με αυτη την προυποθεση.. (καμμια το πιθανωτερο ) αλλα τοτε θα μπορουσε καποιος να τους κυνηγισει για παρακαμψη των διαδικασιων.. κ.λ.π. Λεω εγω τωρα...Αν υπάρχει ιστορικό του πελάτη στο ίδιο πιστωτικό ίδρυμα στο οποίο αιτείται την πιστωτική κάρτα τότε μπορεί το τελευταίο να ζυγίσει τα δεδομένα και να προβεί στην έκδοση της κάρτας. Ακόμη δηλαδή και αν αρνείται την εμφάνιση των στοιχείων του ο πελάτης στο σύστημα 'Τειρεσίας'. Όταν λέω 'ιστορικό' δεν εννοώ την ύπαρξη ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου αλλά να υφίσταται τουλάχιστον μια ομαλή συναλλακτική συμπεριφορά.
Γνωστά βέβαια είναι αυτά, απλώς μια επισήμανση κάνω.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Προσωπικα εκανα αιτηση μεσω ιντερνετ στην Αλφα... για πιστωτικη καρτα... εδω και 2-3 μηνες, δεν μου απαντησε καθολου!!! φυσικα ειχα πει οτι δεν επιτρεπω να δουν τον τειρεσια... λετε αυτο να ειχα σημασια στην αντιμετωπιση........
Αν δεν επιτρεπεις να δουν τον Τειρεσια τοτε δεν εχει νοημα να κανεις καμια αιτηση σε τραπεζα
Αυτες οι αιτησεις πανε στον καλαθο των αχρηστων ακομα και αν γραφει πανω Σπυρος ΛάτσηςΝαι σωστα αλλα τοτε γιατι το βαζουν σαν επιλογη??? Την αιτηση την εκανα για να βεβαιωθω ακριβως για αυτο και να δω την διαδικασια που θα ακολουθησουν... δεν εξεπλαγειν!! Αλλα αν το βαζουν για πλακα θα αξιζε μια καταγγελεια στον τραπεζικο διαμεσολαβητη να μαθουμε ποσες καρτες εδωσαν με αυτη την προυποθεση.. (καμμια το πιθανωτερο ) αλλα τοτε θα μπορουσε καποιος να τους κυνηγισει για παρακαμψη των διαδικασιων.. κ.λ.π. Λεω εγω τωρα...
Οι τραπεζες δεν ειναι υποχρεωμενες να σου παρασχουν κάρτα ή δανειο ή οτιδηποτε αλλο.
Ειναι ομως υποχρεωμενες να σου αιτιολογησουν την απορριψη.Το κουτακι για τον Τειρεσια ειναι εκει για λογους προσωπικων δεδομενων.
-
Με πήραν σήμερα να μου δώσουν πιστωτική με δωρεάν συνδρομή για πάντα, προσοφορές κλπ κλπ (MARFIN).
WTF? -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι τραπεζες δεν ειναι υποχρεωμενες να σου παρασχουν κάρτα ή δανειο ή οτιδηποτε αλλο.
Ειναι ομως υποχρεωμενες να σου αιτιολογησουν την απορριψη.Το κουτακι για τον Τειρεσια ειναι εκει για λογους προσωπικων δεδομενων.
Σιγουρα ναι δεν ειναι υποχρωμενες... αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση απλως μουγγα!!! δλδ σε φτυνουν... ακομα και απο το διαδυκτιο.. ουτε μια απλη απαντηση-δικαιολογια απο τις γνωστες αερολογιες... 'δεν πληρειτε τις προυποθεσεις'κ.λ.π. χωρις να σου λενε βεβαια τις προυποθεσεις απο την αρχη... για να μην χανεις χρονο να ασχολεισαι με την αιτηση.... Αν το εκαναν βεβαια θα ηταν μια δεσμευση στο οτι τελικα το να συμβουλευθουν το τηρεσεια ειναι must... που ισως αντικειται στις υποχρεωσεις τους να κρινουν χωρις αυτον... Φυσικα δικα τους ειναι τα λεφτα οπου θελουν τα δινουν!!! και αντιστοιχα το πληρωνουν ... οταν Π.Χ. τα μοιραζαν με γνωμονα το πληθος των δανειων, η καρτων, εγω απλα κρινω τη διαδικασια που ακολουθουν και τελικα δεν ειναι αξιοπιστη.... για να τους εξασφαλισει πελατες... Ισως και να μην θελουν, στη τελικη πλεον αλλα να μην μας λενε οτι χρηματοδοτουν μονο αξιοπιστους οταν ειναι ανικανοι να αξιλογησουν τους αξιοπιστους που ερχονται για πελατες....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι τραπεζες δεν ειναι υποχρεωμενες να σου παρασχουν κάρτα ή δανειο ή οτιδηποτε αλλο. Ειναι ομως υποχρεωμενες να σου αιτιολογησουν την απορριψη....Συνήθως δεν είναι. Το γράφει στους όρους των αιτήσεων.
... αλλα να μην μας λενε οτι χρηματοδοτουν μονο αξιοπιστους οταν ειναι ανικανοι να αξιλογησουν τους αξιοπιστους που ερχονται για πελατες....
Αν μιλάς πάντα για την ίδια περίπτωση: γιατί να θεωρήσουν αξιόπιστο τον πελάτη που έχει βάλει 'κουρτίνα' (έτσι μου το έχουν αναφέρει τραπεζικοί) στον Τειρεσία;
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Οι τραπεζες δεν ειναι υποχρεωμενες να σου παρασχουν κάρτα ή δανειο ή οτιδηποτε αλλο. Ειναι ομως υποχρεωμενες να σου αιτιολογησουν την απορριψη....
Συνήθως δεν είναι. Το γράφει στους όρους των αιτήσεων.
... αλλα να μην μας λενε οτι χρηματοδοτουν μονο αξιοπιστους οταν ειναι ανικανοι να αξιλογησουν τους αξιοπιστους που ερχονται για πελατες....
Αν μιλάς πάντα για την ίδια περίπτωση: γιατί να θεωρήσουν αξιόπιστο τον πελάτη που έχει βάλει 'κουρτίνα' (έτσι μου το έχουν αναφέρει τραπεζικοί) στον Τειρεσία;
Τοτε γιατι δεν λενε ξεκαθαρα οτι αν βαλεις 'κουρτινα' μην μπεις στο κοπο να συμπληρωσεις την αιτηση??? απλο και ειλικρινες μου φαινεται αλλα ισως δεν ειναι νομιμο???
Σιγα μην αξιολογεις καποιον μονο απο τον Τειρεσια!!!! Ακριβως για αυτο ειναι ανικανοι.... και για τα μπαζα οι τραπεζικοι μας.... με το κακο φυσικα να ξεκιναει απο το κεφαλι.... Αν περιμενουν να αξιολογησουν δλδ μια επιχειρηματικη προταση πως θα το κανουν??? με τηλεφωνο απο κανενα υπουργο???? η πολιτικο γραφειο..
για αυτο ειναι στη κατασταση που ειναι.... -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Με πήραν σήμερα να μου δώσουν πιστωτική με δωρεάν συνδρομή για πάντα, προσοφορές κλπ κλπ (MARFIN).
WTF?Αν δεν θες κάρτα λες όχι. Αν θέλεις και δεν έχεις προτίμηση σε άλλη σιγουρέψου ότι αυτοί που σε πήραν είναι όντως από την τράπεζα... Εμένα με πήραν δήθεν από την Εθνική για κάρτα αλλά μετά μου ζητάγαν από το τηλέφωνο τα στοιχεία μου αυτά που αν ήταν από την τράπεζα θα έπρεπε να ξέρουν ήδη αφού έχω λογαριασμό εκεί... Από εκεί και μετά τους είχα υποπτευθεί και τους ξεψάχνιζα. Τελικά ήταν μια επιχείριση που κάνει αυτή τη δουλειά. Πήγαν μάλιστα να μου κοτσάρουν και δεύτερη κάρτα (αντί για τη μία που είχε επιμείνει ότι θέλω) για την οποία όπως είδα μελετώντας προσεκτικά τα μικρά γραμματάκια δεν ισχύαν οι όροι της πρώτης.... Τους επέστρεψα ανυπόγραφα τα χαρτιά που μου είχαν στείλει...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Σιγα μην αξιολογεις καποιον μονο απο τον Τειρεσια!!!! Ακριβως για αυτο ειναι ανικανοι.... και για τα μπαζα οι τραπεζικοι μας.... με το κακο φυσικα να ξεκιναει απο το κεφαλι.... Αν περιμενουν να αξιολογησουν δλδ μια επιχειρηματικη προταση πως θα το κανουν??? με τηλεφωνο απο κανενα υπουργο???? η πολιτικο γραφειο..
για αυτο ειναι στη κατασταση που ειναι....Φυσικά και το σύστημα 'Τειρεσίας' δεν είναι το μόνο το οποίο αξιολογείται, για την ακρίβεια οι όποιες πληροφορίες αντλούνται από εκεί επισυνάπτονται απλώς για να ενισχύσουν την όποια ικανότητα χρηματοδότησης και μόνο. Μόνο με στοιχεία από το 'Τειρεσίας' δεν νοείται έγκριση χρηματοδότησης.
Ωστόσο, όταν εμφανίζεται κάποιος και από την αρχή αρνείται την όποια πληροφόρηση και δεν έχει ιστορικό στην ίδια τράπεζα στην οποία αιτείται, πως είναι δυνατόν να προχωρήσει η έστω και παραμικρή πιστωτική διευκόλυνση; Με τον λόγο της τιμής;Μιλάω γενικά και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο παράδειγμα με την Alpha. Εκεί το σωστό θα ήταν να απαντήσουν στην όποια αίτηση για κάρτα και να αναφέρουν ίσως και τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμούν να προβούν στην όποια παραχώρηση πιστωτικής κάρτας.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τελικά ήταν μια επιχείριση που κάνει αυτή τη δουλειά.Μήπως το όνομα αυτής αρχίζει από Κ και εδρεύει κάπου στην Καλλιθέα;
-
Και φυσικα αναφερομαι στην διαδικασια για την καρτα που εκανα... και συμφωνω με αυτα που λες αλλα παω και πιο περα συμπερενοντας ισως αυθερετα οτι αφου σε κατι τοσο απλο δεν εχουν σωστη διαδικασια ποσο μαλλον σε κατι πιο σοβαρο και πολυπλοκο...
Για τη συγκεκριμενη τραπεζα και το Alpha leasing εχω αλλα ραματα για την γουνα της.... και για αυτο μιλαω και ετσι.. και για αυτο ισως εκανα και την διερευνητικη κινηση για την καρτα για να σιγουρευτω οτι ειναι για τα μπαζα... στα απλα.Πιστευεις δλδ οτι εαν καποιος παει με μια προταση λιγο προτωποριακη και προτοεμφανιζομενη τετοια εποχη θα του δωσουν σημασια.... μονο για φωτοβολταικα θα χασουν χρονο μαζυ σου πλεον... τετοιες εποχες.... και αφου σου υποθηκευσουν τη μανα σου και τον πατερα σου... Δεν εχουν τα @@ να ρισκαρουν για μια προταση γιατι δεν ξερουν να την κρινουν - αξιολογησουν και φοβουνται μηπως δεν τους βγει..., ετσι δεν προοθουν σε αλλα κλιμακια προτασεις μηπως και μετα βρουν τον μπελα τους... καπως ετσι ειναι και οι υπουργοι αυτο το καιρο... τρεμουν την περιπτωση να υπογραψουν κατι μηπως και κατηγορηθουν για σκανδαλο... ετσι ομως δεν παμε μπροστα... αναπτυξη γιοκ!!!
-
Το προβλημα ειναι πολυ πιο απλο:δεν εχουν λεφτα και αρα δεν μπορουν να δανεισουν.
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα