-
εντοπίστε μέσω gps καποιον γνωστό σας
http://www.trackapartner.com/ -
Ενας λογιστής γυρνά αργά στο σπίτι του μια νύχτα.
-Ανησύχησα! Που στο καλό ήσουνα? ρωτάει η γυναίκα του.
-Α,λέει αυτός ,δεν ήταν τίποτα.Πήγα να κάνω ένα τατουάζ.
-Τατουάζ? Τι τατουάζ έκανες?
-Ενα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ στα γεννητικά μου όργανα,λέει περήφανα.
-Χαρτονόμισμα? Μα,τι στο καλό σκεφτόσουνα?Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έκανες είναι τρελό?
-Μπα! Είχα τους λόγους μου!
Πρώτον ,μου αρέσει να βλέπω τα λεφτά μου να αυξάνονται,δεύτερον,μου αρέσει να παίζω με τα λεφτά μου,τρίτον,μου αρέσει να έχω λεφτά στα χέρια μου και τέταρτον ,έτσι θα μπορώ να σου δίνω 100 ευρώ όποτε το θελήσεις!.......
-.......... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
-Χαρτονόμισμα? Μα,τι στο καλό σκεφτόσουνα?Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έκανες είναι τρελό?
Πρώτον ,μου αρέσει να βλέπω τα λεφτά μου να αυξάνονται,δεύτερον,μου αρέσει να παίζω με τα λεφτά μου,τρίτον,μου αρέσει να έχω λεφτά στα χέρια μου και τέταρτον ,έτσι θα μπορώ να σου δίνω 100 ευρώ όποτε το θελήσεις!.......
-..........Το ξερω με 500ευρο....
και λιγο διαφορετικο τελος....[...] οποτε μου ζητας λεφτα.... θα στα δινω με χαρα!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-..........Το ξερω με 500ευρο....
Aυτο ειναι με ορκωτο λογιστη ...
-
βιλλ έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
βιλλ έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο!Δυστυχως
-
άσε αν ο ελεύθερος χρόνος πουλιώτανε θα τάχα κονομήσει....
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
άσε αν ο ελεύθερος χρόνος πουλιώτανε θα τάχα κονομήσει....Θα κολοβαραγαμε ολοι τοτε και θα πουλαγαμε ελευθερο χρονο αλλα κανεις δεν θ αγοραζε...παλι κριση θα χαμε..
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
άσε αν ο ελεύθερος χρόνος πουλιώτανε θα τάχα κονομήσει....
Θα κολοβαραγαμε ολοι τοτε και θα πουλαγαμε ελευθερο χρονο αλλα κανεις δεν θ αγοραζε...παλι κριση θα χαμε..
έχει όμως και κάτι δουλειές.....
http://www.youtube.com/watch?v=Twy7cysecN4&feature=player_embedded#! -
http://www.car.gr/parts/view/1010460/
17/40/205 DANLOOP SP9000,17/45/205,BRIDGISTOUN PROTENZA.( SALONIKI PEREA)ZANTES INE PROLIN-WELLS
-
Το περίεργο που είναι?
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.car.gr/parts/view/1010460/17/40/205 DANLOOP SP9000,17/45/205,BRIDGISTOUN PROTENZA.( SALONIKI PEREA)ZANTES INE PROLIN-WELLS
-
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 63&catid=6
Μια καλόγρια έπεσε θύμα της τρομοκρατίας! Το δέμα που έστελνε σε στρατιώτη και θεωρήθηκε ύποπτο, έκρυβε ένα στρινγκ και μία... κολασμένη επιστολή!Πού να φανταζόταν η καλόγρια από γυναικείο μοναστήρι της Αχαϊας, πως το δέμα με το «καυτό» περιεχόμενο, που έστελνε στον αγαπημένο της στρατιώτη θα ανοιγόταν... με εντολή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Οπως γράφει η εφημερίδα 'Κόσμος' της Πάτρας, όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (01-11-2010), όταν δόθηκε η εντολή να ανοιχτούν όλα τα δέματα που βρίσκονταν στα ΕΛΤΑ ή στις ιδιωτικές ταχυδρομικές εταιρείες, παρουσία των παραληπτών ή αποστολέων τους.
Οι υπεύθυνοι των εταιρειών άρχισαν να ειδοποιούν παραλήπτες για να ανοιχθούν τα δέματα που θεωρήθηκαν ύποπτα!
Αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Παγκράτι με τους νεαρούς τρομοκράτες. Σε ταχυδρομικό γραφείο στην Πάτρα εντοπίστηκε ένα δέμα με αποστολέα... μία μοναχή και παραλήπτη έναν στρατιώτη που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη.Επειδή τους φάνηκε περίεργο, αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με το μοναστήρι και να καλέσουν τη μοναχή να ανοιχθεί ενώπιόν της το δέμα. Μόνο που η μοναχή δεν ανταποκρίθηκε κι έτσι από την Ασφάλεια δόθηκε εντολή να ανοιχθεί αμέσως και με μεγάλη προσοχή η συσκευασία! Τι συνέβη όταν το άνοιξαν;
Δεν πίστευαν στα μάτια τους τόσο οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες όσο και οι υπάλληλοι της courier. Μέσα στο δέμα υπήρχε ένα «καυτό» στιρνγκ και μία «κολασμένη» επιστολή που μόνο καλόγρια δεν θα μπορούσε να την είχε συντάξει! Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι Πατρινοί που διάβασαν την επιστολή έκαναν τον σταυρό τους και έλεγαν ότι αυτά δεν ακούγονται ούτε σε ταινίες πορνό!
Όσο για την καλόγρια; Δεν εμφανίστηκε εκείνο το βράδυ, αλλά το πρωί της Τρίτης! Παρέλαβε το «ανοιχτό» δέμα και έγινε... καπνός!
-
Πάντα είχα σε μεγάλη υπόληψη τις καλόγριες...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πάντα είχα σε μεγάλη υπόληψη τις καλόγριες...που να πας και στο γυναικείο μοναστήρι του Κίσσαβου στο χωριό Ανατολή....
-
προχτες πετυχα καλογρια με Celica
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Πάντα είχα σε μεγάλη υπόληψη τις καλόγριες...
που να πας και στο γυναικείο μοναστήρι του Κίσσαβου στο χωριό Ανατολή....
Στα υπόψη. Άλλωστε I'm on a mission from God.
-
αρνηση.... μια καρεκλα..... ενα μπαλονι.
Μια φραση που να περιεχει και τις τρεις αυτες εννοιες;
Οχι θα κατσω να σκασω.
-
Πω........
Αυτό ήταν πιο καμμένο κι από κάτι καμμένα του τύπου:
ποιά η διαφορά ενός που πέφτει από τον 1ο όροφο και ενός που πέφτει από τον 5ο;
ο πρώτος κάνει μπαμ-ααααχ ενώ ο δεύτερος ααααααχ-μπαμ
-
Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι.
Οταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος, κι έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή.
Στο κολέγιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική . Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα .
Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή.
Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του.
Όταν έφτασα τα τριάντα, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και ..... την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα. .
Τώρα είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός, και ψάχνω για ένα κορίτσι με μεγάλα βυζιά.
-
Ξανθιά με μεγάλα βυζι@ το ξέρω. Επικό ανέκδοτο
Ανεκδοτα [#6]