-
Δεν υπάρχουν αισθητήρες στο grid position που βλέπουν το μονοθέσιο αν έκανε jump start?
-
Jump start δεν είναι αν ξεκινήσει κάποιος νωρίτερα από το σβήσιμο των φαναριών?
Εγώ αυτό που βλέπω στο video είναι ένα μικρό σκορτσάρισμα από τον Vettel όσο τα φανάρια ήταν ακόμα κόκκινα, λίγο πριν σβήσουν ήταν ακίνητος και πίσω από την γραμμή, πού είναι το πρόβλημα?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Jump start δεν είναι αν ξεκινήσει κάποιος νωρίτερα από το σβήσιμο των φαναριών?Εγώ αυτό που βλέπω στο video είναι ένα μικρό σκορτσάρισμα από τον Vettel όσο τα φανάρια ήταν ακόμα κόκκινα, λίγο πριν σβήσουν ήταν ακίνητος και πίσω από την γραμμή, πού είναι το πρόβλημα?
Οπως ειπα και πριν νομιζω πως ειναι αν κινηθει νωριτερα. Οχι να ξεκινησει και να φυγει. Πχ αν καποιος κανει jump start και μετα το καταλαβει και σταματησει χανοντας οποιοδηποτε πλεονεκτημα παλι παιρνει ποινη. Οπως και να χει παντως ηταν ανεπαισθητη η κινηση του και γι αυτο πιστευω δεν εγινε τπτ.
-
Συμφωνώ με τον ΙΚΕ.
-
Jump start
In a standing start, when a vehicle moves from its grid slot before the start of a race is signaled. -
from its grid slot
Αυτό δεν είναι η άσπρη γραμμή;
-
Ναι ειναι.
Το θεμα ειναι, πες οτι εγω καθομαι μισο μετρο πισω απο την γραμμη κ οπως ειμαι κωλοφαρδος, ξεκιναω, κανω το μισο μετρο και εκεινη την στιγμη ανοιγουν και τα φωτα. Εχω ηδη ταχυτητα εναντι των αλλων, κερδιζω αρα εδαφος.
Βεβαια, εχω την εντυπωση οτι αν τυχαια ξεκινησεις και συμπεσεις με τα πρασινα φωτα παλι τιμωρειται η ενεργεια, αφου η αντιδραση στο ερεθισμα δεν ειναι τοσο ελαχιστη.
Λογικα καπου εξηγουνται πιο αναλυτικα αυτες οι περιπτωσεις. -
http://f1enigma.wordpress.com/2010/10/1 ... %B5%CE%AF/
Η αποψη του f1enigma για το συμβαν
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Jump start
In a standing start, when a vehicle moves from its grid slot before the start of a race is signaled.Thank you!
From its grid slot δεν εννοει να περασει την γραμμη. Εννοει να κουνηθει απο την θεση του. Αλλιως θα ελεγε αν περνουσε την γραμμη

-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
http://f1enigma.wordpress.com/2010/10/17/κάτι-που-δεν-έχει-γραφτεί/Η αποψη του f1enigma για το συμβαν
Δεν λεει την αποψη του ρε συ. Λεει τι εγινε μονο. Αν εννοεις το ολα δουλεψαν οπως επρεπε νομιζω εννοει τα συστηματα που ανηχνευουν jump start.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ναι ειναι.
Το θεμα ειναι, πες οτι εγω καθομαι μισο μετρο πισω απο την γραμμη κ οπως ειμαι κωλοφαρδος, ξεκιναω, κανω το μισο μετρο και εκεινη την στιγμη ανοιγουν και τα φωτα. Εχω ηδη ταχυτητα εναντι των αλλων, κερδιζω αρα εδαφος.
Βεβαια, εχω την εντυπωση οτι αν τυχαια ξεκινησεις και συμπεσεις με τα πρασινα φωτα παλι τιμωρειται η ενεργεια, αφου η αντιδραση στο ερεθισμα δεν ειναι τοσο ελαχιστη.
Λογικα καπου εξηγουνται πιο αναλυτικα αυτες οι περιπτωσεις.Exeis kanei jump start afoy to mono8esio soy kineitai estw kai me 1 klm prin sbhsoyn ta fwta....

-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
http://f1enigma.wordpress.com/2010/10/17/κάτι-που-δεν-έχει-γραφτεί/
Η αποψη του f1enigma για το συμβαν
Δεν λεει την αποψη του ρε συ. Λεει τι εγινε μονο. Αν εννοεις το ολα δουλεψαν οπως επρεπε νομιζω εννοει τα συστηματα που ανηχνευουν jump start.
Mallon kati den doylepse swsta sthn prokeimenh periptwsh giati to mono8esio fainetai oti koynh8hke apo thn 8esh toy ka8arotata.... Alla opws eipa prin. Sthn F1 synh8ws timwroyne ta kraygalea kai oxi ta aneps8hta.
-
Οι αγωνοδίκες είδαν το συμβάν με τον Vettel αλλά δεν του επιβλήθηκε ποινή. Δεν βγήκε έξω απο το box του.
-
Το μονοθέσιο κουνήθηκε ελάχιστα αλλά το βασικότερο είναι πως εκτός του ότι δεν πέρασε την γραμμή του είχε ήδη ακινητοποιηθεί πλήρως μέχρι να σβήσουν τα φώτα. Ψειρίζουμε την μαϊμού χωρίς λόγο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το μονοθέσιο κουνήθηκε ελάχιστα αλλά το βασικότερο είναι πως εκτός του ότι δεν πέρασε την γραμμή του είχε ήδη ακινητοποιηθεί πλήρως μέχρι να σβήσουν τα φώτα. Ψειρίζουμε την μαϊμού χωρίς λόγο.IKE to 8ema toy jump start den einai an perasei thn grammh h oxi. Einai an koynh8hke apo thn stigmh poy o kriths pisw apo to grid deixnei prasinh shmaia mexri na sbhsoyn ta kokkina fwta. Opote efóson koynh8hke einai jump start. Alla ksanatonizw epeidh MALLON den htan toso kraygaleo den do8hke peretero synexia....
-
Δεν νομίζω ότι απέκτησε το παραμικρό πλεονέκτημα. Αλλά οι κανονισμοί είναι κανονισμοί
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Δεν νομίζω ότι απέκτησε το παραμικρό πλεονέκτημα. Αλλά οι κανονισμοί είναι κανονισμοίTo idio leme....
Japanese Grand Prix 2010-Suzuka