-
Κι ομως προχωρησαμε καπως!!
ΚΟΜ 5281 σε Panda! -
ΑΗΜ-6473 εδώ. Ο pjathan έστειλε με sms: ΑΖΕ-8743, ΗΑΜ-5280, ΙΟΖ-5772 και σε δίκυκλο ΑΑΡ 735.
@mjr: στα δίκυκλα η ανατολική Θεσσαλονίκη έχει καλό ρυθμό, πάλι μικρότερο από τη δυτική αλλά καμία σχέση με
τα αυτοκίνητα.Για το Καρπενήσι και τα δίκυκλά του, ναι, ίσως μετά το ΚΗΑ 500 δοθούν τα ΚΗΑ 1 ως 200 που δεν έχουν ακόμα
δοθεί πουθενά. Οπότε άλλα 4-5 χρόνια καθυστέρηση για τις νέου τύπου... -
HAN-3199 vw polo
-
ΡΜΤ 6720
και ΗΜΧ 9248 σε Leon -
ΧΑΙ 7281 Aygo
-
Καλό μεσημέρι
ΙΟΤ 5325
ΗΒΖ 457
ΒΧΑ 254
ΒΒΝ 420 σε πλαίσιο Χανίων, εάν αυτό μας διευκολύνει ή μας μπερδεύει περισσότερο. -
Πληροφορίες που μου έστειλε ο garvanitis από το τηλ:
Ρ 41361 (δεν θυμάμαι σε τι)
ΕΜΚ 7403 σε φορτηγό Mercedes
ΟΡΖ 3641 σε φορτηγό Sprender
ΚΥΜ 8890 εδώ και καιρό στο 7 Κέρκυρας
ΕΡΤ 4264 σε miniΕπειδή δεν άκουγα καλά, υπάρχει περίπτωση λάθους (όχι στα νούμερα, αυτά είναι σίγουρα)
-
Καλησπέρα,
ΡΟΤ-891* , σημερινή θέαση.
Καλό ΣΚ σε όλους/ες.
-
ΧΑΙ 7297 Beetle προ ολίγου
-
Καλό μεσημέρι
ΙΟΖ 5943
-
-
ΜΜΜ??? Μηπως ειναι photoshop??
-
H φωτογραφία είναι από ταξιδιωτικό άρθρο του Ελευθρου Τύπου σήμερα. Μου έκανε και εμένα τρομερή εντύπωση και γι' αυτό σκέφτηκα να ρωτήσω τους ειδικούς.
-
Mελλοντική Πέλλας, πολύ μελλοντική...καμιά 40αριά χρόνια!
-
Η πινακίδα είναι εξαιρούμενος συνδυασμός Ημαθίας. Το παράξενο είναι ότι η συγκεκριμένη δεν έχει τυπωθεί καν ακόμα και απ' ότι βλέπω έχει και σφραγίδα υπουργείου
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Mελλοντική Πέλλας, πολύ μελλοντική...καμιά 40αριά χρόνια!Ημαθία είναι όχι πέλλα το ΗΜΜ αδιάβαστος
-
Ρε παιδιά βγάζει μάτι ότι είναι φώτοσοπ ... έχω ξαναπετύχει σε περιοδικό παρόμοια φάση σε πινακίδα ... πάντως δεν υπάρχει Η μπροστά.Και τα τρία ειναι Μ .
-
φωτοσοπ ειναι μαλλον... πιθανολογω του ΙΗΜ
ειχε ενα autocar φωτοσοπιαρισμενη μια ΙΟΤ-**** σε ΟΤΙ-**** σε ενα μελοντικο focus που δεν εχει καν κυκλοφορησει, στο εξωφυλλο -
ΚΖΧ-1128 Honda CR-Z
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Η πινακίδα είναι εξαιρούμενος συνδυασμός Ημαθίας. Το παράξενο είναι ότι η συγκεκριμένη δεν έχει τυπωθεί καν ακόμα και απ' ότι βλέπω έχει και σφραγίδα υπουργείουΚατάφερες να δεις τη σφραγίδα και δεν είδες τα 3 Μ;
-
Όλα μαζεμένα στο Σ/Κ πρό ολίγου : ΧΑΙ 7303
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010