-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Απορια>>>>Στην Κηφησιας εχουν κοπει σχεδον ολες οι αριστερες με αναλογη διαγραμιση κατω.
Θα επαναφερθουν αυτες η θα κανουμε κυκλους στα τετραγωνα???Οχι μονο στην Κηφισιας,αλλα σε πολλες αλλες αρτηριες εχουν κοπει οι αριστερες....
Πραγματικα σπαστικο γιατι αναγκαζεσαι να κανεις πολλα μετρα ή κ χιλιομετρα παραπανω για να διασχισεις καθετα τον δρομο..
Απο οτι εχω καταλαβει μερικες αριστερες θα παραμεινουν ως εχουν και αλλες θα επαναφερθουν οπως ηταν πριν... -
Απορια>>>>Στην Κηφησιας εχουν κοπει σχεδον ολες οι αριστερες με αναλογη διαγραμιση κατω.
Θα επαναφερθουν αυτες η θα κανουμε κυκλους στα τετραγωνα???Απο οτι ακουω μαλλον για κυκλους στα τετραγωνα μας βλεπω , και κατα την γνωμη μου καλα θα κανουν , προκειμενου να πειζουν κεντρικες λεωφοροι ας κανουμε ενα κυκλο, δεν χαλασε ο κοσμος, ολοι θα ωφεληθουμε
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Απορια>>>>
Στην Κηφησιας εχουν κοπει σχεδον ολες οι αριστερες με αναλογη διαγραμιση κατω.
Θα επαναφερθουν αυτες η θα κανουμε κυκλους στα τετραγωνα???Απο οτι ακουω μαλλον για κυκλους στα τετραγωνα μας βλεπω , και κατα την γνωμη μου καλα θα κανουν , προκειμενου να πειζουν κεντρικες λεωφοροι ας κανουμε ενα κυκλο, δεν χαλασε ο κοσμος, ολοι θα ωφεληθουμε
Και εγώ συμφωνώ.....
Α θέλω και δυο κόμβους αν γίνεται παρακαλώ Κε ΥΠΕΧΩΔΕ- Κηφισιας στην Αγ. Βαρβάρα και
- Να βυθίσετε τον οδικό άξονα (Περιφ Καρέα) στο φανάρι Γουδίου Παπάγου
ΥΓ. Γιατί όποτε γυρίζω από διακοπές κάθε Σεπτέμβρη βρίσκω πάντα δυο νέα φανάρια?
-
Θα επαναφερθουν αυτες η θα κανουμε κυκλους στα τετραγωνα???Θα τετραγωνίσεις τον κύκλο ή θα κυκλώσεις το τετράγωνο;
-
Κύριοι οι ολυμπιακές λωρίδες ΤΕΛΟΣ!
Βack to normal at last...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κύριοι οι ολυμπιακές λωρίδες ΤΕΛΟΣ!Βack to normal at last...
.... εδώ και 18,5 ώρες
Σπύρος
-
Λιγότερη κίνηση είχε επί Ολυμπιακών λωρίδων... Ο κόσμος έπαιρνε τα ΜΜΜ. Τώρα όλοι πάλι με το ΙΧ...
-
Standard δε θα χρησιμοποιηθούν ξανά, ούτε καν στους ΠαραΟλυμπιακούς, έστω για λιγότερη χρονική διάρκεια της ημέρας; Και πώς θα κινούνται αυτοί;
-
Πλακα πλακα ειχε περισσοτερη κινηση σημερα με τις Ολυμπιακες λωριδες ανοικτες,παρα χθες...
Σαν να γυρισαν πολλοι στην Αθηνα 2004..
Ξεκίνησαν οι Ολυμπιακές Λωρίδες...Ωχ!