-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
DS3 WRC !!! -
Ο χρήστης trifon έγραψε:
MOΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 'RALLIART ITALY' OTI YΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΙΣ BMW-PRODRIVE ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣIΜΑ ΔΥΟ ΜΙΝΙ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ PRODUCTION, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ,ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ 31 ΧΙΛ ΑΝΤΙ ΤΩΝ 33 ΧΙΛ ΤΟΥ WRC. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ Ο ARAUJO ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ WRC ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ ΤΗΝ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ WRC ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.
GOOD NEWS!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Καινουρια κατηγορια ειναι αυτη κ.Λωρη ή θα τρεχουν με τα υπολοιπα Gr.N??
Επισης, τα WRC δεν εχουν περιοριστη 34χιλ ή αυτο αλλαζει απο του χρονου?? Ποτε επιτελους θα ανακοινωσουν επισημα τις κατηγοριες του WRC που θα ισχυσουν απο το 2011...καπου διαβασα πως η κατηγορια Junior τελος και στη θεση του θα υπαρχει το FIA ACADEMY ή κατι τετοιο με αυτοκινητο R2.
Ευχαριστωp.s Μακαρι του χρονου στο Ακροπολις να σας δουμε με κανα παρομοιο οπλο!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΤΩΝ 31ΧΙΛ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ , ΤΑ ΝΕΑ WRC ΘΑ ΦΟΡΑΝΕ 33 ΧΙΛ ΣΤΟΜΙΟ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
MOΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 'RALLIART ITALY' OTI YΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΙΣ BMW-PRODRIVE ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣIΜΑ ΔΥΟ ΜΙΝΙ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ PRODUCTION, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ,ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ 31 ΧΙΛ ΑΝΤΙ ΤΩΝ 33 ΧΙΛ ΤΟΥ WRC. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ Ο ARAUJO ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ WRC ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ ΤΗΝ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ WRC ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.
GOOD NEWS!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Καινουρια κατηγορια ειναι αυτη κ.Λωρη ή θα τρεχουν με τα υπολοιπα Gr.N??
Επισης, τα WRC δεν εχουν περιοριστη 34χιλ ή αυτο αλλαζει απο του χρονου?? Ποτε επιτελους θα ανακοινωσουν επισημα τις κατηγοριες του WRC που θα ισχυσουν απο το 2011...καπου διαβασα πως η κατηγορια Junior τελος και στη θεση του θα υπαρχει το FIA ACADEMY ή κατι τετοιο με αυτοκινητο R2.
Ευχαριστωp.s Μακαρι του χρονου στο Ακροπολις να σας δουμε με κανα παρομοιο οπλο!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΤΩΝ 31ΧΙΛ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ , ΤΑ ΝΕΑ WRC ΘΑ ΦΟΡΑΝΕ 33 ΧΙΛ ΣΤΟΜΙΟ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΝΕΑ WRC ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ 1600 TURBO ΜΕ ΣΤΟΜΙΟ 31 ΧΙΛ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΦΡΕΝΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ S-2000 ΚΑΙ ΤΑ GROUP 'Ν'.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Δηλαδη ΤΙ αυτοκινητα θα δουμε να τρεχουν για τη γενικη του χρονου στο WRC; Κανονικα WRC ; γιαλαντζι WRC; S2000; Ν-?;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δηλαδη ΤΙ αυτοκινητα θα δουμε να τρεχουν για τη γενικη του χρονου στο WRC; Κανονικα WRC ; γιαλαντζι WRC; S2000; Ν-?;ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ,ΠΑΤΕΡΑ, ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ WRC . 1600 Κ.ΕΚ. ΜΕ 33 ΧΙΛ ΣΤΟΜΙΟ,ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΦΡΕΝΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ PRODUCTION ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, GROUP 'N',S-2000 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τελικά τα καινούργια WRC είναι θεαματικότατα τουλάχιστον στις δοκιμές τους. Όπου μπαίνει τούρμπο αλλάζουν δραματικά τα πράγματα προς το καλύτερο φυσικά!
http://www.youtube.com/watch?v=1TqU-Z_Q ... r_embedded
Δεν ξέρω πόσο μικρότερο είνα το μεταξόνιο στα καινούργια WRC σε σχέση με τα παλιά, αλλά μου κάνει εντύπωση που το CITROEN τουλάχιστον (αλλά και το FIESTA) δεν δείχνει καθόλου 'νευρικό'.
Στο 1.35' το στρίψιμο θυμίζει άλλες εποχές!
-
Και οπως αναφερει στο 6:25 ο επικεφαλης μηχανικος της Citroen, με την εξελιξη, η ισχυς των κινητηρων 1.6Τ θα φτασει ή θα ξεπερασει τους σημερινους 2λιτρους τουρμπο!!!
http://www.youtube.com/watch?v=vB5YFONF ... r_embedded
-
δεν υπαρχει η καμερα που δειχνει στο 7.32...!ειναι ευρυγωνια και τα δειχνει ολα τελεια!οχι σαν της c4!μακαρι να ειναι ετσι και στο πρωταθλημα.μου θυμιζει τη καμερα του vatanen στο manx rally με τo manta 400..
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
δεν υπαρχει η καμερα που δειχνει στο 7.32...!ειναι ευρυγωνια και τα δειχνει ολα τελεια!οχι σαν της c4!μακαρι να ειναι ετσι και στο πρωταθλημα.μου θυμιζει τη καμερα του vatanen στο manx rally με τo manta 400..Τί πρόσεξες ρε άνθρωπε ...
-
Ο χρήστης trifon έγραψε:
Και οπως αναφερει στο 6:25 ο επικεφαλης μηχανικος της Citroen, με την εξελιξη, η ισχυς των κινητηρων 1.6Τ θα φτασει ή θα ξεπερασει τους σημερινους 2λιτρους τουρμπο!!!http://www.youtube.com/watch?v=vB5YFONF ... r_embedded
Μάλλον εννοούσε οτι θα φτάσει τη ΔΗΛΩΜΕΝΗ ισχύ των 2λιτρων. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που πιστεύει ακόμα οτι τα σύγχρονα wrc έχουν παραμείνει στα 300-330 άλογα, να μου το πει.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που πιστεύει ακόμα οτι τα σύγχρονα wrc έχουν παραμείνει στα 300-330 άλογα, να μου το πει.στα 2000 μετρα υψομετρο
-
Δεν είναι από το WRC αλλά από το ERC και έχει και ελληνικό ενδιαφέρον
Λίστα συμμετοχών στο ράλι Valais στην Ελβετία.
Δείτε κάπου στη μέση...
-
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα?
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα?http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
σωτηρχος??
-
Δυστυχως ο Λευτερης ειναι εκτος οριου ηλικίας! Δικαιωμα συμμετοχής έχουν όσοι εχουν γεννηθεί μετα την 1 Ιανουαριου 1986
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Δυστυχως ο Λευτερης ειναι εκτος οριου ηλικίας! Δικαιωμα συμμετοχής έχουν όσοι εχουν γεννηθεί μετα την 1 Ιανουαριου 1986γι αυτο δεν ειπα τον λαμπρο εξ αρχης... αλλα ουτε ο λευτερης. αλλοι υποψηφιοι???ετσι κουβεντα να γινεται...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Δυστυχως ο Λευτερης ειναι εκτος οριου ηλικίας! Δικαιωμα συμμετοχής έχουν όσοι εχουν γεννηθεί μετα την 1 Ιανουαριου 1986
γι αυτο δεν ειπα τον λαμπρο εξ αρχης... αλλα ουτε ο λευτερης. αλλοι υποψηφιοι???ετσι κουβεντα να γινεται...
Γιατί; Βρέθηκαν τα 135.000 € που απαιτούνται για να ψαχτούμε για άτομα;
Από τη στιγμή που κινδυνεύει μέχρι και το Ακρόπολις να μη γίνει λόγω της ανέχειας, ακόμα και κουβέντα να γίνεται, είναι άτοπη...δυστυχώς.....
-
Κιομως απο ολο το Πανελληνιο πρωταθλημα υπαρχει ενας και μοναδικος που ικανοποιει το ηλικιακο κριτηριο. Επιπλεον εχει και δυνατο χορηγο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κιομως απο ολο το Πανελληνιο πρωταθλημα υπαρχει ενας και μοναδικος που ικανοποιει το ηλικιακο κριτηριο. Επιπλεον εχει και δυνατο χορηγο....και τρέχει και στην Κρήτη...
-
Άντε, με το καλό τότε.....
Διάφορα Νέα από το WRC