-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
πως ειναι η οδηγηση του qq σε καθημερινες συνθηκες...εννοω ο ογκος τουΣτην πόλη είναι δύσκολο, προτιμώ το 107!!!!! Αλλά σε όλα τα άλλα..... κασκάι !!!!
-
costaslio στο δικό σου που -αν δεν κάνω λάθος- κλείνουν χειροκίνητα (και του οδηγού και του συνοδηγού) κλειστοί έχουν την ίδια αποσταση απο το παράθυρο?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
costaslio στο δικό σου που -αν δεν κάνω λάθος- κλείνουν χειροκίνητα (και του οδηγού και του συνοδηγού) κλειστοί έχουν την ίδια αποσταση απο το παράθυρο?Δεν τους έχω κλείσει ποτέ!!!! Χειροκίνητα θα κλείνουν!!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
costaslio στο δικό σου που -αν δεν κάνω λάθος- κλείνουν χειροκίνητα (και του οδηγού και του συνοδηγού) κλειστοί έχουν την ίδια αποσταση απο το παράθυρο?
Δεν τους έχω κλείσει ποτέ!!!! Χειροκίνητα θα κλείνουν!!!!!
Με τα δικά σου χέρια εννοώ ... χειροκίνητα! Εσύ να τους κλείνεις. Δεν κλείνουν μόνοι τους με ηλεκτρικό μοτερ, κουμπιά κλπ ούτε βγαίνουν μηχανικά χέρια απο τις πόρτες για να τους κλείσουν!
-
Τι άλλο αρνητικό παρατήρησες?
-
cosneo ρίξε μία ματιά στους βραχίονες των καθρεπτών. Έχω μία υποψία, κοιτώντας κάποιες φωτογραφίες στο netcarshow ότι ο βραχίονας του καθρέπτη στη πλευρά του συνοδηγού είναι μεγαλύτερος σε σχέση με του οδηγού.
http://www.netcarshow.com/nissan/2010-q ... per_23.htm
http://www.netcarshow.com/nissan/2010-q ... per_21.htmΑν συμβαίνει αυτό, τότε ο καθρέπτης με τον μικρότερο βραχίονα θα κλείνει λιγότερο σε σχέση με τον άλλο.
Μπορεί όμως και να κάνω λάθος...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Τι άλλο αρνητικό παρατήρησες?Εγώ?
Αυτά που αναφέρω εδώ: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=17784&start=1020#p2007282
Επιπρόσθετα η μα ... με τους ηλεκτρικούς καθρέφτες που θα πρέπει να είμαι πάνω απο τον υπάλληλο όταν το πάω για πλύσιμο, όταν το παρκάρω σε καράβι κλπ. Έπρεπε να κλείνουν και με το χέρι.Storm ... είσαι απίστευτος!!! Κατέβηκα με την μεζούρα και ο βραχίονας του καθρέφτη του οδηγού είναι περίπου 2 πόντους πιο κοντός απο του συνοδηγού! (7 πόντοι από την πλευρά του οδηγού και 9 του συνοδηγού και αντίστοιχα το σπάσιμο απο την βάση 5 και 7 πόντους).
-
Είμαι απίστευτος τελικά...
Που λες, φαντάζομαι ότι αν ο καθρέπτης του συνοδηγού είχε το ίδιο μήκος στο βραχίονα με το καθρέπτη του οδηγού, τότε ίσως να υπήρχε πρόβλημα με την ορατότητα προς τα πίσω. Το έλυσαν το θέμα με το μεγαλύτερο βραχίονα που βγάζει περισσότερο προς τα έξω τον καθρέπτη.
Πιθανολογώ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι άλλο αρνητικό παρατήρησες?
Εγώ?
Αυτά που αναφέρω εδώ: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=17784&start=1020#p2007282
Επιπρόσθετα η μα ... με τους ηλεκτρικούς καθρέφτες που θα πρέπει να είμαι πάνω απο τον υπάλληλο όταν το πάω για πλύσιμο, όταν το παρκάρω σε καράβι κλπ. Έπρεπε να κλείνουν και με το χέρι.Storm ... είσαι απίστευτος!!! Κατέβηκα με την μεζούρα και ο βραχίονας του καθρέφτη του οδηγού είναι περίπου 2 πόντους πιο κοντός απο του συνοδηγού! (7 πόντοι από την πλευρά του οδηγού και 9 του συνοδηγού και αντίστοιχα το σπάσιμο απο την βάση 5 και 7 πόντους).
Cosneo μην τους φοβάσε τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους.Τους είχε το Laguna που είχαμε.Είχαν φάει χτυπήματα και κλεισίματα με το χέρι από υπαλλήλους σε γκαραζ αλλά μετά από 6 χρόνια δούλευαν ρολόι.Δεν χαλάνε τόσο εύκολα μην φοβάσε.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Επιπρόσθετα η μα ... με τους ηλεκτρικούς καθρέφτες που θα πρέπει να είμαι πάνω απο τον υπάλληλο όταν το πάω για πλύσιμο, όταν το παρκάρω σε καράβι κλπ. Έπρεπε να κλείνουν και με το χέρι.
Κλείνουν και με το χέρι, δεν παθαίνουν τίποτα. Απλά όταν τους ανοίξεις (χειροκίνητα) κάνουν ένα θόρυβο καθώς κουμπώνει ο μηχανισμός.
-
Ο χρήστης harskouf έγραψε:
Επιπρόσθετα η μα ... με τους ηλεκτρικούς καθρέφτες που θα πρέπει να είμαι πάνω απο τον υπάλληλο όταν το πάω για πλύσιμο, όταν το παρκάρω σε καράβι κλπ. Έπρεπε να κλείνουν και με το χέρι.
Κλείνουν και με το χέρι, δεν παθαίνουν τίποτα. Απλά όταν τους ανοίξεις (χειροκίνητα) κάνουν ένα θόρυβο καθώς κουμπώνει ο μηχανισμός.
Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Από χθες που μου είπες για την διαφορά στο κλείσιμο οδηγού/συνοδηγού με ηρέμησες!
Σημερα το πρωί που ρώτησα τον πωλητή μου είπε το ίδιο.
Επίσης μου ειπε ότι κλείνουν και ανοίγουν και με το χέρι αλλά καλό είναι να αποφευγετε αυτός ο τρόπος και να μου γίνει συνήθεια το κουμπάκι. -
Διαβασα το συγκριτικο στους 4Τ duster-qashqai-yeti-asx
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι το asx σε καμια περιπτωση δε συγκρινεται με qashqai-yeti και το πιο σημαντικο, οτι το qashqai ηταν σε ολες τις επιταχυνσεις-ρεπριζ πιο γρηγορο απο το yeti 1,2TSi.. αναθεωρω λοιπον, γιατι παλιοτερα νομιζα οτι το qashqai ειναι λιγο αργο
μια χαρα
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Διαβασα το συγκριτικο στους 4Τ duster-qashqai-yeti-asxαναθεωρω λοιπον
Εντάξει το asx, αλλά οι άλλες συγκρίσεις.... είναι ιεροσκυλία!!!!!
-
αναθεωρω λοιπον
Τι και με τον φθηνό αδερφό(Duster).Φθηνός ναι αλλά καλούλης τελικά.Δεν ντέπεσαι να πεις ότι τον έχεις αδερφό
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
αναθεωρω λοιπον
Τι και με τον φθηνό αδερφό(Duster).Φθηνός ναι αλλά καλούλης τελικά.Δεν ντέπεσαι να πεις ότι τον έχεις αδερφό
Aυτός είναι ο αδελφός μας: Nissan Murano!!!!
-
αναθεωρω λοιπον
οκ ότι πείτε.Δεν ξαναμιλάω
-
To infinity fx50s είναι είναι ο αδερφός.
Ψάχνω να βρω καμια διαφορά και τίποτα. Φτυστά.
-
αναθεωρω λοιπον
ο Xtrail-ης στην απόξω ?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
οκ ότι πείτε.Δεν ξαναμιλάωΞαναμίλα!!!!!
-
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)