-
Καλοταξιδο!!
-
Και λίγη γκρίνια!
Το ανοιχτόχρωμο υφασμάτινο σαλόνι πολύ ευαίσθητο! Θέλει προσοχή ιδίως στης λαβές στις πόρτες!
Και το μόνο κουφό και παραξενο που διαπίστωσα!!!
Στην βασική έκδοση το QQ έχει MP3 player με 4 ηχεία και στην ακριβότερη Acenta S ... 6δισκο radiocd που παίζει μόνο audiocd!!! Ευτυχώς η Aux έξοδο σώζει την κατασταση με το ipod. Η επόμενη ακριβότερη (περίπου στο 1000ευρω) Acenta S Con έχει ξανά MP3 με οθόνη για Gps, κάμερα πίσω κλπ!
Δεν με πείραξε ιδιαίτερα, περισσότερο αρνητική εντύπωση μου έκανε με την λογική κάποιων!!!
Το θέμα είναι ότι όλα τα έντυπα ενώ έχουν στα τεστ τους και στα συγκριτικά με το ASX την έκδοση Acenta S κανένας δεν το αναφέρει ως έστω ... απροσάρμοστο! Στο μουγκό και κουφό τα δοκιμάζουν? Δεν το πρόσεξαν ή δεν τους έκανε εντύπωση? Εγώ αυτονόητο το είχα το MP3 και πάλυ καλά που είναι 6δισκο και έχω πολλές επιλογές! -
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραίο χρώμα (τι χρώμα είναι? ) , ωραία ζαντούλα (την προτιμώ από την άλλη που μοιάζει σαν after market στο f/l)
βλέπω κ σκαλοπατάκι (χμμμ ... )Χρώμα: Είναι το Faded Denim. Το γκρι σκούρο (το οποίο μου ψιλομπλεδίζει λίγο ή είναι απλώς ιδέα μου).
Ζάντα: Είναι 17άρα και εμένα μου αρέσε πολύ.
Σκαλοπατια: Από τα δώρα. Κύριος λόγος η διευκόλυνση πρόσβασης απο μεγάλης ηλικίας ανθρώπους. Παρα είναι ψηλο με τα 20 εκατοστά απόστασης απο το έδαφος. Ημουν σκεπτικός ως προς την εμφάνιση αρχικά αλλά μόλις τα είδα μου άρεσαν. -
Ωραιος ο mr QQ!!!!
Καλοταξιδο.
-
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ωραιος ο mr QQ!!!!
Καλοταξιδο.καλοταξιδο και παλι...
πολυ ωραιο οντως !!!Ευχαριστώ για τις ευχές! Να' στε καλά!
... Κούκλος είναι ο άτιμος!!!
-
Βρε θηρίο πότε πρόλαβες και έβαλες και σκαλοπάτια;
Πολύ offroad φαίνεται...Ωραίο χρώμα και μου αρέσουν ιδιαίτερα τα άβαφτα περιφερειακά (προφυλακτήρας/πλαϊνά/κάλυμμα θόλων)...
Το ύφασμα στα καθίσματα τι χρώμα είναι; Σαν μπεζ φαίνονται... Λάθος κάνω;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
:hmmm: Βρε θηρίο πότε πρόλαβες και έβαλες και σκαλοπάτια;
Πολύ offroad φαίνεται...Ωραίο χρώμα και μου αρέσουν ιδιαίτερα τα άβαφτα περιφερειακά (προφυλακτήρας/πλαϊνά/κάλυμμα θόλων)...
Το ύφασμα στα καθίσματα τι χρώμα είναι; Σαν μπεζ φαίνονται... Λάθος κάνω;
Τα σκαλοπάτια ήταν στα δώρα. Αν και νου ακούγονταν καγκουριά στην αρχή ... μου άρεσαν τελικά. Το 'αγρίεψαν' το 2ΚΙΝΗΤΟ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ 1600άρι μου (για να μην ξεχνιέμαι!!!)
Μπεζ γυαλιστερό ύφασμα είναι τα καθίσματα, μπεζ πλαστικό οι μισές πόρτες απο την μέσα μεριά και μπεζ δέρμα το μπροστά υποβραχιόνιο. Εντυπωσιακά, φωτεινά αλλά και ευαίσθητα!
Θα του βάλω μπροστά δυο μαυρα τζιν πλατοκαθισματα για να μπορούν να μείνουν ανοιχτόχρωμα!
Uploaded with ImageShack.us -
Καλοτάξιδο cosneo!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
θα του βάλω μπροστά δυο μαυρα τζιν πλατοκαθισματαΤο μόνο έξτρα που θέλει!!! Το ίδιο έκανα και γω!!!!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Καλοτάξιδο cosneo!Ευχαριστώ πολύ!
θα του βάλω μπροστά δυο μαυρα τζιν πλατοκαθισματα
Το μόνο έξτρα που θέλει!!! Το ίδιο έκανα και γω!!!!
Μόλις τα έβαλα! Ζορικο το κάθισμα του συνοδηγού με το συρτάρι απο κάτω! Μπήκαν όμως και έδειξαν όμορφα!
Χθες πάλευα με το κάθισμα του συνοδηγού στο Μicra (και αυτό με μπαζ σαλόνι είναι) που του έβαζα τα χειμωνιάτικα 'βελούδινα' πλατοκαθίσματα με τον 'κουβά'-αποθήκη που έχει στον πάτο του καθίσματος (σ' αυτό καταργειτε η χρήση του με το πλατοκάθισμα). Αυτή η Nissan δεν μπορεί να βολευτεί με ένα ντουλαπάκι και μερικές θήκες ... συρτάρια και μπαούλα μου βάζει!!!Πρέπει να έκανα στο QQ και την πρώτη μου ... ζημιά! Aπο λάθος με ένα κουτί που κουβαλούσα έκλεισα λίγο τον ηλεκτρικό καθρέφτη του οδηγού και τωρα όταν κλείνουν, ο καθρεφτης απο την πλευρά του οδηγού σαν να μην κλείνει όσο και του συνοδηγού! Ίσως και να είναι έτσι και το είδα απλώς τωρα αλλά ψιλοχαλάστηκα με την απροσεξία μου! Και μου το είπε ο πωλητής στην παραδοση. 'Μάθε να τους κλείνεις ΠΑΝΤΑ φευγοντας διότι η ζημιά κοστίζει!'
-
Ηλεκτρικα αναδιπλουμενους εχεις?? Κλεινουν αν πατησεις το κουμπι για πολλη ωρα?
-
πως ειναι η οδηγηση του qq σε καθημερινες συνθηκες...εννοω ο ογκος του
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ηλεκτρικα αναδιπλουμενους εχεις?? Κλεινουν αν πατησεις το κουμπι για πολλη ωρα?Εναν διακόπτη έχει που τον πατάω (και αφήνω) προς τα πάνω ανοίγουν και προς τα κάτω κλείνουν και στη μέση επαναφέρεις τον διακόπτη για να μην κάνει τίποτα. Δεν θέλουν μόνιμο πάτημα αν εννοείς αυτό!
πως ειναι η οδηγηση του qq σε καθημερινες συνθηκες...εννοω ο ογκος του
Στα λίγα χλμ που έκανα ... είναι ψηλό, κάθομαι ψηλά, έχει καλή ορατότητα περιμετρικά με τους μεγάλους πλευρικούς καθρεφτες. Μπροστά το καπό του φαίνεται απο την θέση του οδηγου και οι δύο νευρώσεις επάνω στο καπό δείχνουν στο τελειωμα τους ότι μια-δυο πιθαμές μετά τελειώνει και το αμάξι. Γενικά μου δείχνει πάντως μεγάλο. (Υπόψιν ότι τα τελευταία 4 και χρόνια είμαι σε καθημερινή χρήση με τα μικρά και γενικά με μήκος λιγότερο των 4 μέτρων. Οπότε η αίσθηση μου η αρχική ήταν το λιγότερο ... πούλμαν. Σιγά σιγά σαν να επανέρχομαι σε ... οικογειακό 5θέσιο! Έχω οδηγήσει και το 5θεσιο και το +2 αλλά για λίγο και σε συνθήκες Εθνικών οδών, ανοιχτά παρκινγκ ξενοδοχείων, διακοπών γενικά και το μόνο που με παρεξένευε ήταν το ύψος απο το έδαφος).
-
Συγγνωμη εγω δεν το διευκρινισα!!!
Στο κλειδι σου οταν πατας για πολλη ωρα το κουμπι για να κλειδωνει εχεις ελεγξει μηπως αναδιπλωνονται και απο κει??
Ειναι κατι πολυ βολικο που κανει το Octavia μας γιατι ετσι και βλεπεις απο τον καθρεφτη πριν βγεις απο το αυτοκινητο και μπορεις μετα να τον κλεισεις!! -
Δεν είδα τέτοια λειτουργία με το κλειδί. Δεν το δοκίμασα κιόλας. Θα το δω όμως.
Ο πωλητής στην παραδοση (μια ώρα σεμινάριο είχα!!!) αλλά και στο βιβλίο οδηγιών (ένας ολόκληρος τόμος!!!) αναφέρουν για το κλείσιμο των καθρεφτών μόνο με το κλειδί στη μίζα (στη θέση πριν την εκκίνηση, εκεί που ανοίγει το ραδιοcd) και με τον διακόπτη. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πρέπει να έκανα στο QQ και την πρώτη μου ... ζημιά! Aπο λάθος με ένα κουτί που κουβαλούσα έκλεισα λίγο τον ηλεκτρικό καθρέφτη του οδηγού και τωρα όταν κλείνουν, ο καθρεφτης απο την πλευρά του οδηγού σαν να μην κλείνει όσο και του συνοδηγού! Ίσως και να είναι έτσι και το είδα απλώς τωρα αλλά ψιλοχαλάστηκα με την απροσεξία μου! Και μου το είπε ο πωλητής στην παραδοση. 'Μάθε να τους κλείνεις ΠΑΝΤΑ φευγοντας διότι η ζημιά κοστίζει!'
Σε όλα έτσι είναι. Ο ένας καθρέφτης κλείνει λίγο λιγοτερο απο τον άλλο. Είναι κάτι που έχει να κάνει με κάποιον κανόνα ασφαλείας στην Ιαπωνία. Υπαρχει και σχετική αναφορά σε ξένα forum. Δεν έκανες ζημιά. Καλοτάξιδο!!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...
Μπεζ γυαλιστερό ύφασμα είναι τα καθίσματα, μπεζ πλαστικό οι μισές πόρτες απο την μέσα μεριά και μπεζ δέρμα το μπροστά υποβραχιόνιο. Εντυπωσιακά, φωτεινά αλλά και ευαίσθητα!
...Καλά έκανες και έβαλες τα καλύμματα!...
Αυτός ο 'μπεζ' διάκοσμος ήταν υποχρεωτικός ή θα μπορούσες να το πάρεις σε μαύρη ή σκούρα γκρι απόχρωση;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτός ο 'μπεζ' διάκοσμος ήταν υποχρεωτικός ή θα μπορούσες να το πάρεις σε μαύρη ή σκούρα γκρι απόχρωση;Εξαρτάται απο την επιλογή του εξωτερικού χρώματος. Στα μπλε σκούρο, γκρι, μαυρο που ρώτησα υπήρχε μπεζ σαλόνι. Στο λευκό που είχα πρωτορωτήσει μου είχαν πει μαυρο το σαλόνι.
Σε όλα έτσι είναι. Ο ένας καθρέφτης κλείνει λίγο λιγοτερο απο τον άλλο. Είναι κάτι που έχει να κάνει με κάποιον κανόνα ασφαλείας στην Ιαπωνία. Υπαρχει και σχετική αναφορά σε ξένα forum. Δεν έκανες ζημιά. Καλοτάξιδο!!!!
Σαν να γύρισε η καρδιά μου στη θέση της. Σ' ευχαριστώ! Θα ρωτήσω αυριο και την αντιπροσωπία.
Του οδηγού:
Στο κλειδι σου οταν πατας για πολλη ωρα το κουμπι για να κλειδωνει εχεις ελεγξει μηπως αναδιπλωνονται και απο κει??
Το δοκίμασα. Δεν κάνει τίποτα. Μόνο με το κουμπί και το κλειδί στη μίζα.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)