-
Το πρόβλημα με τους περισσότερους ιδιώτες είναι οτι δεν καίγονται ιδιαίτερα να πουλήσουν.
Βάζουν μια αγγελία και περιμένουν αααν κάτσει κανένα κορόιδο.
Κάποιοι μάλιστα δεν έχουν καν σκοπό να πουλήσουν, αλλά τσάμπα είναι η αγγελία στο car.gr βάζουν εκει μια και αν τους κάτσει.
Δείτε εδώ παράδειγμα λογικής πωλητή-ιδιώτη.
Προφανώς υπάρχουν και κάποιοι που έχουν πραγματική ανάγκη να πουλήσουν και δε βολιδοσκοπούν. Αυτοί είναι η καλύτερη περίπτωση. -
Εγώ από τη δική μου εμπειρία, όσες φορές (κατάφερα) και πήγα να δω αυτοκίνητα ιδιωτών με χάλασε ιδιαίτερα που τα αυτοκίνητα ήταν σε ιδιαίτερα βρώμικη κατάσταση, απεριποίητα και με εμφανή σημάδια χρήσης (εντός και εκτός)...
Σε ένα από αυτά βρήκα κολλημένα κάτω από τα καθίσματα γλυφιτζούρια και τσίχλες ενώ σε ένα άλλο αυτοκίνητο εντόπισα χτένες και τσιμπιδάκια από μαλλιά.
Που σημαίνει ότι αυτά απαιτούν ένα έξτρα κόστος...
Συνήθως οι εμπορίες τα μεταχειρισμένα τα καθαρίζουν καλά και τα μικροχτυπήματα ή τα σημάδια χρήσης τα αποκαθιστούν. Τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει από τις εμπορίες που έχω επισκεφτεί.Λίγοι ιδιώτες πλέον περιποιούνται τα αυτοκίνητά τους και τα διατηρούν σε μία σχετικά καθαρή κατάσταση. Και όταν από πολλούς ακούς την ατάκα: 'Γιατί να το καθαρίζω ή να το προσέχω; Για να το ευχαριστηθεί ο επόμενος ιδιοκτήτης;'
Αλλά η ατάκα αυτή έχει και τις συνέπειές της...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ από τη δική μου εμπειρία, όσες φορές (κατάφερα) και πήγα να δω αυτοκίνητα ιδιωτών....
Αλλά η ατάκα αυτή έχει και τις συνέπειές της...Τι θεική υπογραφή είναι αυτή που έχεις
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εγώ από τη δική μου εμπειρία, όσες φορές (κατάφερα) και πήγα να δω αυτοκίνητα ιδιωτών....
Αλλά η ατάκα αυτή έχει και τις συνέπειές της...Τι θεική υπογραφή είναι αυτή που έχεις
τι έχει η υπογραφή μου;
-
Λιγότερα άλογα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
τι έχει η υπογραφή μου;
To Peugeot πού πήγε;
-
Και για να είμαστε εντός θέματος...
Λέτε να το πούλησα το GT; ... ( Πόσο να πιάνει άραγε; )
Μπα όχι. Απλά πλέον χρησιμοποιώ ΚΑΙ το (πραγματικά πολύ καλό) Cordoba που έχει και Panasonic με USB ...
-
Έτυχε να διαβάζω τώρα μερικές αγγελίες ιδιωτών εδώ στο φόρουμ ...
Ορισμένες αγγελίες πραγματικά μου κάνουν εντύπωση.
Αναρωτιέμαι αν ποτέ θα πουληθούν κάποια από αυτά τα αυτοκίνητα...Φυσικά ο καθένας μπορεί να ζητήσει ή να ζητάει ότι θέλει, οπότε no problem...
-
Χωρίς να θέλω να γίνω κακός είναι ένα Cupra που ο ιδιοκτήτης του το είχε κάποια στιγμή 20.800 και δεν πουλήθηκε και τώρα το ανέβασε στα 23.000! Θα ήθελα να ξέρω ειλικρινά τι σκέφτεται αλλά δυστυχώς δεν επιτρέπονται οι σχολιασμοί σε αγγελίες.
-
Σχολιασε εδω που δεν ειναι αγγελιες
Ο συγκεκριμενος το ειπε καθαρα ο ανθρωπος το ειχε σε εκπτωση οσο κρατουσαν οι εκπτωσεις τον Αυγουστο Τωρα θα περιμενει αυτες του Ιανουαριου -
Δεν αντιλέγω. Εγώ φαντάστηκα πως είχε βρει μια ευκαιρία και ήθελε να το πουλήσει άμεσα αλλά όταν μάλλον την έχασε ανέβασε πάλι την τιμή. Ειλικρινά του εύχομαι να το πουλήσει στα χρήματα που θέλει (καθώς ήμουν και εγώ πρόσφατα στη θέση του και ξέρω πόσο ψυχοφθόρο είναι) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως περιμένει να το πουλήσει στα 23.000 όταν δεν το κατάφερε στα 20.800; Και φυσικά όσο θα περνάει ο καιρός η τιμή θα πέφτει όλο και περισσότερο.
-
ένα αμαξακι με 2500-3000κ για αρχαριο οδηγο;
Φίλε μου, άνοιξε σε παρακαλώ νέο θέμα στο 'Κατασκευαστές και Μοντέλα', εδώ είναι συζήτηση γενικά για τιμές μεταχειρισμένων. [Mod]
-
Εγώ πάντως δέν δέχομαι να σκοτώσω το δίλιτρο C4 για 10Κ η λιγότερα. Προτιμώ να το κάνω κοτέτσι ή να του βάλω φωτιά να το κάψω. Ή μπορώ να πάρω αυτό και να το έχω για ανταλλακτικά για το δικό μου: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/731612/
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Δεν αντιλέγω. Εγώ φαντάστηκα πως είχε βρει μια ευκαιρία και ήθελε να το πουλήσει άμεσα αλλά όταν μάλλον την έχασε ανέβασε πάλι την τιμή. Ειλικρινά του εύχομαι να το πουλήσει στα χρήματα που θέλει (καθώς ήμουν και εγώ πρόσφατα στη θέση του και ξέρω πόσο ψυχοφθόρο είναι) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως περιμένει να το πουλήσει στα 23.000 όταν δεν το κατάφερε στα 20.800; Και φυσικά όσο θα περνάει ο καιρός η τιμή θα πέφτει όλο και περισσότερο.Θεωρώ οτι κακώς του εύχεσαι να το πουλήσει κάποια στιγμή γιατί αυτό σημαίνει οτι βρήκε κάποιον αδαή να του το φορτώσει. Καλά τώρα το cupra με τα νέα τέλη δεν πωλείται για κανένα λόγο ούτε 20k.
O συγκεκριμένος πρέπει να ζει σε κάποιο παράλληλο συμπαν και δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Θεωρεί οτι όσο αυξάνεται η παλαιότητα και τα χιλιόμετρα η τιμή αυξάνεται.Εγώ πάντως δέν δέχομαι να σκοτώσω το δίλιτρο C4 για 10Κ η λιγότερα. Προτιμώ να το κάνω κοτέτσι ή να του βάλω φωτιά να το κάψω. Ή μπορώ να πάρω αυτό και να το έχω για ανταλλακτικά για το δικό μου: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/731612/
Είναι πιο χρήσιμο να το κάψεις, όπως λες, και να μην κερδίσεις τίποτα ή να το πουλήσεις έστω και για 2000 ευρώ και να σου μείνουν τα χρήματα;
Πραγματικά θα ήθελα να μου εξηγήσεις τη λογική σου και δεν ειρωνεύομαι καθόλου.Επίσης σκέψου οτι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κάποιος θα το χαρεί, εκτός του οτι και εσύ θα εξοικονομίσεις κάποια χρήματα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ειλικρινά του εύχομαι να το πουλήσει στα χρήματα που θέλει (καθώς ήμουν και εγώ πρόσφατα στη θέση του και ξέρω πόσο ψυχοφθόρο είναι) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως περιμένει να το πουλήσει στα 23.000 όταν δεν το κατάφερε στα 20.800; Και φυσικά όσο θα περνάει ο καιρός η τιμή θα πέφτει όλο και περισσότερο.
Θεωρώ οτι κακώς του εύχεσαι να το πουλήσει κάποια στιγμή γιατί αυτό σημαίνει οτι βρήκε κάποιον αδαή να του το φορτώσει.
Απλά είμαι ευγενικός .
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εγώ πάντως δέν δέχομαι να σκοτώσω το δίλιτρο C4 για 10Κ η λιγότερα. Προτιμώ να το κάνω κοτέτσι ή να του βάλω φωτιά να το κάψω. Ή μπορώ να πάρω αυτό και να το έχω για ανταλλακτικά για το δικό μου: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/731612/Για πόσα χρήματα το έχεις ασφαλισμένο σε περίπτωση ολικής καταστροφής? Εχεις και φωτιά μέσα στο συμβόλαιο?
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Χωρίς να θέλω να γίνω κακός είναι ένα Cupra που ο ιδιοκτήτης του το είχε κάποια στιγμή 20.800 και δεν πουλήθηκε και τώρα το ανέβασε στα 23.000! Θα ήθελα να ξέρω ειλικρινά τι σκέφτεται αλλά δυστυχώς δεν επιτρέπονται οι σχολιασμοί σε αγγελίες.αυτοι συνηθως δεν τους ενδιαφερει να πουλησουν αμεσα, κυριως ψαχνουν για κοροιδα για να ξεφορτωθουν το αμαξι τους για οσα περισσοτερα λεφτα γινεται. Απλα σημερα λεφτα δεν υπαρχουν και τα κοροιδα ειναι λιγοτερα.
δεν αναφερομαι συγκεκριμενα στην παραπανω αγγελια.
-
Ρε παιδιά ζητάτε πολλά για τα μεταχειρισμένα , προσπαθήτε να τα πουλήσετε πιό ακριβά από όσο τα αγοράσατε!!! Εβαλα το κασκαι μου σε σχετικό site πόσο έχει μεταχειρισμένο και ενω το πήρα 19.500 και είναι μοντέλο 2010 το σχετικό site μου έβγαλε για 2009 μοντέλο τιμή 18.900!!!! Ε δε πωλείτε τόσο αν θέλω να το πουλήσω πρέπει να το δώσω τουλάχιστον 4.000 € λιγότερο από όσο το πήρα!!!!
Το c4 που αναφέρθηκε πιό πάνω έχει καινούριο 12.500 € ε μεταχειρισμένο αν είναι 3 χρονών δε πωλείτε πιό πάνω από 8.000€ !!! Οσο πιό παλιό πέφτεις ακόμα....... -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Το c4 που αναφέρθηκε πιό πάνω έχει καινούριο 12.500 € ε μεταχειρισμένο αν είναι 3 χρονών δε πωλείτε πιό πάνω από 8.000€ !!! Οσο πιό παλιό πέφτεις ακόμα.......
Το διλιτρο δεν ειχε τοσο οταν ηταν καινουργιο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το c4 που αναφέρθηκε πιό πάνω έχει καινούριο 12.500 € ε μεταχειρισμένο αν είναι 3 χρονών δε πωλείτε πιό πάνω από 8.000€ !!! Οσο πιό παλιό πέφτεις ακόμα.......
Το διλιτρο δεν ειχε τοσο οταν ηταν καινουργιο.
Α ..........τώρα το είδα ότι λέει για δίλιτρο!! Το 1400 νόμιζα , τώρα έχει (το 1400)14.500 αλλά πριν 3-4 χρόνια που είχα ρωτήσει για να το πάρω είχε 12.500 , το απλό!!!!!!
Αν και για τα δίλιτρα..... είναι ακόμα πιό δύσκολες εποχές...........
Τιμες μεταχειρισμενων