-
ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ !!!
http://www.ala-racingclub.gr/races.asp?id1=62
ΠΟΣΟ ΝΤΡΟΠΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ???
-
Η απολυτη ξεφτιλλα!!!Συγχαρητηρια στην απιστευτη οργανωση του αγωνα!!!Μηπως οι πραγματικοι λογοι ειναι οτι δεν μαζεψαμε τις 75 συμμετοχες,οπως αρχικα ειχε ζητηθει?Προτιμω να ειναι αυτος ο πραγματικος λογος,παρα να πιστεψω οτι τελικα δε καταφερατε να παρετε την εγκριση της πυροσβεστικης και την υποστηριξη της αστυνομιας....μια εβδομαδα πριν τον αγωνα!Οτι και να πω ειναι λιγο..
-
Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ - ΑΝΟΗΤΟΥΣ (τωρα πλεον ) , ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟ 2010 !
Στις δυσκολες αυτες ημερες εκαναν κοσμο να πεταει χρηματα για να στηριξει αυτον τον αγωνα , που οι υπευθυνοι δεν ειχαν ουτε τις προυποθεσεις ουτε την δυνατοτητα να βγαλουν εις περας οπως απεδειξαν .
Οποιος τολμησει και ξαναβαλει αυτην την λεσχη στο καλενταρι των αγωνων ..... θα ειναι τουλαχιστον για φτυσιμο . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ - ΑΝΟΗΤΟΥΣ (τωρα πλεον ) , ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟ 2010 !Στις δυσκολες αυτες ημερες εκαναν κοσμο να πεταει χρηματα για να στηριξει αυτον τον αγωνα , που οι υπευθυνοι δεν ειχαν ουτε τις προυποθεσεις ουτε την δυνατοτητα να βγαλουν εις περας οπως απεδειξαν .
Οποιος τολμησει και ξαναβαλει αυτην την λεσχη στο καλενταρι των αγωνων ..... θα ειναι τουλαχιστον για φτυσιμο .ΕΙΔΙΚΑ Κε ΧΡΗΣΤΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΘ , ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ...
-
Δυστυχως Σπυρο μου ετσι ειναι , και μετανιωμενοι οσοι δεν να πανε να κανουν εκεινο τον αγωνα ..... υποθετωντας οτι θα εκαναν εναν φτηνο αγωνα στα μερη τους ...
-
Εξηγηστε μου κατι εμου του ηλιθίου...
ξεκινας να οργανωσεις αγωνα ΧΩΡΙΣ να εχεις ΚΛΕΙΣΕΙ την παρουσία των αναφερωμενων υπηρεσιων???
κι αυτο το κανει η πιο εμπειρη λεσχη ??????..
-
'Η απολυτη ξεφτιλα μια εβδομαδα πριν τον αγωνα
νομιζω οτι ειναι γελοιες δικαιολογιες.Ο λογος της ακυρωσεις νομιζω
οτι ειναι οι λιγες συμμετοχες για αυτο και δωσαν παραταση ΑΙΣΧΟΣ!!!' -
Το απίστευτο δούλεμα !!!! Δεν πήγαμε σε άλλους αγώνες για να κάνουμε τον αγώνα που είναι μέσα στο σπίτι μας. Τρέξιμο, άγχος και έξοδα να ετοιμαστούν αυτοκίνητα και πρίν πάμε για δοκιμές σου λένε τέλος . ΤΕΛΟΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΑ!!!!!!
-
Επίσης όποιος δεν έχει Internet την πάτησε.
ούτε ενα τηλέφωνο για την αναβολή
αν δεν το άνοιγα σήμερα το πρωί τώρα θα είμασταν ριτσώνα για καθαρό αέρα.
Κρίμα..... (όχι για την ακύρωση αλλά για την ολίσθηση)
Επίσης σήμερα πήρα και 2 τηλέφωνα και δεν απαντάει κανείς..... -
τρέχουμε εκεί που μας θέλουνε.......
-
Γιατί έχω την εντύπωση πως στο site της διοργανώτριας υπήρχε ανακοίνωση ότι έχει πάρει έγκριση από Πυροσβεστική, Τροχαία κτλ για την τέλεση του αγώνα?
Επίσης το πρωί (χαράματα για την ακρίβεια) κάποιος είχε ποστάρει και το σχετικό link το οποίο όμως εξαφανίστηκε
Μήπως η ακύρωση του αγώνα τελίκα ήταν οι λιγότερες συμμετοχές από τις αναμενόμενες?
ΜΗΠΩΣ πρέπει να ξανασκεφτουμε κύριοι τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο στην χώρα μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τους αγώνες λίγο οικονομικότερους για τους αγωνιζόμενους για να μαζέψουμε συμμετοχές?
Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουμε μερικά πράγματα γιατί το σπορ έχει γίνει πολύ ακριβό ακόμα και για τους έχοντες
Αν δεν μαζεύονται συμμετοχές στην Αθήνα τότε τα πράγμα είναι τραγικά
-
Εγω ειχα ποσταρει το σχολιο και το διεγραψα γιατι ειχα μπερδεψει τις ημερομηνιες λήξης της αντιπυρικης περιοδου και το σχολιο μου ηταν τελειως λαθος.
http://www.ala-racingclub.gr/races_news ... ws_id1=146
ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ 2010 Αθήνα 26 Αυγούστου 2010
Η Α.Λ.Α. αφού εξασφάλισε τις άδειες των αρμοδίων Π.Υ., Δ.Π. και των τοπικών Δήμων – καθότι μέχρι την 31η Οκτωβρίου θεωρείται αντιπυρική περίοδος - ετοιμάζει το ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ για την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.
Το ΑΤΤΙΚΟ μετράει στο Κύπελο Ασφάλτου 2010, πληροφορίες δε σχετικά με το μήκος της διαδρομής και των ειδικών θα δίνονται μετά την 10η Σεπτεμβρίου.το ανωτερω ειδες.
οσο για το χαραματα.... ας οψεται η μπεμπα -
Ο χρήστης john skandalis έγραψε:
Επίσης όποιος δεν έχει Internet την πάτησε.
ούτε ενα τηλέφωνο για την αναβολή
αν δεν το άνοιγα σήμερα το πρωί τώρα θα είμασταν ριτσώνα για καθαρό αέρα.Ακριβώς αυτό!
Κι εγώ είχα προγραμματίσει πρωί πρωί του Σαββάτου να πάω για τις αναγνωρίσεις. Ανοίγοντας το κινητό το πρωί βρήκα μήνυμα του οδηγού μου που έτυχε να μπει στο διαδίκτυο αργά το βράδυ και να δει ότι το Αττικό ακυρώθηκε. Αν δεν, τι θα είχε γίνει; Θα ήμασταν τώρα στα βουνά και θα αναρωτιόμασταν γιατί είμαστε μόνοι.
Αν και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συνέβη σε άλλα πληρώματα και τώρα θα κάνουν αναγνωρίσεις (= έξοδα, ταλαιπωρία, ακύρωση άλλων υποχρεώσεων κ.τ.λ.) τσάμπα και βερεσέ.Στην αίτηση συμμετοχής συμπληρώσαμε e-mail και τηλέφωνο. Διακοσμητικά ήταν αυτά;
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος από τις αρχές του χρόνου, είναι δυνατόν 7 μέρες πριν να μην έχουν δοθεί οι απαραίτητες εγκρίσεις;Ο ειδικός κανονισμός λέει πως αν ένα πλήρωμα δεν καταφέρει να εκκινήσει για -βεβαιωμένους από την ΕΘΕΑ- λόγους ανωτέρας βίας θα πάρει πίσω μέχρι το 50% του παραβόλου. Η λέσχη η οποία για λόγους ανωτέρας -ή κατωτέρας- βίας δεν καταφέρει να κάνει τον αγώνα, πώς θα τιμωρηθεί/πληρώσει;
Πάντως δεν πρέπει να απογοητευόμαστε παιδιά. Και πριν ένα μήνα ακυρώθηκε το Αττικό και τελικά μια μέρα μετά ανακοινώθηκε ότι θα γίνει.
Να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα μήπως πάλι αλλάξουν γνώμη και τελικά μας κάνουν τη χάρη.Οίκτο, αυτό μόνο.
-
Και βίντεο απο δοκιμές Μαυροσουβάλας...
http://www.grapheine.com/bombaytv/v2/play.php?id=143910
Πάμε για το ΑΤΤΙΚΟ του 2011
-
δυστυχως ειμαι ενας απο τους ατυχους ( το λεω ευγενικα για να μην χρησιμοποιησω την κλασσικη λεξη ) που εμαθε την ακυρωση του αγωνα στην ριτσωνα σημερα το πρωι..........ελπιζω η αρχη να πραξει τα δεοντα με τη συγκεκριμενη λεσχη κ να μην ξαναπαρει αγωνα......... ας τελειωνει πια η κοροιδια ...... κ απομενει κ να δω τι θα γινει με τα παραβολα που ηδη δοθηκαν ..........οπως με τον αγωνα χαμενα τα βλεπω κ αυτα.......
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Και βίντεο απο δοκιμές Μαυροσουβάλας...http://www.grapheine.com/bombaytv/v2/play.php?id=143910
Πάμε για το ΑΤΤΙΚΟ του 2011
-
Φίλε Robert και εμείς οριακά την γλυτώσαμε, την ώρα που άνοιξα το PC για να δω το RB και έψαχνα τις σημειώσεις απο το 2005 μπήκα στο Forum του 106 και ευτυχώς ένας φίλος το είχε ποστάρει.
Αλλιώς θα τα λέγαμε Ριτσώνα γιατί και εμείς απο εκεί θα ξεκινούσαμε.
Το απαρ'αδεκτο 1 ειναι ότι κανεις δεν πήρε τηλέφωνο τους 40-50 πελάτες του που τους δώσανε τα 350€ (τα απαιτήσαν για την ακρίβεια, γιατί αν δεν τα έβαζες δεν θα στέλνανε την συμμετοχή στην ΕΘΕΑ)
Το απαράδεκτο 2 είναι ότι την ημέρα που υποτίθεται κάποιος θα πηγαινε για δοκιμές κανείς δεν σηκώνει το τηλέφωνο στην Λέσχη.
Εγώ πήγα αυτοπροσώπως στις 29 το Μεσημέρι να καταθέσω συμμετοχή, δεν με ενημέρωσαν ότι θα δώσουν παράταση παρόλο που πριν πάω τους είπα να στείλω την συμμετοχή με mail και εντός της εβδομάδας ή το χειρότερο στον τεχνικό έλεγχο να περνοούσα να πληρώσω το παράβολο.
Το να μην επιστρέψουν το παράβολο δεν νομίζω ότι αποτελεί επιλογή, φαντάζομαι ότι θα δείξουν την δέουσα σοβαρότητα και το συντομότερο δυνατόν θα ενημερώσουν πως θα τα επιστρέψουν. -
φιλε γιαννη εσυ γλυτωσες ....... εμεις φτασαμε ριτσωνα .... κ παλι καλα τυχεροι ημασταν που ειδαμε φιλο εκει που την πατησε κ αυτος κ μας ενημερωσε ....αλλιως ακομα εκει πανω θαμασταν......
τωρα για την δεουσα σοβαροτητα που λες, μεχρι στιγμης δε τη βλεπω απο τη λεσχη .......... μακαρι να κανω λαθος ,κ να την επιδειξει την υστατη στιγμη...........
-
Ο χρήστης robert έγραψε:
..... κ απομενει κ να δω τι θα γινει με τα παραβολα που ηδη δοθηκαν ..........οπως με τον αγωνα χαμενα τα βλεπω κ αυτα.......Νομιζω πως δε πρεπει να σου περναει καν απο το μυαλο πως δε θα παρουμε ακεραιο το ποσο των 350Ε πισω.Το θεμα ισως ειναι το ποτε!Τα τηλεφωνα της ΑΛΑ μαλλον ξαφνικα χαλασαν και απο χτες δε τα σηκωνει κανεις!!Στη δυσκολη καποιοι την κανουν και καποιοι σωπαινουν!!!Η ΑΛΑ τα εκανε και τα δυο μαζι!! Τουλαχιστον θα επρεπε να ειχαν σκεφτει,μαζι με την ανακοινωση για την ακυρωση του αγωνα,να μας ενημερωναν και με ποιον τροπο θα παρουμε τα χρηματα μας πισω!Ετσι απο απλη ευγενεια...Αλλα για αλλη μια φορα ο σεβασμος για τον πελατη χαθηκε!!Και μας αποκαλω πελατες και οχι αγωνιζομενους, γιατι τελικα σαν πελατες μας βλεπουν!! Για να δουμε ομως στο μελλον,αν ο καλος πελατης θα ξαναρθει στο μαγαζακι σας!!!!Χλωμο το βλεπω!!
-
.......σοβαροτης,,,,,ευγενεια.........για να δουμε.............
ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ