-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τωρα που το θυμήθηκα....
Θέλω βιντεάκι (με εξωτερική λήψη -από τρίτο-) ενώ θα κυνηγώ τον dickdick.....Ας γελασω!Θα πρω και το κρανος του πιλοτου μαζι!
Για να με κυνηγησεις πρεπει να με βλεπεις >Xμμμμμ.....Προσπέραση εκεί πάνω , λίγο χλωμό το κόβω (τώρα που έχει μάθει και τα όρια του Bravo o 2dick). Εσκασα στο γελιο!
Θα περιορισθούμε σε χρονομέτρηση διαδρομήςΜετά να δώσετε σημασία στην γκριμάτσα και τις φραστικές εκφράσεις της δικής μου!
Και της δικης μου..............επειδη θα την εχω αφησει μονη και θα εχω παει στο πολεμο!
-
Ο χρήστης sixoremenos έγραψε:
Παιδιά, τη βοήθειά σας για 2 θέματα:Όταν γυρίζω το κλειδί και πριν βάλω μπροστά, ανάβει το ηχοσύστημα. Και να το σβήσω, θα ξανά ανάψει όταν ανάψω τη μηχανή. Θυμάμαι ότι το είχα απενεργοποιήσει, αλλά άρχισε να μου το ξανακάνει όταν του εγκατέστησα το eco drive. Υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω ξανά; (όχι το eco drive).
Έχω κάνει μέχρι τώρα 3.500km. Πρέπει να το πάω για προληπτικό service;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΒαγγέληςΒαγγελη ξανα απενεργοποιησε το!Μαλλον η εγκατασταση του ecodrive το επανεφερε σε default ρυθμισεις!Οπως ηταν απο τη μανα του δηλαδη.
Το προληπτικο service αν θες το κανεις.
Βεβαια καλο θα ηταν να το κανεις για ψυχολογικους λογους ,τουλαχιστον.Για να φυγουν τα πρωτα λαδια και τα αποτελεσματα των πρωτων τριβων μεσα στο κινητηρα!Για πες μας εντυπωσεις απο τα πρωτα σου χιλιομετρα με το Bravo;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Βαγγελη ξανα απενεργοποιησε το!Μαλλον η εγκατασταση του ecodrive το επανεφερε σε default ρυθμισεις!Οπως ηταν απο τη μανα του δηλαδη.
Βεβαια καλο θα ηταν να το κανεις για ψυχολογικους λογους ,τουλαχιστον.Για να φυγουν τα πρωτα λαδια και τα αποτελεσματα των πρωτων τριβων μεσα στο κινητηρα!Για πες μας εντυπωσεις απο τα πρωτα σου χιλιομετρα με το Bravo;
Οκ, θα το προσπαθήσω. Και μάλλον θα του κάνω και το service...
Από εντυπώσεις, τι να πω! Είμαι ενθουσιασμένος. Έχω το 120άρι με dualogic κιβώτιο. Σε κάτι στροφές που το δοκίμασα προς τη λίμη Πλαστήρα και με τα paddles στο τιμόνι, ήταν σα να έπαιζα playstation. Τα κρατήματά του εντυπωσιακά για κάποιον που οδηγούσε Astra F... Το καλύτερο από όλα είναι ότι το κοιτάνε όχι μόνο οι γυναίκες, αλλά (κι αυτό γουστάρω περισσότερο) οι άντρες. Κύριοι, νομίζω ότι έχουμε ένα από τα ωραιότερα αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή...
Γενικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου. -
Ο χρήστης sixoremenos έγραψε:
Βαγγελη ξανα απενεργοποιησε το!Μαλλον η εγκατασταση του ecodrive το επανεφερε σε default ρυθμισεις!Οπως ηταν απο τη μανα του δηλαδη.
Οκ, θα το προσπαθήσω. Και μάλλον θα του κάνω και το service...
Από εντυπώσεις, τι να πω! Είμαι ενθουσιασμένος. Έχω το 120άρι με dualogic κιβώτιο. Σε κάτι στροφές που το δοκίμασα προς τη λίμη Πλαστήρα και με τα paddles στο τιμόνι, ήταν σα να έπαιζα playstation. Τα κρατήματά του εντυπωσιακά για κάποιον που οδηγούσε Astra F... Το καλύτερο από όλα είναι ότι το κοιτάνε όχι μόνο οι γυναίκες, αλλά (κι αυτό γουστάρω περισσότερο) οι άντρες. Κύριοι, νομίζω ότι έχουμε ένα από τα ωραιότερα αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή...
Γενικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου.Πες κατι και για το dualogic βρε συ!
-
Τωρα που το θυμήθηκα....
Θέλω βιντεάκι (με εξωτερική λήψη -από τρίτο-) ενώ θα κυνηγώ τον dickdick.....Ας γελασω!Θα πρω και το κρανος του πιλοτου μαζι!
Για να με κυνηγησεις **πρεπει να με βλεπεις **:shifty: >....βλέπω μετά την 'αποτυχία¨ του Scirocco να σε ακολουθήσει την πρώτη φορά , αρχίζεις να επιδεικνύεις στοιχεία αυθαδισμού ανερυθρίαστα μάλιστα.... μήπως θέλεις να αλλάξεις λάστιχα πριν την ώρα τους ε?!....λέω μήπως!
Μιας και είπαμε για λάστιχα , τώρα το απόγευμα που τσίτωσα λίγο μια 3η (στο Δέλτα - ξέρει ο Sakaflias-) αναψε το λαμπάκι του esp....
-
Nα επαναλάβουμε τα του προγράμματος για το Σάββατο ή τα θυμόμαστε?
-
Εγώ θα σας πάρω απο το Spa του χωριού μου να μου το θυμήσετε !!!!
1
-
Κανόνισε να αρπάξεις καμιά πνευμονία και να σε έχουμε με τσάι και πόντς (βρασμένο τσίπουρο)...
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Εγώ θα σας πάρω απο το Spa του χωριού μου να μου το θυμήσετε !!!!1
Καποιος παιζει με τη τυχη του!
-
Μου έλεγε ο Sakaflias σήμερα , οτι μιλώντας με τον ιδιοκτήτη του ξενώνα , πέτυχε τον παρακάτω διακανονισμό : όποιο όχημα φτάσει πρώτο το βράδυ , οι επιβαίνοντες σ αυτό κερδίζουν δυο επιπλέον διανυκτερεύσεις για όποια περίοδο θέλουν!
-
Μου έλεγε ο Sakaflias σήμερα , οτι μιλώντας με τον ιδιοκτήτη του ξενώνα , πέτυχε τον παρακάτω διακανονισμό : όποιο όχημα φτάσει πρώτο το βράδυ , οι επιβαίνοντες σ αυτό κερδίζουν δυο επιπλέον διανυκτερεύσεις για όποια περίοδο θέλουν!Στη.............................δικια σου το ειπες;
-
Μου έλεγε ο Sakaflias σήμερα , οτι μιλώντας με τον ιδιοκτήτη του ξενώνα , πέτυχε τον παρακάτω διακανονισμό : όποιο όχημα φτάσει πρώτο το βράδυ , οι επιβαίνοντες σ αυτό κερδίζουν δυο επιπλέον διανυκτερεύσεις για όποια περίοδο θέλουν!
Στη.............................δικια σου το ειπες;
Εγω κύριος , βράδυ δεν τρέχω ποτέ , μου φτάνει ένας σκύλος με 120 στον προφυλακτήρα , λέω να μην τους κάνω δύο!
(κριμα και τα ζωντανά δηλαδή... ) -
Εγω κύριος , βράδυ δεν τρέχω ποτέ , μου φτάνει ένας σκύλος με 120 στον προφυλακτήρα , λέω να μην τους κάνω δύο!
(κριμα και τα ζωντανά δηλαδή... )Ο πέρσι ο τελευταίος σκύλος που έπεσε πάνω μου, μου έσπασε τον θόλο δεξιά...
Περί τα 140 ήταν...
Το σκυλί ελπίζω να απεβίωσε ακαριαία... -
Πες κατι και για το dualogic βρε συ!
Ok!
Η επιλογή ήταν συνειδητή. Το Astra F που οδηγούσα είναι αυτόματο (με μετατροπέα ροπής) και είχα εκτιμήσει απεριόριστα την ευκολία οδήγησης που μου προσέφερε κυρίως μέσα στην πόλη (Αθήνα).
Βέβαια, το Dualogic είναι ημί-αυτόματο κιβώτιο, κάτι που χοντρικά σημαίνει ότι σε σχέση με το Astra F δεν είναι τόσο 'αυτόματο'. Τι εννοώ; Ότι με το Opelάκι μου μπορούσα να παρκάρω πατώντας και αφήνοντας μόνο φρένο, έχοντας έτσι την πολυτέλεια να κάνω μικροδιορθώσεις σε επίπεδο -κυριολεκτικά- χιλιοστού. Με το dualogic δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού πρέπει να πατάω γκάζι για να ξεκινήσει. Αυτό είναι κάτι που πραγματικά μου λείπει. Επιπλέον, εάν βρεθείς ξαφνικά από επίπεδο δρόμο σε ανηφόρα, είναι πολύ πιθανό να 'χάσει' για λίγο μια σχέση, δηλαδή να προσπαθήσει να ανεβεί με μια ταχύτητα πάνω από την ενδεικνυόμενη. Ευτυχώς, αυτό διορθώνεται σχετικά άμεσα από το ίδιο το κιβώτιο, αλλά σου δίνει μια αίσθηση κλωτσίματος. Έτσι, σε περιοχές με ανηφόρες-κατηφόρες και ιδίως όταν κινείσαι συνέχεια σε κάθετες μεταξύ τους οδούς (π.χ. Γαλάτσι, Κυψέλη κλπ), καλό είναι να χρησιμοποιείς το σειριακό κιβώτιο, όπου και δεν έχεις πλέον κανένα πρόβλημα. Σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, το αυτόματο είναι πολύ ομαλό (οι αλλαγές γίνονται πολύ πιο 'στρωτά' απ' ό,τι γίνονταν στο Astra) και οικονομικότατο, ιδίως όταν το έχεις στην επιλογή 'Eco'. Η μέση μου κατανάλωση μέχρι στιγμής είναι 7,7l σε διαδρομές κυρίως στην ΕΟ Αθηνών - Κορίνθου και λιγότερο στη πόλη. Επιπλέον είναι αρκετά εξελιγμένο, ώστε να σε προστατεύει από λάθος χειρισμούς εάν ενθουσιαστείς και αποφασίσεις να κατεβάσεις περισσότερες από όσες ταχύτητες θα έπρεπε... Για τα paddles, ισχύει αυτό που είπα περί Playstation. Νομίζω ότι αν κάποιος αποφασίσει να αγοράσει dualogic, πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσει και αυτό το extra. Κάτι που πρέπει να τονίσω είναι ότι ακόμα κι αν είσαι σε λειτουργία αυτόματου (και όχι σειριακού) μπορείς ανά πάσα στιγμή να ανεβάσεις ή να κατεβάσεις ταχύτητα χειροκίνητα, σα να είχες επιλέξει το σειριακό. Αυτό βέβαια καταλαβαίνετε πόσο χρήσιμο μπορεί να φανεί σε μια περίπτωση προσπεράσματος. Γενικά, δεν έχω μετανοιώσει για την επιλογή μου.
Αυτά σε γενικές γραμμές. Αν έχει κάποιος συγκεκριμένη ερώτηση, ευχαρίστως να του απαντήσω!
Βαγγέλης -
Ωραίο νούμερο κατανάλωσης Ευάγγελε (πάλι δεν μου βγαίνει αυτό το ψευδώνυμο) , πολύ καλή επίτευξη. Με τι ταχύτητες κίνησης αυτό?
Εγώ είμαι στο 9,4 στο trip A , στο trip Β από 8,5 - 12,5 ανάλογα με τις διαθέσεις ή τις απεργίες (καλά εκεί πετύχαμε ένα καταπληκτικό 4,1 για 20χιλιόμετρα δρόμο βέβαια).
-
Mιας και θα περάσουμε καλά σ αυτή τη συνάντηση , δείτε τι βρήκα για να μελετήσουμε για την επόμενη , που θα πρέπει να κοιτάξουμε να είναι με 2 διανυκτερεύσεις
http://www.tzoumerka-theasis.gr/grpage2.html -
Ακούγα μουσική και σας θυμήθηκα
Youtube Video -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Youtube VideoΑυτο το κοματι μου αρεσει πολυ.Σε αυτη την εκτελεση ακομα περισσοτερο!Να'σαι καλα ρε Mirage!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Youtube VideoΕυχαριστούμε mirage...
θα πιούμε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στην υγειά σου το Σάββατο και αν ολα πάνε καλά θα σας χαρίσουμε και ενα βιντεάκι. -
Ωραίο νούμερο κατανάλωσης Ευάγγελε (πάλι δεν μου βγαίνει αυτό το ψευδώνυμο) , πολύ καλή επίτευξη. Με τι ταχύτητες κίνησης αυτό?Εγώ είμαι στο 9,4 στο trip A , στο trip Β από 8,5 - 12,5 ανάλογα με τις διαθέσεις ή τις απεργίες (καλά εκεί πετύχαμε ένα καταπληκτικό 4,1 για 20χιλιόμετρα δρόμο βέβαια).
Αν θυμάμαι καλά, γύρω στα 50km/h. Αυτά στο Trip A, το οποίο και δεν έχω μηδενίσει από τότε που πήρα το αυτοκίνητο. Το trip Β δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμα... Μάλλον θα το κάνω αυτό το Σ-Κ.
Όσο για τις καταναλώσεις σας στις απεργίες, τις παρακολουθούσα και είχα πάθει πλάκα!
Fiat Bravο 2007