-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Για τα λευκώματα όμως (πρωτεΐνες), γιατί να μην φάει κανείς το αυγό, που θα ξέρει ότι είναι φρέσκο και ασφαλές;
Σαλμονέλα δέν τό λέγανε;
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Καί κάτι ακόμα.Τό μετάλλιο δέν θά τό φέρει κανένας αθλητής στό σπίτι μας νά τό καμαρώσουμε.
Εμένα η Κελεσίδου μπορεί και να μου το φέρει αν την παρακαλέσω, γιατί είναι η σπιτονοικοκυρά μου, και είμαι πολύ συνεπής με τα ενοίκια (δεν τολμώ να κάνω κι αλλιώς).
Εχει καί κάτι μπράτσα....ΝΑ(μέ τό συμπάθειο ) ρέ Δημήτρη!!!
Καί εγώ συνεπής θά ήμουνα!!! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Από εκεί κι έπειτα, παίζουν υδατάνθρακες, καθώς και διάφορα ύποπτα σκευάσματα με κρεατίνη κλπ.Για τα λευκώματα όμως (πρωτεΐνες), γιατί να μην φάει κανείς το αυγό, που θα ξέρει ότι είναι φρέσκο και ασφαλές;
Η κρεατίνη δέν είναι καθόλου ύποπτη ή επικίνδυνη. Όσο για τα αυγά, για να πάρεις αντίστοιχη ποσότητα προτείνης με τις διάφορες σκόνες, πρέπει να τρώς 6-12 την ημέρα. Θα ανέβει η χοληστερίνη κατακόρυφα.
-
Αν δεν κάνω λάθος, τώρα πια θεωρείται μύθος η άποψη ότι η κατανάλωση αυγών οδηγεί σε επιδείνωση των τιμών της χοληστερόλης.
-
Το ζήτημα είναι τη κάνουμε εμείς σαν χώρα αλλα και σαν λαός, δεχομάστε δυλαδή τα μετάλλια και να τα πανηγυρίζουμε και ας είναι και ντοπέ ή βάζουμε ένα τέλος και ας είμαστε και τελευαταιοι αλλα σωστοί?
Η Χαλκιά και η Δεβετζη αν εκαναν κάτι παράνομο το έκαναν οταν έπρεπε και δεν πέρασαν απο έλεγχο γιατι ήταν υπερανο υποψίας, θα ασχολιόταν ο Αμερικάνος ή οποιοσδήποτε μετη Χαλκια απο τη στογμή που δεν την ξέραμε ουτε στην Ελλάδα? Οχι δεν ασχολήθεικε κανείς μαζί της και την έκανε τη δουλειά. Οσοι ασχολούντε με τον αθλητισμό ας απαντήσουν, αν ένας αθλητης ταχύτητας μπρει να κατεβασή μεσα σε 4 μήνες το ατομικό του ρεκόρ 3 δευτερόλεπτα, αλλα να έχει κάνει καθαρή προετοιμασία.
Τελικά σαν χώρα που διαργανώνει τους Ολυμπιακούς αγώνες αλλα και σαν χώρα που γέννησε την ιδέα των Ολυμπιακών αγώνων τη θα πρέπει να κάνουμε πρίν το Πεκινό? ωστέ να δώσουμε ένα καλό παράδειγμα?
Μήπως όλοι οι πρωταθλήτες πριν μπουν στο αεροπλάνο για να πάει σε έναν μεγάλο ή μικρό αγώνα, θα πρέπει να περνάει απο αντι ντόπινγκ κοντρόλ και αν βγει θετικος οχι απκλεισμό για δυο αλλα για 5 χρόνια.
Δεν θα πρέπει όλοι οι αθλητές που ασχολούντε με τον πρωταθλητισμο, χωρεις καμμία εξέρεση για αθλήμα να περνάνε κάθε ένα μήνα απο τεστ, είτε ούρα είτε αίμα είτε τρίχες?
Μείπως το κράτος θα πρέπει να ελέγχει τις ομοσπονδιές αλλα και του συλλόγους πρώτα και μετα να δείνει επιχορηγείσεις χιλιάδων ευρω?
Αν ο κάθε πρωταθληταρας ξέρει τοι θα φάει καμπάνα αποκλεισμού 5 χρονών με απαγορευση στο να μπένει σε στάδιο εστω και γιοα προπόνηση, να δείτε όλοι πως θα καθαρίσει το τοπίο. Αν συμπεριλαβουν τα απαγορευμένα αναβολικά στον νόμο με τα ναρκωτικά και εξησωθουν οι ποινές των κατόχων αναβολικών με αυτους τον εμπόρων ναρκοτικών να δείτε ποσοι ποντικοι θα εξαφανηστουν και ας έχουν 3 και 4 ολυμπιακα μετάλλια, εκει να δειτε τα καναλια διαπομπευση, εκει να δείτε τίτλους Ο Τζεκος εμπορος ναρκωτικών και οτι ο Κεντέρης είναι ναρκομανής, διοτι είναι αφου εξαρτλατε η διαδίωση του απο την ντόπα, αν δεν την έπερνε θα είχε στη τράπεζα τα εκατομύρια? -
Ειναι μυθος πραγματι.
Αυγα και χοληστερινη εχουν λιγη σχεση.
Επισης και υψηλη πιεση και το αλατι.Ν.
-
Και βλέπουμε χθες με την κοπέλα μου τον τελικό των 200 μέτρων... (Υπόψιν είναι ξένη και δεν έχει ΙΔΕΑ σε ποιο αγώνισμα διακρίθηκε ο Κεντέρης!)
Μετά τον τερματισμό είδαμε μια συνέντευξη του νικητή. Ξέρετε τι μου είπε;
'Καλά, πολύ υψίφωνος δεν είναι αυτός εδώ;' Η αλήθεια είναι πως και υψίφωνος ήταν, και το μουστάκι του ήταν τόσο πυκνό όσο το δικό μου στα 16 μου, και στα μάγουλα είτε που ξυρίζει χνούδια είτε που έχει γένια και τα ξύρισε κόντρα 2 λεπτά από τον αγώνα (μάλλον για... αεροδυναμική...)Κατά τα άλλα ο Κεντέρης μας έφταιξε, τον πετάξαμε έξω και τα 200 μέτρα του Αθήνα 2004 ήταν τα πιο 'καθαρά' στην ιστορία του σύγχρονου αθλητισμού...
Δεν λέω, δεν θέλω βρώμικα μετάλλια για την Ελλάδα, αλλά πιστεύω πως είναι πασιφανές πως είτε βρώμικα μετάλλια θα πάρεις σε τέτοια αγωνίσματα, είτε καθόλου...
Οπότε διαλέχτε: Σεούλ-Βαρκελώνη, ή Σίδνεϋ-Αθήνα;Εγώ μάλλον στο δεύτερο καταλήγω... Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις ένα μετάλλιο στην χώρα σου και φήμη λεφτά και χορηγίες στον εαυτό σου με πιθανό κόστος την υγεία και την ίδια την ζωή σου, κάνε το.
Μην καρφωθείς όμως παραμονή και ανήμερα της μεγάλης φιέστας που θα την πληρώνουμε χρόνια όλοι ΕΜΕΙΣ και όχι εσύ, ό,τι καλό τυχόν έκανες το αναιρείς και μας ντροπιάζεις...
(Στο ORF1, την αυστριακή ΕΡΤ1 που έγραψα την τελετή έναρξης έτρεχε ο ολυμπιονίκης Κακλαμανάκης να ανάξει την φλόγα και σχολίαζαν πως κανονικά θα ήταν ο Κεντέρης, αλλά κλπ κλπ κλπ κλπ ............) -
Από αυτά που γράφετε τελευταία, βγαίνει άμεσο συμπέρασμα: Η παίρνεις συμπληρώματα, η δεν έχει πρωταθλητισμό. Οπότε;
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Απότι ξέρω το τσιγάρο δεν είναι απαγορευμένο (μην ξεκινήσουμε κουβέντα γιαυτό) ούτε ο καφές. Όπως δεν είναι απαγορευμένα τα συμπληρώματα διατροφής για παιδιά.Ναι, να μην ξεκινήσουμε συζήτηση τώρα για το τι είναι απαγορευμένο και τι όχι - και γιατί, αλλά μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι αν πιείς δυό καφέδες δεν θα είσαι πιά όπως πριν, άρα θα είσαι ντοπέ; Έστω λίγο;
-
Κι αν κατεβάσεις μερικά ξεγυρισμένα μοσχαρίσια φιλέτα, πάλι δεν θα είσαι όπως πριν, γιατί θα βάλεις μάζα και δύναμη. Όπως κι αν πίνεις περισσότερο γάλα (που ενισχύει τη σκελετική δομή) και τρως περισσότερα φρούτα!
Άρα; Μήπως το'χουμε πια παρακάνει κι έχουμε γίνει υποχόνδριοι και υποκριτές; Μήπως θα'πρεπε να εστιάσουμε την προσοχή μας στις ουσίες εκείνες που αποτελούν κίνδυνο για τους αθλητές και την υγεία τους;
-
Skullone,εχεις που εχεις χιλιαδες δημοσιευσεις,τωρα που εμφανιζονται και τριπλες,θα σπασεις καθε ρεκορ!
-
Ρε παιδιά τι διάολο γίνεται με τις δημοσιεύσεις;;;;
Η δική μου λογικά θα ήταν στην 18η σελίδα, αφού τόσες είχε το θέμα όταν ΑΡΧΙΣΑ να την γράφω, τελικά δημοσιεύτηκε στην 17η (είδατε γρήγορα που γράφω;; ) και αφού παραξενεύτηκα και έκανα refresh βγήκε στην 16η, με το θέμα να έχει 16 σελίδες!!!Τώρα είναι τελευταία στην 15η!!!!!
Αν συνεχίσει έτσι θα βγεί πως εγώ άνοιξα το θέμα!!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ρε παιδιά τι διάολο γίνεται με τις δημοσιεύσεις;;;;Ελάτε, GeorgeTabs, απλά σβήστηκαν μερικές πολλαπλές...
-
Κρίμα, οι άντρες στο πόλο δεν τα κατάφεραν....
Ας ελπίσουμε ότι θα παλέψουν για το χάλκινο κόντρα στην Ρωσία.....
-
Μπράβο στην Μιρέλλα για το χάλκινο στον ακοντισμό και μάλιστα στις τελευταίες προσπάθειες το κατάφερε.......
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ελάτε, GeorgeTabs, απλά σβήστηκαν μερικές πολλαπλές...
Αυτό!!!Τόση ώρα έσβηνα!!
-
Οι Έλληνες πρωταθλητές ξέρουν να μας κάνουν πάντα υπερήφανους!Όμως το μεγάλο πακέτο το έφαγαν οι...'φίλοι' μας οι Αμερικάνοι στο basket.Μπορεί οι Αργετινοί να είναι η αιτία που μείναμε εκτός άλλα ξεφτήλισαν στην κυριολεξία την dream team!Ας μην γελιόμαστε!!!Dream team ήταν μία!Ήταν η ομάδα στην ολυμπιάδα της Βαρκελώνης το '92!Αυτή ήταν πραγματική dream team!Τώρα απλά έχει έρθει μια αντιπροσωπία αθλητών από το NBA πιο πολύ για διακοπές και ξεκούραση παρά για να αγωνιστούν!Αν είματαν και εμείς λίγο περισσότερο συγκεντρωμένοι θα τους είχαμε κερδίσει στο μεταξύ μας αγώνα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ελάτε, GeorgeTabs, απλά σβήστηκαν μερικές πολλαπλές...
Αυτό!!!Τόση ώρα έσβηνα!!
Τυχερός είσαι που δεν ποστάρει πλέον ο gavriil1!!!
-
Ο χρήστης polo_gti έγραψε:
Οι Έλληνες πρωταθλητές ξέρουν να μας κάνουν πάντα υπερήφανους!Όμως το μεγάλο πακέτο το έφαγαν οι...'φίλοι' μας οι Αμερικάνοι στο basket.Μπορεί οι Αργετινοί να είναι η αιτία που μείναμε εκτός άλλα ξεφτήλισαν στην κυριολεξία την dream team!Ας μην γελιόμαστε!!!Dream team ήταν μία!Ήταν η ομάδα στην ολυμπιάδα της Βαρκελώνης το '92!Αυτή ήταν πραγματική dream team!Τώρα απλά έχει έρθει μια αντιπροσωπία αθλητών από το NBA πιο πολύ για διακοπές και ξεκούραση παρά για να αγωνιστούν!Αν είματαν και εμείς λίγο περισσότερο συγκεντρωμένοι θα τους είχαμε κερδίσει στο μεταξύ μας αγώνα!Δεν θα το θεωρουσα ξεφτυλα το χαλκινο μεταλιο.
Και τελικα νικησαν και τη Λιθουανια.
Και ηταν και το εκατοστο μεταλιο των ΗΠΑ στους Ολυμπιακους της Αθηνας.Νικος
-
Αύριο τελειώνει η υπηρεσία μου και ήρθε η ώρα για ταμείο. Ειλικρινά σας λέω, ήταν η πιο ευχάριστη εμπειρία της ζωής μου. Τρομερό κλίμα και απίστευτο κίνητρο για επιτυχία. Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαία τα διθυραμβικά σχόλια ΟΛΩΝ για τους εθελοντές και το προσωπικό. Κάναμε τους αγώνες προσωπικό στοίχημα και το κερδίσαμε.
Τις προάλλες περπάταγα στο Μαρούσι εκτός υπηρεσίας και είδα κάτι ξένους να ψάχνονται. Αφού τους βοήθησα να βρουν το λεοφωρείο με ευχαρίστησαν και μου είπαν ειλικρινά ότι δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο φιλόξενο κλίμα. Μια θεία μου έχει εστιατόριο και γνώρισε τον αρχηγό της αποστολής του NBC, ο οποίος της είπε ότι οι αγώνες είναι γενικά πολύ καλοί αλλά αυτό που πραγματικά τους απωγειώνει είναι οι εθελοντές και το προσωπικό. Επί λέξη της είπε ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ήταν έτσι. Και δε μιλάμε για τουρίστα, αλλά για άτομο που έχει φάει τις διοργανώσεις με το κουτάλι και δε χαρίζει κάστανα. Άλλωστε στο ίδιο μοτίβο κινούνται και τα σχόλια που ακούγονται στο κέντρο τύπου.
Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να νοιώθω περήφανος και ευτυχισμένος που όλα πήγαν καλά. Μπορείτε όμως να μου πείτε γιατί νοιώθω έναν κόμπο στο λαιμό; Γνώρισα τόσο ωραίους ανθρώπους και δέθηκα μαζί τους, δούλεψα αρκετά, έζησα στιγμές αστείες, όμορφες και έντονες αλλά πάνω απ' όλα ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ σε ένα τεράστιο γεγονός. Σήμερα είχαμε το τελευταίο meeting στο κέντρο τύπου όπου μας ευχαρίστησαν και μας μοίρασαν δώρα. Παράλληλα έπαιξε και ένα βιντεάκι με ορισμένες 'στιγμές' μας. Όταν τελείωσε πίστευα ότι ήμουν ο μόνος πραγματικά συγκινημένος αλλά κοιτάζοντας γύρω μου είδα πολλά δακρυσμένα πρόσωπα. Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, ηλίθιο ή αστείο αλλά ήταν πραγματικά πολύ έντονο.
Τώρα είναι η ώρα που θα πρέπει να πληρώσουμε το κόστος των Αγώνων. Ειλικρινά σας λέω δε με νοιάζει, ας έρθει ο χαρατσάρης. Χαλάλι τα λεφτά, χαλάλι οι καθυστερήσεις, χαλάλι η αγωνία γιατί όλα όσα ζήσαμε δε μετριούνται μόνο υλικά. Το μόνο που εύχομαι είναι να μας μείνει κάτι και σε προσωπικό επίπεδο. Να είμαστε χαμογελαστοί, ευγενικοί, εργατικοί και πρόθυμοι αλλά πάνω απ' όλα κεφάτοι και κοινωνικοί.
-
Κι εμένα να σβήσει κάποιος τις πολλαπλές μου παρακαλώ, γιατί είναι πολύ ενοχλητικό και για μένα και για τους άλλους. Κάτι δεν πάει καλά με τον server φαίνεται.
Ολυμπιακές επιτυχίες!