-
Δεν της σηκώνεται το φλας.
-
kon5 δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά δεν φταίνε τα χρόνια της μηχανής
-
Θανάση η εικόνα δεν μου αρέσει, μου φαίνεται ψυχρή, χωρίς ζωντάνια. Χρειάζομαι αλλαγή.
υ.γ. μπορεί και να είπα χαζομάρα βέβαια
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν της σηκώνεται το φλας. -
Ένας διάσημος φωτογράφος βρέθηκε καλεσμένος σε κάποιο δείπνο. Η οικοδέσποινα σε κάποια στιγμή του λέει: 'Βγάζετε καταπληκτικές φωτογραφίες, πρέπει να έχετε φοβερό εξοπλισμό'.
Ο φωτογράφος χαμογέλασε απλά. 'Οταν ήρθε η ώρα να φύγει, χαιρετώντας της λέει: 'Κυρία μου το δείπνο ήταν υπέροχο, πρέπει να έχετε φοβερές κατσαρόλες'.
-

-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:rant:Τι σου συνέβη ωρέ;
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Ένας διάσημος φωτογράφος βρέθηκε καλεσμένος σε κάποιο δείπνο. Η οικοδέσποινα σε κάποια στιγμή του λέει: 'Βγάζετε καταπληκτικές φωτογραφίες, πρέπει να έχετε φοβερό εξοπλισμό'.Ο φωτογράφος χαμογέλασε απλά. 'Οταν ήρθε η ώρα να φύγει, χαιρετώντας της λέει: 'Κυρία μου το δείπνο ήταν υπέροχο, πρέπει να έχετε φοβερές κατσαρόλες'.
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Ένας διάσημος φωτογράφος βρέθηκε καλεσμένος σε κάποιο δείπνο. Η οικοδέσποινα σε κάποια στιγμή του λέει: 'Βγάζετε καταπληκτικές φωτογραφίες, πρέπει να έχετε φοβερό εξοπλισμό'.Ο φωτογράφος χαμογέλασε απλά. 'Οταν ήρθε η ώρα να φύγει, χαιρετώντας της λέει: 'Κυρία μου το δείπνο ήταν υπέροχο, πρέπει να έχετε φοβερές κατσαρόλες'.
Englishman????
-
cruzakia
-
Έχει βρει τον τρόπο να δίνει ενδιαφέρον και να αναδεικνύει την ομορφιά στα πιο κοινά καθημερινά αντικείμενα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχει βρει τον τρόπο να δίνει ενδιαφέρον και να αναδεικνύει την ομορφιά στα πιο κοινά καθημερινά αντικείμενα.Επρεπε να φτασω στην προτελευταια φωτο για να καταλαβω τι ηταν !!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
:rant:
Τι σου συνέβη ωρέ;
Μόλις προσέθεσε τον cruzakia στην hate list του
-
Τη βρηκα στο κινητο, δε θυμαμαι τι ηθελα να φωτογραφισω, αλλα μου αρεσε τελικα

(πρεπει να'ναι στη σταση του μετρο στο συνταγμα)
-
Οριστε οι πρώτες απο Πολωνία. Υπαρχει συνέχεια.

-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
:rant:
Τι σου συνέβη ωρέ;
Μόλις προσέθεσε τον cruzakia στην hate list του
ακριβώς, καταραμένε σιτζούνε
-
δεν εχω σελοτειπ σπιτι.
-
o cruzakias έχει λανσάρει δικό του στυλ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
o cruzakias έχει λανσάρει δικό του στυλμπα κι εγώ βγάζω κάτι τέτοια αλλά δε τα ποστάρω
ωραίες είναι πάντως
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...